![]() |
Cytuj:
@all dajcie spokoj. |
Ajjjj Rayden wydałes Ima ,bo z tego co mi wiadomo to graja np. Yeetro ale czy Ima tez to nie wiem.
|
Cytuj:
@film kazdemu sie zdarza, ryje walicie do upadlego ze smiechu a wiekszosc z was ma po 30 lvle -.^ |
Cytuj:
|
EUHAUHA KURWA ALE POLEWKA !! Myslalem ,ze padne ze smiechu.Ci sorcowie to chyba nacpani byli.LoL 1 mial 3 sd drugi 5 manasow,roxor 15 lvl by ich ubil uehaaaha.
19:43 Bladiew [78]: wiem jak to sie robi 19:46 Bladiew has left the party. euahuha to tez niezle.Jak ten cl~ tlumaczyl to on ,,skonczyl juz gadac?".Bladiew taki pro-gejmer haeuaha.To chyba tekst roku jest.Ale do tego tytulu pretenduje takze : 19:47 Yhasit [72]: KURWA MAM GS 19:47 Yhasit [72]: KURWA MAM GS Yhasit,chyba jak zobaczyl gs to orgazmu dostal xP A co do samej akcji to sorcowie zamiast walic rozbiegli sie po roomie,ten co kreci za blisko shooterow stanal.Inni nie wiadomo co robili.Proponuje to jako filmik roku :) |
haha orgazmu to moze dostac twoj pies jak mu pale lizesz po 1 juz tlumaczylem imbecylu ze nie cieszylem sie ze mam gs tylko capslock byl i tak wyszlo nie dodalem waznego slowa TYLKo co do lotara nie chodzi mi ze jest gorszy ale inni tez nie sa gorsi ze by ich wysmiewac etc. zreszta na forum o thori widac ktos napisal post o pingowaniu a lotar odrazu ze nie na temat a jak lepiej o alkocholu pisac zal
|
Cytuj:
Jak bys mial wybor byc nauczycielem, a byc bezrobotnym co bys wybral? |
@Yhatis
Twoja wypowiedzia zaprezentowales bardzo niski poziom..Wiem ,ze mozliwe wyszlo tak jak mowisz,ale poprostu zwalowsko to wyglada.Za kazdym razem ogladam ten fragment,zeby sie posmiac :) Lotar jest nie lojalny,to prawda.Mowilem obiektywnie o graczach.Gz panu votherowi za wypchniecie kumpla lolz.Jedynie holzus z teamu sie dobrze zachowal.Ten m~ nie dosyc ,ze tylko 5 mf mial,to zamiast lac po nagrody biegl frajer. |
@Jeremi
sciagnij tibicam,rozpakoj na pulpit i sciagnij tam film nastepnie otworz tibie i tibicam i daj enter i wyswietli sie film @topic Niema co najlepiej zgrana ekipa banshee questa jaka widzialem gz dla tych panow ;d cu |
:**************
Taaa faktycznie szukam ekipy na furorze -.-
<ironia> Film wymiata =) |
HAHhahahaHAHahAH dobre dobre
Nooby zawsze będa mnie rozszmieszac, tamte polskie dzieciaki zamiast raz w zyciu skupic sie i posluchac to spamuja " xD " boshe noooooobps xD |
barzo kur*a smieszne
widac ze wiekszosc z was zadnego powaznego questu nie robila jak sie w takiej sytuacji cos spierd*li do masakra... |
Cytuj:
|
lol
HAHh akcja ladna ale.....jest jedno ale jak widze na tym forum wiele osob nie robilo tego questa i sie wypowiada...Wstajesz 8 rano i czekasz az sie ekipa zbierze potem 2-3 h afk zanim kazdy seala zrobi a pozniej jest final room na ktorym jestes (ZMECZONY,ZASPANY,W*****ONY NA MAXA,I JESZCZE KAZDY ROBI CO CHCE)ale ja mialem ekipe zgrana i w 2 min przeszlismy final rooma ;]
Podsumowujac ::::Team moze i dobry ale mało zgrany:::::Smiechu co nie miara ale watpie czy kto kolwiek kto tam padl jest mu do smiechu.Kiedys napewno bedzie sie z tego smial ;] |
Cytuj:
Cytuj:
@down odezwal sie 17 knight z serva non pvp B) btw. dawaj swoim "knajtem waloncym z aksa" wez na klate 2 gs i dl i cos tam =) @2 x down nie tlumacz sie, widzisz jakie tu sa wypowiedzi nie ma sensu na nic sensownego (xD!) |
OMG! xD
Ale przygotowania, najlepsze jak sie lali przed wykonaniem xD Ale już final room nie skomentuje :D Dał sie ztrapować jak frajer 8o Najlepszy był ten sorek co padł :baby: |
No i co ja niby mialem zrobic. Od poczatku questu Bladiew sie wszedzie pchal np. wrl przyznaje przesunąłem go. Moze chcial pokazac calemu servowi ze umie grac i stal na srodku... Ale tak na marginesie to gdzie mowa o Avrenie i Duren Ethertel... Ja jak wchodzilem to widzialem tylko jak Yhasit ma caly resp na sobie :/ i co mialem robic Uhalem sie. A gdzie Duren..? co to shoter?? ze stoi tam??-,- ja chociaz kratke plus
zeby wszyscy zostali na miejscach shoterzy > to by bylo good. A Joe ,czy Damer padl przez mnie ?? on mial 89 lvl ja 64. I on pozniej do mnie z pretesjami ze nie uhnelem go. Co ja jestem ,ze mam go uhać sam ledwie co sie uhalem I sry jezeli uwazacie ze to ja :( Dead bladiewa to moja wina ale nie do konca bo on mógl w miescu stac i poza tym skad ja mialem wiedziec ze sie przesunie. Mnie to denerwowalo ,ze quest tak dlugo trwa :/ @alexu O co ci chodzi czlowieku chcialem wyjasnic to co tam zaszlo a ty mi tu z pizdy strzelasz !! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
[quote=Votherq;1187086]
zeby wszyscy zostali na miejscach shoterzy > to by bylo good. A Joe ,czy Damer padl przez mnie ?? on mial 89 lvl ja 64. I on pozniej do mnie z pretesjami ze nie uhnelem go. Co ja jestem ,ze mam go uhać sam ledwie co sie uhalem QUOTE] Ej a moze on mial tylko 3 uh? hahahahah Wszyscy wzieli caly resp na siebie!! A bylo czysto bo potworki pobiegły za tym typem co wlazl pierwszy! Dobrze robil tylko ten 60 msorc co byl zwami ladnie solowal w kącie banshe! NIe wiem czy mozna isc na ten quest jeszcze raz ale mysle ze bedzie lepiej:) ;) |
Cytuj:
i jak juz odpisujesz to rob to w ludzki sposob tworzac nowa opowiedz a nie edytujesz tekst wyzej z mysla ze bede go jeszcze 2 razy ogladal.. na gg tez mi sie nie uzalaj bo z nieznajomymi chlopczykami nie rozmawiam. Cytuj:
|
Nie rozumiem was. kłucicie się i zwalacie wine na kogo innego. A każdy jest wczymś winny. Propo tego Joe z noobiles sie. Widze ze byles i beziesz do konca nim. Popieram Lotarkile. Vother zrobil blad wtym ze nie uzyl exeta res i odciagnal potworkow od shooterow. ALe najbardziej wtym z noobil sie Yhasit poniewaz wszystko na lurowal. Vother niejest winny, Vother chcial wejsc tam gdzie stali Najci to odsunal Bladiewa a Bladiew pewnie poszedł przypadkowo w dół.
|
65 level na red hp stoi przy banshiee i woła.
12:46 Duren Ethartel [65]: sio plz AHAHHAAH tutaj next: 12:49 Avren [60]: plx food or mf - na final room bez mfow i fooda, gz! na koniec...gdy większość już padła temu udalo sie uciec i.... 12:54 Yhasit [72]: KURWA MAM GS - O WOW!! Jestes najlepszy AAHAHHA potem Holzus Rookstayer wychodzi z 20 hp UEHAKUEue 12:54 Joe Observator [78]: padlem 12:54 Joe Observator [78]: koniec z tibia 12:54 Joe Observator [78]: dzieki No to Thoria straci pro playera uakehae Daaaawno sie tak nie uśmiałem, banda noobów UEAHEkAUhE |
Cytuj:
jeszcze jedno.. to jest ŚMIESZNE !!!! XDDDDDDD |
uirwa POWTARZAM JA PIERDYKAM JESU NOOBY NIE CIESZYLEM SIE ZE MAM GS TYLKO CAPSLOCK BYL WLOCZONY zapomnialem dodac slowa TYLKO omg wescie poczytajcie... zal
Pakeron widac ze jests jakis plebs;/ ja nalurowalem? poszedlem ratowac bladiewa , zszedlem na dol podszedlem pare sqm i Bladiew Has left party no to pobieglem na swoja pozycja ty bys wogole banshe solo wziol mr. 30lvlek Adi banda noobow? kto ostatnio gadał ze nie ma exhausted hahahahaha na forum o Thori zalfred |
Cytuj:
2. nie gram w tibie? 3. ja bronie moich kolezkow? ja bronie prawdy imbecylu 4. a budowlaniec to nawet w dobrym przypadku moze zarobic pare razy wiecej niz nauczyciel wiec morda panie wszystkowiedzacy 5. jakbym mial znajomosci w parlamencie to bym poprosil zebys nie mial ip normalnego tylko flet-tego-roku-no-ip.org to tyle? ;) @down poszedl raport za nick na tibi ;d |
Vother
Vother, you are my mastah!! filmik 10/10, jest sie z czego pośmiać:D :D :D
|
tak moja wina sorka Vother pojebaly mi sie kompletnie nicki ale widze ze czuwacie zebym tylko popelnil blad jeszcze raz sorka Vother....a co do Avrena nie bede juz komentowal jego zachowania jak mozna byc takim lekko myslnym chyba bylo mowione zeby magowie przyszli pomoc a ten poszedl ale coz widocznie mozna
|
lol duren
Duren to Avren przeszedl przez te kratki i 2 warlocki sie zrespily :D Lolz xD
|
Cytuj:
Co za down.. kazdy se ogladnie ale niee, gdzie? On musi wszystko opisac.. Co za palant. |
Hahaha filmik own3d, nawet mu się pewnie nie zwróciło za runy które wydał na seale :D
|
Ten temat przerodził się w fale wzajemnych oskarżeń wyzwisk oraz miejsce gdzie dzisiejsza młodzież może popisać się znajomością poprawnej polszczyzny oraz łaciny.
@Joe Jeśli chodzi o wyzwiska w sprawie bezrobocia Lotara nie powinno to być obiektem waszych oskarżeń obelg wyzwisk. To że ktoś jest bezrobotny nie oznacza odrazu tego że jest cymbałem, ale sam uważam, że jeśli ktoś naprawdę chce poszukać pracy to ją znajdzie. Kontakty się przydają, ale zmieniło się myślenie polaków kiedyś kiedy Polacy wyjeżdżali za chlebem to teraz wyjeżdżają za fortuną. Przecież pracodawca nie da odrazu 3 tys zł pensji komuś kogo nie zna i nie jest przekonany o jego kwalifikacjach. @Yhasit Twój język zostawia wiele do życzenia, nie jestem polonistą, ale razi mnie jeśli ktoś obnosi się ze swoją znajomością łaciny ! Co w tym takie "cool" ? mi nie zaimponujesz tak jak pewnie reszcie dojrzalszym użytkownikom tego forum. Nie można napisać tego w sposób kulturalny ? @Bladiew Moge spekulować do tego jak to było, ale z twojego przekazu wiem że nie nosisz ze sobą SSA co jest dużym błędem na tym lvlu tak byś pewnie wytrzymał dużo dłużej a reszta może by wykonała quest. @Lotar Ciebie bym prosił również o edytowanie postów ponieważ bezsensownie nabijasz posty szczególnie na Hot news. Przypomina to trochę zachowanie trolla, może nie jestem moderatorem, ale nie lubię gdy czytam 2 - 3 posty tego samego użytkownika gdy można było po prostu zeedytować poprzedni. @Quest Quest zaczął się fatalnie i skończył się tak samo. Każdy jest w pewnym stopniu winny. Na tym quescie każdy ma swoje miejsce, jeśli ktoś systematycznie pokazuje, że nie jest w stanie spełnić powierzonego mu zadania to nie ma się co dziwić, że quest ma taki finish a nie inny. Może warto było poprosić kogoś doświadczanego zapłacić mu trochę w zamian za pomoc, nie wszystkie hlvle mają ukończony banshee quest. |
niechec nikogo zainponowac zreszta nie przeklinam z 3-4 slowka napisalem bo bylem ostro wkurzony . Nie bede pisal ą,ę,ż bo niechce mi sie to ze tak nie pisze nie znaczy ze jestem slabszy czy cos
|
@Yahsit
Problem polega nie tylko na stylizacji twojego języka na "gwarę", dotyczy on również tego jak budujesz zdania. Piszesz w sposób chaotyczny to zlepek słów którego znaczenia trzeba się czasami domyślać. Po za tym to jedyna twoja wypowiedź w tym temacie, która nie została poddana stylizacji językowej na "gangsta styl" Co do polskich znaków, jestem przyzwyczajony do pisania bez nich, ale jesteśmy na polskim forum. "To wszystko zioom" |
No to teraz ten Clao~ juz wie, co to znaczy PL...
|
No ok ale pisze na szybkiego i co mi do glowy przyjdzie ale i tak chyba kazdy sie lapie o co mi chodzi
Zioom A i do wszystkich nie ja nie nazwalbym nas noobami tylko newbie albo amatorami :] Ps. jakos nie widze idiotycznych , o niczym swiadczacych postow HAISHSAISAHSASAAUAHUASHSAUSAH |
Usunięto w roku 2010.
|
Bez angielskiego ani rusz ze tak powiem.
Glowe na karku to mial Joe i ten 60 ms ( nie polak) ktory dobrze zrobil ze uciekl. btw Jak wy wrl zabiliscie :) |
Cytuj:
Odezwał się wielki gracz. "Dajcie mi 60 ms to wygram wam wojnę". 8o 8o "Na uhy nie ma exhaused" :confused: :confused: :UEKHAUE żal mi cię gnoju. A gdy całe forum pokazało ci gdzie twoje miejsce, przestałeś się udzielać :) W ogóle masz się za niewiadomo kogo. Śmiejesz się z ich bq, chłopaki byli w stresie, i ten wypadek z Bladiewem... a sam pierdolisz takie farmazony, że aż szkoda czytać. Ale przecież ty nigdy nie padłeś jak noob, baaaa pewnie w ogóle nigdy nie padłeś. :cup: |
omg pare osob ktore poszly na tego questa znam z rl... szkoda ze im sie nieudalo... jezeli chodzi o glupie dedy to ja sie niebede nabijal bo padlem jak lamer na behemocie ( filmik dawalem tu nawet na forum :D:D )
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |