Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Włatcy móch (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104458)

minacel 07-05-2007 09:10

wypasiony serial :D ogladam go codziennie, jak sa nowe odcinki:P

Bastash 14-05-2007 00:19

To jest już żałosne. Co przejdę w szkole obok jakiegoś małolata, to naśladuje on głos Czesia. Get a life o.O

litt 14-05-2007 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tyrus (Post 1413132)
Dobrze mówisz gościu ;) U mnie cała rodzina ogląda Włatców móch, a jak im raz póściłem SP no to ani razu sie ześmiali. To jest sprawa gustu, jedni się smieją z cartmana inni z zachowania Czesia i tekstów pani Frał

Wspolczuje, po za tym powinno sie chyba pisac 'frau', jak w niemieckim.
Co do serialu to dla mnie zenada, Bastash pisal o nasladowaniu glosu Czesia, mnie to takze doprowadza do furii.

Vekegi 14-05-2007 02:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez litt (Post 1430177)
Wspolczuje, po za tym powinno sie chyba pisac 'frau', jak w niemieckim.

A ja sądze jednak, że Frał zobacz sobie intro.

King Mati 14-05-2007 04:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1106671)
jest to gdzieś może na youtoube?or smthing chętnie zobaczę

www.milanos.pl

Chuba nie bede pokarany za reklame:p

litt 14-05-2007 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1430223)
A ja sądze jednak, że Frał zobacz sobie intro.

Masz racje, myslalem, ze ten serial zachowuje jakies prawa językowe.

Heidar 14-05-2007 15:06

@up
Po co ? To typowe gówno dla osób w przedziale 10-12 lat, które nie wiedzą co to znaczy inteligentny humor. Cholera mnie trafia jak cała klasa na lekcji wymienia się poglądami na temat ostatniego odcinka : "<głosem Czesia>było zajebiste!!11".

Arrivald 14-05-2007 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tyrus (Post 1413132)
Dobrze mówisz gościu ;) U mnie cała rodzina ogląda Włatców móch, a jak im raz póściłem SP no to ani razu sie ześmiali. To jest sprawa gustu, jedni się smieją z cartmana inni z zachowania Czesia i tekstów pani Frał

Pewnie. Tyle ze ci ktorzy wola Czesia od Cartmana maja kiepski gust. Wlatcy Móch to porazka, widac od razu ze to polskie scierwo.

tigitall 15-05-2007 00:49

Czesio rulez!

Mad-Sin 15-05-2007 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arrivald (Post 1431510)
Pewnie. Tyle ze ci ktorzy wola Czesia od Cartmana maja kiepski gust. Wlatcy Móch to porazka, widac od razu ze to polskie scierwo.

To, że polskie to musi być odrazu ścierwo? Nie uogólniaj.

Goku_Sayian 15-05-2007 17:26

to jest żalosne :/ u mnie w klasie i w ogole calej szkole kupa ludzi naśladuje głos czesia >.< i myśla ze to jest zabawne... a jak sie im opowie kawał np. zwiazany z polska polityka to nie wiedza o co chodzi :confused:

Mores 15-05-2007 18:12

ja nie rozumiem ludzi co oglądają tą bajke.. ona jest tak denna,jej reżyser pewnie próbował dorównać south parkowi, ale ni H mu sie nie udało.. klapa

Vil 15-05-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad-Sin (Post 1432070)
To, że polskie to musi być odrazu ścierwo? Nie uogólniaj.

To ze nie musi oznaczac nie znaczy, ze to nie jest scierwo.

Znajdzcie mi odcinek WM z glebia na poziomie "Ladder to heaven" albo "Sexual harrasment panda" SP to oficjalnie zmienie zdanie.

Bastash 15-05-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1432995)
To ze nie musi oznaczac nie znaczy, ze to nie jest scierwo.

Znajdzcie mi odcinek WM z glebia na poziomie "Ladder to heaven" albo "Sexual harrasment panda" SP to oficjalnie zmienie zdanie.

Wszystkie móchy szczycą się tym, że podobno najlepszy jest z tekstem "Bye bye maszkaro!". Nie wiem, który to, nie oglądałem. Powtarzam co słyszałem.

Honasolo 15-05-2007 23:18

Hmmmm...

Wiekszosc tych tekstow nie smieszy mnie, ale cala ta sytuacja itd naprawde potrafa rozbawic. ;] (rozbawic to za malo powiedziane)

Dobry byl odcinek z tymi harcerzami. (ninja ogrodnik rox xD)

@edit
Nic nie przebije jednak: Kiepskich, 13 posterunek oraz tego Karola z zonka i przyjacielem (nie pamietam jak to sie nazywalo moze mnie ktos oswieci? ;p)

Noexie 16-05-2007 00:51

Wg. mnie są ŚWIETNI !!!!!!

-Czesio, dlaczego nie słuchasz kuleżanki?
-BO JEJ NIE LUBIE!
-Czemu?
-Bo ona nie ma wacka!
-CZEGO?
-No, SISIORA!
.
.
.
-A pani ma??

hahaha r0x

PiXik 16-05-2007 01:04

Rozumiem że komuś może się to podobać(chociaż humor ma skrzywiony nieźle)Sam napisałem na początkowych stronach że w miarę fajne. Ale dobrych textów na odcinek przypada bardzo mało(nie to co wycinki odcinów). Do rzeczy

Jeśli ktoś uważa że WM>SP to nie mam pytań. Po pierwsze mało co przebija orginał. Po drugie jeśli ktoś ma rodzinę która śmieje się z wm, a sp uważa za żenadę to już mu naprawdę współczuję.
Polską podróbką bardzo fajną byli/są Kiepscy(chociaż gorsi od Świata wg. Bundych o klasę)
Ale są gusta i guściki. Miłego oglądania

Linf_@ 16-05-2007 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duke Dran (Post 1106824)
Pisałem już gdzieś o tym, beznadzieja, te głosy... jakby ktoś im w jaja dał, animacja i wogóle grafika...brzydkie, czasami te teksty ujdą (wychowany na southparku śmieje się z byle czego). Mimo, że to serial... określilbym to jako katar jednodniowy.

I ta pielęgniarka, moglaby byc ladniejsza.

Tiaaa..... nie wiem czy wiesz ale to na tym polega ze jest glupie... i dlatego jest smieszne tak jak twoja beznadzieja krytyka.....

A tu macie wszystkie odcinki:
www . kreskowka . pl bez spacji ;p

Gtyk 16-05-2007 13:22

hehehe, wiecie co w calym tym temacie jest najzabawniejsze?;> 14,15 latkowie mowiacy ze z tego smieja sie tylko dzieci... jezeli was to nie smieszy, to sami zaprzeczacie swojej teorii ;> taki paradoks maly ;>

=Pekin= 16-05-2007 17:02

Nie ma co porownywac wladców much do South Park -.-
Sp to klasyka ,na calym swiecie mimo tylu lat (8?!) od powstania serii dalej powstaja rozne gadzedy itd -.-

Wlatcy much nie posiadaja takiej "ironii", tak wielu odniesien i wysmiewan do dziejszej Ameryki i calego swiata .. Tyle ironii z dzisiejszych "GWIAZD", tylko parodii wielu najlepszych filmow (pojazd z resident evil,dramat w andach i Pojutrze -WYMIOT XD) takiego zwiazania ogladajcego z bohaterami .. I tak genialnie zrobionego Eryka Cartmana :D (moja ulubiona postac, protrafi manipulowac ludzmi lecz jest troche rozpieszczany - wymiatacz).

Wlatcy much probowali zrobic cos podobnego zamiast Kennego z sp wstawili czesia, zamiast pana Garrisona z sp wstawili te nauczycielke .. itd itp Jak juz wspominalem wladcy much maja humor nad ktorym nie trzeba (dlatego smieszy tylko czesc widziow, nie powiem gorszą~ - poprostu inna) myslec czyt. South Park posiada zwykly klozetowy humorek i masakryczną ironię~, dzieki temu wszystkiemu bajka wrecz pozorom jest jedna z najmądrzejszych jakie widzialem ... Przewaznie po koncu odcinka Stan z Kylem mowia "wiesz Stan/Kyle dzisiaj sie czegos nauczylem :)

Heidar 16-05-2007 19:20

@up
I już niedługo w WM usłyszymy "O ja pierdziu ! Za******* Czesia ty cipo!"

MiodUs 16-05-2007 19:30

Mi włarcy móch się podobają, zresztą SP też.

Podobają- ani mnie zbyt to nie śmieszy, ani nie dołuje.
Czasem poleci jakiś fajny text ;)

Bardziej podoba mi się SP, ale WM nie są źli.

Vil 16-05-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 1434445)
Przewaznie po koncu odcinka Stan z Kylem mowia "wiesz Stan/Kyle dzisiaj sie czegos nauczylem :)

to nawet nie jest kwestia puenty, tylko tego, ze caly SP jest swietnie przeprowadzona zieją z amerykanskiego spoleczenstwa, ale zeby to wydobyc trzeba myslec na troche wyzszym poziomie wiekszosc dzieciakow jarajacych sie smiercia Kenny'ego albo nowymi wulgaryzmami Cartmana.

W SP nie ma swietosci, SP kladzie na lopatki Hollywood, Kosciol Katolicki, Mormonow, geologow i zwyklych, podatnych na medialna manipulacje Amerykanow. Powiem szczerze ze do czasu Family Guya nie widzialem chyba tak dobrego serialu komediowego ( bo, do jasnej cholery, TO NIE JEST BAJKA !!!! ).

=Pekin= 17-05-2007 09:47

Tiaa .... mnie to mowisz ? :) Niech to lepiej dotrze do obecnych fanow wladców much, ktorzy uwbielbiają to cos za ... głos czesia .... żal :S

P.S - Potrafie wylapac wszystkie "smaczki" i ironie ale smieszy mnie nawet proste wyzywanie sie Cartmana z Kylem XDDDDDDDDDDDD

Moorti 17-05-2007 09:57

SP jest fajne nawet lepsze od WM. Ale pewnie WM w późniejszym czasie będzie lepsze od SP mam taka nadzieje xD.

misiaczeq 17-05-2007 16:48

Fajny film :D

Bastash 17-05-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moorti (Post 1435534)
Ale pewnie WM w późniejszym czasie będzie lepsze od SP mam taka nadzieje xD.

No fakin' way! WM podnieca Polskich nastolatków w wieku 10-16 lat a SP ma milionowe rzesze fanów na całym świecie.

Vekegi 17-05-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1436129)
No fakin' way! WM podnieca Polskich nastolatków w wieku 10-16 lat a SP ma milionowe rzesze fanów na całym świecie.

Jak będzie dorównywało SP, ale polskie i nie ma rzeszy fanów na całym świecie = gorsze? Rozumiem, że SP jest mega zabawne ;-) i od dawna figuruje jako jedna z najzabawniejszych jeśli nie jest najzabawniejszą bajką dla dorosły, ale do chuja czy to oznacza, że nie da się tego oglądać?
Pierdolone uprzedzenia...

Ale ostatni odcinek był nieco zryty : S Ale i tak Tchesyo rządzi i ma fajną fure :D

Shanhaevel 17-05-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1436492)
od dawna figuruje jako jedna z najzabawniejszych jeśli nie jest najzabawniejszą bajką dla dorosły

A dupa. Family Guy jest lepszy, choć SP też miażdży.

@ontop
Tchesyo mnie rozwalił.

Player Killer 24-05-2007 13:25

Według mnie we WM jest zbyt prosta fabuła, co jest widoczne w ostatnich odcinkach. Twórcy WM zbyt wielkiego nacisku na to nie kładą, po prostu robią bo muszą i tyle. Choć, kilka grypsów poleci zawsze =) Gdyby nie wielki Czesław to by naprawdę było kiepsko.
A co do SP to raczej na razie nic tego nie przebije.

Mojżesz 24-05-2007 16:02

No cóż,WM schodzą na psy ostatnio.Naprawdę dobre odcinki można policzyć na palcach jednej,ewentualnie dwóch rąk,ale jeżeli już trafi się ten dobry,to miażdży.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41.