![]() |
Spoko;]
No jest spoko , na dragu same hity 100+... najwiekszy jak narazie 311:D
|
Hiho!
Wczoraj wbiłem skille 65/65 na 13 lvl.Fotki z awansami w topicu o guardii,.Aktualnie skilluje do 75/75.Tak, zmieniłem próg z 70 do 75.W dodatku proszę mnie teraz nie szukać ,ani nie próbować się kontaktować ze mną ,ponieważ wyjeżdżam w piątek(29 czerwca) i wracam 10 lipca.Mam nadzieję ,że wypocznę trochę na wakacjach i wrócę jeszcze z większym zapałem.Pozdrawiam wszystkich graczy na Guardii tych uczciwych i nieuczciwych :P . See you in Tibia. |
Witam. Gram na Guardi. Mam 24 lvl, 4 mlvl, skile 65/65 i mam pytanko. Czy znacie jakieś miejsce ze slimem żeby nie kręciło się za bardzo dużo ludzi? Ghost Land i Ab'dendriel odpada bo sam tam trenuje a zwłaszcza w AB i chciałbym zobaczyć też inne miejsca ze slimem. Najlepiej pojedyńczy resp. Szukam też dobrego expowiska. Chodzi mi tu o cyce. Expiłem na pohu ale za dużo ludzi tam expi. Pozdrawiam!
|
Slime - Senja, BK house
Cyce - Mount Sternum, Cyclopolis |
?
Wiecie moze czy juz ktos ma Lunar staff , z witcha?:)
|
@up
Z ice witcha. Ja zobacze jak mi będzie szło na dragach (2bp ih, 1 bp uh) k-set, dragon shield, BS i crusader helmet(skille 63/62, lvl 34 ;/) . Co do slimów ja mam fajną miejscówke, ale jak powiem gdzie to zleci się tam pełno ludzi. BTW. Robie sobie nowego char'a (knight'a), tylko nie wiem czym walczyć: -axe - shitowe bronie do 20 lvl'a; -sword - świetna broń do 20 lvl'a (serpent sword); -club - też świetna broń do 20 lvl'a (morning star [ choć troche gorsza]). BTW. Teraz cluby są za silne. ;/ Przesadzili, i to w cholere. |
ODŚWIEŻAM! xD
Mam pomysł dotyczący Guardii, może by tak zrobić forum dla niej? BTW. Szuka ktoś blokera na dragi, wyverny lub giant spidery? Pisać tu!!! |
W ostatnich miesiącach na guardii ceny spadły na łeb i szyje może podobnie jak na refugii i innych serwach podnieść ceny przedmiotów np. dsm z 55k na 100k
|
To wróciłem.Jednak 8h jazdy daje w dupe człowiekowi czego efektem jest dzisiejszy ded na zlurowanym slimie.Skille w dól-63.9/64.8.Łąc znie 6h odrabiania.No nic trza się w kupę wziąć i dalej grać ;]/
|
Cytuj:
|
Hmm... coś tu trochę pusto.
|
Rozmawiacie tutaj tylko o cenach? ;) Szczerze mowiac pozytywnie oceniam ekonomie Guardii. Ceny wszedzie spadaja - to naturalne.
Nigdy nie zapomne knight legsow schodzacych po 40k jak cieple buleczki w rok po powstaniu serwa :]. |
Tutaj mam coś dla graczy z niższym poziomem, którzy być może zechcą wziąć udział. :)
Prosiłbym też o powiadomienie przyjaciół jeśli znacie kogoś, kto mógłby być zainteresowany. |
---==guardia Rox==---
Ja w koło kazzo expie na mino i mam pytanie czy postman działa jak niemam pacca bo nadal mam parcela za 10gp8o
---==GUARDIA ROX==--- Mam 25 druta z 28 m lvl :D |
Hello
Podacie mi ceny, ile chodzi taki set: Dsm, c legs, bohy, rh, demonka? @down Dzięki, troszke małe ; d |
Cytuj:
Dsm (50k)~~C LeGs (20k) ~~ BOhY (35-37k) ~~ RH (30-32k) ~~ Demonka (35-40k). |
Cytuj:
Podam ci prawdziwe ceny Dsm max 40k c legs ze 15k boh do 40k ( bo ty ustalasz cene kazdy na guardi ma tyle kasy ze moze sobie na nie pozwolic. rh nawet 28k! demonka max 30k |
@up
Nie wchodzić! Exploit czy inny syf |
Dziś 3 ekipa poszła na PoI na Guardii. Powodzenia :D
|
zaproszenie
zapraszam was na moje imininy o 15.30 dzis nad cycem w ab
|
:(
JA gram na quardi narazie mam 6lvl B) wiem mały . Tylko nie myślcie że ja noob ale poprostu za pytam-Jak wejde na meina da ktos serpend sword i plate set?? Po wy to :cup: a ja :confused:
|
Sorry za maly offtopic, ale chcialem poinformowac ze mamy juz czwarty 200 lv na Guardi :)
gratulacje dla Sucursa :) pzdr |
Dziękuje, zamieściłem fotke z Advans'a na Guardia Thread Strona 131 ;)
|
Szczere gratulacje!
Ciekawe kto będzie kolejną osobą, która przekroczy tą magiczną barierę? |
Wiem ze to nie tutaj powinienem zamieścić to pytanie ale tu zagląda najwięcej ludzi z Guardi. Wie ktoś może ile chodzi na Guardi Mammoth Fur Cape ?? :p
|
16:28 Scouts report a barbarian army gathering near Svargrond.
16:28 Some invaders might try to access Svargrond via the ice to the south west. 16:31 Raiders are attacking Svargrond! 16:32 Raiders are attacking Svargrond! 16:35 The barbarians attacks on Svargrond are becoming more and more fierce! 16:39 The barbarians are preparing for a final assault on Svargrond. Hide or fight! co to sie szykuje? chyba pierwszy raz na guardii o.0 :D |
@UP
Ataka Barbarzyńców na Svargrond. |
Dziś zaliczyłem kolejnego deada. Thx dla Stork, która pomogła mi odzyskać większość rzeczy. Nie wszystkie, bo ktoś, kogo uważałem za kolegę, ukradł część rzeczy. Nie życzę nikomu takich doświadczeń, bo człowiek ten zmienił się bardzo odkąd go poznalem. Mowa o Bownoux'ie. Pozdro dla niego, bo chyba coś mu się poprzestawiało w głowie...
No i Gratulacje awansów dla wszystkich (oprócz wspomnianego przeze mnie wyżej Bownoux'a). Sorry za offtop'a, ale nie mam niczego nowego, czym mógłbym się pochwalić :( |
wczoraj w nocy okrutny czlowiek shakowal Kwasotta i zjechal z 170+ na 75 lvl :(
gz screenow advow itd poZdRoo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Znudzilo mu sie granie sorcem. Ma jeszcze palladyna i knighta +100 lvl |
Cytuj:
|
A ja padłem. Kończe grać bb gl
|
:(
a Ja padłem Moim Oskari'm Shimizu... :/ nie ma to jak dać loga gdy się nie ma pz i zalogować się w świątyni bez bp i ze statami niżej...
-.- killed by slime.. szkoda ze go tam nie bylo :( |
:S Azgasis jak narazie dalej sie rokuje ;S (obecnie ma 16 lvl :S)
|
95 Elitarny Rycerz z guardi okazal sie boterem... http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/33650
|
Lol, największe nooby na guardi to Elpipeq i Lord Bronquinha . To jakaś hołota, nie dość, że moich rodziców za to, że powiedziałem im, że skórka pisze się przez ó wyzywali to jeszcze blokuja newbiech.
BTW. Wiekszość mid leveli to noobki, które lvl wybotowały lub kupiły postać. |
A zna ktoś przyczynę dlaczego Azgazis rookuje postać?
|
Ja na guardi prowadze firme sprzedajaca bp uh'ow, wiec mam co robic. Musze szybko wyexpic tego rooka, by meic druida, reszta sie sama potoczy.
GUARDIA IS SPOX LAND xD Firma Pax for Ever. |
notation
Siemka all , mam pytanie apropo takiego malego drobiazgu a miedzy innymi ,,notation" bo wlasnie 4 dni temu kupilem pacc'a na Guardi na mojego druida i palka ,chciałem kogos po sio'hac moim druidem jakby ktos nie wiedzial(exura sio "nick) więc napisałem na trade channel:
Szukam Knighta na dragony ktorego moglbym siohac za mf(manafluidy) wiem że na trade po polsku pisać nie mozna ale tak jakos wyszlo. No i wlasnie dzis chcialem zrobic test na tutora a tu patrze criminal record czyli zrobilem cos wbrew zasadom tibi i patrze a tu wyswietla sie criminal record ale nie ban tylko ,,notation" tak sie wnerwilem bo nie mozna zrobic tego testu z tym czyms...X( czy ktos wie po jakim czasie mija ten criminal record??8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |