![]() |
wypasiony serial :D ogladam go codziennie, jak sa nowe odcinki:P
|
To jest już żałosne. Co przejdę w szkole obok jakiegoś małolata, to naśladuje on głos Czesia. Get a life o.O
|
Cytuj:
Co do serialu to dla mnie zenada, Bastash pisal o nasladowaniu glosu Czesia, mnie to takze doprowadza do furii. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chuba nie bede pokarany za reklame:p |
Cytuj:
|
@up
Po co ? To typowe gówno dla osób w przedziale 10-12 lat, które nie wiedzą co to znaczy inteligentny humor. Cholera mnie trafia jak cała klasa na lekcji wymienia się poglądami na temat ostatniego odcinka : "<głosem Czesia>było zajebiste!!11". |
Cytuj:
|
Czesio rulez!
|
Cytuj:
|
to jest żalosne :/ u mnie w klasie i w ogole calej szkole kupa ludzi naśladuje głos czesia >.< i myśla ze to jest zabawne... a jak sie im opowie kawał np. zwiazany z polska polityka to nie wiedza o co chodzi :confused:
|
ja nie rozumiem ludzi co oglądają tą bajke.. ona jest tak denna,jej reżyser pewnie próbował dorównać south parkowi, ale ni H mu sie nie udało.. klapa
|
Cytuj:
Znajdzcie mi odcinek WM z glebia na poziomie "Ladder to heaven" albo "Sexual harrasment panda" SP to oficjalnie zmienie zdanie. |
Cytuj:
|
Hmmmm...
Wiekszosc tych tekstow nie smieszy mnie, ale cala ta sytuacja itd naprawde potrafa rozbawic. ;] (rozbawic to za malo powiedziane) Dobry byl odcinek z tymi harcerzami. (ninja ogrodnik rox xD) @edit Nic nie przebije jednak: Kiepskich, 13 posterunek oraz tego Karola z zonka i przyjacielem (nie pamietam jak to sie nazywalo moze mnie ktos oswieci? ;p) |
Wg. mnie są ŚWIETNI !!!!!!
-Czesio, dlaczego nie słuchasz kuleżanki? -BO JEJ NIE LUBIE! -Czemu? -Bo ona nie ma wacka! -CZEGO? -No, SISIORA! . . . -A pani ma?? hahaha r0x |
Rozumiem że komuś może się to podobać(chociaż humor ma skrzywiony nieźle)Sam napisałem na początkowych stronach że w miarę fajne. Ale dobrych textów na odcinek przypada bardzo mało(nie to co wycinki odcinów). Do rzeczy
Jeśli ktoś uważa że WM>SP to nie mam pytań. Po pierwsze mało co przebija orginał. Po drugie jeśli ktoś ma rodzinę która śmieje się z wm, a sp uważa za żenadę to już mu naprawdę współczuję. Polską podróbką bardzo fajną byli/są Kiepscy(chociaż gorsi od Świata wg. Bundych o klasę) Ale są gusta i guściki. Miłego oglądania |
Cytuj:
Tiaaa..... nie wiem czy wiesz ale to na tym polega ze jest glupie... i dlatego jest smieszne tak jak twoja beznadzieja krytyka..... A tu macie wszystkie odcinki: www . kreskowka . pl bez spacji ;p www |
hehehe, wiecie co w calym tym temacie jest najzabawniejsze?;> 14,15 latkowie mowiacy ze z tego smieja sie tylko dzieci... jezeli was to nie smieszy, to sami zaprzeczacie swojej teorii ;> taki paradoks maly ;>
|
Nie ma co porownywac wladców much do South Park -.-
Sp to klasyka ,na calym swiecie mimo tylu lat (8?!) od powstania serii dalej powstaja rozne gadzedy itd -.- Wlatcy much nie posiadaja takiej "ironii", tak wielu odniesien i wysmiewan do dziejszej Ameryki i calego swiata .. Tyle ironii z dzisiejszych "GWIAZD", tylko parodii wielu najlepszych filmow (pojazd z resident evil,dramat w andach i Pojutrze -WYMIOT XD) takiego zwiazania ogladajcego z bohaterami .. I tak genialnie zrobionego Eryka Cartmana :D (moja ulubiona postac, protrafi manipulowac ludzmi lecz jest troche rozpieszczany - wymiatacz). Wlatcy much probowali zrobic cos podobnego zamiast Kennego z sp wstawili czesia, zamiast pana Garrisona z sp wstawili te nauczycielke .. itd itp Jak juz wspominalem wladcy much maja humor nad ktorym nie trzeba (dlatego smieszy tylko czesc widziow, nie powiem gorszą~ - poprostu inna) myslec czyt. South Park posiada zwykly klozetowy humorek i masakryczną ironię~, dzieki temu wszystkiemu bajka wrecz pozorom jest jedna z najmądrzejszych jakie widzialem ... Przewaznie po koncu odcinka Stan z Kylem mowia "wiesz Stan/Kyle dzisiaj sie czegos nauczylem :) |
@up
I już niedługo w WM usłyszymy "O ja pierdziu ! Za******* Czesia ty cipo!" |
Mi włarcy móch się podobają, zresztą SP też.
Podobają- ani mnie zbyt to nie śmieszy, ani nie dołuje. Czasem poleci jakiś fajny text ;) Bardziej podoba mi się SP, ale WM nie są źli. |
Cytuj:
W SP nie ma swietosci, SP kladzie na lopatki Hollywood, Kosciol Katolicki, Mormonow, geologow i zwyklych, podatnych na medialna manipulacje Amerykanow. Powiem szczerze ze do czasu Family Guya nie widzialem chyba tak dobrego serialu komediowego ( bo, do jasnej cholery, TO NIE JEST BAJKA !!!! ). |
Tiaa .... mnie to mowisz ? :) Niech to lepiej dotrze do obecnych fanow wladców much, ktorzy uwbielbiają to cos za ... głos czesia .... żal :S
P.S - Potrafie wylapac wszystkie "smaczki" i ironie ale smieszy mnie nawet proste wyzywanie sie Cartmana z Kylem XDDDDDDDDDDDD |
SP jest fajne nawet lepsze od WM. Ale pewnie WM w późniejszym czasie będzie lepsze od SP mam taka nadzieje xD.
|
Fajny film :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pierdolone uprzedzenia... Ale ostatni odcinek był nieco zryty : S Ale i tak Tchesyo rządzi i ma fajną fure :D |
Cytuj:
@ontop Tchesyo mnie rozwalił. |
Według mnie we WM jest zbyt prosta fabuła, co jest widoczne w ostatnich odcinkach. Twórcy WM zbyt wielkiego nacisku na to nie kładą, po prostu robią bo muszą i tyle. Choć, kilka grypsów poleci zawsze =) Gdyby nie wielki Czesław to by naprawdę było kiepsko.
A co do SP to raczej na razie nic tego nie przebije. |
No cóż,WM schodzą na psy ostatnio.Naprawdę dobre odcinki można policzyć na palcach jednej,ewentualnie dwóch rąk,ale jeżeli już trafi się ten dobry,to miażdży.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |