![]() |
Kiedyś w dp, koleś chciał zaszpanować Royal Helmetem. No i wyjmuje go, kładzie na dp, zabiera spowrotem. Ale niewyżyty koleś był, wykłada jeszcze raz, i... nie trafił :D Jakiś sprytny typek podwinął i tyle go widzieli. A szpaner biegał po depo krzycząc "Wracaj to moje!!!!!!!! Dam 1 crystal!". Całe dp sie z niego śmiało.
Inna troche śmieszna, troche żenująca sytuacja, była jak założyłem gildię. Pierwsi członkowie (bez skojarzeń), ubierali się oczywiście w mój outfit. Śmiechowo to wyglądało, co podchwycił jakiś h level i z jego inicjatywy całe depo chodziło ubrane tak jak ja :] A inna sytuacja jak koleś twierdził, że mieszka w tym domku za trollami i uprawia grządki, dlatego marchewki tam są. 8 level, jak coś. |
Mój qmpel wystawil na dp MMSa a za nim stał noobchar mojego qmpla. I ten noob char krzyczy :"ctrl+l=clone".Qmpel z mms pyta sie czy to prawda czy nie chce mnie oszukac itd. wszystkie nooby swiata krzyczą że to sprawdzona metoda. To qmpel z mmsem sie loga a noob char zawija tarcze. Wszystkie nooby brech z niego a on do tego noob chara :"Dobra XxX ponabijalimy sie z noobów oddaj". On oddaje. Chciałbym zobaczyć mine jednego z tych noobów... 8o
|
Dialog ze starych czasów:
Naabek: ej jakie potoworki bijesz? Ja: gsy Ja: tylko PoH Naabek: co to Naabek: PoH? Ja: Plains of Havoc Naabek: a co z niego wypada? |
Ty sie nie śmiej, bo znam naprawdę kupe ludu, którzy się nie orientują kompletnie w Tibii. Z kolesiem miałem taką sytuację:
Ja: Cześć Ja: Idziesz na fibule bo musze gówna posprzedawać On: Pacca nie mam ;/ Uśmiałem się przy tym. Ale mnie to denerwuje, jak muszę godzine komuś tłumaczyć co to jest kazoo, bo on nie wszysedł nigdy zza cyklo pod Thais. |
Jeszcze jedna opowieść :P
Kiedyś naabek napisał na Trade "Buy Thunder Hammer msg me fast pls". Wszyscy na gc się pośmialiśmy, pewnie ktoś strzelił sobie żartem. Ale naabek był uparty i następny kwadrans co dwie minuty spamował swoje "buy thunder hammer". Wreszcie lider mojej gildii napisał do niego. Rozmowa wyglądała mniej wiecej tak: Lider: Offer for Thunder Hammer Naabek: 500 gp Naabek: you sell? <tu dwie minuty ciszy, wszyscy sie smiali na gc> Naabek: <za moment> ok 600 gp Lider: Do you know Thunder Hammer is VERY RARE ITEM? Lider: Only few persons in Tibia got it! Naabek: <po chwili ciszy> ok Naabek: 700 gp or bye Ja kiedyś przez jeden dzień spamowałem Trade "Sell arbalest", następnego dnia dla odmiany było "Buy arbalest". Jakiś 60 lev napisał "po co sprzedawales wczoraj jak dzisiaj kupujesz?" Ja mu na to "Bo padłem i mi wypadl:(" I uwierzył... |
kilka dni temu przed wejściem do fortecy koło Ab'Dendriel, jak każdy wie że na polu do odkopania po save serwera pojawia sie fire field i w związku z tym nawiązałem taką rozmowe:
08:20 ON [20]: pl? 08:21 JA [24]: taa 08:21 ON [20]: masz 08:21 ON [20]: jaki 08:21 ON [20]: s 08:21 ON [20]: pojemnik na wode? 08:21 JA [24]: ze co ? 08:21 JA [24]: po co ? 08:21 ON [20]: ku**a 08:21 ON[20]: zeby 08:21 ON[20]: zgasic 08:21 ON [20]: ognisko 08:21 JA[24]: lol |
Gdzina 8:00 sprzedalem ostatni backpack uhow i kupilem wymarzone bohy.Tego samego dnia poszedlem do AB'dendriel polowic rybki wiec caly eq wlozylem do dp.Gdy skonczylem lowic to wrocilem do dp i zaczolem ubierac itemy.Podczac przeciagania bohow myszka zjechala mi z podkladki i bohy wylecialy na dp pelne noobow.Oczywiscie bohy stracilem :/ <lol>
|
Noobek
Ostatnio siedziałem przed dp i widze kolesia który pisze:
"Seel FS (fire sword)---acept pieniadze and UCH(ultimate chealing rune)..." to pisze do niego i pytam sie co to te "UCH", a on że to są najnowsze runki leczace playerów, a atakujace potworki, leczy wiecej niż UH i atakuje wiecej niż SD.... |
ja jak jeszcze bylem newbie to tak wychodze na maina i prubuje exura gran wpisac (kumple miali 18 lvl wiec juz to majom) no i tak prubuje i prubuje az sie wkuzylem i przed dp stoje i wkoncu krzyce czemu ta cholerna exura gran dzialac nie chceX( wszyscy sie ze mnie smiali:D :D po jakims czasie ktos powiedzial ze ten czar jest od 11 lvl:baby:
|
...
Wczoraj idę sobie z koleżanką do Ab po jedzenie i tak idziemy a tu u jednego z NPC bow i crossbow no to ona pisze "hi" "sell crossbow" i mi mówi patrz tu sis sprzedaje a ja sprzedawałam po 100gp w dp. A ja na to "będe bogata bo mam tego dużo w Dp" potem ja dla sprawdzenia napisałam "hi" "sell crossbow" i taka Uhahana że będę bogata bo 5k zarobie na jakiś łukach.. A Ta dojrzała że NPC pisze buy a nie sell i sie zabawa skończyła. Wracając całą drogę śmiałyśmy się z tego że powiedziałam "będę bogata"...
|
Moja najśmieśniejsza przygoda to była przygoda taka:
Byłem se 18 sorcem. Grałem u kolegi. Postanowiłem pojść na poh. Zconvincowałem se snejka. Gdy byłem przy świątyńce zobaczyłem pełno ludzi w niej. Nagle wychodzi z rogu gs. Mówie koledze że i tak mnie ubije to zrobiłem atack. Zapomniałem że snake tez atakuje. I nagle Gs przeżucił się na snejka. A potem na innego człowieka i tak Snejk mi uratował życie. Teraz jak spotykam snejki to ich nie zabijam .:D |
Heh, ja kiedyś stałem se w dp, szukając wormsów, zobaczyłem że obok mnie jakiś 8 lvl wyciąga na stolik golden armora i sie mnie pyta czy to dobre :D! A ja na to: Eee.. to jest słabe daj mi to. A on ok. Dałby mi jakby jakiś 33 knight przylazł i powiedział mu że to jest dobre i kupi to za 24k. A ten 8 lvl na to co to jest 24k :D:D:D . Szkoda że nie wiedziałem co było dalej bo kicka dostałem i sie wlogowac nie umiałem ;/
|
Najzabawniejsze? Byla to bodajze tibia 7.5 lub 7.6, razem z 2 kolegami zlurowalismy pod dwarf bridge 3 gsy i 2 drag lordy. Ale w tym najlepsze byly chwile jak padaly 50 lev~ na jedno combo. Milo wspominam czasy bez anty luringu, bo to odnoobialo o 90% servery.
|
Ja na rocku moim [char]Rook'Gook[/char]
Newbie:Ej ty Ja:? Newbie: co to jest trap? Ja:Trap to po angielsku znaczy pułapka np widziałeś filmik jak taifuna devilry vision Trapneło ? Newbie:Chyba widziałem u kolegi a dasz się trapnąć? Ja:Nie.. Newbie:To ty mnie trapnij Ja:Ok |
Raz jeden gracz wział runkę chamelon i zamienil sie w Aol'a i wszedl na podwyszrzenie w carlin( tam gdzie są małe mieszkanka i piwo i wino) i całe carlin tam pobiegło w ciagu 5sec. wszystko opustoszało.:)
|
Spotkałam gostka w thais który jest z Venore i chciał wrócić i nie wiedział jak no to mu mówię żeby mnie zaatakował i gdy to zrobił zabijam go a on się nie opiera i mówi -A co to da? :D Potem gdy go zabiłam spytałam się -I co? on na to -Jestem, udało się! :D Ja na to -Podziękuj to podziękował pęcawka była :D :D :D :D :D :D Jeszcze kilka razy myślałam że człowiek to potwór kilka razy zamieniony kilka razy normalny :D
|
@Linnona1
Właściwie to jakiej ty płci jesteś? Raz piszesz chciałam raz chciałem... |
...
Zawsze grając w Tibie przeżywam wszystko.. No tak mówię do mamy "Mamo Many mam mało!" no szybko mana fluid i jest spoko. Za minutę sąsiadka przybiega i mówi do mojej mamy "Ma pani może mannę". "A no córka też właśnie potrzebuje, a nie wiem o co jej chodzi..:D:D "
[sąsiadce chodziło jej o kaszę mannę] Tak mi się śmiać zachciało, że myślałam że się zesikam.. :D:D:D |
Z qmplem ktory mnie wprowadzil w Tibiie postanowilam isc "poexpic". 1 dzien na mainie moze 5 wogole na Tibii... idziemy idziemy patrze a jakas laska (Amazon :) ) naprzeciwko nas.... wiec normalnie do niej "hi".... qmpel do mnie ze mam nie gadac tylko ja bic bo dedne.... ubil ja sam idziemy dalej kolejne Amazonki tylko ze akurat jego za cel wybraly :D kolejno padaja a ja sie zaczynam na kumpla drzec ze ma je przestac bic bo one mu nic nie zrobily i... obrazilam sie na niego na serio po tym jak mi powiedzial ze wie co robi :D Do tej pory mamy z tego niezla polewke :) No coz... pierwsze chary roxor :D
|
Cytuj:
jest to niemozliwe poniewaz: -gs by was dogonil i zabil (chyba ze mieliscie 5 bp uhow i zmarnowaliście je) -a zreszta ktore wy macie lvl jak tacy odwazni jestescie zeby 2 lord dragi i 2 gs'y zlurowaliscie?X( X( |
Wyszedlem kiedys swoja 1 postacia z rooka (knight) kumpel co mnie wprowadzil powiedzial zebym do ab szedl. Ja tymczasem bylem w Carlin ,a ze on 2 dni wczesniej expil swoim pallkiem na ofie i odblokowal mi mapke to ja myslalem ze to jest ab wiec szedlem tam a nie do ab. padlem od pierwszego napotkane serka.
|
To ja se kruca matka skiluje i patrze co na trade ludzie pisz i nagle jakies 16 lv:
World trade your danera my pythera NO PARCELS !! Brechty miałem z tego takie ze z krzesla sie zwalilem ;] |
Cytuj:
|
Muah
Moje pierwsze dni w Tibii i na Mainie, expiłem na evul monsterach: Goblinach:evul: i Postanowawiłem, że wejdę na samą góre i patrze stoi kolo, no to ja do niego Siemka (jak na newbie przystało) a on mnie zabił ;/, postanowiłem, że pujdę zapytać się go czemu to zrobił, no to weszłem i pisze "Dlaczego mnie zabiłeś?" (a w tedy pisałem strasznie wolno) i kiedy nacisnełem enter i spojżałem na ekran zauważyłem, iż znów zostałem zabity, no to dałem sobie spokój i więcej tam nie poszłem.Potem na tibia.pl oglądałem sobie Potworki i skapnełem się, że ten mój "koleżka" to potwór xD (czyli Hunter xd) A nie dawno widziałem jak jakiś noobek pisał na trade Noobek [11]:na wzgorzu jest pk ale musimy isc tam wszyscy zeby go pokonac poniewaz jest on bardzo silny !! Odrazu sobie przypomniałem moją historię :D Jeszcze kiedy indziej byłem z 2 kumplami na "cyckach", a że była to starsza tibia to bodajże 11 druid mógł robić uh'y, i hmm'y też w okolicach tego levela (w tedy można było pozwolić sobie na expienie z hmm'ami).Tak wyglądało położenie run w moim Bp HMM,HMM,UH,HMM,HMM,HMM,UH,UH No i jak oczywiście się domyślacie kiedy Hmm'y się zkończyły, uleczyłem Cyklopa xD kumple mieli ze mnie polewke przez całe wakacje xD Było jeszce wiele zabawnych rzeczy na początku mojego "tibijskiego życia" :cup: :cup: :cup: |
ja się uśmiałam ostatnio jak gościu z npc się próbował targować :D
|
@aubrey
1.Nie umiesz czytać? Zlurowali 3 gs'y i 2 dle. 2.Nie koniecznie by ich zabiły. Ja swoim noobocharem dla ciekawoście zajrzałem na PoH ... 2 Giant spiderki goniły mnie z 10 minut , po czym dopiero zaczęły atakować . 3.Level ma w opisie. 4.Edytuj Posty... @Benchaker Mógłbyś mi wyśłać link tego filmiku? Z góry Dzięki. Edit: Jak nie macie nic śmiesznego do powiedzenia to nie piszcieX( |
Mały lvl sprzedawał najlepsze itemy!
Kiedyś jak czytałam ogłoszenia na trade zobaczyłam ,,Sell golden armor! (plx don't look at my lvl)" Zaraz popatrzyłam na lvl... Miał ósmy lvl! Nie wyszedł nawet z Roka, a sprzedawał cos takiego! Jestem ciekawa, czy ktoś sie nabrał :-))
|
Nie wiem czy to pasi ale:
Na zamku przyszedł 8 druid i dostał od zerka za 181 ^^ Lootneły mi 2 volc rody jak byłem na AC(quest Venore) z 2 ostatnich witchów Expiąc pallem na bh przyszedł ziom i pisał leave or i relog to my friend GM char Targał XxX lootbaga, jak mu zabrali poowiedział ALL BANNED! Albo gość na elysia*byłem newbie*:(21 druid 27mlv~) 31 sorc walili sie z 29knightem(7,5)(mino archer VS pałka na sorca) Walą sie walą, dali mi PT, więc doszłem,po czym poszedłem po SD(zamiana 2uh za 1sd).To najpierw padł mino a potem tamci xD |
To Dzisiaj w nocy odbyłem ciekawą rozmowę. On chyba myślał że jestem noobem :PP
23:48 Criel [18]: a jakie eq masz? 23:50 Larak Knia [44]: royal helmet ,g armor,g legs,stell bots,boohy,mms,fire axe,d lance,p am,g ring 23:50 Criel [18]: co daje g ring? 23:50 Larak Knia [44]: nic ale fainie 23:50 Larak Knia [44]: wyglada znalazlem w trube jak mms i golden lesg 23:50 Larak Knia [44]: w bp byl 23:51 Criel [18]: <wow>:D 23:51 Larak Knia [44]: wiem 23:51 Larak Knia [44]: szczescie 23:51 Criel [18]: wielkie ;D 23:51 Larak Knia [44]: na cyckach koles dedl mialem wtedy 15 lvl 23:51 Larak Knia [44]: na tych wakacjach 23:51 Larak Knia [44]: w sierpniu 23:51 Criel [18]: i bylo g legs i mms ? 23:52 Larak Knia [44]: tak 23:52 Larak Knia [44]: i golden ring 23:52 Larak Knia [44]: jedzienie i z 20k 23:52 Larak Knia [44]: i jakies pierdoly 23:52 Larak Knia [44]: bo mana fluid butelki 23:54 Criel [18]: Ja cie nie moge ale szczescie 23:54 Larak Knia [44]: wiem 23:54 Larak Knia [44]: z 400k wtedy 23:54 Larak Knia [44]: na wakacjiach 23:54 Larak Knia [44]: a koles przyszedl z 1 puzniej 23:55 Larak Knia [44]: patrzyl na mie 23:55 Larak Knia [44]: i blagal zebym mu oddal 23:55 Larak Knia [44]: 12 sorcer 23:55 Larak Knia [44]: z takim eq G Legs i MMS :PP z 15 lvl :P przy sobie 20 k i pierdoły :PP na Calmera (Non-Pvp) |
No to moje śmieszne historie są takie:
1. Stałem sobie w dp thais i koleś rzuc BoH na skrzynke depozytu, po czym mówi free items! chwilkę później "hushuhsuaha noob i won't give it" po czym po kilku sekundach położył Bohy pod siebie a ja mu je ujebałem xd. Ale fart miałem :P 2. Sprzedałem carlin sworda za 15 k bo powiedziałem kolesiowi że to bright sword :P 3. jak zaczynałem grę trafił mi się wielki fart. koleś pod siebie rzucił bag. Zakosiłem mu to, i patrzę (bag ważył 98 000+ cap) a tam tak: 40 bp blank rune, 32 bp uh itp. po czym sprzedałem te rzeczy i kupiłem sobie mfy i na 17 lvl zrobiłem 30 mlvl i się tym podniecałem xd. po czym padłem 2 razy i powiedziałem że świat pvp nie ma sensu i zakończyłem tam grę xd 4. na rooku nie wiedziałem co to PACC i się pytałem wszystkich "co to za ubranie jak je można mieć? (chodziło o tibię 7.5, outfit z ta pelerynką) gdy dowiedziałem się co to PACC to się pytałem czy ktoś się ze mna podzieli xd |
Moja przygoda to była taka: pierwszy raz gralem w tibia i mialem 8lvl sorcem.
Zaczolem chodzic sobie na cyklopy bo mi sie troche nudizlo.Gdy jaks noob zaczal blokowac respawn cyklopow to sie wkuzylem i poszedlem pozwiedzac wyzsze pietro Mount Sterrum.Cyklop wzail mnie w pulapke i dostalem deda:(. Byłem strasznie wkuzony i postanowilem wrocic po moje rzeczy. Niestety znowu mnie zbloczyl cyklop i drugi ded. A nie az tak dawno robilem sobie runy w kazzo i zeby miec wiecej miejsca na blanki to wyzucilem moja line.Poszedlem po fooda i cos mnie tak skusilo zeby wejsc do kanalu za piwiarnia w kazzo bo tam jest quest. Questa wykonalem ale potem czekalem ok.pol godziny az mnie stamtad ktos wyciagnal |
Moja Sytuation :D
Ja Będąc Jeszcze NewBie Moim 2 Charem Na Galanie Miałem Farta Koleś Z Tibią Kończył I Oddawał Itemy Za Free(K-arm 0o Crown Helmet,Fs,6k Itp) I Miałem Fuksa I Mi Dał Jak Się Podnieciłem Tym Fsem (Miałem Skille Po 20) i poleciałem Na
Zamek Na Mino Guardy B) I Spadłem Na 25 hp I Mnie Jakis Sorc Z Hmm Dobił I Padłem I Mi Fs I Crown Helmet Wypadł Jaka Nerwica Mnie W Pokoju Wziela!8o 8o 8o 8o Chciałem Normalnie Sie Zabić Teraz To Juz ani MYsle Od Tego Scierwa Paść xD:D :D :D :D |
1.Pewien noob muwi ze jesli nabijesz 1000lvl:D to ci sie dla ciebie nowy swiat odblokuje i tylko ty tamn bedziesz gral8o
2ten sam noob(mojego kumpla kumpel) zaczol grac cos kolo 2 i skonczyl o 22:00 z przerwa na papu:) i chyba nikt nie zgadnie ile lvl nabil:evul: :evul: z 1 na 2:D :D 8o |
Ja Dawny Noob
Jak kiedys wyszedlem na maina, mialem oczywiscie 8lvl i mowie "Dajcie sos na poczatek", oczywiscie myslalem ze pisze dajcie cos na poczatek. ludzie z dp mieli taki ubaw ze nie wiem B)
|
ja to miałem fajną sytucję na main'a "
Jak zawsze bo efektywnym expieniu ide do depo sprzedać bear paw'y i inne pierdoły i oczywiście posępić się jak się leją goście przed depo wchodze se do depo i wystawiam: wolf paw ,honeycomb,bear paw i monotaur leather jakiś gość nagle staje przedemną i mówi "-free items" no to ja lece do tego goscia on wychodzi z depo zebrało się przynim chyba 4 newbie ,a on "exevo gran mas vis" i You are dead |
Właśnie miałam ciekawą rozmowę z noobem:
Noob: chcesz paca/ 17:05 Linnona [12]: jak? 17:05 Adenus [10]: o witam 17:05 Adenus [10]: masz gg? 17:05 Linnona [12]: nie 17:05 Adenus [10]: hmmmmm 17:05 Adenus [10]: bo 17:05 Adenus [10]: ja 17:05 Adenus [10]: jestem 17:05 Adenus [10]: zawodowy 17:05 Adenus [10]: haker 17:06 Adenus [10]: i moglbym Ci zrobic 24 lvl i pacca 17:06 Linnona [12]: ja podstawowy ;P 17:06 Adenus [10]: chcesz? 17:06 Adenus [10]: heh 17:06 Adenus [10]: chcesz/ 17:06 Linnona [12]: znaczy sie amatorski :P 17:06 Adenus [10]: chcesz? 17:06 Linnona [12]: tak 17:06 Adenus [10]: gdzie jestes? 17:06 Linnona [12]: w depo thais 17:07 Adenus [10]: za mna 17:07 Adenus [10]: idz 17:07 Adenus [10]: za mna 17:07 Adenus [10]: ? 17:07 Adenus [10]: za mna 17:07 Linnona [12]: ok 17:07 Linnona [12]: follow mam 17:07 Adenus [10]: rzeby 17:08 Adenus [10]: zrobic 17:08 Adenus [10]: Ci pacca i 24 lvl 17:08 Adenus [10]: potrzebne sa mi twoje passy 17:08 Linnona [12]: lol 17:08 Linnona [12]: lol 17:08 Linnona [12]: nie sa potrzebne 17:08 Adenus [10]: nie wierzysz 17:08 Adenus [10]: a co Ty sie 17:08 Adenus [10]: znasz 17:08 Adenus [10]: ja jestem 17:08 Adenus [10]: haker 17:08 Adenus [10]: zawodowy 17:09 Linnona [12]: a ja amatorski 17:09 Adenus [10]: to chcesz? 17:09 Adenus [10]: tego pacca i 24 lvl?] 17:09 Adenus [10]: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 17:09 Linnona [12]: gdybyl bys haker zawodowy to bys pez passow i 100lvl 17:09 Adenus [10]: haahahahaah 17:09 Adenus [10]: a co Ty sie znasz 17:10 Adenus [10]: mam rtaki 17:10 Adenus [10]: program 17:10 Adenus [10]: gdzie 17:10 Linnona [12]: co ty schakowales? 17:10 Adenus [10]: wpisuje 17:10 Adenus [10]: nie 17:10 Adenus [10]: ja nie hakuje 17:10 Adenus [10]: !!!!!!!! 17:10 Adenus [10]: tylko do 17:10 Adenus [10]: mego 17:10 Adenus [10]: programu 17:10 Adenus [10]: wpisuje 17:10 Adenus [10]: twoje passy 17:10 Linnona [12]: jakiego? 17:10 Adenus [10]: wlasny 17:10 Adenus [10]: sam zrobilem 17:10 Linnona [12]: to mi wyslij :P 17:10 Adenus [10]: ale 17:10 Adenus [10]: nie rozumiesz 17:11 Adenus [10]: musz 17:11 Linnona [12]: HACKER BY CHOCIAZ WIEDZIAL CO TO WAREZ!!! 17:11 Adenus [10]: na tym wpisac 17:11 Linnona [12]: NOOBIE! 17:11 Adenus [10]: nie to twoja sprawa 17:11 Adenus [10]: chcesz 17:11 Linnona [12]: nara 17:11 Adenus [10]: kurwa 17:11 Adenus [10]: mac 17:11 Linnona [12]: noobie 17:11 Adenus [10]: bb |
Noi ja mialem przypadek ooooo8o 8o Jak mielm bras legi nom to wiele i zecy wspanialych co dopiero kupilem to potem zaceli sie upierac np.Crown Helmet oooo ja nie wytrzymywalem az sprzedalem go!!Cena nom niewiem ale zyskalem za tym potem przy innych na mnie sie uwzieli zecach i sprzedalem a liczonc kase zyskalem tyle ile mialem zanim je kupilem i od nowa kupywalem po kolei tylko droszej:( :( :( :(
|
Cytuj:
|
Poszłem swoim pierwszym palkiem na cycce (mialem 20 strzal) , bije je i na 10 strzal jedna sie w trolla wbila xDDDDD
|
ahh te noobki
Podczas krótkiego pobytu w Greenshore zaczepił mnie koleś:
14:59 Prok Troneth [9]: czesc 14:59 You see Prok Troneth (Level 9). He is a knight. 14:59 ja [xx]: hej 14:59 Prok Troneth [9]: chcesy kupic 15:00 ja [x]: co ? 15:00 Prok Troneth [9]: piurka__ 15:00 ja [xx]: mam 15:00 Prok Troneth [9]: albo cyar 15:00 Prok Troneth [9]: czar 15:00 ja [xx]: jaki ? 15:00 Prok Troneth [9]: ze zmieniasz sie w smoka 15:00 Prok Troneth [9]: trz glowego 15:00 ja [xx]: nom 15:01 Prok Troneth [9]: chcesz?? 15:01 ja [xx]: chce 15:01 ja [xx]: za ile ? 15:01 Prok Troneth [9]: za 100 gp 15:01 ja [xx]: ok 15:02 Prok Troneth [9]: ok 15:02 ja [xx]: no i ... 15:03 Prok Troneth [9]: wyluz 100 gp 15:03 ja [xx]: lol ? 15:03 Prok Troneth [9]: a ja czar 15:03 ja [xx]: ty 1 15:03 Prok Troneth [9]: ok 15:03 You see a blank rune. 15:04 ja [xx]: buhaha noobs -,- kolo wyłożył blank runke xD myślałem że umre ze śmiechu 8o barwo dla ciebie koleś ([CHAR]Prok Troneth[/CHAR]) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |