![]() |
Ale alkoholem przynajmniej smutek zalać można = p
|
nie mówie,że nie wiadomo przecież że alkohol>papierosy,ale alkohol&papierosy to jest to;)
dla mnie osobiście ,jeśli ktoś pali na codzień to albo jest obrzydliwie bogaty,albo tylko bogaty albo jest debilem;) |
Cytuj:
Jesli chodzi o palenie, wszysto pieknie cacy ale palacze kopcac w miejscach publicznych truja innych. |
Palei bede palic, bo lubie. Co prawda jest to dla mnie dosyc duzy wydatek, ale wiem, ze wole przezyc zycie, robiac to co lubie i zyc krotko niz zyc dlugo i nudno.
Wiem ok mam 16 lat, ale to jest juz nalog.. Napiszecie "co sie dzieje z ta dzisiejsza mlodzieza?", ale ja wcale nie uwazam sie za gorszego, czy tez bardziej chamskiego, przez to, ze pale. Moi rodzice nie wiedza, ze pale, ale nie dlatego ze "boje sie kary", tylko dlatego, ze wiem, jaki zawod by im to sprawilo. Papierosy nie sa dobre, ale ludzie do nich przyzwyczajeni kochaja ten smak. |
No i po co ten temat?
Większość użytkowników nie ma nawet 14 lat -.- @topic Tak palę |
Hmm... probowalem juz kilku uzywek, kiedy mialem jakies 17 lat lubilem wypic z kolegami, teraz na studiach nie pije wcale. Jesli chodzi o palenie tytoniu to probowalem tego jako szesciolatek(poczestowal mnie oczywiscie ojciej) i nie spodobalo mi sie. Z tego typu uzywek najlepsza jest chyba marihuana/chaszysz (chodzi mi o dobry humor i rozluznienie) jednak gdy spojrzalem w lustro zobaczylem ze mam przekrwione oczy i zrezygnowalem z tej przyjemnosci. Obecnie jestem uzalezniony od... niczego;p i dobrze mi z tym.
|
Imnium : Zdziwiłbyś sie =P
Przyznam ze nie kupuje papierosów, ale czasami lubię zakosztować czegoś co zakazane, cóż tak to juz jest. Lubię spróbować jakieś nowe alkohole/papierosy. Co nie oznacza ze jestem nałogowcem |
Cytuj:
|
Nie bo i po co ? IMO szkoda zdrowia na takie nałogi.
|
Nie.
Nie palę. Wiem, że to zagraża zdrowiu i życiu i trzymam się tego. |
Cytuj:
Nudne to sie juz robi :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:43. |