![]() |
@Glaves
Nie guzdraj sie tak i rób next part. A co do tych tematów "Xna zamowienie" to mnie tam one pasują, ale tylko do outów i może do potworków, ale reszte co wymyślają to już lekka przesada. |
@Glaves:
Chodziło mi o to, że ta wioska nienawidzi miasta (a w zwiazku z tym miastowych, bo miasto nie jest żywym tworem) A do miastowych byli mili, zachowywali się miło, mimo że krzyczały z boku pojedynce osoby, zę maisto ejst złe. Ogólnie - pomieszanie z poplątaniem. Albo nienawidzą miasta i będą na widły miastowych nadziewać albo nie lubią miasta, ale nie krzyczą takich tekstów (Amish plax?) |
Oni cofneli się w czasie czy ta wiocha taka zacofana.
Rób dalej. |
Ps.Napisane jest że Burmistrz mówi że niemają powozów,a gostek mówi ze jego matke przejechał powóz.To wkońcu maja powozy czy nie? ;/
|
Ja sadze ze chodzi im ze w miescie sa powozy i ze w miescie ale niejestem pewien:D
|
Calkiem niezły. Ładne wykonanie, można powiedzieć, że bardzo ładne. Są błędy ortograficzne i stylistyczne, popracuj nad tym. Fabuła ciekawa, kontynuuj to, może być z tego naprawdę dobry fake story. Czekam na dalsze części.
|
Bardzo ładny fake.
Przyznam bardzo ładne
-detale itd. 9.5/10 Za ortografię :P < Jak koledzy wcześniej wspomnieli. |
Powozy sąw mieście a w tej wiosce nie ma.
Nie wiadomo czy wiocha zacofana czy przenieśli sie w czasie ;P Uwaga eeriona bedzie uwzgledniona w next parcie. Oni nie zostawia tych pilotów w spokoju, czy jakos tak ;P Byli mili wobec pilotów bo nie wiedzieli spad sie wzieli, czy faktycznie sa z miasta. Jesli jeszcze pojawia sie jakies niescislosci to napewno celowo. Jak mówilem przygotowalem niespodzianke fabułową =] A helikopter nie powinien wcale być wbity ;/ Oni nie spadli pionowo tylko próbowali wylądować i potem ślizgali sie po trawie ;P |
@up Wybacz że poprawię "Mówię" a nie "muwie" xD
Fake piękny.Nieodczepią sie od pilotów? ;[ takie prześladowanie jest nieładne ;[ xD |
@Glaves:
Nieścisłości, a rzeczy które wynikają z czegoś (Zasada akcji->reakcji) to różnica. Pierwsze to błąd, drugie to prawidłowa i pożądana rzecz |
Rzeczywiście fake jest oryginalny. Na nic takiego do tej pory się nie natknęłam... Jednak jak narazie to jakoś szczególnie mnie to nie zachwyciło...
|
Fajnie to wykombinowales :). Naprawde... 9/10 :D
|
wow, skad Ty te grafiki takie wziales? :P ladnie ladnie B)
|
G00d!!!!!!!!!!!!!!!!
10/10 up@ Sam zrobił.:P |
@UP Xpita:
Sie ma talent xD |
Mołe fejk Mołe!
Dobre,wręcz wspaniałe.20/10 |
:cup: Fajowo B)
tak ... teraz czekac na kolejna czesc... Oki teraz ocena daje ci hmm... 10/10 |
Twoje grafiki sa zarabiste :) Na bledy ort nawet nie patrzalem
10/10 |
Glaves w moich oczach jesteś bogiem ;d Wymiatasz poprostu ;]
Tylko koła od samochodu takie no dziwnie wyglądające :P Ps. Jak będziesz na gg to zagadaj mam prośbe ;P |
Świetne ;] 9/10 ( ortografy )
|
Glaves ty jesteś bogiem Fake'owców :D Te grafiki są odlotowe. No i fabuła też nie jest zła. Ona jest odlotowa. Co tu duzo mówić masz na swoim koncie kolejny superancki Fake :P 10/10
|
Koła od samochodu dziwnie wygladaja wiem. Ale to przez ta dziwna perspektywe tibijska ;D
UWAGA!!! Nie napisze do was na gg bo format byl i nr wcielo xD Ci co maja mój nr niech napisza i sie przedstawią zaś plz :) |
Ej ile ty te grafiki robiles mniejwiecje :D? Nie ze ja chce probowac tylk sie pytam. One sa znakomite... Ciekaw czy ktos robi lepsze od twoich :D
Skomentuj mi fake i powiedz co robie zle a co dobrze... Rady mistrza sie przydadza :D |
@up:
Seakinga gdzies z 3h robiłem, a jeden samochód w 1h ;] |
zajebisty fake najlepszy jaki widziałem w życiu ( a nie mało widziałem)jak będziesz w przyszłości robić fakei zrób mnie w nich super fake 10/10 czekam na nastepną część
|
Glaves wymiatasz robisz best fake 100/10
|
czuje tu troche Osade
|
@up:
Czy to coś złego? Taki mały wątek zaporzyczyłem ;] |
Bosko ;) Jeden z nielicznych fake'ów, które mi się podobają :) Grafiki są super, fabuła też ok, ogólnie super :P
|
Fajny Fake ;D Grafiki fajne, wszystko cool.
10/10 PS. Nie będę oceniał super dokładnie bo się na tym nie znam xD |
Mam prośbę... prześlesz mi grafy helikopterów? Pilnie je potrzebuję...
Edit@ Wielkie thx^^ |
Fake robi sie coraz ciekawszy ;D motyw z osady i dobrze ;D
samochody ładne heli ładny ;p i ładnie trzymają broń 9/10 a co tam 10/10 :D |
Wcale a wcale. Ciekawa rzecz.
8.5/10 |
10/10
Mała rada żołnierze US używają uniformów ACU (Army Combat Uniform)- http://www.globalsecurity.org/milita.../acu-pic05.jpg kamuflaż cyfrowy nie mylić z kamuflażem USMC - MCCUU(marpat).:) Fake jest naprawde świetnym , lecz ortografia w niektórych miejscach kłuje w oczy :)Dodam także że modele helikopterów są to AH-1 Cobra , a nazwę dobrałeś trochę nietrafnie bo MH-6 jest to potocznie zwany LittleBird widoczny na zdjęciu poniżej. http://www.specialforces.net/army/images/mh-6.jpg Pozdrawiam |
@UP:
hmm... daje do myślenia =] Oby więcej takich komentów. A nazwe Kiowa wziołem z książki Zwodniczy Punkt chodz wiem ze wcale nie jest to helikopter nowoczesny. Poprostu brzmiało to fajnie ;] Dzieki i pozdrawiam :) |
Jeżeli już będziesz robił czołgi to spójrz na to :
http://www.fas.org/man/dod-101/sys/land/m1a1-line.gif Typowy czołg US Army.Trudny do wykonania będzie ze względu na szczegóły(niektóre można opuścić :)). Gdbyś robił transporter opancerzony polecam M113 http://www.ktroop.com/images/m113-04.jpg http://www.armyvehicles.dk/images/m113.jpg Pozdrawiam |
widze ze siedzisz w temacie =]
O czolgi sie nie martw ;] Mam juz jeden gotowy jednak nieistniejacy w rl bo tworzony do innego fake. Moze wykorzystam bo to rok 2008 to mozna powiedziec ze wprowadzony do produkcji w 2007 i nie ma go jeszcze w rl. Co do M113, mam segregator z Deagostini xD Wozy Bojowe więc dane techniczne i wyglad sie nie martwie, ale dzieki za rysunki. Zgadzam sie ze ten transporter bedzie pasowal i dzieki za podsuniecie pomysłu z nim :) Pozdro |
Proszę bardzo !
Fake bardzo mi się podoba , jak żaden inny ,ma to coś :) Jak chcesz pogadać to wal do mnie na gg , oczywisce numer Ci wyślę na PRV :) Pozdrawiam i czekam na więcej |
Co tu dużo gadać. Z*******e 10/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05. |