![]() |
Co... to... ma... być?... Ale szajs...i tyle
|
Cytuj:
|
@up:
Krytyk nie musi być dobrym twórcą. A ty daj sobie spokój, bo jest to tak beznadziejnie zrobione, że szkoda gadać |
jeden + jest w tym fake'u... co polskie (w wiekszosci) to szajs ;p.
|
Kolejny genialny odcinek 9/10
Oglądasz za dużo Jetix. @Zając Nazwa wyjdzie po jakimś czasie, ten genialny fake jeszcze swojego sloganu. Wszystkie fake'i o polskiej Tibii charakteryzuje to, że zamiast says jest 'mowi'. Fajnie, tylko czemu gość wrzeszczy HELP? |
Ten fake jest denny
ale ma swój "Urok??";) 5/10 ====== idz sobie panie Chajs XP <oni juz zwariowali w sedzibie jestixia XP> |
Cytuj:
Hm.. Trzeba przyznać, ze coraz lepiej ci idzie ;) 6/10 |
Wez wyjdz z tym syfem bo mi sie zygac chce.
|
To jest...
z.... aje*iste :D 8/10 |
Nie no!!! To jest extra!!! NIby fake na pierwszy rzut oka denny, ale ma swój urok.
Ocena: 8/10 |
Cytuj:
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Dobrze powiedziane
hmm... dam ci ocene 0/0 to i tak najwiecej :D |
- czyścimy.
|
Gorzej niż źle...
Głupsze niż głupie... Bżydsze niż bżydkie... A i tak ma 10 stron niepotrzebnego spamu. Btw. NIE Dracon, NIE Dracor, NIE Drakor, tylko Drakon! Zapamiętaj raz na zawsze, bo to wielka różnica. Ja nie daje ocen w skali do 10, 100, 1000, itd. ja daje oceny w skali poprawności wykonania, pisowni, użycia grafik i efektów oraz ciekawości fabuły. |
Ojejku na poczatku same dobre ocenki ;(:(
a teraz :( co ja takiego zrobielem |
buhehhe dobre jak dla mnie mozesz robic :cup:
|
@up BIG THX
Znowu lenistwo... |
Cytuj:
|
wojcio...wyjdź.
|
Cytuj:
Naprawde???? :cup: :cup: |
Szkdoa że nie można przelać ironii do komentarza na forum :/ Bo to jest naprawde denne, i przestań tyle Jetix oglądać(jak słyszę co mój młodszy brat ogląda na tym kanale to mnie na zwracanie bierze :/ jedyne co tam jest dobre to Naruto :P Wiem bo to jest jedyne co tam oglądam :D No co każdy może mieć jakiś gatunek seriali który lubi oglądać :D A ja akurat lubie anime :D ).
Żeby nie było off topa to ocena 0/10. Powiem krótko, kompletne dno i 10 metrów mułu :/ Popracój nad wszystkim i gdybym wiedział że ten beho wcześniej nie twój to ocena by była wtedy 0/10. |
:( to nie fair a ty daj mi linka do twojego fejka
|
Nie no jak to i glim ded i smoki pijane to chumor dla inteligentnych, to wole nie wiedzić jak wygląda humor przeciętny.
Niech jakiś mod powie Alana Sio wojcio14. |
Wojcio, dawaj next part, już się doczekać nie mogę! Może zabłyśniesz jakimś tekstem pokroju "Gimli ded a smoki pijane"
|
Nareszcie NEXT PART ;)
@up
spoko NEXT PART :cup: :cup: http://img176.imageshack.us/img176/4...iaodc17hm8.png http://img176.imageshack.us/img176/1...iaodc18kx3.png http://img176.imageshack.us/img176/1...iaodc19ar7.png Comment plax!!! |
Nie dawaj tutaj tego syfu, bo mi sie zygac chce.
|
Zrób se prywatne forum i tam to wklejaj -.-.
Matko kiedyś oglądałem stare fake i chyba był tam ten beho. Samochód z GTA rox. :D -pusto - grafika auta +same auto :P + fabuła 4\10 |
WTF????!!!!oneonejedenacdzsie
Minusy: - próbujesz zrobić coś śmiesznego - smoki idą ale stoją w miejscu - pusto - raz jest "mowia", a raz "mowi" - emotki - głupie, żenujące i wogóle K*SNF (ew. DaNiO) - stare outfity I największy minus: - to że ten fake jest na forum i wypala nam oczy Plusy: - ... Ogólnie prosze zajmij się czymś innym. |
Wojtuś wiesz co to jest ironia, bądź sarkazm?
Twoje prace są arcydenne. A tekst "To daj link do swojego fake" jest najbardziej gównażerskim z argumentów - krytyk nie musi być twórcą. Gdyby było inaczej nie miałby kto filmów oceniać Cytuj:
Naruto na jetixie jest to jedna wielka porażka. Ocenzuirowane i beznadziejne. Anime które było od 15 lat (taki oznacznik nałożony) został przerobiony na do 12 lat... Porażka :/ |
PLAGAIT!!!! Nie sciagaj tekstów z kultowego fejka "piwko z dragonami". po za tym to nadal KPSNF(Kolejny piękny styl na forum)
-plagiat +wszystkoUps a jednak to minus... 0cena 10/100000000000000000000000000000 |
Cytuj:
Wez koles przestan, bo wojcio14 nie rozumie co to ironia i nadal bedzie chcial nam uprzykrzac zycie swoim syfem. |
gratuluje wespaniałego fake :P
|
Poprzednie części były takie sobie śmieszne... Ale ta ostatnia to G*ÓWNO nie fake -,-. 1\10
|
gimli ded...
@offtop
Czy istnieje jeszcze temat z gimli ded..? A jeśli modki już go zamknęły to czy ma go ktoś w swoim archiwum i mógłby go zapodać? plz? @topic Boje sie tego fejka... |
Wojcio a możesz dać mnie do fake'a? Bo bardzo zazdroszczę Turokowi, że jest w nim a ja nie :(
Jakby co nick Zajac! |
Eeeeeh...
Kiedy Admini zamkną ten topic??? Ten Fake wygląda strasznie. Skończ go plx! Tylko ludzi straszysz... X( |
Niee, to jest extra :D
7/10 Smoki najlepsze :D (jeszcze wódki...) |
Cytuj:
Hehe spox jaki outf?? |
dno dna narysujesz w paincie gówno na jedo wyjdzie -1/10
|
Jedyna ciekawa rzecz w tym fake'u to cyklop. Reszta to dno...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06. |