Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pada śnieg, pada śnieg... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105163)

LookamZzaRogu 08-12-2006 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filipeck (Post 1117318)
<ironia mode>
Ahh! Dlaczego jest cokolwiek dla FACC! DLACZEGO! PRZECIERZ MOGLI BY ROBIĆ TYLKO DLA PACC! Wkońcu PACCe płacą za to,że FACCe mogą sobie grać i narzekać, że tibia jest głupia!!
</ironia>
A co do schodzenia tibii do piekła, to mam nadzieję, że jak zobaczysz rączkę na screenie, to się wystraszysz i nie będziesz mógł zasnąć w nocy i już nigdy nie zalogujesz się do dej strasznie głupiej gry, w której wszystko, niewaidomo dlaczego, jest tylko dla tych, którzy płacą?!?! OJOJOJOJOJ!

To prawda, zgadzam się. Ale zauważ, że jeśli nie będą dawali nic nowego dla FACC, to po jakimś czasie ta gra się znudzi i nie będzie zachęcała FACC do kupna PACCa.. a jeśli gracze FACC zobaczą, jaka ta gra jest naprawdę super, będą chcieli więcej i zaczną kupowac PACC ;) Dobra koniec polityki Pozdr..

Mesjash 08-12-2006 12:27

Pacc płaci , pacc wymaga. Tak bylo i bedzie. :faceoff:

Kawior_MS 08-12-2006 14:00

Tibia dla mnie nie ma być takim jakby średniowieczem tylko światem fantastycznym , coś jak świat z Władcy pierścieni czy innych tego typu filmach =] a co do tego że facc mało mają to sie nie dziwcie ! nie bede o tym pisał bo wszystko zostało powiedizane wcześniej

Cytuj:

A jeżeli masz samych takich qmpli... to się nie dziwie, że jesteś trollem
kocham takie teksty :p

Alya 08-12-2006 14:05

a kiedy wogóle bedzie to update? (wiem ze w zimie ale którego?)
ktos wie?

lukitak 08-12-2006 14:40

odp na pytanie nooba :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alya (Post 1117461)
a kiedy wogóle bedzie to update? (wiem ze w zimie ale którego?)
ktos wie?

wow :cup: dla tego pana. Kazdy wie ze w zime i nikt nie wie kiedy na tibi com nie pisze kiedfy wiec i my tego nie wiemy co ty klient jestes czlowieku opnauj sie
ale zdaniem ludzi z forum bedzie to w tym lub przyszlym tygodniu (moje tez takie zdanie) kapujesz ale nie jestesmy pewni to sa domysly skap to ... kapisz??:D

Maciejko 08-12-2006 14:40

a spadnie snieg bylo by fajnie :P

lukitak 08-12-2006 14:44

a tak przy okazji nie piszcie juz ze wy jestescie swietni bo wiecie kiedy jest test serv albo update bo prawda jest taka ze sie tylko domyslacie :D

Orius 08-12-2006 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kawior_MS (Post 1117453)
Tibia dla mnie nie ma być takim jakby średniowieczem tylko światem fantastycznym , coś jak świat z Władcy pierścieni czy innych tego typu filmach =]

Władca pierscieni to nie jest film tylko książka ale najwyraźniej ktoś nie czyta książek tylko woli filmy X( >.<

Praktikerman 08-12-2006 15:33

Mam FACC'a jakby coś

Ach! Jakże wspaniały jest CIPsoft! Cud miód update! Wszyscy, (którzy mają PACC i lvl min. 70) mogą nacieszyć się nowymi stworami, rzeczami do domków
i w ogóle wszystkim! Mam FACC'a i też chciałbym coś dostać oprócz możliwości robienia super potrzebnych tortów! Ale poco? Przecież są ludzie, którzy mają kasę na 43 lata PACC więc poco się interesować tymi, którzy chcą grać, a nie bulić ciężką kasę za miesiąc poznawania nowych rzeczyX( X( X( X( X(

Ufffffffffffffffffffffffffffffff.................. .. Wygadalem się i już mi lepiej...:P

lukitak 08-12-2006 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Praktikerman (Post 1117590)
Ach! Jakże wspaniały jest CIPsoft! Cud miód update! Wszyscy, (którzy mają PACC i lvl min. 70) mogą nacieszyć się nowymi stworami, rzeczami do domków
i w ogóle wszystkim! Mam FACC'a i też chciałbym coś dostać oprócz możliwości robienia super potrzebnych tortów! Ale poco? Przecież są ludzie, którzy mają kasę na 43 lata PACC więc poco się interesować tymi, którzy chcą grać, a nie bulić ciężką kasę za miesiąc poznawania nowych rzeczyX( X( X( X( X(

Ufffffffffffffffffffffffffffffff.................. .. Wygadalem się i już mi lepiej...:P

masz troche racji pacc jest troche drogi ale w 3 miechy napewno uzbierasz 90 zl
(3 miechy = 90 dni wiec 92 zl : 90 dni = 1 zl dzinnie

D juzio 08-12-2006 16:11

no to jest wkużające wszystko dla pacc a tak pozatym ma ktoś jakieś info kiedy update albo test ?

D juzio 08-12-2006 16:15

no ale mogli by jeszcze zrobić żeby śnieg padal albo cos wtedy to by bylo cos :D

Redknapp 08-12-2006 16:17

aff

Cytuj:

no to jest wkużające wszystko dla pacc a tak pozatym ma ktoś jakieś info kiedy update albo test ?
@D juzio

Kilka postów wcześniej jeden z forumowiczów został wyśmiany, gdy spytał kiedy update.... Błagam, przeczytaj chociaż kilka postów wstecz, gdy piszesz swojego...

EDIT: Przypominam, że posty można edytować... A nie pisać kilka - jeden pod drugim.

lukitak 08-12-2006 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Redknapp (Post 1117661)
@D juzio

Kilka postów wcześniej jeden z forumowiczów został wyśmiany, gdy spytał kiedy update.... Błagam, przeczytaj chociaż kilka postów wstecz, gdy piszesz swojego...

EDIT: Przypominam, że posty można edytować... A nie pisać kilka - jeden pod drugim.

masz racje :D i to wielka ale ja wole pisac nowe posty :D

lukitak 08-12-2006 16:37

zastanawiam sie czy ajk wczoraj byly newsy o update czy dzis tez beda (dzis piatek) a wczroaj byl czwartek i byly :D oj bym chcial zeby albo update jutro albo jeszce dzis test :D ale nic nigdy nie wiadomo moze jutro ktos bedzie chcial sie zalogowac a tu update bedzie :D fajnie by bylo ;] ja tylko czekam na update

Orgazes 08-12-2006 17:02

Update sadze, ze bedzie wczesniej jak w zime (Ta zaczyna sie 23 grudnia czy cos kolo tego :D ). Wiec watpie, ze wiekszosc graczy wie iz wtedy nastapi :P

Kawior_MS 08-12-2006 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orius (Post 1117565)
Władca pierscieni to nie jest film tylko książka ale najwyraźniej ktoś nie czyta książek tylko woli filmy X( >.<

aa czepiasz sie , ja tu mowie o filmie =] czy gdybym zarzucił jakiś tytuł książki fantasy zajarzyli by wszyscy o co biega ??

@down : ty też sie czepiasz ;p

La Hire 08-12-2006 17:30

@up: Ma to związek z tematem? Nie widzę :/
@topic: Hmm..Może być fajnie, ale jak zwykle połowa dla PACC :/. Nie, nie, nie mówię aby zaraz robić wszystko dla FACC też ale...ta różnica jest wielka :P. Z tym śniegiem ( ktoś to napisał parę postów prędzej ) padającym to nawet fajny pomysł :P Muszę iść na lodowe wyspy, gdy będzie Update ^^.

shoq 08-12-2006 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CJJ (Post 1116286)
HO ho! czyli update będzie jutro lub w przyszłym tygodniu..!
Ponieważ mikołaj juz był a w tibi niema wiec juz passowalo by zeby byl.:cup:

W większości państ mikołaj przychodzi 25 grudnia, a nie 6...

lukitak 08-12-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez La Hire (Post 1117822)
@up: Ma to związek z tematem? Nie widzę :/
@topic: Hmm..Może być fajnie, ale jak zwykle połowa dla PACC :/. Nie, nie, nie mówię aby zaraz robić wszystko dla FACC też ale...ta różnica jest wielka :P. Z tym śniegiem ( ktoś to napisał parę postów prędzej ) padającym to nawet fajny pomysł :P Muszę iść na lodowe wyspy, gdy będzie Update ^^.

snieg nie bedzie padal ale my bysmy to chcieli chociaz kto wie moze i bedzie ale to watpliwe jest o to nam chodzi

Rozqu 08-12-2006 18:08

A wiec czytam tak wasze wypowiedzi wszytsko pieknie i ok niektorych nie rozumiem ale.. 2 panow powiedzialo ze po update ma byc zwiekszona mana za exori vis i to mnie BARDZO przejelo i mam nadzieje ze to jakas pomylka :P bo 1 raz widze cos o tym ale bym chcial sie upewnic.. moze mi ktos powiedziec?:>
Co do tematu..

To all ladnie pieknie jest jak mowielm ;p tylko by mogli cofnac ofity :PP
Bo sa denne :/ jak i dla pacc i dla facc i z addomi rowniez..
Ale teraz juz pewnie tego nie zrobia bo tyle ludzi stracilo na to kase.. za duzo sapania by bylo;p a tak wogole to juz by mogli dac tego updata xD;]

Saxon 08-12-2006 18:10

Hehe ciekaw jestem kiedy ten update i kiedy test server?:P

lukitak 08-12-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rozqu (Post 1117903)
A wiec czytam tak wasze wypowiedzi wszytsko pieknie i ok niektorych nie rozumiem ale.. 2 panow powiedzialo ze po update ma byc zwiekszona mana za exori vis i to mnie BARDZO przejelo i mam nadzieje ze to jakas pomylka :P bo 1 raz widze cos o tymale bym chcial sie upewnic.. moze mi ktos powiedziec?:>
Co do tematu..

To all ladnie pieknie jest jak mowielm ;p tylko by mogli cofnac ofity :PP
Bo sa denne :/ jak i dla pacc i dla facc i z addomi rowniez..
Ale teraz juz pewnie tego nie zrobia bo tyle ludzi stracilo na to kase.. za duzo sapania by bylo;p a tak wogole to juz by mogli dac tego updata xD;]

co do zwiekszania many za exori vis to raczej tego nie bedzie bo nigdzie to nie pisalo tylko ktos sobie tka napisal a z updatem to raczej niedlugo bedzie bo przeciez juz domow kupowac nie mozna dali wczoraj newsy a zawsze w piatki byly dzis jakos newsow nie widac chyab ze jeszce beda ale moim zdaniem albo za 2-3 dni test albo update :D:cup: :cup: :cup:

lukitak 08-12-2006 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxon (Post 1117906)
Hehe ciekaw jestem kiedy ten update i kiedy test server?:P

jak bys przeczytal all posty bys wiedzial ze mowilem wczesniej ze niedlugo ... tak kazdy mowi bo tak bedzie :D

Rozqu 08-12-2006 18:13

No racja :P nie wiem dlaczego ale ostatnio w swieta to tylko w tibi czuje ich nastroj lols :P

scorp 08-12-2006 18:19

Ja chcę wam tylko powiedzieć tyle, że nie działa private TestServer... Może uptade, a może public TS? :))

pozdrawiam

lukitak 08-12-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp (Post 1117927)
Ja chcę wam tylko powiedzieć tyle, że nie działa private TestServer... Może uptade, a może public TS? :))

pozdrawiam

a co ty tutor ze wiesz ze nie dziala ??

Luca Leahcim 08-12-2006 18:24

@lukitak
spamerze, przestań tyle postów nabijać.

I nie wierzcie w rzeczy typu "z exori viz to teras bendzie 35 mana korztowac". Każdy kto narzeka, że nie ma pacc'a, jak już kupisz jednego, to zauważysz, że kase kombinuje się łatwo ;) Tak jak z papierosami. Palisz, masz na nie kase. Nie palisz, nie ma tej kasy, którą się na fajki wydawało :P

Ja nawet nie próbuje zgadywać kiedy będzie update, bo zawsze i tak jest nie w ten dzień co CIPsoft się spodziewał. Albo wprowadzanie trwa 2 godziny dłużej ;]

Ozdóbki rox l,,l_(>.<)_l,,l Zwłaszcza ta figurka Mikołaja :P

scorp 08-12-2006 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukitak (Post 1117929)
a co ty tutor ze wiesz ze nie dziala ??

Yhym... Gdybym nim nie był to chyba bym nie pisał,ale dobra nvm

Ramstain 08-12-2006 18:36

Jak narazie to nic szczegulnego nie majoł zamiaru zmienić...Tylko żeby jeszcze bardziej palla nie udupili.....:) :) :) :) :) :) :) :)

lukitak 08-12-2006 18:40

Domysl

ja skojarzylem fakty update nie moze byc najpredzej 12 . Zaraz pewnie bedziecie pisac ze ja noob albo pytac sie czemu. Ja wam odpowiem teraz bo jak wiecie od 5 nie mozna domkow kupowac a czas kupowania domku jest 7 dni wiec
wprowadzili od 5 zeby sie skaczyly aukcje przed update wiec musi byc 12 conajmniej (ale to tylko moj domysl) wiec nie piszcie o ja nie moge co to noob jest czy cos w tym stylu bo to tylko DOMYSLY8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

a tak przy okazj chcial bym napisac ze ja nie spamuje tylko odpisuje na posty innych a czy tobie to przeszkadza czy nie to juz twoj biznes

D juzio 08-12-2006 18:41

kurde oprocz zdjeć z testa mogli by filmiki dać ....

D juzio 08-12-2006 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ramstain (Post 1117964)
Jak narazie to nic szczegulnego nie majoł zamiaru zmienić...Tylko żeby jeszcze bardziej palla nie udupili.....:) :) :) :) :) :) :) :)

a dlaczego niby mieli by udupić palla ? 8o prędzej coś dorobią ...

Redknapp 08-12-2006 18:46

Filmiki

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D juzio (Post 1117972)
kurde oprocz zdjeć z testa mogli by filmiki dać ....

Filmiki z czego, z wieszania ozdób choinkowych?? Czy pieczenia ciasta??

Btw, jaki sens ma zgadywanie, kiedy nastąpi ten upragniony update?? Tak, czy siak pozostaje nam tylko czekać.:baby:

EDIT: Jeszcze raz apeluję o nie-nabijanie postów, ewentualną edycję postów... :P

Tristo 08-12-2006 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukitak (Post 1116301)
fajne ja tez pacca nie mam i nie nazekam a wy tylko nazekacie o to tylko dla pacc o to tez jakie wy nooby jestescie ludzie uspokujcie sie uzbierac 150 k w tibi i kupic tam pacca nie jest trudno tylko nie mozna myslec ze jak masz 12 lvl to tyle zdobedziesz ale jak masz juz taki 25-40 lvl to na spoko w gora tydzien uzbierasz ze 100 k :] a wy nooby co macie 12 lvl 1 k w dp i chcecie miec pacca a na co on wam ?? :D i tak grac nie umiecie 8o

wiesz.. a nie zastanowiłes sie, ze moze te "nooby" poprostu uwazaja kupienie pacca za zbedne?? Ja z kumplami gralem postaciami od 50-100lvla i nigdy,zaden z nas nie mial pacca..

W jednym sie z Toba zgadzam.. ludzie, nie spamujcie tekstami typu"o jaki ja biedny bo to dla pacc a ja nie mam platnego konta.." Zachowujecie sie jakby swiat do was nalezal.. i blagam.. Bez gadania ze kasy nimo.. w wiekrzosci to zwykły snobizm a nie brak gotowki..

APELUJE!Nie macie zamiaru placic za ta (idiotyczna)gre?Ok,szanuje to.. ale na forum Tibia.pl....
MORDA!-.-

Zdechly kret kanalowy 09-12-2006 08:53

alee zapowiedzieli... pewnie teraz zapowiedza ze mikolaj bedzie , a zeby pozostawic nas w cikawosci powiedza ze mikolaj bedzie rozdawal nowy rodzaj prezenow (ciastek!?..)

Zdechly kret kanalowy 09-12-2006 09:00

alee zapowiedzieli... pewnie teraz zapowiedza ze mikolaj bedzie , a zeby pozostawic nas w cikawosci powiedza ze mikolaj bedzie rozdawal nowy rodzaj prezenow (ciastek!?..)

D juzio 09-12-2006 17:42

kurde ja to juz sie doczekac nie umiem :p ma ktoś invo kiedy test ?

scorp 10-12-2006 08:26

Dam wam garstke informacji...

Ktoś pisał, że 'udupią' palla. Otóz wręcz przeciwnie.Będą nowe bolty, jak i nowa kusza(bardzo trudną ja zdobyć, quest gorszy niż annihilator).

Co jeszcze? Można będzie zdobyć soft bootsy i wiele innych rzeczy, ktorych sie nie dało zdobyć przed uptade.

Co do TestServera publicznego... Będzie w poniedziałek lub coś koło tego :)

pozdrawiam

Pajakmaly 11-12-2006 14:18

nowy blog tibia

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druidek12 (Post 1116288)
Skoro dzisiaj jest czwartek, to jutro będzie teaser? jak to nie teaser, w takim razie co? :P Zapowiedź update na jutro!?!? <;( ze szczęścia>

Mam blogusia www.tibia-pacc.blog.onet.pl wlas i zostawialj komcie a ogladalam taki filmik nazywal sie tvn 24 o tibia i tam byl twoj ryj ale nie wiem czy czasami nie skopiowales no to narka

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57.