![]() |
Tak zostaw sorca na bocie w DL hell ~~
|
dla mnie jebany nalogowiec... ale mimo wszystko gz bo to wyczyn genialny... caly dzien i noc gral bez przerwy... żal...
|
NIelada dokonanie za co gz. Ale niewiem jak mozna siedziec przy kompie tyle godzin !! to jest nienormalne :D
|
Gz dla niego, ale sie zastanawiam czy wiecej by nie wbil na Behe?
|
Czy on zycia niema...
Cały dzień i noc przed kompem siedział ja bym tyle nie wytrzymał, nawet gdybym chciał ; p |
Cytuj:
Weź wyjdź. W pierwszej części zdania jestes negatywnie nastawiony do niego, potem pozytywnie, a na końcu i tak uważasz to za "lamerskie". Więc o co Ci chodzi? I to, że tyle grał to nie oznacza, że robi tak codziennie. Odsyłam na Erig.net |
Cytuj:
to byl Sharing :] |
Cytuj:
a na behe masz 400k expa i zaj.... waste ! wogole to ba behe by mu poszlo z 10k mf na tyle godzin :] jak samemu epicranio poszlo 100 bp na godzine |
kolejny low life ktory potrafi wysiedziec 30 godzin przed kompem
|
10kk
Ja nikogo nie chce oczerniać ale mowicie ze czlowiek 35h przy kompie( nie możliwe) moim skromnym zdaniem :) gralo kilka osob ale na jednym kompie!!
|
|
Cytuj:
|
No fajnie fajnie 11 Leveli w 35 godzin :P
|
on chyba jednak walil z exori vis a nie mort hur ;)
|
@up
Nie wyrobił by tyle expa na godzine jak by mial tam bić z visa a pozataym dużo lepiej na tam bić z mort hura. Gz dla niego bo dokonał naprawde wielkiej rzeczy i nawet jeśli sharował to i tak jest(są) dobrzy;p |
To już trzeba być , za przeproszeniem, po***anym.
35h walić w gumowe smoki. |
Mimo wszystko furore zrobil i trzeba mu (im) gratulowac za to :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |