![]() |
Szkoda Runda, nigdy nic dla Vanum nie zrobil, wrecz pomagal w przeszlosci..
No, ale w koncu to jego wlasna decyzja, gra juz 5 lat w ta gre. Kazdy kiedys przestanie grac, wczesniej czy pozniej. Wg. mnie koles ma swoj honor, przeciwstawil sie ludziom z ktorymi byl zawsze. Mannow i jego gildia postepuje zle wyzywajac kazdego kto padnie na polu bitwy etc., a jak co do czego to on jest pierwszy w dp/statku lub na dywanie. Gdyby trzymal sie ze swoimi ludzmi do konca pewnie widzieli bysmy wiecej dopiskow na jego stronie typu "killed at lvl...". W sumie ja nie mam nic do powiedzenia na jego temat, gram tu czwarty miesiac i nie wiem jak bylo kiedys, ale to co pokazuje teraz...np. kickowanie turkow oraz bosniakow, zabijanie kazdego kto wg. niego moze dojsc do wojny, chociaz nie musi, rzucanie exp lockow dla wlasnych guild membersow...to jest chore :| a co do ostatnich dzialan wojennych straty w liczbach sa mniejwiecej takie Piatek: Ls 3 ng 6 sobota: Ls Konzbi....nawet go nie licze jako czlonka gildii ale ok =p ng 3 Niedziela: Ls 3 ng 10~ nie podliczam tych 60 lvli od nas, bo to po prostu nie na tym wojna polega, ze padnie taki koles, dodadza go do fragow i bedzie np. 70 do 30 dla NG, a tak serio nie zabijaja nikogo powaznego ;) |
Była taka dziwny sytuacja na w tej bitwie jak Rundo~ został w Trapie a Alith~ zaczął go Siochać może mi ktoś wytlumaczyc o co chodzi?
|
@ up
Rundo szpiegował NG ; gdybyś obejrzał cam od Alitha i skojarzył mniej więcej o czym mówią ( chyba nie będzie problemu ze zrozumieniem sensu ) to się wszystko układa w jedną całość :] ___________________ See Ya on new server :cup: |
to co azared mysli o swoich guild matach
Użytkownik Patrik mówi: fucking hate azared Użytkownik Michael~ mówi: what happend Użytkownik Michael~ mówi: to wartex o.o Użytkownik Patrik mówi: stupid american |
czy to azared rookowal runda ??
|
Ehh szkoda Runda :s
Gz dla LS, jedziecie dalej chłopaki. @filmik rozbawiło mnie jak za 1 razem chcieli Gal'axy zabic na combo ue :D prawie jak zgranie. |
Sabagust
May 21 2007, 14:18:25 CEST Killed at Level 96 by Evo'Hawk and by Fozivo Name: Sabagust Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 95 World: Obsidia Residence: Venore House: Dream Street 4 (Venore) is paid until Jun 05 2007 Guild membership: Exile of the Next Generation |
Cytuj:
Co do Mannow'a, hmmm... ktoś kiedyś powiedział : "Zwycięzców nie będzie się pytać, kto miał rację" i zdaje mi się, że to pasuje idealnie do tej sytuacji. Patrick nie przebierał w sposobach jak się utrzymać przy władzy, nieraz chamskich i bezczelnych, ale jakoś się tu narazie trzyma :). Ps. Sugestie do interpretacji powyższego postu : Nie traktować mnie jak dupoliza Mannow'a :D |
Finer trzymasz z Mannow'em i Suv'em : P.
Btw. Trzeba trochę powbijać expa : P |
Cytuj:
Haha ownedxDDD |
Cytuj:
A co do expa, czasami w życiu jest coś ważniejszego do zrobienia niż zabijanie pixelowych potworków :). BTW. Nie wiem jak wy... ale ja uważam, że Rundo zrobił trochę po świńsku... może nie trochę, ale nawet bardzo po świńsku |
Finer:
Wg Ciebie to jak NG postąpiło wyzywająć Runda i jego matke :S? |
Cytuj:
|
Co do puszczenia nerwów mam pewne zastrzeżenia. Wydaje mi się ,że są cywilizowanymi ludzmi i ,że wrzucanie na rodziców nie jest odpowiednie a pozatym GDYBY w przyszłości Ng wygrało wojne i rundo by został u boku ng by wbił z 2 lvle do góry i mannow by go spokojnie kicknął bo by sam nie stanowił zagrożenia. Co do rokowania jeżeli to on sam to moim zdaniem głupio zrobił, bardzo by się przydał:D
|
Cytuj:
Nirvy uprzedzil moja wypowiedz. |
Cytuj:
Co do wątku explocka. Mannow ma takie zasady jakie ma. Jedną z nich jest explock, nawet dla najbliższych znajomych. Ale w końcu jest liderem tejże gildii, a chyba decyzje lidera zasługują na jakiś szacunek. A z tym GDYBY to wiesz nigdy nic nie wiadomo... Bo np. co by było GDYBY Hitler był z Jamajki i palił zioło ? :) |
Finer nie wiem jak u was na Śląsku, ale u mnie większość wjazdów na rodziców kończyło się bijatyką lub czymś prawie równym ;]
Down: Więc jakby ktoś wjechał to wiadomo jakby się skończyło ; ) |
Cytuj:
|
Dajcie linki do tych filmikow z wczorajszego OB xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Marna prowokacja :) |
Cytuj:
A co do explocka stosowanego przez Mannowa - to nie wiem jak to ujac Oo, zal mi tych ktorzy ciagle slepo stoja za Mannowem. Tak jak napisal Nirvy - Rundo i tak by sobie za bardzo nie poexpil nawet po wygranej wojnie. I gdzie tutaj mowa o lojalnosci? Czy Mannow jest lojalny takim zachowaniem wobec czlonkow swojej gildii? Moim zdaniem to jest jawne pomiatanie ludzmi na kazdym kroku. Tym bardziej nie dziwie sie i popieram decyzje Rundo. Moze nie znam Mannowa osobiscie, ale z tego co wyczytalem, "uslyszalem" i wywnioskowalem przez caly swoj okres gry na Obsidii, wydaje mi sie, ze Mannow jest cholernie cwany i przy tym nieglupi. Wie jak owinac ludzi wokol palca i wie, ze ci ktorych juz owinal, sa zdolni nawet poledz za niego x), niestety bez wzajemnosci. Wydaje mi sie, ze dobrym przykladem sa tutaj Turkowie, ktorzy padali za Mannowa w poprzedniej wojnie, po czym odeszli w zapomnienie... |
Dobra, żeby nie było że popieram najeżdżanie na rodziców... Opisze mój pogląd na tą sytuacje.
Przejdźmy do meritum - Rundo padł 18 maja około godziny 22 - 23 PM. Do śmierci Azareda przyczynił się 20 maja około godziny 22 PM. Na dogadanie się z LS miał niecałe dwa dni. Gdybym był na jego miejscu, odczekałbym jakiś czas ( 2-3 dni) na przeprosiny ze strony tego, który go bluzgał. Gdybym ich nie usłyszał to bym jawnie opuścił gildie i przyłączył się do LS, a nie bawił się w jakieś zdradzanie NG ( bo chyba nie wszyscy kumple zaczeli go w tym samym czasie bluzgać. Jeśli tylko taki np. Mannow powiedział coś na rodzinę Runda, to nie oznacza to że Azared musiał tak samo myśleć. ) |
Dobra gadki gadkami a mozecie dac linka? do Ob tego:P
|
fin'er lubie cie stary ale ty jak sie nie klocisz przez tydzien z conajmniej 5cioma osobami to chyba chory jestes
|
Rundo~ dobrze zrobił bo nawet jak by wygrało NG wojne to i tak by sobie nie pogral. Jak to mówili ludzie z NG:
01:52 Imhreey [141]: hunted 02:01 Waptor [124]: hunted 02:02 Haricane [38]: maybe u say me reason? 02:02 Waptor [124]: you are pl 02:03 Haricane [38]: lol Good luck LS :) if u need some help msg in game B) he |
Cytuj:
szkoda Runda ,przydalby sie w wojnie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[quote=Pyro Aris;1443994]to raczej polskie forum ,wiec zechciej pisac po polsku ,a swoim pro angielskim szpanuj na tibia.com
:D Moj angielski nie jest pro :p a to sa proste słowa które zna każdy chociaż troche inteligętny czlowiek. Jeśli nie rozumiesz to nie czytaj raczej nie do ciebie to pisalem... n/c NG i tak przegra bo nie ma koncepcji na walke z LS. Byl Rundo i niema trzeba walczyc dalej, a Mannow jak idzie ostatni na walke tak ucieka pierwszy dlatego nie ma na tibia.com "killed at lvl..." . |
Bez beki, az zal mi sie Runda zrobilo :S. Wg. mnie dobrze postapil, zastanawia mnie jedynie, kto zrookowal jego postac.
@Huricane Sorry, ale jak juz piszesz o inteligentnych ludziach to napisz przynajmniej to slowo poprawnie. btw. w sumie nie wiem, patrzac teraz na NG to maja juz marne szanse na wygranie wojny, chyba ze polowe LS shackuja :S |
Co do wyzywania rodzicow innych graczy przez ludzi z NG to mozecie mi wierzyc badz nie, ale nawet wyzywali i moich rodzicow ,raz polathanem oficjalnie na forum tibia com - ban na 7 dni :p
drugi raz mial miejsce niedawno w grze kiedy to zalogowalem mojego wszechmocnego blaca i lazilem se po venore i zaczalem przesuwac sie nawzajem z jakims malym levelem. Po chwili ten niewytrzymal i wyzwal moja mame oczywiscie nie pozostalem mu dluzny i po krotkiej wymianie zdan skonczyly mu sie teksty i... relog - azared nagle pojawia sie w vip :D Zachowanie Mannowa jest conajmniej smieszne, podczas ostatniej bitwy mannow kiedy jego kompani padali jeden po drugim, on po cichu udal sie do pz i poprostu dal sobie loga. Wiec tutaj Finer mala aluzja do ciebie, czy Mannow naprawde wedlug ciebie jest przykladem dobrego lidera? Rundo zrobil jak zrobil, jedyne co moge powiedziec to ze nalezy mu sie szacunek za to co zrobil, bo mysle ze tylko nieliczni sa w stanie tak postapic. Goscia nie znalem dobrze ale tez nigdy nie mialem problemow z nim, no moze kiedys jak blokowal hydry calymi dniami.. Ps: Zielaq kopsnij mi na gg albo tu na priv msn twoj |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja tylko oceniłem to, że jak narazie trzyma się tu prawie 2 lata, więc jakby nie było, czy jego metody są chamskie czy nie, jego sposób jest skuteczny. Moralność przemilczmy. Rundo zrobił jak zrobił, wg jednych dobrze, według drugich źle. @ Paul84 Wodzisław Śląski, okolice Rybnika |
Finerku mój kochany ;)
Mannow mógłby być równie dobrze vice-leaderem a i tak zapewne uciekałby z battle, mam na myśli to, że nikt by go do walki do końca nie zmusił, więc ten "leader NG" jest zwykłym h lvlem, którego nie obchodzą kumple, a to, że się utrzymał już 2 lata na serwie to nie tylko jego zasługa, może on jedynie poszczycić się kumplami, którzy mają h lvle i w większości są lojalni do swoich guild matesów B) :] :D Amen. |
Oo a jeszcze do tego jego kontrowersyjnego "dowództwa" - myślę, że chłopaki z NG grają na tyle długo, że wiedzą co robić podczas battle, i jeden Mannow na jakieś genialne pomysły ( których oni wcześniej nie znali ) nie wpada :cup: Ich siła tkwi w tym, że grają ze sobą właśnie od kilku lat no i ROZMAWIAJĄ NA VENCIE ( hihi drobna aluzja :baby: )
|
Cytuj:
wiec jak nadal chcesz szpanowac swoim pro ingliszem ,to wypad na tibia.com ,tam napewno cie docenia |
@ Pyro
Spokojnie człowieku ;) Nie chcemy tutaj kolejnego Axia :baby: |
Cytuj:
a teraz z innej beczki czy ktos wie ,czy Qxwatz ma bana ,bo obilo mi sie o uszy gdzies ,ze ma |
Najpierw jest ban na 7 dni, poznije 30 a dopiero pozniej delete ta? bo jesli tak to za 30 dni z rsikiem bedzie latal
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |