![]() |
Cytuj:
|
CipSoft powinien wprowadzic cos dla FACC. Wtedy wiecej FACCOW przechodziloby na PACC. Bo wbijali by szybciej lvl i wogole. A jezeli chodzi o update to na forum tibia.com przeczytalem ze bedzie nowy potworek, ktorego bedzie summonowal Demodras...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol, widze ze Tibia.pl zaczela sie kasa interesowac... a przynajmniej MatKus zaczal.... brawo, brawo.. *sigh*
nie cierpie tych nachalnych reklam google |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale bajer...
Ten screen nie daje żadnych konretów. Nic nie zapewnia. Poza tym podobne expowiska to ja już widziałem... i to na strefie FACC...
|
Cytuj:
-mamy Kazordoon - fajne miasteczko i zajefajne expowiska wokół niego. -mamy Hellgate - wspaniałe (choć trochę nudne podziemia) owiane kilkoma tajemnicami, -mamy PoH - tam też nie można się nudzić B) -mamy MotLS... a pod nim każdy porządny gracz wie co B) -mamy jeszcze wiele wspaniałych expowisk - OF, Veno Dragon Lair, Ghostland i wiele innych, -mamy olbrzymią różnorodność miast: bagienne Venore, zwyczajne Thais i Carlin, elfie Ab'Dendriel lub należące do krasnoludków Kazo (choć nie przeczę że dla FACC przydałoby się jeszcze jakieś w klimacie Darashii czy Ankrahmun). Ale moi droczy, jak Wam na prawdę zależy na PACCu (co zazwyczaj oznacza że ktoś jest doświadczonym graczem), to dla takiego doświadczonego gracza wyciągnąć 200k na 3 miesiące nie jest trudno. 10k - 5 zł na allegro i masz pacca... tak więc nie jęczcie :] |
Mogliby dla FACCów zrobić coś w rodzaju Tombów, tylko że lodowych (i mniejszych). Np. na Senji by były z 2 takie grobowce, a na końcu zamiast Faraonów - Yeti :) Albo Ank~ by udostępnili.
|
@khalak
wiesz jak ja zbieram na pacca?? : | | mniejwiecej codziennie wyciagam po 2 zl od starszych etc... wystarczy nie kupowac: browarow, fajek, batonow, chipsow etc. I zaloze sie ze kazdy kto by chcial moglby uzbierac na tego pacca : ) btw. przynajmniej ty madrze gadasz z tym faccem : ) a tak apropo juz 3 raz mowie : czy moglby mi ktos wyjasnij co znajdowalo sie w pits of inferno, knightwatch tower i co to jest ruthless seven? |
update
Zapowiada sie wspaniale ^.^ bedzie co zwiedzac mam nadzieje;d
@Clathorn mysle ze gdybys uzyl przyciusku "szukaj" to znalazlbys jakies info na temat POI/KWT/Ruthless Seven :> |
moze i masz racje :P ale powiem ci cos top secret tylki "ciiiiiiiiiiiiiiii" jestem zbyt leniwy :P a tak na serio zaraz postaram sie czegos poszukac :P
|
ruthless seven sa to : Apocalypse , Infernatil , Verminor... POI sa to podziemia POH , knightwatch tower - jest to wieza na pohu gdzie kiedys byly respy BK. Jesli nie mam racji niech ktos mnie poprawi :D
|
COŚ te h-lvle muszą robić w końcu... To będą mieli respy dli z tego co widać :P Podoba mi się ta grafa płomieni na ścianach, to jest coś nowego no nie?
|
Cytuj:
|
Znowu dla PACC. FACCE nie dostali nic od dawna.
|
Cytuj:
|
O ile sie nie myle na POI bylo bardzo duzo dsow , slyszalem tez pogloske ze byl tam kiedys golden helmet ale to pewnie bujda :P.............
Wszystko dla pacc? lol ? a DK-dark catedral ?.... |
Cytuj:
a btw wlasnie facc dostali dc, a tak wogole to macie dobre expowiska... chociazby Poh, dragon lair no i guardy.... nie wiem o co wam chodzi, ci co tak marudza pewnie maja ~20lvl i nie wiedza ze istnieja takie expowiska... powiem wam ejdno jak gralem jeszcze swoim pallem to na pohu nabijalem 200k expa dziennie sadze ze na jak facc area to chyba dobrze... |
Taaaak... Gracze PACC tak się wciągnęli, że nie pamiętają jak to jest być FACC... W większości gier w której możesz wykupić tkzw. płatne konto jest dużo lepiej niż w Tibii. Tam jest, ze i bez płatnego i z płatnym możesz grać dobrze (choć z tym drugim lepiej of course). A tutaj? 95% rzeczy dodają dla Premium, 5% dla Free. A jeszcze próbują wcisnąć, że Tibia jest w pełni darmową grą :/. Uzbierać 90 zł to nie dużo? Dla kogo nie dużo dla tego nie dużo. Ba, ja mógłbym mieć i 4 PACCe w tej chwili, ale nie mam zamiaru wydawać na grę która jest darmowa. Za te pieniądze równie dobrze mógłbym sobie kupić coś ciekawszego. Ktoś pisał, że FACCe to nooby. Nooo, bez urazy, ale ogromna ilość graczy PACC także są noobami - tylko jeszcze gorszymi - bogatymi noobami myślącymi, że jeśli mają PACC to im wszystko wolno. I rejestrują się po forach pisząc, żeby FACCe się nie pluli, bo i tak za dużo mają. A i widziałem gdzieś w innym temacie kwestie żeby dla FACCów zostało Thais i okolice. A może dla PACCów urwiemy prawie wszystko i zostawimy ten stary Edron i Darshie? 50% dla PACC, 50% dla FACC rozumiem - choć i to jest przesada. Płatne konto to dodatek, więc powinni mieć więcej od zwykłych graczy, ale nie 10x więcej (bo na to się zapowiada). Po kilku updatach mapa Tibii będzie w 90% zajmowana przez tereny dla PACC. CipSoft od paru(nastu) updatów oszalał na punkcie... swojego portfela. Ktoś pisał, że musi wypłacić kadrze. No i? Płaci on pewnie około 5%-10% tego co zarabia. Gdyby dodawali teraz 50/50 dla FACC/PACC liczba PACCów wcale by się dużo nie zmniejszyła. Ba, zwiększałaby się ciągle, ale nieco wolniej. I wszyscy byliby zadowoleni. Ale nieee, większość PACCów chce wszystko, CipSoft też chce jak najwięcej ciągnąć. I gdzie tu uczciwość? I gdzie tu darmowa gra, która przed laty naprawdę była darmowa i klimatyczna? Gdzie tu równość bez względu na ilość pieniędzy (a niektórych naprawdę na PACCa nie stać)? A gdzie tu inteligencja Cipów, no właśnie... Zrobili darmową grę a za kilkanaście updatów FACCe albo kupią PACC albo się wyniosą.
Koniec mojego wywodu, pewnie 50% ludzi i tak pominie ten post, ale mniejsza z tym :d. @up DC? My dostajemy 1 expowisko na 5 updatów, wy 50 na 5. Widzisz jakąś różnicę? I komu się chce chodzić non stop w te same miejsca (jak to napisałeś PoH, guardy, Dragon Lair...). Gra się znudzi zanim zaczniemy grać na poważnie. A i na sporej ilości światów większośc dobrych miejscówek jest bardzo często zajęta. |
kiedy bendze update? :p
|
...
@Radek 666
Proste krótkie i szybkie podsumowanie twego posta "Kasa Rządzi!!"X( albo "Ten kto ma kase rządzi" X( |
@Radek 666
To kup sobie pacca albo wogole skoncz grac :O proste nie :) ? |
Cytuj:
I niemasz ani jednego innego argumentu poza noobowskim "Kup albo s*******aj"? Ach, tak samo pewnie jak większość posiadaczy płatnego konta... Btw, argumentów mam więcej niż "Bo te pierniczone pacce mają duzio a my nicccc!!!111". |
@ Radek 666. Mowisz ze w wiekszosci gier z platnym kontem gracze darmowi i tak moga dobrze grac? A slyszales o takich grach jak np. World of Warcraft, gdzie KAZDY musi placic zeby grac? Poza tym CipSoft musi robic wiecej dla graczy z platnym kontem - to oni utrzymuja tibie. A wydatki CipSoft Teamu nie ograniczaja sie tylko do pensji tych 30 ludzi, ktorzy tam pracuja. Wyobraz sobie, ze utrzymanie ponad 70 serverow tez "troche" kosztuje.
Nie rozumiem ludzi, ktorzy placza ze maja za malo. Tak czy siak w kazdym update'cie facce cos dostaja, a to ze mniej niz pacc to wg mnie nic dziwnego. |
tja
Cytuj:
|
Zajefajny upade :D
Ja popierdam Phil Odaerin dobrze napisal gracze PACC utrzymuja wszystko i ma racje gdyby nie gracze PACC facc mogli by pomazyc o graniu w tibie. Tym co niepasuje moga niegrac bo w koncu roznicy niema czy FACC gra czy ... phi taka jest prawda
|
@Radek 666
O moj boze tylko sie nie poplacz ... |
Cytuj:
@Radek 666 Na Faccu można zrobić porządny lvl więc o co ci chodzi? Dlaczego Pacc expi na guardach ? Bo dobry exp i loot. Guardy Na Facc arena są jednymi z najbardziej opłacalnymi expowiskami. Nie płacz, nie podoba się życie facc to kup pacc albo nie graj. Będzie mniej thiefów i noobów. Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Any questions? EDIT A i nie zaprzestanę kłótni dopóki gracze PACC nie zauważą, że oni nie są najważniejsi, że nie wszystko powinno być dla nich, że FACCom też się coś należy, że pisanie "Kup PACC albo wy*******aj" jest iście noobowskie. Albo dopóki jakiś modek nie wpadnie, pokasuje posty i nie wlepi mi warna :p. |
Facc nie jest gorszy
A ja popieram. Są noby z facc, przyznaję ale są też nooby z pacc i tego się nie da zaszufladkować. Może dla niektórych kasę na pacc uzbierać łatwo ale nie dla wszystkich a poza tym bycie facc też ma swoje uroki. Przecież to tylko gra, fajna, ale nie wiem czy warto wydawać na nią tyle kasy...
Popieram facców (oprócz noobowatych rzecz jasna) I po prostu mam dość zarozumiałych pacców... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
MY PŁACIMY I WYMAGAMY NOOBKU!! Pewnie rok sie męczyłeś z wbiciem tego 12 levelu kaleczniaku. Dzięki nam Cipy zarabiają na utrzymanie swoich rodzin. mam pomysł: rookgard dla facc a żeby z niego wyjść trzeba kupić pacc. Tak powinno być! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesteś pusty? Chcesz coś więcej nowe potworki kup sobie premium jak Ci się nudzi Facc land... |
zgadzam się z takimi ludźmi jak Sowa, Ksen, Sir Nunel, Phil Odaerin, Myst Rydan.
Pacce płacą i wymagają, ale i tak nieprzekonamy takich 13 letnich noobowatych dzieci jak Radek666 , żeby sie cieszyli z tego co mają, ponieważ nie muszą płacić, żeby grać. @Radek666 sam jesteś idiotą... idź do mamy sie poskarżyć na evul Cipów, że nie chcą ci dać całej gry za darmo -.- edit: czemu usunąłeś z profilu poziom swojej postaci? 12 level to nie jest tak źle jak na kogoś takiego jak ty... |
Nom ... nupow sie nieprzekona. Ja gram na facc i zyje, przyznaje racje pacom i sie zgadzam bo gdyby nie oni wogole bym niegral ciesze sie z tego co mam bo i tak na FAC mozna niezle pograc ... styka tych klutni bo tylko sie forum zasmieca. Czekam na wiecej newsow :] bo podoba mi sie PACC i moze sie zdecyduje na kupienie go.
|
frajerstwo
Ludzie popierwsze nieobrzucajcie radka wyzwiskami typu noob itp bo pewnie i tak niewiecie co to znaczy po drugie przyznaj mu racje i wam wy palcicie za tibie wymagacie ale nie muwice ze facc som noobami bo jak ktos niema pieniendzy to tesz go nazywasz frajerem czy noobem ze wy macie bogatych starcyh kturzy wam zaplacom za pacc to nieznaczy ze ktos inny musi takich miec wienc zamknijcie mordy na temat pieniendzy!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:57. |