![]() |
Cytuj:
|
xD!
Ja jestem za 8o"Waleniem z aXa"8o
Ma duzo atk wiec szybciej monstera zabijemy. Maly def - nie zapominajmy o takim wspanialym wynalazku o nazwie TARCZA to ONA ma nas glównie hronic przed hitami monstera/przeciwnika a D lance to juz wogole rOOOOOOx:baby: |
Sword!
Walcie z Swordów! MEGA DUŻY DEF, I TEN WSPANIAŁY AVANGER!
|
Sądze że axe ponieważ knight axe jest tanszy o 2k od Fsa a ma prawie takie same statsy.
|
No wlasnie prawie... Gdyby mial takie same to zaufaj mi, ze bylby drozszy ~~
Popatrz na fs i f axe - niby w oba zakuto plomien lecz to axe jest mocniejszy ;d |
Ja wybrałem axe (większy atak). Kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje :)
|
dla mnie najlepszy jest club:D
|
A ja wzialem sword. Osobiscie wale z sword i zawsze bylem z tego powodu wnerwiony bo axe ma wiecej atk itd. Ale knigthem jak idziesz bloczyc to def sie przydaje ... Taki Imagram jak bloczyl Morgarotha ... mimo ze wali z axe wzial Bright Sworda chociaz i tak mial MMS ... Tera jak zrobili Avengera to nie zaluje sworda =)
|
Cytuj:
|
Sword
Moim zdanie najlepszy jest sword ... ponieważma wszystko równe Ochrone ( def ) i atak a AXE To gluwno dla knighta dlatego ze prawie wogule nie ma ochrony :/
|
axe mają lepszy atak, swordy obrone, a wadą clubów jest to ze tunder hammera nie ma z questa.
|
Mimo że jestem magiem.. uważam ze swordy - obrona i mało cap'a zajmują xD i często sie przyda jakiś fire swordzik :D
|
Wybrałem sword , ponieważ zakładajc że masz bright sword , fire axe , skull staff :
-Bright Sword : atk. 36 def.30 , ma bardzo dużo obrony więc wole odbić atak i spokojnie bić potwora dalej , niż dostac za 20 i sie exurnąć (według mnie najlepszy) -fire axe : atk. 38 def. 16 , duży atak , lecz obrona sux. Co z tego że walnijesz potwora za 60 jak on ci walnie 50 i sie musisz leczyć. -Sull Staff : atk 36 def. 12 , atak taki sam jak Bright Sword , ale obrona jest bardzo mała.Walniesz potwora za 70 , a on ci walnie za 60 i sie po kilku hitach poskładasz. Werdykt : BRIGHT SWORD ma bardzo dobre statystyki ( praktycznie najlepsze obok MS ) najlepszy do użytku codziennego.:] :] |
Zagłosowałem na swordy, gdyż sam ich używam. Większość ludzi na słowo rycerz myśli o wielkim facecie w lśniącej zbroi z MIECZEM. Jednak to nie musi być tak. Gdybym teraz miał możliwość zamiany skillu sword w axe nie wachałbym się ani chwli. A do swordów przekonał mnie mój qmpel mówiąc, że fire sword jest bardzo tani. Cluby też są niezłe, ale to raczej była broń dla moagów w czasach, gdy nie było różdżek
|
proszę o usunięcie tego posta
Cytuj:
|
Wg. mnie najlepsze są Axe. są łatwo dostępne, tanie i przede wszystkim w ich skład wchodzi bezapelacyjnie najlepsza (wg. mnie) broń w tibii. Stonecutter Axe. Noo... Mo że Thunder Hammer jest lepszy... Ale Axe zawsze mają b.dużo ataku :D
|
Najlepsze moim zdaniem są topory...
Na wyższym lvl obrona nie jest tak ważna jak atak :) chociaż topory są słabe pod tym względem że najlepsza jednoręczna bron to f-axe chociaż jest jeszcze lepszy jednoręczny axe "Stonecutter Axe". Ja sobie teraz poluje na nowego axe a mianowicie na Ruthless Axe (atak 49 obrona 12 broń 2 ręczna) ponieważ wypada z Hellhound :) |
Sword-najlepsze!!!
Bez zbędnego gadania swordy są najlepsze !!! Każdy ich używa nawet wysokie lvl! :p na drugim miejscu cluby a później axe i tak powinno byc !;)
|
A fist fighting? X(
Zagłosowałem na axe bo maja dużo ataku ale czemu nikt nie pomyślał o fiscie? Moim zdaniem fist jest najleprzy bo:
* można nosić 2 tarcze i jesteś NIEZNISZCZALNY * z dwoma tarczami 2 razy szybciej idzie shealding a do tego fist * z 2 tarczami jest sie super blokerem *dosyć łatwo sie fista trenuje |
A fist fighting?
Zagłosowałem na axe bo maja dużo ataku ale czemu nikt nie pomyślał o fiscie? Moim zdaniem fist jest najleprzy bo:
* można nosić 2 tarcze i jesteś NIEZNISZCZALNY * z dwoma tarczami 2 razy szybciej idzie shealding a do tego fist * z 2 tarczami jest sie super blokerem *dosyć łatwo sie fista trenuje |
Cytuj:
btw. zaglowsowalem na club |
Odpowiedź.
Axe. Powód ? - Więcej ma punktów ataku. Deff i tak sie przy broniach mało liczy.
|
Cytuj:
rotfl i tyle sword jest the best |
najlepszy jest axe i koniec!!! :berserker: aha mam pytanie ktoś na 1 stronie tematu napisał że stonecutter jest z łatwego questa : gdzie ten quest i co trzeba zrobic?
|
Cluby
Ja głosuje na cluby.Sam wale clubem.Jest tani, łatwo dostępny i nie jest duzo gorszy od sword/axe.
|
Axe gorom !!!
Moja opinia jest jednoznaczna : Axe,Axe i jeszcze raz Axe:evul:
Axe som najlepsze poniewaz: -majom bardzo wysoki atak -sa dosyc lekkie -ladnie wygladaja Axe maja wady: -prawie wszystkie lepsze sa 2 reczne(zlaezy komu przeszkadza) Sam mam knight axe(szkoda ze nie lepsze;( )i jeste z niego bardzo zadowolony!!!Axe is cool !!!:cup: :evul: |
Jeśli był first to ja mówie łuk :lucznik: :D a tak na poważnie to chyba axe :wiking: bo w końcu:
*tańszy (kupi sie wiencej uh'ów) *jak walczy sie z potworkiem który wali z magi to czy liczy sie def???? Ale swordy tez sa dobre szczególnie do blokowania a na solo to chyba jest lepszy axe ale ja jestem n00b i moge sie mylić. |
Hmmm...Moja odpowiedz? Club!
Może i ciężki, mało defa, z qestow typu ani nie można mieć lepszego (chociaż przecież dodali jakiegoś qesta na cluba ktory wyglada jak spirite wand). War Hammer- Na starszych światach typu aldora, już za 1k (45att, 10def), i można wymiatać! Cluby i tyle! Mój faworyt i tyle. |
Axe - powód? Wysoki atak. Zresztą jedyna moja postać knigtha walczyła swordem ale znalazła dobrego axa(niepamiętam jakiego) i przeskillowała się i szło jej dużo lepiej.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
"aksy"
Ja osobiscie wole "aksy" bo u mnie sie liczy jak najwieksza rozpierucha ;)
|
Wybralem axe poniewaz maja najwiecej pkt ataku i nie sa takie ciezkie..uzywam ich i jetsem zadowolony
|
Cytuj:
Pozatym twoje ceny i oceny też są nie realne, bo bs i fa maja porownywalne ceny, a def broni 1 recznej nic nie daje. Jestem za axe^^ |
Panowie... Dochodzi jeszcze aspekt cenowy na poszczególnych światach.
Osobiście jestem za swordem, i zrobiłem wielki błąd że od razu nie biłem skili w tym właśnie kierunku (nabiłem 61 cluba i mi się odechciało). Prędzej dostaniesz SOVa niż Thunderka. BS i Skull staff - po 36 ataku, a różnica w obronie znaczna... Axe nie opisuje, bo miałem raz i nie lubie ;P SWORD ROX |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@clubs Cluby będą dobre ale dopiero za jakiś czas, kiedy ludzie będą huncić na PoI (hammer of wrath itp.). Kto wie, czy w tym letnim śnieżnym updacie znów jakiegoś cluba nie dodadzą (chociaż wątpie bo jest ich już dużo). |
swordy vo ice rapiery rlz
|
Axe jest lepszy i to nie tylko dlatego że lepiej wyglada :P ale również jest to uzasadnione w statystykach...
Pewna osoba napisala ze Magic sword jest lepszy bo ma 5 obrony wiecej i 2 ataku mniej... Ale uczywiscie atak mozna tylko nadrobic uzywajac Ringów, a obrone zawsze mozesz polepszyc lepsza zbroja, tarcza... Tak wiec Axe zwycieza! |
Cytuj:
A czy Eternal Oblivion (290 level Elite knight:crusader: ) jest niedoświadczonym graczem? I co? Wali ze sworda:sword: . Lepiej zastanów się zanim coś powiesz. Wiem że to oczywiste, ale zagłosowałem na sword. |
Cytuj:
|
Jezeli teoria EO jest prawdziwa to axe zdecydowanie wygrywa w kategorii one-handed+shield.Sword w two-handach oczywiscie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |