Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   225 Elite Knight dead - Aldora war (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=111369)

Vuxiu 18-01-2007 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1204967)
no kurde, ja juz bieglem ale mnie zatrzymali X(

szkoda, przetestowalbys kurke wodna w ekstremalnych warunkach xD

@jibav
jeff i jesse to 2 osoby rozne, ownerzy shaela z tym ze jeff to ten co placi, a jesse co expi jesli sie nie myle. i wcale nie mowie ze tako i raven go kupili, tylko ze zostal sprzedany i oni nim graja, zaplacil za niego ktos inny ;)

Eleik 18-01-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1203303)
jeff? albo to jesse byl. nie mowie ze oni (tako, raven) wydali ta kase, ale skoro sa gotowi zaplacic za hack nemtora to moze i za shaela zaplaca. a jak bede w koncu wmv robic to zobaczysz piekne ujecia z vip listy - znikajacy tako pojawiajacy sie shael :D

Postaramy sie zrobic podobnie z toba i Piechtolotem.

huhu przypomnialem sobie passy na to forum :D

windoo 18-01-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuptusiowy (Post 1199682)
Mam Apel do niektórych Graczy: Oderwijcie się czasem od tibii i pójdźcie na lekcje angielskiego. To nic nie boli ,a będziecie umieli porozumieć się w czasie gry. Ja raz spotkałem typka ,który coś sprzedawał to ja do niego "offer" a on "yes" więc potem znowu mówie "offer" a on to samo. ludzie ręcę opadająX( X( . Już wole brazylijczyków. A tak pozatym mam postać na 12 lvlu i się nie wstydze. I wcale nie prosze nikogo o free itemy.

U mnie ... raczej każdy kto gra umie minimum podstawy by sie jako tako dogadać - z polaków...
Ale jak spotykam takiego brazyla co nie potrafi po ang i napierdziela do mnie po portugalsku caly czas jak mowie english to ten odpowiada no speak english spanish to mnie bierze... wprowadźcie minitest z angielskiego przy rejestracji bo kiedyś po prostu ludzie nie wyrobia :|

Ajron 88 18-01-2007 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamonic (Post 1198663)
Widac jaki lojalny jestes, widze ze nemtorowi tez bys sd w plecy walnal byle by tylko byc po tej silniejszej stronie.

"Bandy" brazylijczykow, ktora inteligencja zzera cala to wasza polska gildie, ble, ale fakt, ty po angielsku ani be ani me. ;)

Naprawde nie zczailes? Ile razy Nemtor powtarzal klase przez tibie? (bUASHuAShAS)

08:10 Ghetti [80]: gromca zydowjestem por
08:23 Last Del'Impro [91]: AHAHHAH ZROBMY Z CIALA NIEGO MYDLO
08:23 Jamel [54]: pijemy jutro <---- BUASHUAHSUASHASUAHSAHASHASHAS

I pozniej mowia o polakach jak o skonczonych kretynach, wcale im sie nie dziwie.

Pathetic.

Swego czasu pamiętam jak pewna grópa żydów zażądało od polski odszkodowań za holocaust w trakcie drugiej wojny światowej.
Raz już za nich Polacy oddwali swoje życia , w ramach podziękowań dostaliśmy obelgi pod naszym adresem.

Żydzi - fe , może nie do pieca , i nie na mydło , ale napewno nie między nami.

Hupe 18-01-2007 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1206338)
Swego czasu pamiętam jak pewna grópa żydów zażądało od polski odszkodowań za holocaust w trakcie drugiej wojny światowej.
Raz już za nich Polacy oddwali swoje życia , w ramach podziękowań dostaliśmy obelgi pod naszym adresem.

Żydzi - fe , może nie do pieca , i nie na mydło , ale napewno nie między nami.

Jedni oddawali zycie, inni kolaborowali z okupantem, zbijajac majatek na ich tragedii- skad wiesz ktorych spotkali ci co domagali sie odszkodowania?

Leo 20-01-2007 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neaniver (Post 1203169)
A takie relacje, jak ta, że ktoś jest dla Ciebie nikim, często działają na zasadzie, hmmm... wzajemności. Też jesteś nikim dla mnie. Aż wypadałoby zacytować Gruchę (vide 'Chłopaki nie płaczą') - "Kim ty w ogóle kurwa jesteś, pajacu"?

Edit: przepraszam za bluzga - nie mogłem się powstrzymać

Masz całkowitą rację!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Fire
Człowieku wyjdź i nie wracaj. Co Kurwa Jibav mial wybiec z dp i bić całe CO ? Myslisz ze jesteś dobry,ponieważ jestes w gildi Zecika. Ale wcale tak nie jest bo tylko na tibii caly czas kozaczysz. Zresztą weź się już nie wypowiadaj ,bo jak widze twoje posty to robi mi sie nie dobrze... Sorry all za słownictwo ,ale on mnie już dobija...

Pozdro Your Imb~

Dokładnie.

ghetti, czym ty się do k&$% podniecasz? Tym, że załapałeś jak idiota ostatni strzał i go zabiłeś? Tak kozaczysz? Ja trzymam z elim. Kiedyś cię dopadną....a wtedy ty będziesz cienko kwiczał. A za rasizm niedługo poklepicie bana.

Emfyy 20-01-2007 21:01

Uhueheu

i bardzo dobrze należało się teraz gdy w EM zaszlo pare zmian tym bardziej po dedzie lidera ktory zostal zostawiony przez innych graczy ze swojej gildi ktorzy dali loga jak CO dalo mass loga to zdecyuja się na open Battle.

Hupe 21-01-2007 02:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emfyy (Post 1211105)
i bardzo dobrze należało się teraz gdy w EM zaszlo pare zmian tym bardziej po dedzie lidera ktory zostal zostawiony przez innych graczy ze swojej gildi ktorzy dali loga jak CO dalo mass loga to zdecyuja się na open Battle.

Nie, nie zdecydujemy sie na open battle. Nie widze zwiazku ze smiercia Eliego a open battle.

Eleik 21-01-2007 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emfyy (Post 1211105)

W EM zaszło pare zmian ?? Czego to ja sie dowiaduje :)

Vuxiu 21-01-2007 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eleik (Post 1212171)
W EM zaszło pare zmian ?? Czego to ja sie dowiaduje :)

to suchy nie oddal leadera?

Pusiek1111 21-01-2007 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1212181)
to suchy nie oddal leadera?

no zajebiscie duzo tych zmian ojaa ;>

Biedny 21-01-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pusiek1111 (Post 1212188)
no zajebiscie duzo tych zmian ojaa ;>

no hehehehehehheheh

krzysiek12 24-01-2007 21:00

ludzie mam problem jak ja mam ten filmik odtworzyc sciagam go i pokazuje mi sie plik i co mam dalej zrobic bo nie wiem co mam robic a moze ktos ma jakis link gdzie jest ten filmik i mozna go tam poogladac

Sir Emilio 24-01-2007 21:03

odpalic w winampie albo windows media player, to bedzie najlatwiejsze

@down

aa no tak zapomnialem... czasami sa tez filmy w ****** ale to nie zadne keyloggery! one poprostu maja wlasny program do odpalania!

Lenrock 24-01-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio (Post 1220032)
odpalic w winampie albo windows media player, to bedzie najlatwiejsze

nie wprowadzaj chlopaka w błąd. sciagasz ten film i oglądasz go za pomocą programu winrar

krzysiek12 24-01-2007 21:57

ale tez niechce isc

Sir Emilio 24-01-2007 22:06

to uzyj tego co masz pod czaszka... nasmiewamy sie z ciebie a ty dajesz sie robic w balona...

sciagnij tibicam (przyklejony temat na gorze)
odpal tibie
odpal tibicam
wcisnij activate
wcisnij play
i sprobuj zalogowac sie do gry nie wpisujac passow... wyswietli ci sie lista filmow

ave! widac ze masz 12 lat...

@down widzisz... zal mi bylo dzieciaka... po co ma sie meczyc

Lenrock 24-01-2007 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio (Post 1220221)
to uzyj tego co masz pod czaszka... nasmiewamy sie z ciebie a ty dajesz sie robic w balona...

sciagnij tibicam (przyklejony temat na gorze)
odpal tibie
odpal tibicam
wcisnij activate
wcisnij play
i sprobuj zalogowac sie do gry nie wpisujac passow... wyswietli ci sie lista filmow

ave! widac ze masz 12 lat...

lub wlasnie ty dales sie zrobic w balona. niech zyje ironia

krzysiek12 24-01-2007 22:40

wiec w jakim programie moge to otworzyc

Sir Emilio 24-01-2007 22:57

TIBICAM powtorz to 10 razy i zapamietaj sobie raz na zawsze

XIII 24-01-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio (Post 1220385)
TIBICAM powtorz to 10 razy i zapamietaj sobie raz na zawsze

jakie TIBICAM czlowieku?

ja to w allplayerze odtwarzam i jakos idzie -.-
stfu nob.

niech zyje ironia.

Neaniver 25-01-2007 02:43

U mnie na Notatniku troche przycina w pewnym momencie, ale ogólnie da radę obejrzeć. Tylko pamiętaj o Service Pack 3.15C.

Lenrock 25-01-2007 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neaniver (Post 1220754)
U mnie na Notatniku troche przycina w pewnym momencie, ale ogólnie da radę obejrzeć. Tylko pamiętaj o Service Pack 3.15C.

na tibia 8.0 najlepiej niech zainstaluje office, bo wlasnie w notatniku przycina

Modus 27-01-2007 04:00

Eh wy sie nie znacie wogole .... jakie notatniki ? Najlepiej sie oglada w paincie .... odrazu mozesz sobie zedytowac jak cos sie nie podoba. Polecam powaznie !! To nie ironia ;)

Ziutek666 01-02-2007 18:14

Pozwolę sobie ustosunkować się do tego co napisano w temacie:
1. Ghetti powinien mydło ze swojego mózgu zrobić.
2. Polacy, Brazylijczycy, Żydzi, Szwedzi różnią się jedynie tym, że używają innych języków. I miejscami w których żyją.
3. Najlepiej oglądać przy pomocy GG :P

Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53.