![]() |
Cytuj:
|
Ale z was spocone cyclopy i skeletony omg ... juz sie mozna zalogowac poprostu sprobujcie kilka razy wpisac pasy ale wy jestescie elder beholdery
|
Wygląd strony, podobnie jak niedawno menu głównego Tibii, zdziecinniał totalnie. Boże.. Jeżeli ktoś jest dorosły a ogląda strone gdzie postacie rodem z bajek Disney-a są, to niezłą siare se może zrobić :P
Ps. To, że nie można korzystać ze stronki Tibii używając Oper-y, to raczej świadczy o programistach CipSorfu, którzy nie umieją prawidłowo zakodować kodu. W sumie to na tibia.pl każdy news w Operze jest ucięty z centrymetr od prawej.. tradycja Tibijska. |
Cytuj:
|
losowanie odbędzie sie o godzinie 23.00, zostanie wygenerowanych przez komputer 1000 kont facc'owskich,
następnie każdy przy próbie zalogowania się na serwer zostanie poinformowany odpowiednim komunikatem : wygrał czy nie |
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug
niema to jak polski internet;] |
..
Cytuj:
|
Jedziesz Jadzka Jedziesz!!
No tak wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i w ogóle wszystko ok tylko... -strona wygląda tak dziecinnie ze o jezu widziałem kiedyś taką podobną do gry flash na stronce (adventure quest czy cos takiego ) - jak zwykle cipsoft spóźnia sie ze wszystkim i we wszystkim no i to tyle ;] @up Bronisllaw Ja też z iridi :) |
Cytuj:
BTW: jezeli moga wygrac tylko facce<w co watpie> to cipow ladnie pojebalo ^^ i sie w*****e... |
Cytuj:
|
Cytuj:
piszesz to dlatego zeby ludzie przestali sie ciagle o to pytac czy napisales bo wiesz a jak wiesz to skad? |
kurwa jakie berserkery , nie spamujcie kiedy bedzie losowanie bo juz chyba 10 posotow na ten temat bylo -.-
NIKT NIE WIE !!!!!!!!!!!!! /Gala~ |
Cytuj:
|
W IE stronka za odbrze tez nie dziala.
|
Cytuj:
|
Haha, tyle co sie zalogowałem a już atak na Darashie 8o :D
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem jak wam ale mi sie nawet podoba nowa strona tibi jest poprostu bardziej zblizona do gry RPG
a tak btw. to stara tibia byla najlepsza :D chcialbym pograc w ta co byla w 1997 roku :D:D:D |
prowokacja to ciebie bulwersuje , zabijcie s..a on tu nie pasuje
a teraz wyłącze komputer, wyciągne procesor, schowam go do metalowej skrzyneczki, zamknę , klucz wyrzucę przez okno do ogródka, pójdę do kuchni , zrobie sobie omlecik z truskawkami i bitą śmietaną, po czym pójdę do ogródka szukać klucza, jak znajdę (o ile znajdę) to pójdę do baru pić, a jak się zbombię towrócę do domu spać , a jutro ....., |
Ehh , musze porzucić swoją ukochaną Opere , aby wejść na www.Tibia.com:( To nie feri! Plecacie coś innego niż Firefox albo IE?
|
a jutro wejdę na stornę http://forum.tibia.pl/newreply.php?d...te=1&p=1185919
i aby nie przedłużać od razu na ostatnią 122 stronę aby nie czytać tych 110'u X10 nieprzeczytanych nic nie wartycgh wiadomości |
chłyt??!
Cytuj:
no dobra co to ma byc??!! Tibia bug?? jak to wyglad plz ss xD |
Cytuj:
|
...
Ej, wy też to macie przy logowaniu do gry? Że nie można się zalogować, jest napisane Error: Disconnected from server.
z góry dzięx za odpowiedź |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to dobre u mnie polowa dedow to powinno byc napisane zabity przez reset kompa...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja tak mam i najprawdobodobniej padl login serv |
Cytuj:
Wystarczy odpalic validacje strony głownej Tibii (ctrl+alt+v w operze ) a zobaczycie czemu... czesc bledów jest do przelkniecia ale po pijaku w notatniku mniej bledów popelniam piszac kod strony :( Fakt ze design jest oi niebo lepszy ale nawet pod IE wyskakuja babole na stronie głownej... Wieje groza... |
Cytuj:
|
Strona normalnie wypas wreszcie jakiś klimat... :], a co do pacc'ów to wątpie żeby było tylko dla FACC :P losowanie jest dla wszystkich raczej dla każdego gracza... i lepiej się tak nie jarajcie co poniektórzy bo i tak szanse, że wygra ktoś z Was jest jak znaleść na ulicy 1 000 000mln $ :P
ave pzdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
SeaMonkey jest dobre czy do kitu? |
ekhm stronka ladna taka solidna widac ze jakis niemiec robil ^^ to ich gust mi sie podoba wcale nie jest az takie kolorowe a co do pacc to i tak leje na losowanie bo nie mam main chara zrobionego jeszcze ;s
|
A mi ładnie działa tibia.com z opery ;] happy birthday tibia ;> dawac losowanie :D:D:D:D
@Edit: jakie te potworki sie niewinne zrobily na stronie głównej tibi.com :) |
Cytuj:
|
losowanie
moim zdaniem będzie coś takiego:
Wchodzisz na tibia.com(po losowaniu-może będzie jutro a może i nie ;]),czekasz na losowanie-podaja jakie ACC albo jakie postacie dostaly PACCe(PACC i FACC moim zdaniem) i... już 8o |
Cytuj:
@Down 7-8 lat... Ile razy miałeś przeinstalowany system? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |