![]() |
Moim zdaniem ten quest był bardzo dobrym pomysłem. Być może nagrody są przesadne ale bierzmy pod uwage respawn jaki trzeba wybić. Czytałem poprzednie posty i również sądze że dodanie nowego obucha jest bardzo korzystne =]
Ilastor ];-> |
Cytuj:
|
według mnie najbardziej bezsensowne są te runy x99 , lipa na maxa , według mnie one powinny byc only na czas questa i przy wyjsciu powinny znikać , jeżeli tak jest to git , a jeżeli nie to Ch*jnia X(
|
a ja przeczytałem na stronie głównej, że qs ten został już zrobiony....
Czy to prawda?? Może niech ktoś z osób, które były na tym qs niech sie wypowie.... :D |
Mateusz Dragon Wielki niedlugo idzie zrobic tego questa solo. Poczytajcie na forum tibia.com. Zaloze sie ze na 99% mu sie uda. Ten quest to nie jest wielkie wyzwanie dla chara 200+. (co innego na 100 albo 150 poziomie)
|
Cytuj:
LOL NA TEST SERVIE QUESTY SA ZABLOKOWANE!! |
Cytuj:
Na prywatnym testservie dla tutorów nie byly zablokowane... I to chyba juz z 3 razy conajmniej napisane w tym temacie nawet bylo... |
jak jusz ten Mateusz Dragon Wielki(?) zrobi tego qesta niech da filma na YouTube
bo hlvl to sie nie przyda bo (chyba) jush wiedza jak tam dojsc a llvl go nie zrobia (WesołychŚwiąt) |
Cytuj:
|
Te runy były tylko na Ts dla Tutorów.
|
Jesli chodzi o ta kusze to sa 2 róznice miedzy nia a zwykla
1.Jest 2 razy ciezsza - zla strona 2.Ma o 1 kratke wiekszy zasieg - bosko ;) |
I git
Dużo razy słyszałem zadawane pytanie do najtów walczących z cluba.
Pytanie brzmiało mniejwiecej tak : Co weźmiesz na anhilatorze ? Prezencik ? Teraz najci walczący clubem doczekali sie pewnie swojej broni. Bo TH nie był łatwo dostępny. |
|
Cytuj:
@gburu: Hahhhahauhau jasne Mateusz~ zrobi go solo haha, padnie zanim zobaczy pierwszego Juggernauta xD |
Cytuj:
Jak bys nie wiedział to kilka update wczesniej wprowadzili zasieg kuszy, juz nie mozna strzelac przez caly ekran. Po 2 na tescie wykonywali ten quest i ludzi posiadali rozne rare itemki nawet na 80 lev. Wiec chyba nie jest probleme sprawdzic czym sie rozni zwykly xbow od nowego. Nie obrazaj innych jak sam piszesz jeszcze wieksze glupoty. Pomysl zanim napiszesz. |
Cytuj:
|
Ja tylko chce dodać, że qest został wykonany na Harmonii, a Mateusz Dragon Wielki padł (zresztą nie on jeden).
|
heh ;D
A ja uważam, że ten Item podobny do Teleporta będzie nas właśnie teleportował do jakiegoś miejsca kiedy w niego wejdziemy :D
|
Eee... Quest już jest wykonany... A o itemach możecie sobie poczytać na stronie głównej w odpowiednich działach. Moim zdaniem itemy nie są przesadzone, wkońcu przez jakie piekło muszą przejść gracze... Pzdr
|
Cytuj:
|
Myślę że to nie podlega każe co teraz dam na forum bo to zwykły link:evul: : OPIS POI Myślę że wiele osób zna ta stronkę bo wg mnie to najlepsza strona o tibi a jak nie znacie to radzę się przerzucić :p Tam znajdziecie wszystkie odpowiedzi na zadawane tu pytania. |
A wiec jeżeli jesteście spostrzegawczy to zapewne zauważyliście na stronie głównej tibia.pl że quest został wykonany a co do nagród to do zdobycia są 10k,soft boots,backpack of holding, runki (10x sd, 10x uh, 30x explo, 50x hmm), posążek dragona ;] i ten frozen lightstar no i do wybrania mamy arbalest, arcane staff lub avenger. Ta bramka od 80 lvl jest chyba dla picu bo raczej nikt z tym lvl nie zrobi tego quest. Na filmiku kręconym przez 123 ms widać że na Harmonii poszło 4 200+ lvl z czego 1 padl (mateusz dragon wielki [257 ed]). Filmik ten trwa 348 min i nie jest od samego początku więc się troche męczyli ;] a jeżeli chcecie go zobaczyć to sobie poszukajcie na tibicams.tibianetwork.net filmik ma tytuł link to poi quest (nie podam dokładnego linku bo bedzie qs pewno ;] )i zapewniam że to nie jest żaden Keylogger tylko link do właściwego filmu podany przez Panceras Dragonearth'a. ;]
|
Napewno quest jest warty wykonania i napewno go zrobie w przyszłości : p
Szkoda troche że ten upd nie wniósł nic dla druidów chciałbym zobaczyć że paralyze nie zabiera many i nie można go zdjąć exurą a wild growth nie da się ściąć machetką : ) To tak troche offtopowo. |
tak a że knightom skille szybciej lecą
|
Pierwsi zrobią questa na antice.Ale najbardziej wkurzyło mnie to że nie ma nowych axe.Polacy i język polski dwie inne sprawy.
|
Cytuj:
po 2 Nowe axe qwa weź zastanow sie co mówisz axe już są wszystkie dostępne jak nie z qestow to lecą z potworów więc po co dodawać nowe skoro swordy i cluby jeszcze wszystkie nie są dostępne??? |
Cytuj:
chyba masz problemy z osobowością! Knight jest najtrudniejsza postacia! a potem pall - mamy przerabane z magicznymi - wymiataja nie tylko na pvp :( |
Dajcie linki do filmu(jak jest) albo do screen shotów...
|
ja osobiście nie oglądam filmów z tibicam preferuje takie coś ja tu w linku:
HERE zarazie to mało ale widzicie jakie hity wala te potworki szkoda ze to magiczne profesje:/ |
Filmik poi done nie wiem jaki serwer film bardzoooo długi:
HERE Tibicam7.9 ----->To tibicam---->To plik ktory zmieniamy w tibi cam zeby dzialala pod 7.9 klijentem Vir scan online: HERE |
Serv to Harmonia
|
Też coś dam od siebie :D
Po 1. Żal mi takich ludzi co pisali "Arcane staff to napewno dla druta/sorca, a ten sword dla knighta" - Żeby zakończyć ABSOLUTNIE te żalosne rozważania napisze, że knight może walici ze sworda i z axa, ale również z cluba, a po co club drutowi, bo zawsze bedzie mial slabiutkie skille, więc hity maximum za 50 (przykład, ni rozważałem dmg zdawanych przez druta /sorca)
po 2. runki x99 były dawane przez GM'ów i CIPsoft support na tutor teście, gdzie questowe brami NIE były zamkniete Po 3. Temat do zamknięcia - PoI Quest wykonany, itemy opisane, co tu dalej pisać... Graba edit: (nawiaskiniem Epikur, masz zajefajne bałwany w podpisie xD) |
no no
@up
jakbys koleges nie wiedzial kiedys nie bylo rozdzek i sie chodzilo na exp normalnie z clubem/staffem/swordem na exp.. @topic pozyjemy zobaczymy i sie okaze co z tego wyniknie..po test serwie nie mozna sie spodziewac wszystkiego |
1.Quest wykonało dużo ludzi
2.z tych 3 nagród możemy wybrać TYLKO 1 3.Każdy może wziąść nagrodę jaką chce np. knight bierze arbalest a pall arcane staff 4.arcane staff nie jest rózdżką jest 2 ręczna druid/sorc może jej używać ale niebędą to zbyt imponujące hity8o:D |
x
@up
1 Kazdy juz to wie 2 To tez 3 To bylo chyba od poczatku jasne 4 Wow serio 5 Podsumowanie: zanim sie wypowiesz spojrz na date tematu, jak i date ostatnich postow. |
ja zdecydowanie bym wziął averengera (dobrze napisałem ?)
|
Soft Boots
Cytuj:
Hi > Soft Boots > Yes |
raport poszedl
nie karmic trolla |
Widzę, że forumowicz nie posiada rozumu. To były domysły z test serwera, zanim jeszcze PoI zostało wprowadzone do normalnej Tibii, a za odświeżanie punkty.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |