![]() |
Big N/c!!!
|
o lol !
Ale loot xDDDDDD Ten druid jakis niedorozwiniety byl najwyrazniej <3 |
Hmm...kiedyś słyszałem, że jeśli włoży się EQ do backpacka, a plecak do miejsca na strzały, to jest jakaś szansa, że nie wypadnie...nie wiem czy to prawda, ale może ten druid tak myślał...
@topic Świetny filmik, nice loot, chyba każdy to przyzna ;) |
...
podstawione - moja opinia... druid nie byl strapowany...... mogl wyjsc....
btw... sprawdzilem to na "jednym" z servow gdzie gram... ale w 2 osoby trap efektywniejszy... i nie da sie wyjsc :) w kazdym badz razie... knight bez 6 mlvl i explo pada tam jak.............. :) szybko |
Skad ten mino mag obok mostu dwarfow ;o
|
Btw a gdzie masz gfb?-.-'
|
Niezle.
Trap Skuteczny ! Lecz Na Tym Filmiku To Raczej Było Zgadanie Sie i Specjalnie Padniecie...:baby:
|
Jeżeli ten ostatni klient, co padł, nie był podstawiony, to musi być jednym z polaczków kupujących pieniążki w Tibii za prawdziwe pieniądze ciężko zarobionymi przez ich rodziców.
Cudne miejsce, może kiedyś wypróbuje. Jednak wystarczy tylko explo, sd lub runa gfb...a że na non-pvp idioci tego w ogóle nie zabierają, to ich problem. |
Cytuj:
Lot.....bez komentarza. |
filmik BOMBA xD kurde tez to musze wytestowac xD
|
Jezu ale wy dzieci jestescie..... juz wam mms, g legi itp poleci... jak se zwalicie chyba/.../ filmik jest inscenizowany!!!!!!!!!!
|
ja tak na Honerze od godziny robie, zuzylem 1 bp mf i kumpel na lurniecie a loot bohy, gs i 5k w kasie :DD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
OMG!!!!!!!!! ALE LOCIK CO ZA DEBIL...ZE NIE MIAL AOLA :baby: :baby: :baby:
|
Skad minosik zostal zlurowany? ;>
Loot ladny ;o |
Mi tylko żal ,że znowu Polak z siebie łacha zrobił. Nie chodzi mi o tego noobowskiego deda, ale o to jak skamlał o eq .
|
Co do drugiego filmu to pokazuje jacy niektorzy Polacy sa pazerni..Przykladem jest ten 50 ek co zamiast sie cieszyc, ze dostal item warty 10k za free to chcial go zamienic na inny item wart 35k albo bendzie mu kradl itemki z dedow.
|
15:01 Granakru Iron [51]: my friend
15:01 Granakru Iron [51]: gm utey on calmera 15:02 Granakru Iron [51]: my friend is u ban 15:05 Granakru Iron [51]: plx no u noob Omygy co za noob z kolesia |
Boshe ale nobek z tego 50 + ...
Zamiast tego MM zabić to stał i nic nie robil hahah przeciez mogl chyba snake zabic i uciec ? |
Niech ktos wkoncu napisze z kad wziac tego Mino maga !!!
|
Odp.
Właśnie oglądnąłem ten filmik i jestem pod wrażeniem i sam ostatnio mam iść na Non-PvP a więc jak się uda to takie coś wykorzystam. Gość sprzedawał itemki i wiedząc, że jest to Non-PvP to nie wysłał tego Parcelem do miasta do którego idzie tylko to sobie zabrał no ale wszedł w to coś i się nie wydostał...Ale taki loot to jest cudo(Dla przeciętnego, 39 Sorcerera) a więc Gratz za ten pomysł.
|
Ehh to smierdzi na odleglosc.... 50 druid bez run uhow i manasow z TAKIM EQ (na dodatek wiekszosc w bp)...a ten koles nie wygladal nawet na zaskoczonego...Na 100% to bylo ukartowane.
|
Cytuj:
|
Odp.
Cytuj:
@Topic: Może i miał UHy i ich nie używał ale miał ich mało z tego co pamiętam to nawet nie cały Backpack bo je dopiero robił no i coś dziwnego, że tak dał się na to nabrać i, że tak stał i nic nie robił. Ale chociaż było to ukartowane to pewnie jakimś mniejszym lvlem by to zrobili a przecież trochę, żal by tak zginąć 50 lvlem no nie? No bo przecież jak by było to ukartowane to jakimś małym lvlem i by się dziwili, że taki loot z niego i w ogóle strata tego lvla na 50 lvlu to już jakiś krok. Jest to dziwne ale wydaje mi się, że prawdziwe. No po prostu szczęście. |
Cytuj:
|
Dobre, dobre, złodzieji trzeba tępić! :p
Na 50lvl uganiają się za lootbagami... żal. Osobiście jeden jedyny raz do lootbaga podszedłem moją praktycznie pierwszą postacią na mainie... cóż... musiałem zapłacić two-handed swordem... a to było przydatna broń dla maga na ok. 12 lvlu. :P Stare dobre czasy bez 'ruszczek'... Teraz ignoruję lootbagi... aż miło patrzeć jak takie nooby umierają w ten sposób. ;] @edit Co ciekawe "prank" to coś w stylu "żart", "dowcip". W znaczeniu "zrobić komuś dowcip"... pasuje do tego gościa. :D |
Odp.
Cytuj:
|
ooo kur**, obejrzalem filmik i jestem zaskoczony, na h** on wlozyl swoje eq do bp ?? nawet uhów nie uzyl. Zenada 50+ level taki noob... w końcu non-pvp
mi to wyglada na rezyserke... 17:53 Granakru Iron [51]: plx 17:53 Granakru Iron [51]: mu yitems 17:53 Granakru Iron [51]: pxl |
Odp.
@UP:
Cytuj:
|
I dlatego zawsze mam przy sobie 3 runy GFB i dużo UH na Knighcie lub 5bp manasów na Druidzie :]
Gratz loota... poza tym, nie sądzę żeby to było podstawione, mi by było szkoda tych kilku lvl i mlvl |
Trzeba sobie radzic na NON-PVP co by nie:)
Filmik 10/10 Pomysl trapa ciekawy:) Najlepsze to że sobie poszedl itemy do dp odnieść. Ja jestem przyzwyczaony do parcelki po podobnych akcjach:) Jedna hail pvp _/ |
Ehh... ten Druid chyba Utamo Viat wlonczyl i exita dal bo jak sie daje exiita i nawet jak sie pz ma da sie loga :p
@Loot Zajebisty!! i kazdy sie pyta czemu takei itemki w backpacku.Bo jak szedl ten druid to mowil Sell cos tam cos tam :p i to byly te itemki :pa ze aola niemial to tylko bo noob :D tak to jest jak sie kupuje postacX( X( :D B) :) |
No dobra gratuluje loota na 3** k ^^ , ale czy to nie przesada? Część ludzi grających w tibie (przynajmniej te "nupki" czy nooby jak kto woli) okazuje sie złodziejami bez honoru. Dla nich gra to robienie komuś innemu na złość i przeszkadzaniu innym w grze.
Nienawidzę takich ludzi jak nagrywający film. Pozdro |
Bardzo fajny filmik a loot jak sami wiecie ^^
Tylko dręczy mnie myśl, czy jak się bedzie lurować tego mino (on jest z wedding ring quest chyba 0.o) to czy nie zadziała anty-luring system, albo czy mino nie lurnie się na droge. Bo dość trudno go w to miejsce ustawić ;/ |
Cytuj:
|
nikt mu nie kazal rzucac d hama na bp a pozniej biec za tym bpkiekm i go brac ^,-
|
Cytuj:
|
dziwne, po oglądnięciu tego filmiku dziś widziałem tego trapa, a mój kolega prawie w niego wszedł ale go ostrzegłem8o, kiedy film został nagrany?
a co do filmu to trochę wygląda na ukartowany:p ale taki loot...:D złapałem zonka8o jak 50~ lvl druid nie miał nic oprócz 350k w bp... |
Cytuj:
|
Hahahaha ;) Żal mi tego druta - takie eq w bp :( Miał wystarczająco czasu, żeby założyc na siebie. Slusznie powiedziane, że sam jest sobie winny - trzeba było uważac :P
Gz loota :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |