Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Palicie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110515)

ripper 11-01-2007 22:40

Ale alkoholem przynajmniej smutek zalać można = p

PiXik 11-01-2007 22:46

nie mówie,że nie wiadomo przecież że alkohol>papierosy,ale alkohol&papierosy to jest to;)
dla mnie osobiście ,jeśli ktoś pali na codzień to albo jest obrzydliwie bogaty,albo tylko bogaty albo jest debilem;)

Rankor 11-01-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Mat Lagger (Post 1190731)
Smetana Nie uważam sie za Kozaka i napewno nim nie jestem Chociaż jak mówisz
Zawsze Musze być Odmienny od
Cytuj:

tlumu
Nigdy nie będę postępował Inaczej bo ktoś inny tak robi chodzby nie wiem kim był (chyba że ma Racje) a palę bo lubie Sprawia mi to przyjemność.

W sprawach takich jak palenie papierosow bycie odmiennym od tlumu jest raczej awykonalne.

Jesli chodzi o palenie, wszysto pieknie cacy ale palacze kopcac w miejscach publicznych truja innych.

Thomas 11-01-2007 23:27

Palei bede palic, bo lubie. Co prawda jest to dla mnie dosyc duzy wydatek, ale wiem, ze wole przezyc zycie, robiac to co lubie i zyc krotko niz zyc dlugo i nudno.
Wiem ok mam 16 lat, ale to jest juz nalog.. Napiszecie "co sie dzieje z ta dzisiejsza mlodzieza?", ale ja wcale nie uwazam sie za gorszego, czy tez bardziej chamskiego, przez to, ze pale.
Moi rodzice nie wiedza, ze pale, ale nie dlatego ze "boje sie kary", tylko dlatego, ze wiem, jaki zawod by im to sprawilo.
Papierosy nie sa dobre, ale ludzie do nich przyzwyczajeni kochaja ten smak.

Imnium 12-01-2007 20:05

No i po co ten temat?

Większość użytkowników nie ma nawet 14 lat -.-

@topic

Tak palę

alahakbar 12-01-2007 20:15

Hmm... probowalem juz kilku uzywek, kiedy mialem jakies 17 lat lubilem wypic z kolegami, teraz na studiach nie pije wcale. Jesli chodzi o palenie tytoniu to probowalem tego jako szesciolatek(poczestowal mnie oczywiscie ojciej) i nie spodobalo mi sie. Z tego typu uzywek najlepsza jest chyba marihuana/chaszysz (chodzi mi o dobry humor i rozluznienie) jednak gdy spojrzalem w lustro zobaczylem ze mam przekrwione oczy i zrezygnowalem z tej przyjemnosci. Obecnie jestem uzalezniony od... niczego;p i dobrze mi z tym.

Cafe 12-01-2007 20:18

Imnium : Zdziwiłbyś sie =P

Przyznam ze nie kupuje papierosów, ale czasami lubię zakosztować czegoś co zakazane, cóż tak to juz jest. Lubię spróbować jakieś nowe alkohole/papierosy. Co nie oznacza ze jestem nałogowcem

Angel of Death 12-01-2007 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 1187438)
Wg. mnie palenie to najgłupszy nałóg. Początkowo nie daje żadnej przyjemności, a potem daje przyjemność tylko dlatego, że zaspokajasz potrzeby uzależnionego organizmu. Dlatego nigdy nie wezme durnego papierosa do ust.

I właśnie to jest to, święte słowa. Według mnie to jest niemożliwe żeby zaczynając palić sprawiało to przyjemność, zaczynamy palić bo kumple palą i niechcemy być 'gorsi' ale to głupota żeby na siłe palić. Ja jakoś wytrzymuje 4 lata w palącym towarzystwie i ani troche mnie nie ciągnie i się z tego b. ciesze :)

Yoh Asakura 12-01-2007 22:16

Nie bo i po co ? IMO szkoda zdrowia na takie nałogi.

Lord Wardi 12-01-2007 22:18

Nie.
Nie palę.
Wiem, że to zagraża zdrowiu i życiu i trzymam się tego.

Tompior 12-01-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomas (Post 1191428)
Palei bede palic, bo lubie. Co prawda jest to dla mnie dosyc duzy wydatek, ale wiem, ze wole przezyc zycie, robiac to co lubie i zyc krotko niz zyc dlugo i nudno.
Wiem ok mam 16 lat, ale to jest juz nalog.. Napiszecie "co sie dzieje z ta dzisiejsza mlodzieza?", ale ja wcale nie uwazam sie za gorszego, czy tez bardziej chamskiego, przez to, ze pale.
Moi rodzice nie wiedza, ze pale, ale nie dlatego ze "boje sie kary", tylko dlatego, ze wiem, jaki zawod by im to sprawilo.
Papierosy nie sa dobre, ale ludzie do nich przyzwyczajeni kochaja ten smak.

Wiesz jaki to jest tandetny tekst?? Takie wypowiedzi, ze palac czerpiesz z zycia wszystko co najlepsze i bla bla bla bla bla...
Nudne to sie juz robi :<

Quezacoatl 12-01-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 1193037)
Wiesz jaki to jest tandetny tekst?? Takie wypowiedzi, ze palac czerpiesz z zycia wszystko co najlepsze i bla bla bla bla bla...
Nudne to sie juz robi :<

Hehe, to najlepsze z życia to poczuje dopiero za 30-50 lat kiedy to kaszląc wypluje czarne i przegniłe kawałki płuc...

Dark Sven 13-01-2007 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 1193244)
Hehe, to najlepsze z życia to poczuje dopiero za 30-50 lat kiedy to kaszląc wypluje czarne i przegniłe kawałki płuc...

yh... Teraz to ja już nie będe mógł palić... ani spać...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:43.