![]() |
Muahhaahahhaha... Ale się uśmiałem, cóż za wkręt... Tak beznadziejny, że nie warty komenta ale nie wytrzymałem -.- żal.pl/br/de i ogólnie żałosny żart. Ach... ten Tibijski humor muahahahahahaha xd PzDr
|
" Co do użytkowników co zagłosowali na 'nie':
Najpierw się nabieracie a teraz wmawiacie sobie i nam że wy o wszystkim wiedzieliście. Szczerze? Żal mi takich.:)" Żal mi ludzi którzy mają w prawym dolnym rogu ekranu datę i godzinę i nadal nie wiedzą co to za dzień... |
Tibia 3D...i wszystko jasne o co kaman :confused:
|
Ci którzy doskonale się orientują w temacie rynków papierów wartościowych mogli co najwyżej uśmiechnąć się z politowaniem, a dla takich 15latków żart i jego możliwe konsekwencje i tak były nie do końca zrozumiałe.
No ale lepsze to niż ta totalna porażka na org.pl... |
ehh, menele :P tez sie dalem nabrac, ale w jakim stylu xD, chcialem sciagnac MC ^^ to wszedlem na torga a tu hack, tak sie wkurzylem ze nawet nie przypuszczalem iz to moze byc zarcik :P a na tibia.pl nie wchodzilem :P
|
W sondzie wybrałem trzecią opcję:p
ps: kto to jest vil:confused: @Down ty |
Cytuj:
Ja sie nie dałem nabrać a żem sie ucieszył ze to żart był 1 raz co sie wkręcić nie ałem xD |
Jeszcze raz napisze, ze zart byl kiepsciutki. org.pl znow Was przebili o ;)
|
@Up
Chyba żartujesz... |
he he... jedyne co mi niepasowało to fragment o Akcji cipsoftu, ktory potrzebuje zastrzyku pienidzy (sa dziani, nic wedlug mnei nie potrzebhuja :P) i te 3D... nawet ostatnio była taka sonda na tibi.com i gracze mowili ze nie chca zbyt radykalnych zmian grafiki etc. W sumei przwie sie nabralem, ale rozwazylem caly tekst i stwierdzilem ze to musi byc jakas plotka, choc bylo napisane iz nie jest nia... zupelnie zapomnialem ze na www.tibi.pl tez moze byc obchodzony prima aprilis :P:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: super pomysl... a z banem modka myslslem ze to serio ;/ (zdziwila mnie tlyko "sprzedaz konta na forum ") ale pomyslalem, ze nigdy nic nie wiaodsmo :P
|
Huh
mam tylko nadzieję że z tymi pracami CipSoftu nad grafiką 3d, to też była ściema :p
|
Cytuj:
ten zart byl arcybanalnie zalosny. @down jakie np ? |
A żart org.pl był jeszcze gorszy. Nawet sami go nie wymyślili, bo niektóre serwisy robią podobne już od paru lat na 1 kwietnia.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |