![]() |
@rez.
Jak powiedzila Shuki Pniesz sie wgóre:D 6/10XD ale bardzo fajny ten twoj fake Robota cipsoftu pokazana w fake XD |
Cóż niektóre z tych odcinków były całkiem zabawne :D Niestety momentami zawierały zbyt dużo, niepotrzebnych przekleństw :)
|
Ładnie Podoba mi się i humorek fajny :p
|
Gratuluję dobrego poczucia humoru.
Grafika - 8/10(no a co!) Fabuła 10/10(:)) ___________ Razem - 18/20 Brawo! |
Fejk iest rzałosny i obrarza moie utchucia relignijne.
Plepleple... Super : ). A, miało być coś o robieniu UP-date, i co? ......................................./\........................................... |
@up
ten odcinek nie wyszedł (shit jakich mało) odcinek 8 się trochę opóźni (przestał mnie śmieszyć przy robieniu ale na jutro będzie) |
Ekstra ^^ ddddddddd
|
Ogólnie super! : )
Cytuj:
|
fajne :)
8/10 Ta ostatnia część taka inna... |
:)
fajne :) podoba mi się możesz zrobić update i zmienic trawe :P
|
No dawaj te party kolejne nie trzymaj nas w niecierpliwości :D
|
Bardzo mi sie podoba ten fake :p
Rob dalej, nie moge sie doczekac. |
hcemy empeaa czy jak to tam szło haha polewka 8o 8o 8o 8o 8o rób więcej takich fake podoba mi sie bo jest śmiesznie xD dostajesz 10 na 6 xD
|
Na początku były żałosne odcinki, a tera to ci nawet fajnie wychodzi.
Tylko ogranicz przekleństwa i będzie dobrze. Ten protest mnie dobił (pozytywnie) |
Zarąbiste :)
|
Prawie spadłem z krzesła jak to oglądałem, rób dalej bo nie mogę się doczekać:)
9/10 za transparenty |
Yeah zajebiste wlasnie lubie takie fake'i(czy jak to sie pisze xD) a nie np Pszygody debiliusa czy cus.. :p
Mam cos nowego co bys mogl zrobic na jakis odcinek jak koles bije matke krzeszlem:D:D |
TAke sobie 7/10 a z tym tibiusem to ty chyba w boga nie wierzyszX(X(
WIENC>>>>>nic xD |
Hahahahahhahaha fajne fajne 100/10 uśmiałem sie jak nigdy! XD
|
Fake niezły, ale dłuuuuuugo nie powstaje. Robisz ty to?
Kurde, ten nic nie robi i dostaje komenty, a ja urabiam sobie ręce po łokcie i gówno z tego mam. Dziwny świat. :P |
Fake zarąbisty najlepszy jest odcinek jest 7
|
Gówno?! To co ja mam... :p
Coś długo... Brak pomysłów? |
Nawet good, ale ten jeden odcinek jak juz mówiło kilka osób obraża chrześcijanów, a ja do nich należe...
Grafika: 5/10 :o Fabuła: 9/10 B) (oprócz odcinka o gensis tibii) Humor: 9/10 B) -||- Ogólna ocena: 8/10 :cup: |
Cytuj:
|
huehue
Niezly "feig"
100/10 :D |
Dark... Mnie to w pewnym stopniu obraziło -.-. Jeśli dla Ciebie nie jest to obraźliwe to zachowaj tą wiadomość dla siebie.
|
Boś dziwny. Ciekawe co byś zrobił, jakby umieścił tam ciebie w roli jakiegoś kretyna? Zabiłbyś go? Stary, przeginasz z tym obrażaniem. Nie dajmy się zwariować...
@topic Kurde, robisz to jeszcze? Napisz coś, bo jeszcze ktoś zgłosi do zamknięcia... |
Super 9/10
Większość była dość śmieszna ale przez czytanie bash.org.pl nie zaśmiałem sie ani razu bo na bashu są takie teksty czasami że to nie robi dużego wrażenia, ale gratz za pomysły i za "S*******ac! To miała byc solowa na cheatera!" |
Roox 10/10
|
Wymiatasz! Czekam na następne :) Odemnie 10/10;)
|
2@UP
Reportet..... @Up Reported Popatrz na date -_- |
Hehee dobre 9/10 rób dalej
|
Dajesz, dajesz ...
Nie zwracam uwagi na fakei ale ten to jest zajebisty. Odzwierciedal w 100% tibie dlatego ludzie chca go ogladac. (Grafika slaba-no w koncu tibia, ale fabula-jest jak grywalnosc w tibi. Jednak tu jest jeden plus. Zajebiste poczucie humoru.)
*Moj ulubiony z 'odcinkow' to Strajk noobow, ten motyw z ograniczeniem do lurowania :D no i 3 god (lepper gay-tylko torebki brakowalo). Fajna sprawa z twoim fake'iem, rob dalej bo coraz wiecej osob chce ogladac. 9/10 (moze uzyjesz nowa grafike??? ;P, chyba ze to bedzie w nadchodzacym update) :D |
Fake dobry, 9/10
|
Nawet niezły fake :)dawaj następne części.9/10
|
Zajeba...... tylko X(
reported |
omg tibius christus to jest jakaś kampania anty chrześcijańska?? czy ty jesteś poprotu bezmuzgim debilem co ma poczucie humoru gorsze niż muj pies?? bo nie rozumiem.
|
Tibius Chrystus to bylo przegiecie. Jest chcrzescijaninem, bowydaje mi sieze nie. zraniles moje uczucia chcrzescijanskie, wiesz? a pozatym to fajny fake bym dal 8/10 ale dam 3/10 za tego Tibiusa...
|
Cool
Super fake ... Hmm czemu tak dlugo nie robisz nowej czesci ?
+ Super humor + Odzwierciedlenie sytuacji w tibii - Pusto na mapkach |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |