![]() |
jedni mowia do bani drudzy średni a trzeci ze the best heh nie wiem co teraz myslec ;D czy mam talent czy nie i robie najgorsze fake
|
Jestes ekstra! Jestes PiW!
|
Twuj fejk jest boski, rub wiencej!
|
Rób, rób, przynajmniej sie nudzić nie będe...
KoNska dawka śmiechu mi dobrze zrobi. |
Robisz jedne z najgorszych fake nie słuchaj tych co mówią że jesteś the best (sorry ludzie ktoś mu musiał to uświadomić)
|
Gosh...N/C
|
8/10Za humor:D :D ...
Fabuła słaba i wykonanie dosyć mizerne, ale rób dalej. Czekam z niecierpliwością na next part:) . |
(Jak Maniak może)
Patrzcie ludzie tak sie robi prawdziwe fejki:D takich żeczy to nawet arashel nie zrobi:D |
Fakt. To jest poniżej jego poziomu
A fake zajebisty, rób więcej. |
Najbardziej Epicki Fake Lat 2000-2070
|
Kryzys wieku średniego tego działu skoro odświeżają?
|
to się fahowo nazywa wspominanie starych(lepsiejszych) czasówB)
|
Fak, tu są moje posty z czasów kiedy wciąż jestem idiotą, ale to bardziej okazywałem. Btw, genialny fake.
|
Nie zgodzę się. To nie fake jest genialny (bo jest żałosny), ale tekst "Gimli ded a smoki pijane", który stał się chyba najbardziej znanym tekstem w fake'ach na tibia.pl, no i jest kultowy, bo po tylu latach nadal jest znany.
|
Zabawne - wystarczy rzucić meme do jednego z fake'ów i staje się on ponadczasowy.
|
Co w nim ponadczasowego?
3 obrazki ledwo posiadające te wymagane formy i treść... Btw. Przestańcie odświeżać, odgrzewanie starych kotletów nikomu nic nie da, a ten fake to kiepski przykład do naśladowania... |
ponadczasowy jest w nim tekst gimli ded a smoki pijane który był używany w wielu świetnych fejkach np: precel
edit o właśnie precel |
Zacytowanie tego w Preclu to był HOŁD dla tego fake.
|
Cytuj:
Jakoś nie przypominam sobie żadnego świetnego fake w którym ten tekst można było zobaczyć, a siedzę w tym dziale już dość długo (może i za długo). |
precel był świetny może powiesz inaczej co??
a w drugim (może nie świetnym a dobrym) Xarov chyba tak to sie nazywało ponadto tekst jest najbardziej znanym powiedzeniem w dziale |
Precel jest świetnym fake dla ludzi o niskim ilorazie inteligencji i słabym poczuciu humoru. W moich oczach jest to wyróżniający się fake, może i wybitnie wyróżniający się, ale na pewno nie świetny. Właściwie swym poziomem niewiele różni się od Piwka, jednakowoż różnica polega na tym, że Michoss celowo sprowadził ten fake do tego poziomu, a Piwko jest po prostu tak samo głupie jak ówcześnie jego autor.
Co do najpopularniejszego powiedzenia na forum, to było ich kilka, zaś tym najbardziej znanym zdecydowanie jest "to pokaż swoje fake", który występowało już dziesiątki razy, choć zawsze w innej formie. Jest to standardowe powiedzonko prawie każdego nowego forumowego cwaniaczka, a wypowiadali je nawet ludzie, których dzisiaj bali byście się o to posądzić. |
Cytuj:
|
Po pierwsze obrażasz mnie próbując mi wmówić , że mam niski iloraz inteligencji po drógie o gustach sie nie dyskutuje
Po trzecie może i nie powiedzonko a cytat z fejków |
Cytuj:
@down Ty serio? |
Autor
Kod:
ocencie prosze |
@piokko
Ależ skąd... Wszystko zależy od interpretacji tekstu, ja nie wymieniłem żadnych nicków i nie odniosłem się do żadnej konkretnej osoby, prócz autora Piwka. Być może twoje wnioski wywodzą się ze zwykłej nadinterpretacji mych słów, być może nie... ^^ Nawiązując do dalszej części twej wypowiedzi, my nie dyskutujemy o gustach a o fake i o jego poziomie, który faktycznie jest dość niski, a to że komponuje się wręcz idealnie z poziomem części użytkowników, jest faktem dość powszechnie znanym. Zmierzając do końca wspomnę, że tekst to tekst, nikt nie zaznaczał że chodzi o cytat z fake i raczej nikomu nie robi to większej różnicy, a nawet jeśli to zawsze można to zmienić (t.j. wykorzystać tekst w jakimś fake) @Arashel W prawdzie z definicji krytyka powinna być obiektywna i uzasadniona, ale jak wiemy definicja ta jest wyidealizowana i czysto teoretyczna, toteż z praktyką ma niewiele wspólnego xD |
ten fake powinien być przyklejony ;p genialny jest... :)
|
To se go wydrukuj i przyklej do czoła...
|
dobry pomysł , wydrukuje i przyczepie na ścianę. Ten Fake to legenda tego forum.
|
Cytuj:
|
Trochę mi szkoda autora tego "fejka" bo zrobil tylko 3 screeny i sluch po nim zaginął. Ale fake swoje przesłanie ma <rotfl> co ja gadam bez sensu to -.-
|
Naślę na ciebie uliczną bandę Trolli i wtedy dostaniesz wpi****l za odkopywanie tematów nie na swoim terenie.
I fajnie, że po raz sześćdziesiąty przypominasz nam o tym fakcie. |
last chance (joke)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |