Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Broń (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=124902)

Kamil_WZL 14-04-2007 21:44

Ziomek poszedl do woja i sie podnieca jakas bronia ktora zobaczyl i sie chcwali ze nauczyli go w woju takich wspanialych rzeczy kolo wyluzuj... jak ci na uczyli tyle rzeczy w woju to po co ci bron?? zeby lezala sobie w szafce...? ;d;d i zebys mogl powiedziec ze ja masz... zapewnie...
LUZ!!

Kellerman 14-04-2007 21:45

Kretynie(przepraszam że tak to wyraziłem)Pajonk z Białystok'u że się tak wyrażę
powiedziałem do jasnej choroby by nie patrzeć zbyt długo w oczy takiej osoby gdyż może uznać to za prowokowanie do bójki...

Myślę że takim goofniarzom trzeba pokazać że nie są najsilniejsi i że powinni zająć się czymś innym np.grą w piłkę bo takimi zaloty do ludzi na pewno nie zaprowadzą ich na dobrą drogę powiedziałeś:
a jeszcze inny odkryje w sobie talent do pisania wierszy ;d
patrz na rippera chłopak coś skrobie a nie wiadomo co robił wcześniej ;d

zrozumcie jeśli nie przemówi się nie którym do rozsądku za młodu to potem będą przepełnieni zuem wrr...

wiem że na tym forum 3/4 to osoby nie mające więcej jak 14 lat i na pewno tego nie zrozumieją...

down@ od tego zrobiłem ten temat by się pochwalić m.i bronią jaką się posiada nie ważne czy jest to wiatrówka czy proca...

a najeżdżać na mnie możecie ile wam się zechce tyle już przeżyłem że jedno wyzwisko w moim kierunku raczej mnie nie osłabi wręcz przeciwnie więc was pozdrawiam ;d

Edit: bo już nie mogę z tymi kur****
Kamilek zdaję sobie sprawę że jesteś jeszcze małym goofniarzem ale na prawdę twoje wypowiedzi są na bardzo niskim poziomie więc proszę albo trzymasz się topicu albo wypad bo nienawidzę offtopów

Ktoś tam wyżej@ tak nie umiem ich stawiać.Dziękuję za uwagę.

Dolor 14-04-2007 21:50

Do założyciela tematu@
Wątpię w to że posiadasz jakąkolwiek broń bo osoby które posiadają nie chwalą sie tym chyba że coś mają z głową...
Żeby posiadać broń to najpierw trzeba mieć rozum...

Dark Sven 14-04-2007 21:51

Temat zamienił się we flame war. Proponuje tutaj uciąć i ew. kłótnie przenieść na pewu.

@down

Ja chcę być kosiarką do trawy. Albo korektorem.

Glamri 14-04-2007 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1369615)
powiedziałem do jasnej choroby by nie patrzeć zbyt długo w oczy takiej osoby gdyż może uznać to za prowokowanie do bójki...

Myślę że takim goofniarzom trzeba pokazać że nie są najsilniejsi i że powinni zająć się czymś innym np.grą w piłkę bo takimi zaloty do ludzi na pewno nie zaprowadzą ich na dobrą drogę powiedziałeś:

zrozumcie jeśli nie przemówi się nie którym do rozsądku za młodu to potem będą przepełnieni zuem wrr...

wiem że na tym forum 3/4 to osoby nie mające więcej jak 14 lat i na pewno tego nie zrozumieją...

a najeżdżać na mnie możecie ile wam się zechce tyle już przeżyłem że jedno wyzwisko w moim kierunku raczej mnie nie osłabi wręcz przeciwnie więc was pozdrawiam ;d

Kamilek zdaję sobie sprawę że jesteś jeszcze małym goofniarzem ale na prawdę twoje wypowiedzi są na bardzo niskim poziomie więc proszę albo trzymasz się topicu albo wypad bo nienawidzę offtopów

Kiedy już dorosnę i będę duży (o taaaki duży!) pragnę być taki jak Ty...

Lasooch 14-04-2007 22:00

@Sven: Cicho, fajnie jest! (Ja chcę być Korektoro-wymazywaczem)

Odnośnie Twej riposty, Kellerman, nie o to chodzi, by to słać na PW. O to chodzi, by ewentualnie odpowiednie organy zainteresowały się potopem postów pisanych bez ładu i składu, z błędami ortograficznymi i brakiem przecinków uniemożliwiającym czasem odszyfrowanie ich przekazu, którego zdarza im się nie mieć. Ale ewidentnego łamania zasad nie zauważyłem, więc raportować nie będę (poza tym z goofniarzami i kretynem, a także ewentualnymi przyszłymi postami łamiącymi zasady).

Aktaulna średnia - 31,(3). Wypalasz się? Czemu tak wolno rośnie? :O

Kellerman 14-04-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1369632)
Temat zamienił się we flame war. Proponuje tutaj uciąć i ew. kłótnie przenieść na pewu.

[/color]

Tak od teraz jak ktoś chce mi coś powiedzieć to proszę nie w temacie -.-
jeśli nie macie zamiaru trzymać się głównego tematu to w ogóle nie odpowiadajcie.

@Up bo zamiast pisać nowe posty staram się edytować tematy

Staram się nie robić błędów ort...przecinków nie stawiam bo ich nie stawiam i tyle więc jedna osoba mnie upomniała to teraz kolejne 30 też musi proszę trzymać się topicu...

Kamil_WZL 14-04-2007 22:03

Cytuj:

down@ od tego zrobiłem ten temat by się pochwalić m.i bronią jaką się posiada nie ważne czy jest to wiatrówka czy proca...

LoL.....;d;d;d

Korektor 14-04-2007 22:26

No popatrz, 3 dni na forum a tak się orientuje wśród społeczności... Zdążyłeś poznać Rippera, zorientować się w sytuacji w grupach użytkowników, opanować używanie forum i nawet nieźle naspammować. Ile miałeś wcześniej kont?

@topic,
Temat miał być o broni, jednak tak na prawdę to są nią słowa, czego dowodem jest kilka ostatnich stron dyskusji.

Marzanna Zielińska, Fakty

Kellerman 14-04-2007 22:30

Ile kont pytasz?jedno 3 lata temu...ale zapomniałem passów...
A orientuję się bo zaglądam do wszystkich działów ;d

Tompior 14-04-2007 22:38

Kellerman a moze utozsamiasz sie wraz z postacia z prison breaka?? Tam tez bron zaciela mu sie tylko 2 razy ;)

Co do tematu: mam pistolet na wode

Dr.Unknown 14-04-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1369732)

I w tajemniczy sposób gubisz tam posty. Spoko, na pewno jakiś uczynny moderator znajdzie je i Ci odda ; ).

Plaski93 14-04-2007 22:50

u mnie pod wanna jest schowana prawdziwa Maczeta XD

niewiem skad:confused:

Kellerman 14-04-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 1369754)
Kellerman a moze utozsamiasz sie wraz z postacia z prison breaka?? Tam tez bron zaciela mu sie tylko 2 razy ;)

Co do tematu: mam pistolet na wode

;d owszem owszem nie długo ;d
ale rażąca prawda bronie się jednak zacinają pójdź na strzelnicę i postrzelaj nią 4 dni a zobaczysz że chodź raz powinna ci się zaciąć ;d czynność powtarzaj do ustanku aż ci się zatnie ;d

twoje błędy to :
moze -może
utozsamiasz -utożsamisz
postacia -postacią

PiXik 14-04-2007 23:00

ahahaha niezłe niezłe -powiedzcie mi dzieci dlaczego macie problem o nabijanie postów przez autora skoro sami tacy byliście?też mieliście lamerskie podpisy w których prosicie o notkę byliście obecni wszędzie i prawie wszyscy was kochali
żAL!

Delete 14-04-2007 23:00

To nie są błędy, tylko pisanie bez ogonków dysortografie

Glamri 14-04-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1369811)
ahahaha niezłe niezłe -powiedzcie mi dzieci dlaczego macie problem o nabijanie postów przez autora skoro sami tacy byliście?też mieliście lamerskie podpisy w których prosicie o notkę byliście obecni wszędzie i prawie wszyscy was kochali
żAL!

ŻAL to Twoja osoba. Mam tutaj konto grubo ponad dwa lata i dopiero ok 300 postów na koncie - pokaż mi gdzie ja nabijałem posty. I pokaż mi ss'a z lamerskim podpisem, w którym prosiłem o notkę, bo nie przypominam sobie bym kiedykolwiek taki miał. Pokaż mi, proszę też miejsce gdzie byłem obecny wszędzie. Na koniec powtórzę to jeszcze raz... ŻAL to Twoja, jakże "skromna" osoba...

Honasolo 14-04-2007 23:23

Spokojnie ludzie. ;p
Mial to byc temat o broni i niech tak zostanie. Jednak jednemu sie nie podobalo i wszyscy inni poszli za nim jak jakies pingwiny... :

-o patsz! o nje pisze pszecinkuw! I MA GNATA! chwali pianta
-nnmooooo ja tesh mam gnata i sfie nie hfale.. lubie byc wysoki i patrzec komus w oczy
-luss!
-ty kret... nie robie bledow i pisze jak chce wolny kraj.

Na discovery widzialem jak pogromcy zrobili kusze z papieru 8o, ktora mogli zabic
czlowieka. Moje pytanie brzmi: czy jest mozliwe zeby taka kusza wystrzelic na odleglosc 45 m? Strasznie mnie wkurza pewien koles, ktory dudni basami na calym osiedlu... ;p
A moze widzieliscie inne dziwne bronie takie jak np. parasol wiatrowka?

joey 14-04-2007 23:34

Mam bombę z gwoździami...
Zawsze ją nosze przy sobie ^.^,
bo przyjaciół, to ja mam na cmentarzu.

Mam pałkę MO(banan), ale nie korzystam z niej i nie mam zamiaru (taki szpanerski gadżet), chyba, że ktoś nachalny złoży mi wizytę.
Dyplomatycznie da się rozwiązać wiele spraw. Aczkolwiek myślę, że pięści też są twardym argumentem, ale nie na bezbronną bandę 20 dresów :P.

Pozdrawiam.

@UP

Kojarzysz strzelający futerał od gitary(Desperados)? xD

Kamil_WZL 14-04-2007 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez joey (Post 1369897)
Aczkolwiek myślę, że pięści też są twardym argumentem, ale nie na bezbronną bandę 20 dresów :P.

I to jest własnie POLSKA leja cie zawsze i wszędzie prawie...

Dark Sven 14-04-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamil_WZL (Post 1369916)
I to jest własnie POLSKA leja cie zawsze i wszędzie prawie...

Pff... Moje miasto i okolice jakieś dziwne w takim razie jest.

Rethfing on Aldora 14-04-2007 23:46

Cytuj:

No, a Ty, pełnoletni obywatelu RP wchodzisz na forum poświęcone durnej grze internetowej i robisz wykłady na temat broni i przemocy.

Lasooch 14-04-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1369732)
Ile kont pytasz?jedno 3 lata temu...ale zapomniałem passów...

I nie masz życia, sądząc po tym spamie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1369801)
;d owszem owszem nie długo ;d
ale rażąca prawda bronie się jednak zacinają pójdź na strzelnicę i postrzelaj nią 4 dni a zobaczysz że chodź raz powinna ci się zaciąć ;d czynność powtarzaj do ustanku aż ci się zatnie ;d

twoje błędy to :
moze -może
utozsamiasz -utożsamisz
postacia -postacią

To nie błędy tylko pisanie bez polskich znaków, a ty napisałeś 'chodź' w miejscu, w którym akurat powinno być 'choć' ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1369811)
żAL!

Nawet Korektor tak nie spamował. A ja się jego linku proszącego o notkę nie czepiam, sam też niegdyś miałem.

Kamil_WZL 14-04-2007 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1369927)
Pff... Moje miasto i okolice jakieś dziwne w takim razie jest.

Powiedzialem prawie...:/:D PozDro

Max121 14-04-2007 23:53

Broń ? Tak, pobiłem bardzo brutalnie za pomocą kastetu orczego szamana w D&D. Co do rl to posiadam jedynie swój scyzoryk i nie byłem świadkiem niczego :P

Kellerman 14-04-2007 23:57

@Lasoch"a ty napisałeś 'chodź' w miejscu, w którym akurat powinno być 'choć' ^^"
takie małe przeoczenie ;d

apropo życia ;d podczas pisania tych postów skilluję i pewnie wielu z was zastanawia się hom dlaczego on nie siedzi na bocie -.- co można robić podczas skillowania nic ;d oprócz odpisywania na durne posty i czytania jakiejś tam książki ;d

MasteR Driv3r 14-04-2007 23:59

Skillujesz? 9 lvlem?

Kellerman 15-04-2007 00:05

@Master DriV3r
Po pierwsze nie mam 9 lvla obok maź przedstawione statsy postaci ;d

@Rethfing on Aldora
Większość ciekawych tematów została już wyczerpana więc wziąłem właśnie taki.

@Kamil_WZL
To ty żyjesz chyba w jakiś patologicznym mieście.

Temat zmierza w złym kierunku...albo wypowiadacie się normalnie albo poproszę o zamknięcie tematu -.-

MasteR Driv3r 15-04-2007 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1369980)
@Master DriV3r
Po pierwsze nie mam 9 lvla obok maź przedstawione statsy postaci ;d

@Rethfing on Aldora
Większość ciekawych tematów została już wyczerpana więc wziąłem właśnie taki.

@Kamil_WZL
To ty żyjesz chyba w jakiś patologicznym mieście.

Temat zmierza w złym kierunku...albo wypowiadacie się normalnie albo poproszę o zamknięcie tematu -.-

Taaa, a po kliknięciu w nick twojej postaci okazuje sie naszym oczom piękny 9 levelek :)

Kamil_WZL 15-04-2007 00:07

Patologia to Nowy Jork....:P:P

Meryba 15-04-2007 00:08

John Doe to pewnie nie Jego postać tylko tak sobie to wpisał, John doe czyli Jan Kowalski tak jak nazywał się pewien odcinek w pb

Chesterkaa 15-04-2007 00:10

I bez broni kzywde mozna zrobic ; p

Ja mam pewna bron ale nie legalna w Polsce ; <

PiXik 15-04-2007 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1369843)
ŻAL to Twoja osoba. Mam tutaj konto grubo ponad dwa lata i dopiero ok 300 postów na koncie - pokaż mi gdzie ja nabijałem posty. I pokaż mi ss'a z lamerskim podpisem, w którym prosiłem o notkę, bo nie przypominam sobie bym kiedykolwiek taki miał. Pokaż mi, proszę też miejsce gdzie byłem obecny wszędzie. Na koniec powtórzę to jeszcze raz... ŻAL to Twoja, jakże "skromna" osoba...

ŻAL-czy musisz wszystko brać do siebie?bo akurat to nie było do Ciebie
Lasooch-też spamowałeś ,kamos spamował , unknow, nawet ja(tylko jest różnica,albo była 2 posty dziennie a 5-10-30)ps. co do linka do notki to nie chodzi o wasze(twoje)zastrzeżenia tylko moje-,0
z broni zeszło na pobicia muskulaturę spam notki i wszystko tylko nie o to co w temacie chodzi.cu

Kellerman 15-04-2007 00:12

Lol to o to temu kretynowi(przepraszam Drom Vil wszyscy Raul ripper kto tam chce za obrażanie userów)
Jakbyś oglądał prison breaka to byś wiedział o co chodzi.

w USA nazwisko używane dla określenia mężczyzny o niezidentyfikowanej lub ukrytej tożsamości. Dla określenia kobiet używa się nazwiska Jane Doe. Termin ten stosuje się zwłaszcza w aktach policyjnych, sądownictwie i dokumentach prawniczych.

Google nie boli ;d

MasteR Driv3r 15-04-2007 00:15

@up
Akurat nie szukam w google Jana Kowalskiego w innych językach.
Ale zwracam "chonor"

Glamri 15-04-2007 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1369997)
ŻAL-czy musisz wszystko brać do siebie?bo akurat to nie było do Ciebie
Lasooch-też spamowałeś ,kamos spamował , unknow, nawet ja(tylko jest różnica,albo była 2 posty dziennie a 5-10-30)ps. co do linka do notki to nie chodzi o wasze(twoje)zastrzeżenia tylko moje-,0
z broni zeszło na pobicia muskulaturę spam notki i wszystko tylko nie o to co w temacie chodzi.cu

Pisząc Wy pisałeś i do mnie. Musiałbyś dodać "za wyjątkiem Glamri'ego" i wtedy byłoby ok. A tak cóż... Musiałem to wziąć do siebie...

Lasooch 15-04-2007 02:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1369980)

Ej nie!!11 Tylko nie to!11

@PiXiK - owszem, czasem mi się zdarzyło walnąć parę(naście) postów, ale średnia jak na razie (szacuję, nie chce mi się sprawdzać liczby postów i liczyć dni na forum) wynosi 3-5 dziennie - nie 30+.

Khan 15-04-2007 03:05

Jak tak was czytam to stwierdzam, że najniebezpieczniejszą bronią jest klawiatura..

Skąd u was taki fanatyzm ortografią i interpunkcją? To jakaś choroba?

Dr.Unknown 15-04-2007 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khan (Post 1370150)
Jak tak was czytam to stwierdzam, że najniebezpieczniejszą bronią jest klawiatura..

Skąd u was taki fanatyzm ortografią i interpunkcją? To jakaś choroba?

Pomijając poczucie szacunku do języka ojczystego, kwestię jasno określa regulamin forum (§3.3) ; ).

W sumie nie wypowiedziałem się jeszcze na temat. Mam nóż, jak prawie każdy, ale służy on raczej do krojenia chleba/pomidorów na wycieczkach.

Kellerman 15-04-2007 18:52

@up "W sumie nie wypowiedziałem się jeszcze na temat. Mam nóż, jak prawie każdy, ale służy on raczej do krojenia chleba/pomidorów na wycieczkach."

nie wiem dlaczego ale to mnie ostro rozbroiło ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06.