![]() |
Hhahahahahahahahha Co oni mają w domu jak się war toczy. A jak mieszkaja w bloq to też mają nieźle... Ej ten taki gejek co cały czas tak klnie ten co na początku krzyczy coś od Patriarhu to kto to bo roxxando z niego homo.
|
Nie no, ja wysiadam. Imargam, czytałem już kilka twoich postów i są tam takie fajne wyrazy jak "zara" "tera" czy "weszłeś". Mówisz ze Petro ma wiejski głos? Ty się chyba razem ze świniami chowałeś?
|
Imarciam.
A wrzucisz kiedyś swoje nagranie na ts? :( DALEJJ ZULL DALEEJ 8o 8o 8o 8o 8o 8o :D:D:D |
Prośba... :P
moze ktos jeszce raz wrzucic ta mp3 z tym nagraniem bo mi nie chce działać... z gory wielkie dzieki ;)
|
" dawaj dawaj Madzik Łola " Ezdekuj Ezdekuj "
|
Bylbym wdzieczny jakbys ktos jeszcze raz wrzucil ta mp3 bo z tamtych linkow juz zostala skasowana. ;]
|
roflll DALEJ ZULLL DALEJ omfg zgon:p
|
Cytuj:
|
a skąd ima~ masz to nagranie ?
Za pomocą jakiego programu oni sie porozumiewali ? |
Boze pierwsze 60 sekund to masakra.. Kazdy sie drze, nic nie slychac.. XD
|
Cytuj:
|
|
Leże i pieje :D :D :D
"Mamy iść dalej a nie wracać się lol" xD "Trzymajcie im tego... eee... pezeta" "I teraz kurwa nie mamy sie jak tam wpierdolic..." "No kurwa jak wychodzimy ttttt to jest ja pierdole musimy tam kurwa paść" "-Ej kicka dostałem lol... -lol -ej kicka czaj" "Tu nie ma co zrobic!, ej słuchajcie... jest za wąsko tutaj żebyśmy się tam wpierdolili i ZOWNOWALI [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] oni nas ZESDEKUJOM wczesniej to raz <-- teraz mu przerywa: trzymajcie im tego yyy... PEZE... ZAMKNIJ SIE TERAZ JA MOWIE! [cisza]" |
CHłODZCIE CHłODZCIE BO MAGICK WALLA WALNą!!!!
ZUUUUUL DALEJ!!! DALEJ!!! SDKUJA NAS!!! hehe albo taki dialog -Ja pierdole! -No... Next Dialog -Eyy kika dostałem obczajasz? -Noo... -kika mam! :D Zieja ale cuż jak wszyscy panikują to tak wychodzi :D Ogulnie to normalna rozmowa podczas battle :P |
dobre dobre
|
Dlaczego link z rozmową z tsa przenosi w jakąś strone o egipcie... -.^??
|
ten co krzyczy dalej zulllll to taif?
|
a - "gdzie kurwa sie tam pchasz"
a -"ale ty jestes pojebany" b -"chyba ty" |
buahuaha :p Już kiedyś to słyszałem no ale dosyć ciekawe, momentami można się nieźle uśmiać :p
|
Pytanie do tych osób co się tak strasznie z tego uśmiały, byliście kiedyś na prawdziwej wojnie i czy siedzieliście w tym czasie na ts'ie?? podejrzewam że 99% NIE!
|
ten co mowi patryjarch ciemny jestes to taif?
|
Cóż. Żałosna zagrywka ze strony Vision, nie powinna miec miejsca.
Jestem ciekaw czy milobylo by wam, gdyby ktoś wystawiał na forum wasze PRYWATNE rozmowy. Widac ze Vision chce w pewnym sensie upokorzyc swoich rywali we wszelaki sposób -.- Wyobraźcie sobie Imagrama na TS'ie po zabiciu Taifuna, oczywiste ze byloby: "huraaa huraaa yeahoo zaje*alismy kur*e haha jupi padla kur*a" etc i przez pol dnia pewnie nie umiał utrzymac myszki w ręce, bo zabil wraz se swoimi dwudziestoma kolegami jednego Taifuna -.- Mam wrażenie że Imagramowi żal dupe sciska iż Taifun jest bardziej cwany od niego ;) [jeśli różne plotki o Taifunie polegają na prawdzie ofc] Krótko mówiąc widze to tak: Vision nabił 2 fragi na Taifunie, na innych troche i skończyły się im pomysły, teraz będą się uciekac doinnych metod, bardziej dziecinnych i niemoralnych;) |
"Dalej Zuuuuull, daleeej!!"
"No to jest normalne ze oni beda se pekowac uciekac i s*******ac" (to w 7:52, jakos tak) Ci ludzie sa chyba ... |
to normalnie ownuje!! Nigdy tyle śmiechu nie miałem.
|
ten drugi link nie działa ten z mp3 popraw go!!!
|
|
HEhe nice woja tam jest ;]
|
nawet mi sie podobalo :D :D
|
Hahahahah imargam co za noob z ciebie :D:D
Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer Name: Kriss Sorcerer Sex: male Profession: Sorcerer Level: 49 World: Furora Residence: Venore Last login: May 04 2007, 21:57:27 CEST Comment: Kriss Sorcerer 1:0 Imargam Roger Sunrise <3 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |