![]() |
Cytuj:
|
Pacc płaci , pacc wymaga. Tak bylo i bedzie. :faceoff:
|
Tibia dla mnie nie ma być takim jakby średniowieczem tylko światem fantastycznym , coś jak świat z Władcy pierścieni czy innych tego typu filmach =] a co do tego że facc mało mają to sie nie dziwcie ! nie bede o tym pisał bo wszystko zostało powiedizane wcześniej
Cytuj:
|
a kiedy wogóle bedzie to update? (wiem ze w zimie ale którego?)
ktos wie? |
odp na pytanie nooba :D
Cytuj:
ale zdaniem ludzi z forum bedzie to w tym lub przyszlym tygodniu (moje tez takie zdanie) kapujesz ale nie jestesmy pewni to sa domysly skap to ... kapisz??:D |
a spadnie snieg bylo by fajnie :P
|
a tak przy okazji nie piszcie juz ze wy jestescie swietni bo wiecie kiedy jest test serv albo update bo prawda jest taka ze sie tylko domyslacie :D
|
Cytuj:
|
Mam FACC'a jakby coś
Ach! Jakże wspaniały jest CIPsoft! Cud miód update! Wszyscy, (którzy mają PACC i lvl min. 70) mogą nacieszyć się nowymi stworami, rzeczami do domków
i w ogóle wszystkim! Mam FACC'a i też chciałbym coś dostać oprócz możliwości robienia super potrzebnych tortów! Ale poco? Przecież są ludzie, którzy mają kasę na 43 lata PACC więc poco się interesować tymi, którzy chcą grać, a nie bulić ciężką kasę za miesiąc poznawania nowych rzeczyX( X( X( X( X( Ufffffffffffffffffffffffffffffff.................. .. Wygadalem się i już mi lepiej...:P |
Cytuj:
masz troche racji pacc jest troche drogi ale w 3 miechy napewno uzbierasz 90 zl (3 miechy = 90 dni wiec 92 zl : 90 dni = 1 zl dzinnie |
no to jest wkużające wszystko dla pacc a tak pozatym ma ktoś jakieś info kiedy update albo test ?
|
no ale mogli by jeszcze zrobić żeby śnieg padal albo cos wtedy to by bylo cos :D
|
aff
Cytuj:
Kilka postów wcześniej jeden z forumowiczów został wyśmiany, gdy spytał kiedy update.... Błagam, przeczytaj chociaż kilka postów wstecz, gdy piszesz swojego... EDIT: Przypominam, że posty można edytować... A nie pisać kilka - jeden pod drugim. |
Cytuj:
masz racje :D i to wielka ale ja wole pisac nowe posty :D |
zastanawiam sie czy ajk wczoraj byly newsy o update czy dzis tez beda (dzis piatek) a wczroaj byl czwartek i byly :D oj bym chcial zeby albo update jutro albo jeszce dzis test :D ale nic nigdy nie wiadomo moze jutro ktos bedzie chcial sie zalogowac a tu update bedzie :D fajnie by bylo ;] ja tylko czekam na update
|
Update sadze, ze bedzie wczesniej jak w zime (Ta zaczyna sie 23 grudnia czy cos kolo tego :D ). Wiec watpie, ze wiekszosc graczy wie iz wtedy nastapi :P
|
Cytuj:
@down : ty też sie czepiasz ;p |
@up: Ma to związek z tematem? Nie widzę :/
@topic: Hmm..Może być fajnie, ale jak zwykle połowa dla PACC :/. Nie, nie, nie mówię aby zaraz robić wszystko dla FACC też ale...ta różnica jest wielka :P. Z tym śniegiem ( ktoś to napisał parę postów prędzej ) padającym to nawet fajny pomysł :P Muszę iść na lodowe wyspy, gdy będzie Update ^^. |
Cytuj:
|
Cytuj:
snieg nie bedzie padal ale my bysmy to chcieli chociaz kto wie moze i bedzie ale to watpliwe jest o to nam chodzi |
A wiec czytam tak wasze wypowiedzi wszytsko pieknie i ok niektorych nie rozumiem ale.. 2 panow powiedzialo ze po update ma byc zwiekszona mana za exori vis i to mnie BARDZO przejelo i mam nadzieje ze to jakas pomylka :P bo 1 raz widze cos o tym ale bym chcial sie upewnic.. moze mi ktos powiedziec?:>
Co do tematu.. To all ladnie pieknie jest jak mowielm ;p tylko by mogli cofnac ofity :PP Bo sa denne :/ jak i dla pacc i dla facc i z addomi rowniez.. Ale teraz juz pewnie tego nie zrobia bo tyle ludzi stracilo na to kase.. za duzo sapania by bylo;p a tak wogole to juz by mogli dac tego updata xD;] |
Hehe ciekaw jestem kiedy ten update i kiedy test server?:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No racja :P nie wiem dlaczego ale ostatnio w swieta to tylko w tibi czuje ich nastroj lols :P
|
Ja chcę wam tylko powiedzieć tyle, że nie działa private TestServer... Może uptade, a może public TS? :))
pozdrawiam |
Cytuj:
|
@lukitak
spamerze, przestań tyle postów nabijać. I nie wierzcie w rzeczy typu "z exori viz to teras bendzie 35 mana korztowac". Każdy kto narzeka, że nie ma pacc'a, jak już kupisz jednego, to zauważysz, że kase kombinuje się łatwo ;) Tak jak z papierosami. Palisz, masz na nie kase. Nie palisz, nie ma tej kasy, którą się na fajki wydawało :P Ja nawet nie próbuje zgadywać kiedy będzie update, bo zawsze i tak jest nie w ten dzień co CIPsoft się spodziewał. Albo wprowadzanie trwa 2 godziny dłużej ;] Ozdóbki rox l,,l_(>.<)_l,,l Zwłaszcza ta figurka Mikołaja :P |
Cytuj:
|
Jak narazie to nic szczegulnego nie majoł zamiaru zmienić...Tylko żeby jeszcze bardziej palla nie udupili.....:) :) :) :) :) :) :) :)
|
Domysl
ja skojarzylem fakty update nie moze byc najpredzej 12 . Zaraz pewnie bedziecie pisac ze ja noob albo pytac sie czemu. Ja wam odpowiem teraz bo jak wiecie od 5 nie mozna domkow kupowac a czas kupowania domku jest 7 dni wiec
wprowadzili od 5 zeby sie skaczyly aukcje przed update wiec musi byc 12 conajmniej (ale to tylko moj domysl) wiec nie piszcie o ja nie moge co to noob jest czy cos w tym stylu bo to tylko DOMYSLY8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o a tak przy okazj chcial bym napisac ze ja nie spamuje tylko odpisuje na posty innych a czy tobie to przeszkadza czy nie to juz twoj biznes |
kurde oprocz zdjeć z testa mogli by filmiki dać ....
|
Cytuj:
|
Filmiki
Cytuj:
Btw, jaki sens ma zgadywanie, kiedy nastąpi ten upragniony update?? Tak, czy siak pozostaje nam tylko czekać.:baby: EDIT: Jeszcze raz apeluję o nie-nabijanie postów, ewentualną edycję postów... :P |
Cytuj:
W jednym sie z Toba zgadzam.. ludzie, nie spamujcie tekstami typu"o jaki ja biedny bo to dla pacc a ja nie mam platnego konta.." Zachowujecie sie jakby swiat do was nalezal.. i blagam.. Bez gadania ze kasy nimo.. w wiekrzosci to zwykły snobizm a nie brak gotowki.. APELUJE!Nie macie zamiaru placic za ta (idiotyczna)gre?Ok,szanuje to.. ale na forum Tibia.pl.... MORDA!-.- |
alee zapowiedzieli... pewnie teraz zapowiedza ze mikolaj bedzie , a zeby pozostawic nas w cikawosci powiedza ze mikolaj bedzie rozdawal nowy rodzaj prezenow (ciastek!?..)
|
alee zapowiedzieli... pewnie teraz zapowiedza ze mikolaj bedzie , a zeby pozostawic nas w cikawosci powiedza ze mikolaj bedzie rozdawal nowy rodzaj prezenow (ciastek!?..)
|
kurde ja to juz sie doczekac nie umiem :p ma ktoś invo kiedy test ?
|
Dam wam garstke informacji...
Ktoś pisał, że 'udupią' palla. Otóz wręcz przeciwnie.Będą nowe bolty, jak i nowa kusza(bardzo trudną ja zdobyć, quest gorszy niż annihilator). Co jeszcze? Można będzie zdobyć soft bootsy i wiele innych rzeczy, ktorych sie nie dało zdobyć przed uptade. Co do TestServera publicznego... Będzie w poniedziałek lub coś koło tego :) pozdrawiam |
nowy blog tibia
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |