![]() |
Nie niema żadnego vipa
|
Prosze o odpwoeidz na pytanie...
HIHO!
Pytalem o: Gram vampem, zabilem vampa :> (bez komnetarza... ) i mam taka jakby reputacje zamiast good to tylko neutral jak napib reputacje... :/ Czekam na odpowiedzi Z gory THX jeszcze raz prosze o odpowiedz... |
Argh, przepraszam wszystkich, niestety nie mogłem odpowiadać na pytania natychmiast, gdyż coś się z<ten tego>wało i nie mam neta w domu. Aktualnie siedzę w Cafe. Tak więc:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam juz ta gre (sciagnolem przed chwial) ale nie bardzo sie orietuje co gdzie i jak!? Tzn gdzie zdobyc jakis eq kaske i w ogole:/
|
Zabijanie
Adaras naprawde niewkrecasz z tym zabijaniem jezeli ktos cie zaatakuje to mozesz go zabic i masz reputke na + jezeli tak to by bylo za***isice :D
|
Pytanko,czasem widze jak SLayer umiera a potem go ktos wskrzesza jak to zrobic???
|
jak moge wrucic z perony?
|
jeśli jestes vampem to do najbliższego npc przy którym wylondowałeś, albo bloody tunnel a jak slayerem to nie wiem...
Co do tych szponów to ja moge spzredać moj nicl "Krzysiu" 40lv prawie 41 ale ostrzegam lv 35+wymagany do szponów |
A ja mam pytanie CZy jak zabije nas Ten slayer to cos tracimy? Na marginesie pardix i Krzysiu dzis troche mi pomogli Ja to Fiur :P juz mam 22lv (na marginesie)
|
Mam problem
:( gdy uruchamiam gre wyskakuje mi blad :
DArkEden Directlnput Error! :( Wiecie moze co to jest prosze o pomoc :( |
Cytuj:
|
dzienki superman
|
Cytuj:
Dodam tylko,że jeśli slayer potraktuje cię bronią srebrną(lub srebrną amunicją),nie będziesz mógł zregenerować HP do końca(na końcu paska będzie srebrna część,w zależności ile srebra znajduje się w Twojej krwi).Jednak można to łatwo zniwelować ssając krew lub używając serum. I teraz pytania: 1.U niektórych NPC(W Castle Limbo jest to Seth),można kupić "Blue drop" za 200k.Pisze,że przedmiot może zostać umagiczniony.Jak to zrobić i do jakiego miejsca w ekwipunku ten blue drop pasuje?? 2.Zalogowałem się przed chwilą i w miejscu gdzie zwykle widnieją efekty czarów na postaci,widzę oznaczenia:"Castle Octavus,Tertius,Septimus,Quartus"-WAR BETWEEN RACES,Remaining time:1 hour 30 minutes.Co to za zamki(jak się do nich dostać) i czy w czasie wojny obowiązują jakieś inne zasady walki między ludźmi i wampirami?? 3.Ostatnie pytanie dotyczy potworów.3 razy w ciągu mojej gry w DE spotkałem dziwne stwory,które nie widniały na żadnych oficjalnych spisach.Pierwszy był swego rodzaju sporych rozmiarów rycerz zakuty w płytówę z mieczem i tarczą-powalił mnie dwoma ciosami(miałem wtedy 35lvl czy coś koło tego).Drugi(parę dni temu)był to jakby skrzydlaty demon,który też szybko mnie zabił.Wczoraj penetrując ziemie slayerów jako nietoperz spotkałem szkieleta w zbroi,z tarczą i mieczem o świecących oczach.Może mi ktoś wyjaśnić co to za monstra??Wszystkie na które się natknąłem były pojedynczymi egzemplarzami... |
Szpony
Dzieki juz mam szony sam se qpilem :D krzysiu pamietasz mnie to ja fadix :D fiur, krzysiu dajcie numery gg pudjzeimy razem w party gdzies
|
A ja mam jeszcze 1 pytanie czy mozmna sie leczyc jakimis miksturami, zakleciami czy cos w tym stylu?
|
Hmmm jak gram Slayerem to można, nie wiem jak u Vampów, ale mogą wysysać krew i dodaje im to życia chyba.
|
Jestem Vampem i jak mam sie zamienic w nietoperza?!
|
dlaczego nie moge zamienic sie w nietoperza?? :(
jestem wampir 23 lvl i nie moge sie zamienic :( prosze o odp plz |
@up
Weźcie ludzie czytajcie czasem cały temat...na większość zadawanych pytań była już odpowiedź wcześniej. Potrzebujecie skrzydełek nietoperza, które można kupić za 2.000$ u NPC'ów (np. NPC Karcon w Castle Limbo). |
Szukam salyow do party mam juz 2 lvl :P I jestem swordmanem
|
No nie ta gra jest całkiem fajna tylko czemu wszysscy mnie wyścigająw lvelach? ja dopiero 41 a inni juz po 50.
Jak to jets powiedzicie z invisible czy moge rzucać czar na invisible czy jak rzucze czar to mija invisible, bo mam slayerka i zauważyłm u vampów ze jak mnie lejo to sie pojawiajo nagle a wszesniej niewidoczni. Aha jeszcze jedno gdzie sięnaprawia przedmioty bo 3 pierścienie mi sięzniszczyły (mam nowe ale to nic) |
Cytuj:
|
A w co na poczatku i caly czas dawac te punkty co dostajemy wraz z awansem w lv?! Moze ktos sie wybierze na jakies stworki 27lv Fiur :P
|
Właśnie ściągam gierkę (o tej godzinie jeszcze siedze przy kompie... chce wytrzymać 48 h na nogach :D :D ... pije se kawke ;P ). Mam zamiar zrobić Slayera (gunner ;) i love guns ;) ) . Mój nick to raczej Mniejszy będzie (nick : Mniejszy) . Jak coś to pisać :D ... tera czytam dokładnie temat ;) .
P.s . Sciąga mi się z prędkościa 60kb/s i jest 46 % w ciągu 20 minut :O ... |
Party
qRde ludzie chodzcie sie gdzies wybierzemy w party. Wszystkie wampy lv 30-50 prosze zglaszac sie tu albo na gg 6334500
Moja postac- Fadix- 47 lv Btw. Krzysiu zagadaj do mnie jak bedziesz grac zaprowadze cie do goscia co itemki naprawia |
Ja sie zglaszam do party Tylko powiedz gdzie mamy sie sopotkac i o ktorej? P.S na gg cie ciagle nie ma a zostawilem ci wiadomosc :P Fiur 27lv Vamp. I mam jeszcze pytanie Zabilem Vampa ktory mnie pierwszy zaatakowal i Teraz ciagle pojawia mi sie napis Your Alignment is now better. O co tu chodzi?
|
Potrzebna Pomoc !!!
POtrzebuje pomocy dobrego Salera do przełorzenia głów na salera plzzz tylko nie chce thiefów -.-
|
@Matt
Masz mnie :D Tylko poczekaj aż mi net wróci =P Jeżeli ktoś chce Party ze Slayerem, to moje postacie to Adaras (50lvl Gunner, więcej nie będzie bo źle rozkładałem domain lvle [mam wszystkiego po troche]), lub Valndar - 30 swordsman. Ewentualnie mogę jeszcze pójść magiczką =P Lanerialle, 25 enchant. Natomiast Vampir to Yuidarren jestem, 55lvl aktualnie (Bloody nails 4ever). |
Pomozecie mi troche?
Ej wlasnie sie zalogowalem i sobie tak zwiedzam do jakies training cos tam wsszedlem, nie wiem o co chodzi jakies potworki sie na mnie rzucliy to jednego zabilem wzialem ta glowe i sprzedalem jakiemus ziomowi, ehh skomplikowana ta gra a zwlaszcza dlatego ze jestem slayer (chyba). Jakby ktos bylby chetny mi pomoc to chetnie przyjme kazda rade moj nik w grze harik..... prosze was pomozcie poczatkujacemu...
|
2 pytania
1: jak mam cos sprzedac u NPC? narazie wiem tylko jak kupowac
2: jak uczy sie czarow? mam kilka czarow ktorych moge sie nauczyc, ale jak na nie klikam to pojawia mi sie ich opis. |
Cytuj:
2. Podobnie jak wyżej, tylko u "niektórych NPCów" możesz się uczyć czarów - np. NPC Brickolakas w Castle Limbo (Vampir), a jeżeli grasz Slayerem, to idź do Gildii (Army Guild, Knight Guild, Cleric Guild). |
Evil
Pytanko:
Jak podnieść sięz Evil na przynajmniej Neutral? Bo raz kolesia zabiłem bo mnie wnerwiał i miałem neutral. W tym temacie gdzieśpisze, że jak zabije tego kto mnie zaatakuje to się podniesie no i ja zabiłem kolesia (najpier go sprowokowałem żeby mnie zaatakoiwał) i spadło mi na Evil co teraz? Nie chce być tym złym ;( Fadix cały dzień próbuje ci msg puścić i widze "message is not sent" |
Wróciłem!
HIHO!
Czesc wszystkim! Po jakims czasie wreszcie wpadlem na forum :D Właśnie nabiłem 38lvl i pomyślałem że przydal by sie jakis lepszy sprzet bo mam 1,5 miliona Kupie szpony (30 Critical hit + power) i armor (na 35lvl + power) odzywajcie sie najlepiej na gg:4908103 lub w edenie NAME: Milok Warlczek: Naprawiasz item u KARKOMA w pierwszym miasteczku Faxero paladyn: Ja chcetnie służe pomocą mój gg:4908103 odezwij się Fadix: Ja sie zgłaszam na PARTY name:Milok 38 lvl (narazie :>). Proponuje isc na sleyerow na ,,przedmiescie'' ich miasta :D To by było na tyle Andreas ma racje czytajcie całe forum napewno wam to pomoże szczególnie początkującym ;) Pozdro dla Andreasa, Matta i Warloczka ;) Narcia! |
Chetnie bym przyjal kazda pomoc ale ehhh gg mi nie chce dzialac - wyswietla sie takie okienko po pierwszym wejsciu i nic sie nie dzieje tylko pomaranczowe tlo.... MOze ktos wie co trzeba zrobic..
|
oszustwa NPC
No nie tego już zawiele stracilem dzisciaj ponad 3M i to 2M przez NPC chciałem sobie zmienić algin (mam evil plx help) no i wydaje pierwsze 1M patrze na efekt i jestem zachwycony! no to bez zastanowienie wydałem reszte kasy które miałem(2M) i patrze a tu 0 efektu czy to jest fer?!
No i w taki sposób zostałem z 500k i alginem "Evil" HELP |
Gg
Cytuj:
Orginalnie dodany przez Faxero paladyn Chetnie bym przyjal kazda pomoc ale ehhh gg mi nie chce dzialac - wyswietla sie takie okienko po pierwszym wejsciu i nic sie nie dzieje tylko pomaranczowe tlo.... MOze ktos wie co trzeba zrobic.. Może tu nie powinno gadac sie o gg ale... to chyba twoja lista kontaktow na ktorej nie masz kumpli/kumpeli ;) Tam masz 2 kolesi u góry i tam możesz właczyć opcje wyszukiwania (,, katalog publiczny'') ale cicho bo Andreas sie wkórzy... (bez obrazy :P) możemy przecierz umówic sie raz na forum a potem na edenie... :D narazie i powodzenia w grze Wspólczucie Krzysiu |
Cytuj:
|
Albo koleś zabrał ci kase za to że jesteś zły a taki dobry :P i pomyślał że mu ja dasz XD = p
|
No dobra było mineło, stało się-trudno, mam alga neutral, jak masz ujemny algin i zabijesz slayera to ci zwrasta :D , ale teraz nie wiem jak nabic wiekszy algin, znalazlem swietne miejsce do zarabiania, chodze na invisible i zbieram to co inni zostawiają(zarobilem tak juz ponad 1M tamte głowy chodzą w cenach 15-25k to jest cool a do tego jakies bronie po 30-80k).
Jest fajnie, tylko 1 mi sięnie podoba-slayerzy nie dają expa, od paru dni bawięsięz nimi i cały czas mam 45lv :/ hmmmm....no to małe ogłoszenie Sell -Spilery Robe lv35+ -Bear Spilery robe lv39+ STR+2 -Levitated Cloack lv55+ (female) -Fist knuckle -Yeti's Craw Atc. Speed +10 To chyba all Off topic Matt jak popatrzyłem na twój awart to myślałem że to ryba, ale teraz idze że to smok, ale bardziej rybe przypomina... |
Za zabijanie slayersów rośnie ranga i to jedyny praktyczny bonus.
No to może ja też dam ogłoszenie: Sell: -Slipery robe(def:30,prot:15 niemagiczna)-male(lvl35+) -Hiding robe(40/20 niemagiczna)-male(lvl55+) -Levitated Cloak(40/20 niemagiczna)-female(lvl55+) -Basilisk Levitaded Cloak(40/20 +2 def)-female(lvl57+) -Wyvern Fist Knuckle(dmg 4-9,to hit+4)-lvl 39+ -Wisdom Fist Knuckle(dmg 4-9,int+2)-lvl37+ Oraz mase śmieci i pierścionków. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |