![]() |
Cytuj:
@jibav jeff i jesse to 2 osoby rozne, ownerzy shaela z tym ze jeff to ten co placi, a jesse co expi jesli sie nie myle. i wcale nie mowie ze tako i raven go kupili, tylko ze zostal sprzedany i oni nim graja, zaplacil za niego ktos inny ;) |
Cytuj:
huhu przypomnialem sobie passy na to forum :D |
Cytuj:
Ale jak spotykam takiego brazyla co nie potrafi po ang i napierdziela do mnie po portugalsku caly czas jak mowie english to ten odpowiada no speak english spanish to mnie bierze... wprowadźcie minitest z angielskiego przy rejestracji bo kiedyś po prostu ludzie nie wyrobia :| |
Cytuj:
Raz już za nich Polacy oddwali swoje życia , w ramach podziękowań dostaliśmy obelgi pod naszym adresem. Żydzi - fe , może nie do pieca , i nie na mydło , ale napewno nie między nami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
ghetti, czym ty się do k&$% podniecasz? Tym, że załapałeś jak idiota ostatni strzał i go zabiłeś? Tak kozaczysz? Ja trzymam z elim. Kiedyś cię dopadną....a wtedy ty będziesz cienko kwiczał. A za rasizm niedługo poklepicie bana. |
Uhueheu
i bardzo dobrze należało się teraz gdy w EM zaszlo pare zmian tym bardziej po dedzie lidera ktory zostal zostawiony przez innych graczy ze swojej gildi ktorzy dali loga jak CO dalo mass loga to zdecyuja się na open Battle.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W EM zaszło pare zmian ?? Czego to ja sie dowiaduje :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ludzie mam problem jak ja mam ten filmik odtworzyc sciagam go i pokazuje mi sie plik i co mam dalej zrobic bo nie wiem co mam robic a moze ktos ma jakis link gdzie jest ten filmik i mozna go tam poogladac
|
odpalic w winampie albo windows media player, to bedzie najlatwiejsze
@down aa no tak zapomnialem... czasami sa tez filmy w ****** ale to nie zadne keyloggery! one poprostu maja wlasny program do odpalania! |
Cytuj:
|
ale tez niechce isc
|
to uzyj tego co masz pod czaszka... nasmiewamy sie z ciebie a ty dajesz sie robic w balona...
sciagnij tibicam (przyklejony temat na gorze) odpal tibie odpal tibicam wcisnij activate wcisnij play i sprobuj zalogowac sie do gry nie wpisujac passow... wyswietli ci sie lista filmow ave! widac ze masz 12 lat... @down widzisz... zal mi bylo dzieciaka... po co ma sie meczyc |
Cytuj:
|
wiec w jakim programie moge to otworzyc
|
TIBICAM powtorz to 10 razy i zapamietaj sobie raz na zawsze
|
Cytuj:
ja to w allplayerze odtwarzam i jakos idzie -.- stfu nob. niech zyje ironia. |
U mnie na Notatniku troche przycina w pewnym momencie, ale ogólnie da radę obejrzeć. Tylko pamiętaj o Service Pack 3.15C.
|
Cytuj:
|
Eh wy sie nie znacie wogole .... jakie notatniki ? Najlepiej sie oglada w paincie .... odrazu mozesz sobie zedytowac jak cos sie nie podoba. Polecam powaznie !! To nie ironia ;)
|
Pozwolę sobie ustosunkować się do tego co napisano w temacie:
1. Ghetti powinien mydło ze swojego mózgu zrobić. 2. Polacy, Brazylijczycy, Żydzi, Szwedzi różnią się jedynie tym, że używają innych języków. I miejscami w których żyją. 3. Najlepiej oglądać przy pomocy GG :P Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |