![]() |
Kurde, to ja mialem calkiem niezla opinie rippera =p
|
Teraz tylko czekać, aż Ripper wskaże kto zajął jakie miejsce :]
|
Cytuj:
No, komentujcie, ja chce wiedźmina, bo mi mój komplecik ktoś zjadł. |
Ja też chyba w wezmę udział mimo że taka potężna konkurencja na miarę carrefoura jest tu niniejszym obecna. Prace nad opowieścią mą trwają i mają się dobrze. Ale nie wiem jak skończyć. Więc z nagrodami to poczekajcie na waszego mistrza :p
|
@Gallar
Ja to wiedźmina też chętnie przyjmę (nie czytałem :(), ale przy takiej konkurencji... Achaji też nie mam więc chętnie się zaopiekuję... A miejsce trzecie będzie wyróżnieniem :P Choć książka też się przyda... |
Achaja jest IMHO największym syfem, jaki kiedykolwiek wyszedł spod pióra Ziemiańskiego*. Polecam(tego samego autora) Zapach Szkła - bodajże trzy nagrodzone Zajdlem opowiadania i kilka innych.
*Niemniej jednak, lepszy rydz niż nic :P |
Moim skromnym zdaniem jako nagrodę, powinni dać coś twórczości Gemmella. A tak właściwie dlaczego już ustaliliście jakie miejsca zajeliście, przecierz to nie Riper będzie oceniać:p
|
Jakby ktoś miał chwilkę czasu na poczytanie mojej pracy, chętnie posłucham krytyki. Nieważne czy pozytywnej, czy negatywnej, na tym polega krytyka -.^
|
O moim nawet nikt słowem nie wspomniał. ;< Buuu... (jak co, to dół pierwszej strony chyba :D).
Vial |
smiechosz
jeżeli chodz o sposób napisania to podoba mi się, jednak dość oklepane - brak 'tego czegoś' oxygane puki co najciekawsza praca jaką dane mi było przeczytać - jednak sądzę że wygra jakaś fantastyka pan yuzek nic ciekawego mowiac delikatnie gallar ciekawe, wciągające... chyba mój faworyt chciałem dodać że wymienione przeze mnie oceny Waszej twórczości to tylko moje zdanie i nie chcę nikogo obrazić ! to by było na tyle :P |
Cytuj:
|
nie bądź taki kąśliwy
"drogi krytyk literacki" ma cały pakiet: dysleksja dysgrafia i dysortografia z resztą wypowiedziałem tylko swoje zdanie :/ |
Dysmózgowie najpewniej. Przed wysłaniem wrzucaj teksty do Worda albo używaj FF2.
|
Cytuj:
|
Ło ciu... Dopiero teraz zobaczyłem temat... Trza będzie coś napisać. Nie ma sensu wstawiać nic starego... Co więcej, mam nawet pomysł :]
<Ignaś patrzy na kalendarz, zerka na termin> Pfff... Git, bez problemu się wyrobię :D Co do poziomu prac... Jest kilka niezłych. Może być trudno, ale w końcu wyzwanie to wyzwanie :D Kurde, szkoda, że "Złomowisko" zarezerwowałem do innych celów, byłby gotowy horrorek. Ciekawe, musiałbym zająć trzecie miejsce, bo zarówno Wiedźmaka, jak i trylogię Achajki mam :P (tak naprawdę, to eerion wcześniej mi o tym pisał, ale wyleciało mi z głowy XD) |
Cytuj:
a co do chciałbyś - wierz mi że bardzo chce i mnóstwo czasu poświęcam aby się pozbyć tych "dysów" Możliwe że pewna (znaczna) grupa osób załatwia sobie papiery na "dyse" aby mieć pewne przywileje (tj więcej czasu na egzaminach i trochę inne zasady oceniania) ale gdyby to była kwestia lenistwa to nikt by nie wymyślił żadnej dysgrafii dysortografii i dysleksji a Twoją opinię na ten temat uważam za conajmniej krzywdzącą |
Cytuj:
|
Cytuj:
No cóż kolego, życie, nie wszyscy będą Ci na każdym kroku słodzić, a ja tylko i wyłącznie wyrażam swoją opinię na ten temat, którą popierają praktycznie wszyscy, których znam, więc proszę nie wyjeżdżaj mi tu z tekstem, że Cie krzywdzę. |
nie oczekuje żeby mi ktokolwiek słodził
po prostu podważyłem jak to wyraziłeś "Twoją opinię" na temat o którym nie masz pojęcia ja tu sie żreć z nikim nie chce ale jak ktoś gada takie bzdury "że wystarczy chcieć i dysleksja przejdzie" to po prostu niemogę się niekłócić |
JESTEM KOBIETĄ!
Ktoś jeszcze nie zauważył? A ja nadal stoję przy zdaniu, że jakbyś chciał to byś się nauczył - idealny przykład - mój ex, chciał i się nauczył. Koniec tematu. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Za parę lat (o ile naprawdę będziesz chciał nad dysekcją pracować) zrozumiesz. A teraz-przepuszczaj wszystkie posty przez jakiś program. Posty powyżej ja ci odpuszczę, ale za kolejne tak kaleczące język polski już mogą posypać się ostrzeżenia. Swoją drogą-wiesz ile błędów popełniłem w tym poście, przed ich sprawdzeniem? Zobacz sobie wersję oryginalną przed korektą Ukryty tekst:
Swoją drogą-skończmy temat dysleksji, bo robi się nieciekawie. Jak pan Jezus chce podyskutować o tym problemie-zapraszam na pw. |
Mathea -> przepraszam za pomyłkę
i zakończmy ten temat bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi, a można by ją ciągnąc jeszcze bardzo długo |
a jak ja mam końcówke "-is" to jestem mężczyzną czy kobietą? 8o :evul:
Hehe, sam zdecyduj ;) chyba sama ;P bo jestem kobietą ;D |
Mam małe pytanko. Otóż mam opowiadanie bez zakończenia. I nie wiem czy mógłbym je wstawić, a kiedyś powstawiałbym kolejne części. Taka historia z napisem "ciąg dalszy nastąpi".
|
Pytanko xD
Mam 1 Pytanie czy jak bd pisał te opowiadanie to mam uzywac słów "manafluid"<mf> czy "mikstura która dodaje mane" ?? Czy można pisać jak sie chce??
Z Góry THX!! = P |
Cytuj:
Myślę, że manafluid będzie okej ( - ; |
Czasu niewiele, ale może i ja zdążę. . .
|
sd leee :D:D:D:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;/
oryginalnie napisane przez:Jezus
Cytuj:
PS:jest nawet taka piosenka-Pije Kuba do Jakuba............ w końcu to o czymś świadczy |
to są to 2 różne imiona?
myślałem że "kuba" występuje tylko jako zdrobnienie :p |
mogę prosić o jakieś opinie o mojej pracy ?^^
|
cóż biore udział w konkursiku (Łowca Wilków), ale wątpie bym coś zdobył...
NA necie znaleść można nieskończenie wiele fanficków, fantasy i horrorów jest od ... bardzo dużo. Co to za sztuka np. zmienić trochę Liczmistrza, jeśli ktoś grał w WH? Komisja może nawet się nie zorientować... Jeszcze jeden koment do mojej pracy - praca była dość często publikowana w necie (khaash to moja ksywa) oraz brała udział w kilku konkursach (została także opublikowana w zbiorkach konkursowych). Mam do niej pełne prawo - mogę potwierdzić to wysyłając do jury kserokopie dowodu osobistego, wersje roboczą opowiadania wraz z poprawkami lub kontaktując się osobiście. |
sugerujesz że sam tak zrobiłeś? :P
U nas na infie gość to rozwiązał tak, że poscalał teksty i mieli przekopane bo pół klasy zrobiło "razem" zadanie, każdy po kawalku i sobie potem połączyli w jedno i każdy sam poprawiał błędy ;P tyle że to było przepisywanie książki z historii... |
W sumie to nic nie sugeruje to moja praca i stoi na dość niskim poziomie. Jeśli miałbym coś kopiować to znalazłbym lepszą.
|
Twój tekst czy nie - nie ma się o co kłócić, bo napisane wprost tragicznym językiem, a do tego jest przewidywalne i schematyczne.
|
Rananel - twoja praca strasznie zalatuje mi Mroczną Wieżą Kinga. Zapewne to zainspirowało cię do jej napisania co mnie szczerze mówiąc odrzuca. Nie jest to nic orginalnego.
\/ Borcio - Mnie jakoś ten tekst nie porywa. Raczej za krótki, stylistycznie nie najlepszy oraz fabuła kiepska. |
Mam prośbę, mógł by ktoś ocenić moje wypociny? nie jest tego dużo.
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...3&postcount=51 |
:)
Moje opowiadanie to te pierwsze na 7 stronie. Zmarnujcie troche swojego wspaniałego życia na przeczytanie go. Bardzo zależy mi na waszych opiniach i głosach (ale Szczerych!!) Napiszcie co wam się podobało i nie. Co można było dodać, a co wyciąć itd.
- Tytuł: "Bitwa o Thirane, bitwa o władzę..." - Piszcie na forum lub odeślijcie e'mailem na [email protected] - bardzo prosze, zależy mi na waszych ocenach.B) Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |