![]() |
Cytuj:
Ja tam wierze.. |
hmmmm...a coś tam było mówione, ze ściana w ghoul roomie jedna jest pęknięta. może to właśnie spike swordem trzeba tą ściane rozwalić?:>
|
ha!
ja znalazlem ten popiol ale nie ruszy puki ss nie zniknie :D(trolle :])
(o ile all dobre zrozumialem) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale nie gadajcie o takich rzeczach;P lepiej pogadać o mojej teorii ;d
ja ide spac.cya |
Tak tak, kochamy offtop... nikt nie uwierzy dopuki sam nie zrobi questa/nie zobaczy SoFa na trade, a instynkta już dziś nie będzie więc jak narazie chyba temat zamknięty...
|
Na razie dowodów nie ma :P
Quest zrobili ale ss znikł. Mi to na jakiś żart wygląda. |
Cytuj:
@topic To w końcu da ktoś SS'ki z SoFem czy nie? Na początku myślałem, że naprawde zrobili tego questa, ale teraz mam wątpliwości. |
Cytuj:
Btw Cytuj:
|
A może to kolejna ściema rzeby nas zmylić?
Ja nie gubiłem screena z głupim zlootowaniem oczka beholderka a codopiero z sof? Był,był- i się zbył? coś mi się wierzyć niechce. A jeśli to prawda? USUNĄĆ OWIECZKI Z TIBII<to był żart> Pozdrawiam mysql. |
Instynktale na serio ci zniknął ten SoF i wogule go miałaś ?
@ Macie filmik na youtube ? |
Gniew Mroku wyraża opinie. :D
Niektórzy pewnie mnie kojarzą i wiedzą, że mam wiedzę na temat tibii niemałą. Oczywiście jako rookstayer zaciekawiła mnie cała ta sprawa. Niestety, autor filmiku popełnił niewielki błąd. Tym którzy jeszcze się nie domyślili mówię: filmik został nagrany na ots'ie.
@edit: hmm, jednak jeden z błędów był mylny. Właśnie upewniam się co do drugiego. ;/ @edit2: dowód 2 nieprawdziwy - nie mam dowodów.... |
a co do tego Pana z góry... się Pan się myli się. Wszystko zostało wykonane na Isarze programem TibiCam
Solucja początku QS-tu Cave - dirt - poisen - bite bite - ouch - step twice - flames down Chyba i tak zbyt dużo napisałem, ale i tak bardzo pomogło :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Spoko solucja XD mogles przynajmiej wskazac ta cave :] chociaz tak na prawde nie chce :D I tak wierze Instynktowi :D |
GM, please, napisz mi ten błąd (jeden tylko) na PW. Pliiis!
<ładnie plosi> |
Cytuj:
Noto jakie błędy popełnił wyjaśnij nam? Każdy może sobie takie coś powiedzieć bez argumentów:baby: zrób screena gdzie wykryłeś ów błąd. Sof, sof, sof cochwile wracam do tego tematu? Ale jeśli okaże się że ta sprawa to jedna wielka ściema to nie będę zadowolony. Najbardziej mnie ciekawi(jabłka,boxy- a poco komu jabłka) jak został wykonany ten qest? Wejść na boxy zjeść jabłko i co nagle puff, łufff siabadaba i koniec? Pozdrawiam mysql. |
Cos tak mysle ze to jedna wielka prowokacja, chociaz moze sie myle.
|
YoY!!!!! Prawda caly moj server o tym gada wszyscy wbijaja lvl!!
__________________________________________________ ___________ wymagania: 1. 35lvl 2. Jabolka 3.Boxy 4. (ode mnie) kilka bp lf My name Kokolupia lvl 17 profesion rook stayer gildia Spike Sword Team |
Cytuj:
A dowód, który jest dla mnie ostatecznym jeszcze upewniam się, czy faktycznie to nie zmieniło się w tibii od roku. @edit: A tibia jak zwykle odmawia posłuszeństwa, co wydłuża czas weryfikacji. @edit2: dowód nieprawdziwy, beznadziejny jestem, nie? |
No no to mamy niezły kocioł.
1.Instyknkt nie była z byt 'Skromna' dla SoF'a. 2.To żart po to by CiPsoft zatarł ślady w polsce (to głupia teoria ale coś w tym jest) 3.Quest nie został ukończony trzeba zacząć od nowa. Mamy trzy lub więcej teori, narzucaj cie swoje ja narazie trzymam sie dwójki. Ale mam nadzieje że to żart Rookquardian. |
You see a spike sword (Atk:24 Def:21). It weighs 50.00 oz. Only the humble may touch the Sword of Fury.
Harmonia sie dołącza do grona szczęśliwców :) |
Ludzie jesteście absolutnymi niedowiarkami. Pamiętacie jak dalem temat o AS-ie, to ja przecież, pierwszy o nim Wam powiedziałem, i także teraz nie miałbym zamiaru cokolwiek podmieniać.
Naprawdę, ten miecz jest tylko dla pokornych, a Wy tacy nie jesteście... |
@up:
Wybacz nam nie wiernym Res Khmer B). Z drugiej strony masz świętą racje, ale może podchodzimy do tego zbyt poważnie. |
Pameitacie zdjecie popiolu co dalem!
klocek ty tak ON JEST NA KAMIENIU KOLO SPIKE! need kilof =d |
[bez sens]Na początku wszyscy chcą SS, potem filmiku, potem chcą zobaczyć na trade.[/bezsens] Ja jakoś nadal w to nie wierze, cały czas coś kręcicie. Za mało dowodów macie, ale troche ich jest.
@edit Tak się tym wszystkim zainteresowałe, że chyba se rookstayera zrobie. |
jak tak dalej bedziecie wszyscy mowic niby "po tej jednej malenkiej wskazowce" to do jutra na kazdym swiecie z 20 sof'ow bedzie...
|
Nie bedzie, bo znikaja :-)
Ale ja wierze... |
@up:
"Nadzieja kochanka głupich"(Czy jakoś tak). Ale masz racje wierz my w to że rookstayerzy zotaną dojrzeni przez CIPsoft i każdy z nas dostanie SoF'a.:o Człowieku obudź sie! 8o |
Hmm, dziwne, wychodzi na to, że pochopnie wyciągnąłem wnioski. Jeden krzywy rzut oka i wszystko się pomieszało. Tak więc na chwilę obecną muszę uznać brak dowodów na nieprawdziwość filmu.
Oczywiście nadal pozostaje fakt iż cała sprawa wydaje się naciągana, jednak nadal nie ma na to dowodów. ;( |
@upup
Matką. "Nadzieja matką głupich" Jedno z moich 74 ulubionych przysłów xD @topic Hmh...Jednak nie wierze xD <po 3 minutach> Ja im wierzę! <po 8 minutach> Nie, nie wierzę... <23:1> Wierzę! <23:5> Nie wierzę!Ja nie wierzę! Etc. |
@up:
Michoss człowieku bo jescze nas wszystkich zmieszasz, zastanów sie raz a dobrze. |
@Michoss
Też tak mam. @topic Dajcie jakiś mocny dowód, że SoF naprawde został zdobyty, a nie tylko jakis filmik gdzie SoF znika z wyspy. Nie musi być od początku do końca, chiciaż końcówka, albo prawdziwy SS ze spike swordem. CHCEMY DOWODÓW przynjamniej ja |
@up
Pomyśl przez chwile, SS ma tylko de'bova (no i chyba milan ale nie ze zdobycia SoFa) a widzisz ich online? Hmm... ja nie, dlatego dopuki sie nie zalogują nie masz na co liczyć. |
Coś mnie zastanawia...Skoro tak chwalicie się SoF'em to czemu nikomu nie pokazujecie go na trade? ;p
@Res Wierzyłem ci z shengiem (jeszcze zanim było więcej dowodów), ale czemu uciekasz przed moimi kumplami jak chcą abyś im pokazał SoF'a na trade? |
@up:
Robi sie gorąco. :> Rzucacie podejrzeniami co? Dobrze... |
A teraz się uspokujcie...
Mam kilka wątpliwości : 1. Skąd wiedzieli jak wykonać tego questa? 2. Nie chcą nikomu pokazać SoF'a 3. Jest filmik, ale mało znaczący. 4. Nie dali żadnych mocnych dowodów. No i dlaczego mamy im wierzyć?! Ja to przemyślałem spokojnie i nie wierze w to, że de'bove zdobyła SoF'a. Takie jest moje zdanie. |
@up:
Genialna dedukcja -Per- gratuluje, popieram i zachęcam innych do tej wersji! To jest Teoria. |
@up
Na moje im wcale nie zależy żebyśmy wierzyli ^^. Tylko fakt, nie chcieli pokazać spika na trade, a przyznali się do tego, że mają, też mnie dziwi... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11. |