![]() |
Cytuj:
Dajcie Sasho zarapowac bo to ostry kozak moze sie popisze.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://rapidshare.com/files/16303570/calos3.mp3.html Macie tu rechosta. |
Cytuj:
ngrywasz dissy a na open battlach siedzisz za placami sie kitrasz. wez sie ogarnij |
Cytuj:
|
yyy sorry all ale nie fafa mi ten 1 link. plax dzialajacy rehost. Rapid do doOopy
pLax |
Fajne nawet ale jestem za TAIFUNEM!
|
.
K**** ludzie co Wy wyprawiacie....nie nazywajcie tego jakimiś dissami bo to nie DISSY k**** oni grają tylko w tą beznadziejną Tibie i lepiej żeby się nie mieszali w hip hop...ani nic innego mają czerstwe teksty bity innych wykonawców i w ogóle nie nadają się do tego..nara
|
Nie chce mi sie czytac calego tematu. Odniose sie jedynie do tekstu z "dissu" na imagrama... Ten 2 koles w tym kawalku sam kradnie rymy co az razi (diss Tede na Nowatora)... Wiec bez hipokryzji prosze...
Pzdr |
Moglby ktos rehostnac na speedyshare? albo cos? :>
|
lol?!
Cytuj:
zaden z Dusk nie ma zamiaru pajacowac zeby ci z twojego beznadziejnego nic nie wartego dnia zrobic ciekawe 5 minut..-.- wez przeczytaj co napisales i przemysl to bo czuje sie jak bym z kompletnym wiesniakiem mial doczynienia... jeszcze raz powtarzam nikt z nich nie ma zamiaru nie mial tworzyc i bawic sie w ta blazenade! wiec marne twoje nazywanie czekamy na odp. Dusk itd to brednie i twoje wymysly... btw. pomoge cie sie domyslic odpisales na diss na vision a w nim wszystko jest ze to przypadkowi ludzie to robia bo ich wqrtwiles ze na maisto najechales... nie wiesz czego slusz..?! to dlatego te twoje kawalki takie marne..:D jak dla mnei to rada od serca dla ciebie nie kalecz i nie osmieszaj tego co lubisz... pzdr.. Hiphip hopowcu:D mam nadzieje ze wkoncu przeczytasz to ze 3razy i zorzumiesz o co mi chodzi busssska;) |
-.-
Niech ktoś skasuje ten temat bo jest żałosny...nazywacie to beefami, dissami...to nie jest żaden beef ani diss to jest żart nie wiem po co się pchają do hip hopu...teksty są ściągnięte z innych dissów, bitów to się nawet poznać i ogólnie czerstwe to jest....dajcie już spokój z ocenianiem tego bo tu nie ma nic do oceny to żart!@
|
Cytuj:
GRATZ ziomek powtarzasz sie juz pare postow i caly czas sie powtarzasz. ZERO |
Cytuj:
:baby: |
geheheheh
No to jak holly dolly... zenada :baby: "nie podoba sie to sie nie wypowiadaj" no to sie wypowiedzialem, ogolnie to sie zblazniliscie. Grac nie mozna to sie za cos innego bierzecie he? niezle z was murzyny B) teraz tylko czekac na nagranie ustawki bo chcialbym zobaczyc jak sie w rl bedziecie naparzac :D
Co do samego dissu to gadasz jakbys sie zgrzybil. Ziom wez idz z tym i popracuj nad tym az to bedzie mialo sens i styl. Jak narazie widze dla ciebie przyszlosc tylko w punkcie ksero B) Piec palcow bialasie :D |
Niewiele można zrozumieć z tego bełkotu, muzyka wszystko zagłusza : /
|
Imho zalosne, to tylko gra, a Wy kurwa nawet musicie 'piosenki' ukladac, zeby moc rywalizowac.
|
Cytuj:
Nie ma to jak 5 groszy rzucone prosto z mostu :D Człowiek ma rację. Nieważne, czy oni wam odpowiedzą, czy nie i tak już się wystarczająco zbłaźniliście wrzucając to na forum... Nie interesuje mnie ile macie lat, z jakich jesteście rodzin, ale to co robicie, świadczy tylko o was :) eLOyO~ pozdro nygusy !! |
Puk Puk... Kto tam? Hipopotam
Te wasze teksty są tak samo betonowe jak moj tytuł postu.
A po za tym, to troche zaciągneliście te teksty z Dissów Tede'go i Płomień 81 Ogólnie rzecz biorąc to zrobiliście gorszą głupote od tego http://ciebie.nie.ma.bit.roku.2007.patrz.pl/ btw. Nie mieszaj tibi z HH bo troche wam Sery wyłaźić będą P.S. Nie mówi się "Czy po Czy" tylko "Trzy po Trzy" "Bęłdzie" |
Omfg
Co to jest??.. nie no, najgorsze gowno jakie kiedykolwiek slyszalem.. gdybym nagral takie cos chcial bym sie zapasc 10 metrow po ziemie.. a wy to jeszcze na forum udostepniacie .. omg Ni jest wam wstyd?? .Talent do twojego rymowania wynosi -10.Wez sie lepiej chwyc do expienia albo grana w warcaby bo w branzy muzycznej niczego nie osiagniesz.
BTW. Co do tego disowania... to mozna powiedziec ze sami siebie zdisowaliscie swoimi nieudacznymi "Rymami" zal.pl |
Take sobie no cóż.
Bielszczanie elo ofc. |
Posłucham jeszcze .....
|
Przepraszam ze skrytykuje, ale nie bije po oczach baku pls!!11111oneoneone
._. Lepiej chyba wychodzi wam granie w tibie niz tworzenie dissow > . < |
Proszę o wlozenie na inny server bo w tym linku nie da sie tego pobrac
Da ktos rehost ? Edit: Ok juz jest rehost http://rapidshare.com/files/16303570/calos3.mp3.html |
AV vol2
http://anty.vision.vol2.patrz.pl odpowiedz na gniot vision.
|
rehost plx ;(
|
No, wyszaleliście się, a teraz podać sobie rączki i dać buziaka na zgodę!
|
omg
Omg dajcie kąkretne rehosty tylko nie na tym pierdolonym rapidzie -.^......
1Diss (75% skopiowany diss na nowatura) 2Odp. Na Ten Diss Postarajcie sie bo ja juz nic z tego nie rozumiem. A wogole to pozdro Koshaolinski sQad |
takie jestescie kozaki, a snajpera ze Szczecina nikt nie zlapie :D
|
Cytuj:
|
odpowiedź dusków dobra mniej przeklinania dla mnie teraz oni prowadzą, ale co do katrili eee to to wg mnie wlasciwie jest taki Napoleon z Furory xd
|
Po wysluchani obydwu dissów(?) uswiadomiłem sobie jaki plebs gra w tibie .To smutne
|
:))))))
Zamiast sie bawic moze ktos w oncu bedize sklonny wygrac ta wojne :P
MOj diss na furrore ! http://diss.na.furrore.patrz.pl :))) |
O maj gad
Nastepny diss-.-
Tede + Płomien 81 = Anty Vision vol2 Chociaz czesciowo jest nie zgapione @down Sprawdzilem zanim napisalem -.- i shit to jest |
@up
Sprawdź link a potem marudź ... Co do tych dissów ... Spoko jeździjcie się, ale kiepsko kiepsko wam to idzie xP ... Coś innego chociaż jest na forum xP Same wmv .. rec ... screens ... a teraz diss'y ;] No szkoda że 0/10 ale są xP ... |
''Riposta'' to jakies modne slowo teraz :P ? Ogolnie fajne dissy Xd
|
rehost blz
|
,,ktos Ci wjebie , juz dzwonil do Ciebie,, - taki jest los pseudo hip hopowca , zadarles zemna? teraz sie osrasz - gdyby nie ten copy text to byl by kozak w chooj
|
Dajcie rehosta, coś link mi nie działa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |