![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tiases nikt nie zna tak sytuacji na Furorze jak ktoś kto tam gra, więc zachowaj swoje zbędne komentarze bo twoja wiedza na temat tego co się dzieje na Furorze jest pewnie tylko cząstkowa tak jak i moja. Bo nie wystarczy obejrzeć kilku filmików, które ktoś zamieścił na forum albo przeczytać kilka tematów |
Cytuj:
|
:(
przykra sprawa ale jeszcze sie zemscisz:D:D:D Hail friends from furora |
Cytuj:
|
nom pieeekny frag ; o
ktos up sie spytal czemu imargam z taifunem i jego banda nie graja razem ? dolaczam sie do pytania ;P taki pięęęęęęękny bend z was byl ;p |
@up
bo imagram przejrzal na oczy? |
Cytuj:
Lechia to pizda !!!! CRAXA NA MAXA |
@up
internetowi chuligani rox :) |
Xerizzezo
Też jestem za Craxa , chodze prawie na każde mecze , piły jak i hokeja , ale co ma do rzeczy za kim jest skoro ima jest spoko?:p |
Cytuj:
Idź na Stadion i się wyżyj Plebie bo żal mi się robi tego forum jak widzę Takich użytkowników ;d Każdy ma Prawo Kibicować własnej Drużynie a Ty z Tego Robisz Wielką aferę |
@up popieram..
|
KEYLOGGER NIE SCIAGAC! O MATKO ILE LUDZI TO JUZ POBRALO! USUNCIE TO SZYBKO! PARASOLKA (AVIRA) WYKRYLA W TYM JAKIS TROJAN COSTAM
@down, nie, ja chory jestem. A tak na serio to czysty trojan przeczytajcie temat "wirusy w rec" tak wiec to wirus bo plik.rec joke |
@glopson
W domu wszyscy zdrowi? |
Lol
@Admini
Który Inteligent Zbanował Imargama/Veltaxia i Za Co ? Rofl |
Cytuj:
|
Go Go Go dusk ;) rozwalcie wkoncu ta bande nieudacznikow
|
Cytuj:
MODEK H*J!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
@up
nie wyśmiewaj się z dzieci neo... to nie wypada. @topic nie zabardzo sie znam na sytuacji na furorze, ale wydaje mi się, że mogli by dać se spokój (przez tą wojne to mateuszek wbił pierwszy 300 -.- ) HAIL NON-PVP... |
Vision OwN3d xD?
|
Cytuj:
ja Mam Polpaka o Ile Wiesz co To ;q a Neo pewnie sam(a) masz i sie polewasz Huehue A ci Co mają RDI itp. To najzwyczajniej zazdroszczą Neostradzie Zmiennego ip a potem z tego robią coś w stylu "haha jakie to gówno" a potem "Gówno ale chiałbym to mieć" Więc nie róbcie z siebie idotów ;q Cytuj:
Spytałem się za co a to duża różnica ;q Imargam teraz się z was Pociska na Tibii.de że dostał za spamowanie przez miecha huehue ;q żal... |
Cytuj:
|
Imargam chyba zobaczył tego mojego posta wyżej XD
http://i128.photobucket.com/albums/p...rryxx/xDDd.jpg To z Tibii.de ; >> Thx ; )) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |