![]() |
new serv...
Trochę mnie nie było, macie już poustalane coś z tą rodzinką/glidlią ? bo może warto jakiś nowy temat założyć z nickami i profesjami ?
|
Hail Die! xdddd
Sie padlo sie :D:D
Sam nie wiem jak to sie stalo, tak sie jakos zapatrzylem na guild chat ze sie nawet nie zorientowalem jak padlem xD Naszczescie mialem blessy wiec malo stracilem :) lvla troszke, i dist spadl ale o 20% wiec dalej mam 90 xD 16:42 You advanced to magic level 18. Teraz jeszcze lvl B) Edit: 17:14 You advanced from Level 65 to Level 66. A tak dobrze szlo juz wbilem +2kk expa bez deda ; > |
Aj Michael aj Michael xD, widzisz nie wolno sie zapatrywac w guild chata jak cie dragon bije:p.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Malo to duzo powiedziane:p 50k kasy ci poszlo na blesy xd. |
@hu'hu
Lipny fake masz w opisie ;) @Silvera Mozemy nie robic rodzinki... Ale wtedy nie stworzymy czegos takiego jak ZENHO na Silverze. |
|
Cytuj:
i BRAVO dla Warriora! "@Silvera Mozemy nie robic rodzinki... Ale wtedy nie stworzymy czegos takiego jak ZENHO na Silverze." MA RACJE |
ja jestem za "Shine" nieźle to brzmi i budzi respekt tak jak cirsa czy shorty keidy sie bawili w mass pking^^
No i oczywiście kto jaką profeske weźmie żeby zara sie nie okazało że mamy samych sorków czy druidów (MS ,ED) ;p ja sobie zaklepuje ED :p |
Cytuj:
Tak tak, new servów jeszcze nie ma, jak narazie nie zanosi sie zeby byly, a wy juz ustalajcie nicki, nazwe gildii, kto lider, a co najlepsze jakie profesje bedziecie wybierali :) ziomek, zaloz nowy temat kto jaki nick robi na new servie <troll na forum silvery omg> a no i jak OMO napisal "ZAKLEPUJCIE JUZ SOBIE JAKIES PROFESJE ZEBY ZA DUZO TAKICH SAMYCH NIE BYLO" żalllll ; xxx Powiedz to całej ekipie ktora idzie na newa bo znajac zycie w top 25 będzie 15 msów 5 edów i 5 eków, przykladowo.... powiedz im zeby nie robili tylu MS bo inni tez chca... no comments :evul: Pozdra |
Ludzie nie posrac sie z tym nowym servem.... ..I..
A ja se pocinam w Guild Warsa ;) |
@Ligus
Widzialem filmiki z tej gierki RYL wyglada fajnie i bym se w nia pogral ale nie moge znalesc zadnej porzadnej strony o tej grze.Wogole to ona darmowa jest czy trzeba placic abonament jakis ? odpowiedz plz :) |
Cytuj:
Za czym coś napiszesz to się zastanów. 1. Char mógł być usuniety. 2. Namelock:P Teraz mam lepszy Oo @ rodzinka Proponowałem coś wcześniej.Widzę że nie cieszy sie to zainteresowaniem. Tyle wiem że na nowy server wybieram się z Jarkiem, może jeszcze z kimś z candia/nerena. A tak naprawde na nowym serwerze u mojego boku chciałbym widzieć kumpli a nie całą silvera. Gz Vegeta |
Cytuj:
Haha! Nie odwracaj kota ogonem, i to ty sie troszke zastanow! Nie chodzilo mi o sam nick ale o to ze po dwukropku nie bylo spacji :) 09:58 Crassus the Invincible [39]: Exura 09:58 Sir Brroulii [23]: ;] 09:58 Mukala [11]: hi A tu wyzej masz kilka przykladow kopjowania a nie robienia Fake. @Edit A tak na marginesie to nie ty bedziesz wybieral kto pojdzie a kto nie :) |
Cytuj:
Słuchaj jak ja moge komuś zabronić iść na nowy server, grać wTibie itp? Chodzi mi poprostu o to że chciałem się dowiedzieć kto z (moich) kumpli z silvera planuje grać na nowym serwerze tak jak ja. Bardzo mi przykro że żle to zrozumiałeś.. A tak na marginesie podba Ci się mó nowy podpis? |
Hihihi, smiac mi sie chce ;p najbardziej z tych 'sajanow ;p
@Cav(costam)&Hu'hu OOOOkeeejjjjj ;) |
Cytuj:
|
Nom
Juz niegram. Gralem Vicle ale koleznka sobie wziela ja. :) Siemka All Bo to byla jej postac
|
Cytuj:
|
Siemka All
:D Nom. Siemka All. :D:] :] :] :] :] :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Galera To nie opis ale podpis xD. |
Cytuj:
Bierzesz wszystko na zbyt poważnie. @zuleq I tak Cię lubię:) |
90 rp owned:evul:
http://rapidshare.com/files/29236014/moll.rec.html Pozniej sie ftp zlecialo ale nikt z nas nie padl :D hail:evul: |
Powiem wam tyle.
Z tymi new servami to lekka przesada i tak pewnie wyjdą za pół roku i jak na wasze szczęście to będą servy non-pvp. Więc nie ma co sie napalać. ;p I pamiętajcie, że to temat o silverze a nie o nowych servach... |
Cytuj:
|
:)
O nic Dawergo xD tylko mówie xD :D
|
Cytuj:
RYL jak dla mnie jest w tej chwili najlepszą grą PVP :P Czy jest płatna? Hmm... zależy na jakim servie grasz. Na niektórych musisz płacić a na innych nie. Najlepiej grać na globalu :P Ostatnio wyszedł fajny PL serv ma tydzień a jest na nim założonych już 431 kont :D Gra jest bardzo fajna. Aha... PL w RYL nie są takimi noobami jak w Tibi. Strony z RYL? wystarczy poszukać... nic trudnego Pozdrówka ;) PS: RYL wymaga ponad 2gb wolnego miejsca na dysku :P EDIT: Masz tutaj ten link: http://ryl.boo.pl/forum/viewtopic.php?t=37 obecnie server jest wyłączony bo zakładają anty cheata :p |
Nie powiedziales ze grales w hb ^^ Ja gram nadal ;)
|
Cytuj:
CO? Chodzi o mnie? :P W HB grałem już dość dawno ale fajnie się grało :) Szkoda że co chwilkę padał ten Polski serv już nie pamiętam jak się nazywał. Pamiętam jak sobie grałem też przez jakiegoś miecha na jakimś USA servie tam to było fajnie :) Bo grała ogromna ilość graczy i były niezłe nawalanki podczas krucjat :D Ale po miechu okazało się że serv jest płatny :( |
Cytuj:
Ale fakt logniesz sie o 6-7 rano nie ma z kim sie nawalac.... |
1 Xeosnar 166 74457116
Kolejny Br sharer? |
@Dolor
Dzieki :) Żeby na globalu grac to trzeba pewnie kupic gre bo jak sie sciagnie z ich strony glownej to przez kilka dni gra sie darmowo na probe, tak przynajmniej gdzies czytalem.Sprobuje najpierw se pograc na jakis darmowych servach a pozniej jak mi sie spodoba gierka to se moze kupie :) |
:evul: ;( Name: Cammidius
May 04 2007, 11:45:00 CEST Killed at Level 78 by Neylee and by Ho'lu Traped by Holu, Neylee, Cavanesi, Kilver, Rekin :evul: Owned :P movie niestety nie ma ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
60 lvl w miesiąc to nie jest gówno Ty ten swój robisz lata noobq. I w zyciu nie grałem 17h Zawsze gralem 8-/+h zeby stamina była w porządku( tym bardziej że to były ferie) A tak wogóle to po huj sie mnie czepiasz? Wydawałes sie milszy jak grales na neranie. Spłaciłeś sie juz brazylom że znowu grasz, bo na neranie grałes dlatego że miałes huntaOo Jesteś fałszywym dzieciakiem i włazisz brazylom w dupe. Ho'lu jak by im się nie przeciwstawił to juz by 2 razy taki lvl zrobil co ty. Zal mi cie I nie komentuj mnie i moich postów więcej. |
Cytuj:
|
LoL tym charem gram od 8 miesiecy, ja niemuwie ze jestem jakis PG czy cos bo niejestem. NIegram nic w tygodniu jak jest szkola. Bylem milszy??
pisalem do ciebie to wogule mi nieodpisales a holowi caly czas lizesz dupe (niewiem czemu) nawet twuj nick na forum Hu'Hu:evul: zal |
I w tym momencie się zgadzam z luki ;) caly czas lizesz dupe fantomowi ale on naszczecie zna takich jak Ty :P idz mu lache zrob moze ?
PS. czemu cavanesi rekina upierdoliles? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |