![]() |
argh ludzie!
moze zobaczcie kiedy temat zostal zalozony i ktory jest dzis to wam sie troche przejasni |
gratz
wkoncu ktos pokazal pare fajnych miejsc;/ i teraz beda zajete;/
|
jeh
zarabisty film normalnie ekstra musicie ogladnac!!! :] fajnie zabijales tego gsa, aha i co to za quest z tymi magic wallami?
rl friend hunter lol |
Link został poprawiony
:D |
Pytanie: Co jest potrzebne do odpalenia tego filmiku? Jaki program?
|
Sorry, ze "wskrzeszam" temat, ale mozesz odswiezyc link? Bo chcialbym obejrzec film, ale juz nie da sie sciagnac :/.
|
Ja też bym prosił o odnowienie link. Z góry wielkie dzięki.
|
Moglbys odswiezyc link'a. nie moge sciagnac filmiku ;( ;(
|
Sorki ale usunieto moje konto na lycosie, na ktorym byl filmik.
Jesli ktos ma jeszcze ten filmik to prosze o wyslanie na mojego emaila, albo wstawienie linka do niego. |
Noom, spodobal mi sie:]
|
zwlaszcza ze moge sciagnac............ popraw linka
|
Szkoda ze nie mozna se obejrzec tego filmu ;( ;( ... zapowiadalo sie ciekawie B)
|
:p
Jak To ściągnąć :p :p :p ... bo ni wiem 8o .... plz Help Me ;)
|
Czy wy wszyscy tacy tępi jesteście? Zobaczcie date założenia tematu i czytajcie wszystkie posty. Autor powiedział, że nie ma filmu i jeśli ktoś ma to niech zamieści.
|
Nie rozumiecie że to stary temat ??
|
...
Nie da się ściągnąć. Rehost plx.
Gdyby ktoś miał filmik, prosiłbym żeby mi wysłał e-mailem: [email protected] . Z góry dzięki. |
NIech mi ktos powie....
jak sciagac filmy z tripoda bo nie umiem??!! :(
|
OMG ale ludzie sa tutaj tempi [delikatnie powiem] temat zalozony wieki temu i filmiku juz nie ma.... to normalne, ze sie nie da sciagnac chyba co?? i nie piszcie swoich meil bo zara wam na nie key loggery wpakuje i bedziecie miec...
|
czy ktos moze powiedziec jak to sciagnac?? i nie wyzywac mnie od n00bow bo wszystkiego wiedziec nie mozna....;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:13. |