Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dziesięć lat Tibii już w niedzielę (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=109524)

Mozo 03-01-2007 19:00

Ej, w jaki sposób mozna zgłosić się do loterii?

ZdicH 03-01-2007 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mozo (Post 1171433)

to chyba trza sie zalogowac i sie bierze udzial:P bo to dla wszystkich :D

Szkut 03-01-2007 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mozo (Post 1171433)

A skad masz takie informacje?

Ma'tys 03-01-2007 19:06

Oby jakoś rozsądnie je losowali. Tyle nieaktywnych kont jest!
Ps.Mod mógłby dopisać żeby nie ufać listą, priveta msg o tym że wygrali.

R0y@l... 03-01-2007 19:08

Kozacko... xD

Ciekawie się zapowiada, ciekawe co to za "imprezowe przedmioty" będą dodane xD

Czekam na poniedziałkowy news... ;D

Prostyy 03-01-2007 19:09

Uwazajcie bo wygracie n/c szansa jest minimalna jak juz sobie patrze wieczoren a tu 50k online osob + Ci co nie graja to przeciez nigdy nie wygram. A pozatym to wszystko jest ustawione :p

Gokoo 03-01-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ma'tys (Post 1171452)
Ps.Mod mógłby dopisać żeby nie ufać listą, priveta msg o tym że wygrali.

Najlepiej aby ogłaszali to publisznie, tak jak robili z atakami goblinów oraz msg wysylali po zalogowaniu gracza ktory wygrał jesli w czasie ogloszenia wygranej jego nie było.

Goldscorpion 03-01-2007 19:11

Nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał, ale fakt jest 250 000 kont ALE odejmijcie już ponad 80 000 kont z PACCEM :) więc sznasa 1 do 170 :) mam nadzieję, że jeżeli nie najazdy goblinów to utrzyma sie to i nie będzie tylko najazdów quar i piratów na liberty bay ale najazdy na wszystkie miasta zarówno dla FACCA. Oczywiście nie tak często jak najazdy goblinów ale np. raz na dobę. Po za tym jeżeli nie zapomnieli o FACCU dając możliwość wygrania pacca, może dorzuca chociaż jakijś malutki nowy terenik FACCOWI :)

ziggy 03-01-2007 19:11

No , to sie nazywa świetowanie :D

Już się nie moge doczekać poniedziałkowych newsów

Mam nadzieję , że PACC będzie rozdawany w jakiejś drodze losowej (sprawiedliwie, co nie znaczy że po równo :P)

DragOonN 03-01-2007 19:12

Prostyy

Trzeba być optymistą B)

Hmmm... Ciekawe czy jakbyś dostał tego Pacc to czy też byś tam mówil :P

Platonikus 03-01-2007 19:14

Spokojnie

CipSoft od kilku miesięcy przygotowywał się do tego. Zapewne stronka bardzo się zmieni dodadzą też nowe .... :D ale dobra nie będę mówił sami się dowiecie w poniedziałek :)

Jeszcze taka informacja w miesiącu listopadzie było aktywnych 250 000 kont nie oznacza to że to jest suma wszystkich kont :P bo ich jest zapewne już ponad 400 000. Mamy styczeń graczy aktywnych zapewne przybyło wystarczy sprawdzić ile osób jest on-line w szczycie ponad 50 000 !

Trochę cierpliwości!

Pozdrawiam!

Kacperugabuga 03-01-2007 19:14

Ja wiem jakie będą (mogą być) przedmioty Imprezowe!!
Będzie to Szampan, fajerwerki (no co?) , czapeczki urodzinowe... I to chyba wszystko co może być potrzebne do dobrej imprezy :D

Goldscorpion 03-01-2007 19:17

Na pewno i wydaja mi się, że 10 lecie jest o wiele ważniejsze niż jakiejś tam upadte. Sądzę, że zajdą DUUUUUŻe zmiany

Tasker 03-01-2007 19:18

Mam nadzieje ze cipsoft przygotuje cos naprawde fajnego :D

Gokoo 03-01-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperugabuga (Post 1171479)
Będzie to Szampan, fajerwerki (no co?) , czapeczki urodzinowe... I to chyba wszystko co może być potrzebne do dobrej imprezy :D

Oraz wielki tort.

naab 03-01-2007 19:22

moim zdanie PACC powinien dostać ten kto nie ma PACCa i nigdy nie miał O.
X(

Kacperugabuga 03-01-2007 19:23

Taki że jak sie kliknie use to jeden kawałek zje sie i bedzie jeszcze 9 :D

yazid 03-01-2007 19:24

wszyscy pisza ze maja szanse.. gowno prawda pamietajcie ze w tibi sa nie tylko polacy.... oni tez maja szanse i pewnie tez chca wygrac:p a tak swoja droga to all sie dowiemy w swoim czasie ;)
@topic gz dla cipow :)

DragOonN 03-01-2007 19:28

Pisząc "Wszyscy" miałem na myśli też Brazylijczyków, Niemców itd. :P

Chociaż Wolałbym żeby chodziło tylko o Polaków :D

Lasooch 03-01-2007 19:31

Większość już zaciesza, że będzie fri PACC, a mi smutno. Czemu? 1000 kont z PACCem to statystycznie niemal 14 dodatkowych nubów na PACC area x_x

I gdzie ja będę expić? :'((((

Sniff.

kamil_Guardia 03-01-2007 19:33

Najbardziej ciekawi mnie czy pacc bedzie tesz brał udział w losowaniu i czy w losowaniu terz bedą brały udział niegrający obecnie gracze (tak właściwie to chciałbym rzeby było właśnie tak) i jeszcze jedno czy trzeba będzie sie wlogować w poniedziałek w określonej godzinie a zresztą te 1000pacc to i tak dużo (chociarz pewnie nie wygram :p )

Drzamich 03-01-2007 19:43

Powinno byc tak żeby PACC mogły dostać tylko te konta, na których jest postac z levelem 20 i większym, żeby PACC się nie trafił jakimś kontom założonym dla zabawy.
Gdybym na przykład dostał PACC'a na konto na którym mam depot chary na rooku, to bym sie trochę wkurzył :p

DJDROPSIU 03-01-2007 19:59

otórz to pacc dla 20+ lvlowaców :D a gdyby tak kązdy sotał pacca na chociac 2 dni to by było super i mógłbym się założyc że niektórzy chcą kupić pacca ale nie wiedz aco on daje a przez takie działanie cipsoft mógłby więcej zarobić:D :D :p

Zummer 03-01-2007 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drzamich (Post 1171565)
Powinno byc tak żeby PACC mogły dostać tylko te konta, na których jest postac z levelem 20 i większym, żeby PACC się nie trafił jakimś kontom założonym dla zabawy.
Gdybym na przykład dostał PACC'a na konto na którym mam depot chary na rooku, to bym sie trochę wkurzył :p

Zgadzam się. Ale jeszcze się wszystko okaże jak to będzie rozdawane, więc spokojnie :).

Gawus 03-01-2007 20:03

A pacce beda zapewne dla kont, na których znajduje sie postac z przynajmniej 40+ levelem.. Bo jakbyu mieli tak dac komus kto nie gra.. marnotractwo ;P

btw, no fakt.. 1k paccow na 250k osob to troszke malo, ale jakby policzyc ze 1000* 25 euro to troche wyjdzie... wiec troche na tym straca :P

Oby dodali jakies ciekawe itemki ;D Fajerwerki czy cosik ;D Moze sie gfb nie beda konczyc xDDD ? <heh.. marzenia.. rotfl.. lol>

Powodzenia wam zycze w zdobyciu paccka =)

mikiawm 03-01-2007 20:12

pewnie dodadza cos dla sorcka jaki item np wand od 60 lvl walacy po 80 z mele na 2 kratki

Adix40 03-01-2007 20:14

OMG, jak patrze na to wszystko to normalnie... niemogę...
Jedni piszą, że od 10lvl, drudzy że od 20lvl...
Tak mi się wydaję, że PACC trafi do każdego FACC, któremu nie wiedzie się zbyt dobrze... Chyba nie dadzą PACCa graczowi z 100lvl, bo i tak nic na tym nie zyska (lol). To oczywiście dowcip, ale mówi ważną prawdę. 8o

Cytuj:

A pacce beda zapewne dla kont, na których znajduje sie postac z przynajmniej 40+ levelem.. Bo jakbyu mieli tak dac komus kto nie gra.. marnotractwo ;P

btw, no fakt.. 1k paccow na 250k osob to troszke malo, ale jakby policzyc ze 1000* 25 euro to troche wyjdzie... wiec troche na tym straca
Ludzie... Przecież Cipsoft nie kupuje PACCa i nie daje go na konto, tylko przecież on dystrybuje konta.
Cytuj:

wiec troche na tym straca
I co niby stracą? Przecież nie kupują PACCa na tibia.pl tylko sami dają na konto po wpłaceniu kasy... OMG...

Mstafo 03-01-2007 20:24

Hahahaha. Ludzie nie liczcie że wygracie PACCA. Musielibyscie miec bardzoo duzoo szczęścia...:D

Baartoss 03-01-2007 20:31

Fajnie :D Mi i tak się nie trafi :( A będzie jakoś trzeba sie zgłosić?xD Pzdr ;D

Lukas Hiper 03-01-2007 20:33

Ja bym chciał wygrać tegp PACC`a.
Jak wygram to będzie cud !!

matkow21 03-01-2007 20:33

Moim zdaniem to będzie tak po wykluczają graczy z przewinieniami :
nie zapłacone domki
1.wycofane premium accounty
2.Red skulle
3.Osoby z jakimś banem np.za macro

Uważam że zostaną takie osoby ,które nikomu nie zawadzają ,grają ale nie używają raczej macro ,osoby które długo męczą się na swoje postacie...
I podejżewam ,że będą przyjmowali tylko konta np.5 miesięcznym stażem w Tibi
bo po co mają dawać pacca osbie ,która swoje konto założyła 2 dni temu nachapana wpełni na premium account...

btw.gdybym to ja był jednym z Cipów dałbym pacca osobom z 100 lvl-115 lvlela na faccu aby mogli wykonać anhilatorka
i możecie mnei sklnąć ale ci ludzie są doświadczeni i im się należy może co nie którzy pacca niekupili albo kupili go raz ale to może być ze względu na to że nie mają forsy.

Jeśli chciałbym popatrzeć na to z oczu ludzi chcących zarobić pieniądze to dałbym każdemu pacca na 1 miesiąc ,ale np ograniczyłbym to w niemożliwośći robienia qwestów i np. nie wiem może obniżonym expem? wtedy ludzi by ciągneło aby kupić pacca poczuli by taką potrzebę aby go kupić...

Zalgadis 03-01-2007 20:35

zaplace 40 zlotych za pacca xD serio
chce pacca wygrac juz mam 100 piorek na rooku i 110 zlotych ;p

Zummer 03-01-2007 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adix40 (Post 1171713)

Ludzie... Przecież Cipsoft nie kupuje PACCa i nie daje go na konto, tylko przecież on dystrybuje konta. I co niby stracą? Przecież nie kupują PACCa na tibia.pl tylko sami dają na konto po wpłaceniu kasy... OMG...

A co jest lepsze !? Kupienie pacca za to ileś tam euro czy rozdanie za darmo ? Oni na tym tracą jakby to nie patrzeć.

Pan Goner 03-01-2007 20:39

taaa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperugabuga (Post 1171479)
Ja wiem jakie będą (mogą być) przedmioty Imprezowe!!

co to za impreza bez PALUCZKOW!?!?! to nieodpuszczlane ! jak nie bedzie paluszkow nie gram w tibie xDD

topic:
tak ale mam sperso~ konto? czy dostane wiadomosc ze wygralem pacc i dopeiro wtedy mam je sperso~ ?

citrus 03-01-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1171747)
PRZESTAŃCIE PISAC GŁUPICH TEKSTÓW BO MI WAS ZAL , A JAK PATZRE W KOLUMNIE PO LEWO TO WYPOWIADAJĄ SIE 1-30 LVL Z FACCEM KTÓRE NIE WIEDZĄ CO TO TIBIA!

0.o widze że u ciebie lvl dużo wyzszy, znasz się na tibi jak mało kto, jak wiadomo to dzięki takim ludziom jak ty rozwiązany został quest na POI, i wiele innych, to ty bierzesz kusze spellbooka sword i jabłko i idziesz na voc questa uprzednio nie zaglądając do żadnej książki tudzież nie porozmawiająć z żadnym npc...
Dzięki takim ludziom do dziś Knightmare śmieje się że 70% Hellgate wciąż pozostała nieodkryta, a 60% questów nierozwiązane.
Dziękujemy ludziom twego pokroju że z rpg zrobiłu exp'n'slasha!
Błagamy nie pokazuj się wiecej...

Articuno 03-01-2007 20:41

omg... a ja mam 18 lvl i noobem, newbie tkaim potęznym już nie jestem (tak sądzę) bo gram juz od 1,5 roku i co ja nie moge wygrać ?? No już nie przesadzajcie za kilkoma pacc tak płakać przecież i tak pewnie nie wygracie...ehh...żal... X(

edit: oczywiscię na pacera zaczałem grać od niedawna :P

Ufocznik 03-01-2007 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druidek12
Taaak, za te pacce mogliby sobie kupić dobry samochód. ~90 000 zł to nie przelewki :P

tylko ze ich te pacce nic nie kosztuja

@edit
wiek nie ma nic do rzeczy, kazdy moze byc noobem zarowno 10, 20 jak i 30 latek -.-

Majek 03-01-2007 20:53

no ja tez bym sobie chcial wygrac pacca ale na tyle kont co intnieje to dupa;/;/ a na facc to wogule ***owo X( X( X(

kamil_Guardia 03-01-2007 20:54

cIEKAW jESTEM NA JAKIEJ PODSTAWIE BEDZIE TO LOSOWANIE PACC MOZE NA PODSTAWIE LEvELA (MYSLE ŻE NIE DADZO 5 LEVELOWI KTURY NIE GRAL JUZ PÓŁ ROKU PACA) I CIEKAWE CO ZMIENIO W PONIEDZIAŁEK NA TIBI JUŻ NIE MOGE SIĘ DOCZEKAĆ 8o 8o 8o :D

Mastermind Toothy 03-01-2007 20:59

1/250, nierealne ;) Postarali się :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:59.