![]() |
pewnie se robią chary żeby vision było mocniejsze, jak tak będzie dalej to vision rozpierd** dusków i taki będzie finał
@down Offline |
ja sie tylko zastanawiam czemu taifun ukryl postacie ... Oo,
A co do tego hacka Khazula, przecież to było jasne że go bedzie mial -,- 89.161.79.235 <- To jest jego Ip do ots Furora War 7.92 1/1 Vision 2/2 Duski ;-) |
Barles dostal deleta za 2x invalid i nie chce sie do tego przyznac :)
Wstyd wstyd wyzywasz od rumunka a potem co sie dzieje:p |
Cytuj:
|
@up
Wstyd ci sie przyznac w takim razie za co dostales tego delete'a? Bo na to wyglada... |
@Haners aka Fusiot and Nalufe aka Tersi
1. nie ty jestes od rozdawania deletow ( za thiefowanie :<<) wiec... :baby: 2. fusiot ja slyszalem historie ze ty zaczels go jechac... ;p btw nie wiem co on ma do Kielc ale to jego sprawa ;p |
Cytuj:
spadam na mecz cya ;) |
Polska dla Rumónów!!!!!!!!!!!!!:(
|
Cytuj:
bo mu się tak podobało @up AHHAHAHAHA, śmieszny jesteś |
widze ze niezle pracujecie nad powrotem do starego stanu tematu (od wczoraj 6 stron wiecej ;) )
niraet chyba nie wbije za szybko 108 lvla... Apr 19 2007, 07:50:49 CEST Died at Level 107 by an orc leader Apr 17 2007, 20:31:43 CEST Died at Level 107 by an orc berserker Apr 09 2007, 16:54:13 CEST Died at Level 107 by a dragon Apr 08 2007, 21:08:47 CEST Died at Level 107 by a dragon lord Vision juz definitywnie przejmuje serwer i zbiera ludzi do pełnej kontroli (moze chca limity expa zrobic?) @Hegemmon forum jest publiczne i korzystaja z niego rozni ludzie, zwykli normalni uzytkownicy i rowniez trolle i zadaniem moda jest pilnowanie porzadku na forum - tylko dlaczego poprzez zamkniecie tematu, z ktorego korzysta wiele osob a nie ukaranie tych, ktorzy niszcza temat? poszedles po prostu po najmniejszej linii oporu, i jeszcze grozisz ze nastepne tematy beda zamykane. nie zabieraj trollowi pastwiska (bo znajdzie sobie nowe) tylko zabij trolla |
UP:
gdyby tylko o to chodziło to spoko, z tym, że tam było więcej wyzwisk niż normalnych postów. W tym wypadku wytyczne są jasne- zrobić tak, żeby użytkownicy się uspokoili. Co z tego, że pobanuje tych najgorszych, skoro pozostali sami nie potrafią się zachować? Zamknięcie tematu jest standardowym posunięciem, aby dać ludziom czas na to aby ochłonąć. W sumie nie wiem czemu nie wywaliłem obecnego tematu, bo to właśnie powinienem zrobić. Tak na marginesie- ty chyba nie wiesz jaka jest tu najmniejsza linia oporu. Kapucha- proszę, nie rozśmieszaj mnie. Nie uda ci się. poza tym, czytanie ze zrozumieniem się kłania i wypadałoby nie wycinać z kontekstu. |
Cytuj:
a co do invitow do gildi to wola byc w vision niz byc zabici lub shakowani |
Cytuj:
|
Cytuj:
przytoczenie wszystkich 2 postow jakimi nas zaszczyciles nazywasz wycinaniem z kontekstu? napisalem jasno ze jezeli nie rozumiesz to albo to obstaw, popros jakiegos innego modka zeby sie nami zaja albo napisz mi priva ja ci wyjasnie o co kaman... @up a ja wiem ;d to za co dostales raczej w 100% spelnia wymagania deleta z miejsca :> |
@Sachar
Wziołeś dzis swoje leki ??? |
ale wypadałoby pokolorować cały akapit, zamiast tych kilku pierwszych słów. Wtedy ich znaczenie jest nieco niejasne.
priv-y sobie daruj proszę.... mam cię wystarczająco dużo tutaj ;) no i chyba wystarczy tych offtopów. DOWN: ten twój ban coś kiepsko zadziałał wcześniej, więc poprawiłem. W sumie to już masz trzeci trwający ban. Trzeba bosalowi powiedzieć, że się wymigujesz od kary. Jak myślisz, ile ja mam czasu na moderowanie waszego tematu? Trzeba czasami użyć masowych restrykcji i przy okazji ukarać w jakiś sposób hodowców Trolli. Zamiast skopywać pola łopatą, lepiej przyjechać ciągnikiem i zorać kilkaset razy szybciej, żeby można było orać inne pole. Gdybym poszedł na łatwiznę, to bym zaorał pole dynamitem ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Glupio sie przyznac bo jak James grozil to sie z niego smiali i wyzywali a teraz widza skutki :) |
Usuwanie tematów jest nieskuteczne (zawsze powstana nowe) i uciążliwe dla użytkowników. Mam nadzieje, że teraz bany beda skuteczne i nie zamkniecie znowu nowego tematu. Ograniczanie użytkownikow to najgorsze co mozna zrobic, bo nadmierna ingerencja w posty (np. mowienie komu wolno odpisywac a komu nie) zniecheca uzytkownikow i sieje jeszcze wiekszy zament niz te bluzgi... zachowajcie zdrowy rozsadek:]
|
Spaaw podobno chce sie wypłacic :0
btw. @Hegemmon Ale cfaniakujesz Ćwikłowcu. Tylko prosze nie banuj mnie bo sobie juz wiecej nie zrobie konta na forum :D |
Khazul odpal otsa bo all furora war offline :(!
Juz nie odpalasz bo hacka zalapales? To daj Larrynxowi *czy cos takiego* xD |
Name: Demthes
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 127 World: Furora Residence: Edron Guild membership: Anita of the Vision Dobrze ,ze chlopak wrocil ;) |
Nevermind.
|
Cytuj:
Mówiłem juz jak było... aff nie widziałem trzeciej bramki ;[ |
Cytuj:
|
Na forum Neanon pisze na koncie Neanon i na koncie Neanonek (czy cos takiego)
Hyhy... Chłopcy bądźcie bardziej dyskretni i nie afiszujcie się z tym, że gracie na 2ch ownerów i zdecydujcie się na jedno konto8o ! Nu Nu Nu X( ! _ Chmurzasty z jakiego osiedla z Płocka jestes!? 1000-lecia? Słodkie? Bielska? Podole? ... |
@ KaKa.. Qel jest z Płocka jak kazdy wie.. pomscij moze Magrami :D? bedzie sie dzialo na forum;p
|
Kijem ja kijem.... Hegammon to udawaj ze tego tematu nie widzisz i po prostu najzwyczajniej w świecie go omijaj mogę podać instrukcję obsługi jak się omija temat
|
nic nie będę omijał.
Szkoda mi trochę czasu na patrolowanie tego terytorium, ale skoro zacząłem, nie będę rezygnować, póki przynajmniej 100 kolejnych postów w tym temacie nie będzie na poziomie. Ale mnie to wszystko ogólnie szczypie. Trzeba tylko poczekać aż wyjdzie mod do forum umożliwiający efektywne banowanie userów z dynamicznym ip. Cytuj:
|
Furora sux
-------- <cut> KO RO NA ! KO RO NA ! RICTON OWNED BY NOOBCHARS |
Cytuj:
Iscen Customer Support Inhabitant of Eternia Profession: None Level: 1 Posts: 721 Yes, unfortunately it is possible to cancel credit card payments up to 1 year. That´s why you have to be careful, if a person you don´t know, pays your Premium Account. Only buy your Premium Accounts from trustworthy persons you know in real life. Iscen Nie trzeba nawet zglaszac kradziezy, ani wycofywac wszystkich paccow zamowionych w danym okresie, mozna precyzyjnie wybrac co i kiedy powinno zostac cofniete;) |
Cytuj:
Smerfu jestes juz nudny z tym twoim wycofywaniem pacc gdybys mogl wiem ze juz dawno wycofalbys wszystkie pacce ktore kupiles ludziom z vision wiec nie rob szopy bo to na prawde zalosnie wyglada. Btw. kazdy wie ze barles nie zostal zbanowany za pacca wiec stfu PS. tak czy siak nawet gdybyscie wycieli nam polowe skladu i tak bedziemy was karac haha |
Cytuj:
|
no wlasnie widze ze kazdy to nie wszyscy bo ja np. nie wiem
oswiec mnie mistrzu |
Nie musisz wiedziecwazne ,ze ludzie z vision wiedza ;) wiec japa bo mi was zal uzyjcie czasami szarych komorek to wcale nie boli :o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |