![]() |
Cytuj:
Gdybym znalazł jakiś normalny server ftp to bym prowadził.. eah :| a wszystkie darmowe są nie normalne, a płatny nie był by mi na ręke. |
Serwej przejmuję w swoje łapki ja, tak się skłąda, że skleroza nie boli i właśnie przypomniałem sobie, o posiadanym serverze na neostradzie :P
Chyba, że MKM zechce samemu prowadzić na tym servie stronę. A c do mozolnej pracy z robaczkiem, praca Radka jest własnie konsultowana i zobaczymy jakie będzie zdanie dwóch innych anonimowych jury ;] p.s. Co się wyda? ;] |
@up
eee.. ja myślałam że tylko ty potwierdzasz prace... A pozatym dlaczego reszta tego "jury" jest anonimowa? Jakoś chciałabym wiedziec kto ocenia moją prace :/ |
Też nie wiem czemu mam być anonimowy :P
Stronke przejmuje Wieszok. Prawdopodobnie jutro będzie zaktualizowana. Ale to już nie moja w tym głowa :P |
@up
Ja sie jeszcze zastanowie, ale chyba jednak zostane anonimowy xP |
Patrzcie jaka się moda na anonimowość zrobiła :D
A jak na mnie możecie się nie śpieszyć - ja potrzebuję tak około 3-4 dni, żebym mogła coś uchwycić wybitym palcem - np. piórko tabletu. Bo ja co kawałek to mam pomysł jak fajnie wejść do robaczka i na fajny temat, ale to się jeszcze zobaczy :P |
@Kenixia: chce po prostu, by prace reprezentowały jako tako w miarę dobry poziom. Wysłałem parę podpowiedzi do Radka, oczywiście pamietajcie, że można prosić o pomoc, o ile ktoś się zgodzi ;P
|
Ahm.. czyli jeszcze poczekamy? Tak Jackiew dobrze sie zastnaow czy chcesz byc anonimowy :D To niesie ze sobą konsekwencje :P.
|
Radek już swą pracę zrobił, zaraz pewnie wrzuci na forum, praca przeszła, ale z bulem w sercu :P Co do stronki. Server jest kaput... szukamy czegoś lepszego, będziemy wdzięczni za a) podanie jakiegoś servera free i w miarę porządnego b) wyjasnienie dlaczego piszę o sobie w liczbie mnogiej :P
|
Cytuj:
http://img49.imageshack.us/img49/7568/untitled2sl3.png A to moja bardzo marna praca, ale mam nadzieję, że będzie pasowała... :d |
Cytuj:
Piszesz o sobie w liczbie mnogiej .... Czyżbyś byl w ciąży? 8o :D A ta praca jak tak sobie mysle to ona bedzie pasowac? Przeciez tam wogóle przejscia nie ma.. |
Cytuj:
Tak wogóle to Radek nie obraź się ale ta praca jest badziewna ';..;' |
@up aaaa no tak :p
No przydalo by sie uaktualnic conieco :P |
Cytuj:
Już zapomniałem jak się w Corela obsługuje, ostatnio go włączałem ~rok temu :d. |
Jestem strasznie z siebie zadowolony, a szczególnie z kaczora, którego sam rysowałem(krzywe beziera).
http://img465.imageshack.us/img465/523/kaczorhb7.jpg @edit Zatwierdzone |
Ok, suprajs! Stronka znów działa, na nowym servie i mam nadzieję, że tepsa mnie nie zawiedzie :P Nowa domena też jest "http://artworm.up.pl" no i specjalny konkursik bez nagród po za usmiechem szcześliwego dziecka. Szczegóły na ulotce i w Ogłoszeniach (na forum, bo coś na stronce narazie nie dają się zaktualizować :P) MKM, jeśli robiłeś logo, to liczę na twój udział w konkursiku :P
@down: nie wiem, wysłałem mu PW, zobaczymy... |
@Wieszok
Może coś zrobie. Prędzej czy później :) @Sławek Ładnie... odrazu mi się z prezydentem skojarzyło.. :P Jackz jest aktywny czy dalej ma kare? |
ma kare i jeszcze nowego tableta mi zabrali : ( wiec nie bardzo chłopaki
|
Czyli lecimy z tym koksem dalej... Jackz: napisz mi na PW jak już będziesz miał warunki :P
|
No właśnie, dawać, dawać bo jakoś wolno to narazie idzie ;p
|
Ano, dawać, dawać! :)
Bo ja już się nie mogę doczekać :P |
Teraz Shan puźniej Szulk, Eileen no i ja ^^ ehh, Jackz się wybił drugi raz... zaległości bedzie miał jak diabli :P
|
|
Czy to jest utrzyman w konwencji logo...
|
A po co drugie logo robiłem?;)
|
Hehe... Niezwykle przebiegły pomysł :P
|
Aaa... cwaniak ;) Ale chodzi mi o napis dopasowany do aktualnego logo
|
Jutro zrobie ten obrazek, mam gdzieś zapisany obrazek w wersji psd na pc-ecie. Zamiast pisać o jakimś śmiesznym konkursie, mogłeś napisać odrazu do mnie :P
|
Hehe... A wiecie co ja wam zrobię? Będę się teraz uczyć rysować te ładne (i zawiłe) celtyckie plecionki, więc jak mi się mój następca narazi to marny jego los :P
BTW. Może ja jakieś logo zrobię? Nie wiem jeszcze jak, ale może :D |
@up.. to mozesz mi przy okazji kilka takich brushy zrobic xP..
|
|
spox.
Kto next? Oooo, zobaczymy jak pójdzie |
Hehe... Jakbym była złośliwa (a teraz akuratnio jestem :P ), to bym powiedziała ci, że to poniżej twojego poziomu :P
... bo to prawda! Hehe... A teraz mi www działają to popatrzę jakiego super, ekstra wypaśnego robaczka chciał mi pokazać MKM ^^ I ja też czekam na swoją kolejkę - Szulek, nie śpiesz się, daj mi czas najmniej do środy... Pozdrowionka Eileen Blue Rose |
Szulek chyba opuścił forum, przynajmniej na chwilę.
Bumpuje bo już jutro kolej Eileen a Szulek nas chyba olał. |
Ehh... A ja na szczęście akuratnio mam teraz trochę czasu a po ostatnich celtyckich klimatach mam pomysła na pracę ^^ Ale nie wiem czy się wyrobię. Chyba muszę :D
@edit Cholera, poddaję się - dziś nie zrobię. Mam jeszcze chyba 6 dni, nie? Kolej Szulka mija dziś. Więc mam czas od poniedziałku do piątku... Najgorsze jest to, że muszę zrobić na kartce te wzory i potem skanować na moim trupie - potem retusz i podróba kolorów. Najpierw trzeb zrobić sobie baze na kartce w kratkę, na to następną i zrobić właściwy wzór, potem zeskanować i usuwać kratki i dopiero zaczyna się zabawa, kiedy musze to podłączyć pod Shana :D Ale to nic. Muszę naumieć się przerabiać te podstawowe wzory, żeby lepiej mi poszło... Na szczęście jutro chyba będę mieć trochę czasu... |
aww... chory jestem i nie kontaktuję, Szulek obrywa gwiazdką, kolej wybiła na Elieen od dzisiaj (3) do 8'ego, mam nadzieję, że dasz radę ;] a potem PiW ;]
|
Hehe... Część wzorków poskanowane, pozostaje miła przeróbka - może się wyrobię ^^
Acha... Kondolencje dla tego, kto jest po mnie :D |
BUMP!
http://img230.imageshack.us/img230/6...copyty8.th.jpg Skończone i wysłane wieszokowi wczoraj, o 23.40 :D Zmieściłam się w terminie ;p. Z góry przepraszam, że tak długo, ale to są właśnei uroki tego, jak sobie dowalicie tyle zajęć co ja :) |
Coś was spowolniło z tym Robaczkiem... Jakiś szfank? :P
Jak tak to szkoda, bo fajny jest xD |
@Eileen
Spodziewałem się czegoś bardziej urozmaiconego od ciebie.. :P @UP Tutaj każdy ma 5 dni na zrobienie swojej części, więc idzie jak idzie : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |