![]() |
@up
nie watpie ,chociaz kazdy mowi ,ze wojna na jego serwerze jest najwieksza/najlepsza w calej tibii |
Cytuj:
Jezeli dobrze licze to od kiedy 1-2 posty to jest spam??:baby: ale dobra widze ze kazdy wie lepiej:) pozdro B) |
Cytuj:
|
dla leniuchów i dla odświerzenia tematu podjołem się bardzo trudnego zadania, wręcz mission imposible, a mianowicie weszłem na forum.tibia.com i specjalnie dla dobra forumowej społeczności skopiowałem link do tematu z fragami itp: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1494359
edit@ Collios: Mar 05 2007, 20:37:46 CET Killed at Level 101 by Chris Lowe ;/ |
20:52 Lurran Lowe [142]: we killed Collios again lol
nie patrzylem czy prawda :P oj spojrzalem.... Mar 05 2007, 20:37:46 CET Killed at Level 101 by Chris Lowe =/ hahahaahahahahahaha i tak oto lapie sie hunty hahahaahah |
Nuhn zostal szybciej odbanowany
|
ładny sneak zioms
|
dzisiaj przyjeżdża Krysia...
|
cos temat ucichl ....
|
o lol i już 11:10 dla WRI...
|
A bijta sie, zabijta i w ogóle.
|
@Kafes
Kafesik... o jakim Ty werdykcie mowisz ? bo czegos nie kumam ... a Ty w WRI jestes chyba, nie ? |
Tym razem już 12:11 dla Virtus i CvG, bo dwóch z delirium padło.
|
Virtus jest skazane na przegraną , Aiwen już na allegro ; )
@DOWN I na chuj to napisałeś na tibia.com ? zmarszczyłeś sobie po tym ? Napisałem to tylko tu , bo raczej szwedy nie znają polskiego -.- Masz 13 lat to się nie dziwie , że takie rzeczy sprawiają ci przyjemność . I bardzo dobrze , że masz hunta ; ) |
Aiwen
LALALALAL
a ja napislem na tibia.com ze Aiwen na allegro i chyba mam hunta za to LAOAAOL @up popierdolilo Cie ? to ze Ty to tu napisales to nie mialo nic wspolnego z tym LALAL a tak wogule to moj post na com byl szybciej niz ten Twoj tu, wiec sie wal na morde i sam se frajerze marszcz ,,l,, i sie tak tym nie podniecaj ze Cie starzy szybciej zrobili |
ale wy kaleki jestescie ;( nauczcie sie grac wtedy mozecie sprobowac mi zajebac sorca , a jak juz sie wam uda to mozemy sie pobawic maincharami lol
|
Siemka Kafes :) Ziomalu co słychać odezwij sie do mnie na tibi
Mytuh czy jakos tak i na huj wystawiles tego posta ? Szczerze co ci powiem to głebiej w dupe juz sie nieda wejść tak jak ty lizesz dla nuhna zal.pl . Masz u niego pro (zapłacone) i jak to ty okreslasz to jest "mój kolega " zal cie . hehe hiham ziomal posta wystawil o paymencie ;-). Nawet zebym chcial płacić to bym niemiał z czego jak chce to moge mu plate seta rzucic :D na colliosie 6 dni pacc zegnaj tibia ;-) |
Cytuj:
Oraz spytaj sie Nuhna ile mu place. Pa pa ;* |
Cytuj:
zaal... |
kiedys gdzies widzialem text "wlaz mu w dupe ,tak mocno ,zeby nie bylo widac czy to ty ,czy to on(nuhn)" - mythuh ,czy ty nie zabardzo wzioles to sobie do serca ?
|
kurde no ludzie piszcie cos :P macie moze filmiki/zdjencia jakies relacje z ostatniego "miażdżenia Virtus"??
|
Na tibicams.tibianetwork.net znajduje się filmik z ostatniej akcji We Run It.
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/22053 |
Cytuj:
nie wiem po co Virtus zaczeli sie logowac |
odswierzam
no to ladna wojna na elysii sie szykuje ,moze wkoncu uda sie wyjebac lowe ,arioc itp z serwera |
Cytuj:
Jak narazie czlonkowie WRI maja straszne farty , Aerus alas 2x na deep red byl po ue combach ,Arioc scalp to samo 2x deep reed :( miejmy nadzieje ze w końcu padna pozdro /Nyxe |
Cytuj:
Sry za offtop |
Hmm
może wie ktoś czy bedzie OB?? jak dlamnie to WRI sie ładnie boi potęgi GiPO ostatnie manewry bardzo mi sie podobały około 25 osób z GiPO (noo plus pelno nood'chars) jak biegło na południe od bramy Ab to myslalem ze bedzie ladne zderzenie z WRI8o ....a tu nic....;( a tak ładnie sie zapowiadało:p ale może jednak Arioc i spółka'lowe stawią czoła bo jak narazie to siedza w dp:baby: |
Cytuj:
btw. czemu nuhn nie jest w wri ? |
Cytuj:
btw, niech jakiś modek zmieni nazwe na Wydarzenia z Elysii albo coś w tym stylu, bo troche już nie pasuje ten nagłówek. |
Cytuj:
|
Hail WRI!
Czemu lubie swe?? Bracia z tibi 7.4 ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro |
Ehhh noo póki co to jest zabawa w.....podchody:]
noo ale moze bedzie lepiej troszku... prawda zawsze tak bylo ze koniec koncow all sie wykupiła u Aroca i lowe's (w sensie sie u swe ogólnie, bo dawniej rożnie bywało kto z kim wojował:) lecz mam nadzieje ze nie tym razem bo naprawde nie widze powodu aby doszlo do czegos takiego:P GiPO ma znaczna przewage i.....zapł jesli dobrze pojdzie i nic w nich nie pęknie to wygrają!!! Freeedoooom |
podobna sytuacja byla jak Noctum walczylo z Grinders Reloaded :D
Noctum mialo przewage we fragach ,wygrywali wojny ,ale sie wyplacili :D |
Cytuj:
ja kiedys na beryli raz zaplacilem i od tego czasu nauczyłem sie NIE placic :P Wole niegrac niz zaplacic :P I tak samo raczej zrobiliby inni z szeregow gipo ( mam na mysli tych z beryli) a jesli chodzi o temat wojny to jak juz ktos wyzej powiedział narazie jest zabawa w podchody :D . Mi się wydaje ze to bedzie dłuuuuga wojna bo jak widac obydwie gildie dobze sie pilnuja . pozdro :) |
Ej, Nyxe mam takie pytanie a mianowicie zkąd ~yxe wzieli sie na Elysii?? :P widze że macie ładne chary na innych servach, ale jak gram na Elysii tak pierwszy raz zobaczyłek kogoś z was jak dobrze pamietam gdzieś pod koniec zeszłego roku :P
|
Cytuj:
|
Noctum sie załamało i popełniło błąd....
Mam nadzieje, że GiPO nie popełni tego samego....i.....Wygrają8o :p Ale póki co to żadko widać online zarówno WRI jak i GiPO.... Noom, ta wojna zapowiada sie na bardzo długo (póki co oczywiscie:P) pożyjemy zobaczymy, oby tylko niebo na głowy nam nie spadło;) Zaufanie, Braterstwo, Walka, Zwycięstwo! |
A teraz coś z historii serwera ;p
Kiedyś czytałem tutaj temat o wojnie na elysii, mowiono o jakims najwyzszym EK na serwerze ktory był PA i wlasnie wybuchł bunt (jakichś 4 sorkow go ubiło), gildia tego EK przegrała a on sie ponoć zrookował. Temat juz nieistnieje a ja niepamietam nicku, moze ktos go pamieta ? :) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |