![]() |
Filmik moze byc:D szczegolnie podobala mi sie masakra na targówku, bez urazy chlopcy:P:P
Komi mozesz podac wykonawcow i tytuly ktore uzyles w filmie? |
Masakrana tgk byla ekstra bo najlepsze bylo ODejdz bo cie Fe ujebie Niemgoe tam jest pz XD
To byla porazka zreszta jakie szanse mielismy :< przeciwko 50 lvl :< Ale nieam to jak zabic 4 noobami 30 lv W dodatku Rolaya to bya porazka tego pala potem prawie padl 2 raznaredzie zwial suashuashas Chaos Dwarf to ten czlowiek co niewie coto Niewidka :D |
Co do tamtej akcji w Venore:
Thx, że mnie puściliście :P |
Chciałbym wiedzieć czy mam jakiś payment.
To do Boltera. B) |
Cytuj:
Kangurr/Venore ale.... a co do wojny to AoW robi pa na 20 lvl gz dla nich -.- |
Cytuj:
@Callastus Od******* sie od Czekala i innych ludzi nie związanych z gildią. Nie mieszaj ich w to i nie wyzywaj mnie w depo bo cię zgnoje kiedyś gówniażu x( @Topic Dziś znowu mieliśmy przewage ale nieee po co robić akcje -.- zaczyna mnie wkurzać to powoli. Nic nie robimy a tamte mendy sie wożą i ubijają nam nuby ; / Adrin ma przesrane : P : P |
Jak to nic nie robicie? LOL To oni traca grunt pod nogami i probuja jakis atakow rozpaczy
|
Cytuj:
|
@Widakey
Przecież moge posiadać własne zdanie, to Bolter sobie wymyślił ze jestem supporterem Kazadum, a to nie jest prawdą. Ja się go tylko pytałem o te knight legi leżące w domku, co spadly z mojego kumpla podczas waszego "treningu pvp" i jeszcze wmawiał że należą one do Lemona el'loco. No ale poprostu nie chciał się przyznać, trudno. Ale wymyślać taki absurdalny powód do huntowania mnie to jest żal.. zreszta macie tutaj: 11:07 Sathorina The Brood [41]: Bolter 11:07 Ancient Bolter [108]: ? 11:07 Sathorina The Brood [41]: To nie Knight legi mojego kolegi? 11:07 Ancient Bolter [108]: jakiego 11:07 Ancient Bolter [108]: ? 11:07 Sathorina The Brood [41]: Kyo Mibu 11:07 Ancient Bolter [108]: niesadze 11:07 Sathorina The Brood [41]: a ja sadze inaczej^^ 11:07 Ancient Bolter [108]: to sesadx >.< 11:07 Ancient Bolter [108]: to se sadzcochcesz ^^ _____________________________ 1:11 Widakey [113]: Sathoria 11:11 Sathorina The Brood [41]: ? 11:11 Widakey [113]: Odjeb sie 11:11 Widakey [113]: Od boltera 11:11 Sathorina The Brood [41]: przeciez tylko z nim rozmawiam 11:11 Widakey [113]: Bo cie upierdolimy ; / 11:11 Widakey [113]: nzadne k legi 11:11 Widakey [113]: ; ) 11:11 Sathorina The Brood [41]: a wlasnie ze tak 11:12 Sathorina The Brood [41]: moge miec swoje zdanie 11:12 Widakey [113]: przestan piepszyc o jakichs k legach 11:12 Sathorina The Brood [41]: ;] 11:12 Widakey [113]: a malinke masz 11:12 Widakey [113]: cos by spadlo 11:12 Sathorina The Brood [41]: ^^ 11:12 Widakey [113]: a nie chce kobiet bic __________________________________ PRIV 11:08 Ancient Bolter [108]: a ja powiedzmy ze sadze ze jestessupporterem kazadum hmm 11:08 Ancient Bolter [108]: dla twojej wiadomosci k-legisa lemona el'loco 11:08 Sathorina The Brood [41]: wiadomo ze go pkneliscie, a teraz Gala chce chornic sorcerera 11:08 Ancient Bolter [108]: i? 11:08 Ancient Bolter [108]: bosorcerera to moj rl 11:08 Sathorina The Brood [41]: wiem o tym 11:08 Sathorina The Brood [41]: ale ubil mi kumpla 11:09 Ancient Bolter [108]: trudno takie zycie 11:09 Sathorina The Brood [41]: no 11:09 Sathorina The Brood [41]: ^^ 11:10 Sathorina The Brood [41]: a tak dla Ciebie, to moge supportowac co chce i kogo:> 11:11 Ancient Bolter [108]: tak dla ciebie to jestes hunted od teraz 11:11 Sathorina The Brood [41]: za? 11:11 Ancient Bolter [108]: za supportowanie 11:11 Ancient Bolter [108]: ^^ 11:11 Ancient Bolter [108]: przyznales sie 11:11 Sathorina The Brood [41]: nic takiego nie napisalem^^ 11:12 Ancient Bolter [108]: gowno mnei to napisales ze mozesz kogocceszi jestes huntedo Takie zycie 11:12 Ancient Bolter [108]: ignored :< 11:12 Sathorina The Brood [41]: chyba sie zalame =< Czy ja tu napisałem że supportuje Kazadum? Jakos tego nie dostrzegłem. |
Podwójny post
|
no wlasnie i nie expisz tylko dlatego, ze jestes palem a nie sorcem ;d.
btw. Sarathoria - jak widac, nie mozesz ;> kiko & szczuru evul! |
Cytuj:
|
Powiem tyle wisi mi to czy twoj kolega padl mowie ze to nie jego k-legi
a ty sie do*******asz i mowisz mi Ze "sadzisz ze to jego a ja ci mowie ze sadze ze jestes supporterem kazadum" od tak bo taka mysl mi sie nasunela :< a ty zaraz potym mi odpowiadasz ze bedziesz supportowal kogo bedziesz chcial zamiast powiedziec ze nie supportujesz kazadum i napisac ze to koniec rozmowy . Stwierdzilem ze skoro tak to jestes hunted skoro dajesz mi do zrozumienia ze jednak mzoesz byc supporterem kazadum. JA cie nieubije Tym charem chyba ze bede w dobrej sytuacji ale uwazaj jak biegasz po ven :< payment 10k po wypowiedzi 20k pozdro . BO tak mi sie PODOBA i Tak SADZE ZE JESTES SUPPORTEREM JAK TY SADZILES ZE TO K-LEGI TWOJEGO KOLEGI Bede Evul jak tego nauczyl mnie Vilumek :* Pozdro :D "zaczasow gdy niebylo wojny" Pozdro dla Leorl Shara "enjoy Freedom :D" |
Haha! Wy chyba jacyś niewyżyci jesteście! Puknijcie się w łeb zanim na kogoś paymenty nałożycie.
Nie dość kvrwa, że randomują pokojowych graczy (jakim niewątpliwie jest Kyo), to jeszcze straszą kvrwa paymentami.... Zastanówcie się. The Broodzi to nie Aragorn of S. Nas tak łatwo nie złamiecie. Czekam na knight legi. Emok Junior The Brood Venore. P.S.: Po waszym poziomie spodziewam się teraz posta: Miałbyś payment 50k, a za posta 150k. :) Pozdrawiam. |
Nad twoim paymentem jeszcze sie nie zastanawiałem :D ciekawsze rzeczy mam teraz do roboty. Ale jak tak bardzo chcesz to pmyśle nad tym przy najbliższej wizycie w kiblu.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Proponuje wizyte u psychiatry : )
|
Cytuj:
|
Nie kminie Cie Bolter, już nie chodzi o te legi, które pojawiły sie po tym jak Sorcerera biegała koło domku no ale "ok". Decyzja że moge supportowac każdego kogo bedzie mi się podobało należy do mnie i tylko do mnie, wiec nie pisz ze moge sobie supportowac Kazadum.
@Widakey Kiedyś jakoś wydawałes się spoko, albo to byl inny owner. @Miku Ale starać się moge :p PS. I tak nie zapłace, przecież musze wydawać kase na "supportowanie Kazadum"<ironia, jeżeli łapiesz> |
Powiem tyle nie zauwazyles czegos takiego ze gdy tzn Sorcerera za ktora jestem uznany zabila Kyo Lemon byl w domku ? I polozylswoje k-legi ?
Cytuj:
Pozdro Dla nich za Movie i dobre akcje. To ty sie zastanow co wygadujesz i przestan plakac taka jest gra kiedys mnie pekowali unici itd i inncyh nie winnych i jakos nieplacze >.< http://img185.imageshack.us/img185/3958/55336880nk8.jpg |
Cytuj:
Dalej jestem spoko : D spytaj sie reali ^.^ |
wam sie chyba juz naprawde nudzi zeby jakis the brood pkowac, kto to wogle jest?:P
|
Cytuj:
Emoka niecierpie za styl wypowiedzi do zobaczenia po wojnie :) |
Cytuj:
@Widakey i spółka Dobra walę was... Dla "Panów Titanii" K-legi to przecież skarb! Będą ich bronić jak niegdyś Polacy swej ojczyzny. Dobra odkupie Kyo Mibu'owi te "drogie" spodenki. A wy powinniście się wstydzić! Czuję się jak Gorczer podczas "panowania" Unitowców. See you in the hell. |
@Widakey
No ale nie dla każdego ^^ @Emok LoL, z tą ojczyzną to przesadziłeś :p @Bolter Dzisiaj nie mam Ci jeszcze nic do powiedzenia => |
Emok czego mamy sie wstydzic wyzszego lv tutaj i tego ze mozemy ci skopac Dupe ? Nawet noobami mozemy cie ubic bez problemu wiec splyn niedorozwiniety psychicznie czlowieku masz 17 lat a placzesz o takie badziewie jak 10 latek to nie gra dla dzieci ze gdy im(10 latkom) sie cos zrobi to placza jak bys im zabral zabawke na zawsze.
Niema sprawiedliwosci na tym swiecie I w ogole w tibii Mozesz sie czuc jak zapanowaniem Unitu Groczer mi to wisi walczymy oto by tu panowac ja bylem pomiatany przez unit teraz ja bede pomiatal tymii co proboja mna gardzic Kazadum darzy do tego samego zhuncili o wiele wiecej osob niz my. Nauczylem sie tego od nich. |
To podsumowanie xd
the brood kozacza a w sumie to niemaja czym co do seq to on taki jest xd bolter stara sie wytlumaczyc ze tibia to gra szczuru ~~~~ jeszcze miku tu najmadrzej gada Kangurr |
Jak bym traktowal ta gre jak zycie to skoczyl bym juz dawno z balkonu kiedys moze i tak sie zachowywalem ale wkoncu zrozumialem ze niema co sie przejmowac zabardzo teraz gram w wolnym czasie nieodkladam nic w rl zeby sobie w tibie pograc i nieplacze ze mi zajebali nooba albo ze ukradli mi to czy tamto stracilem wystarczajaco duzo przez osobnika zwanego "Zigi" aka Czoło to byl typ ktorego nikt niepobije. Ale co tu duzogadac Bp hmm wystrzelany w Hero i Manasowanie sie w trapie od 6 dsow zamiast uhania to MOWI samo za Siebie XD
Pozdro dla Czekala ktory nas wyzywal bo jego kolega padl suasuhahsau przynajmniej ladnie padl :P SORRY CZEKAL Niebulwersuj sie juz |
Aff pracowałem dziś od 13 dopiero teraz wróciłem i nie wiem o co kaman ; o Bolter nolife?!! :O !!!! XDDDD
@Kanggur Co ~~~~ znaczy? mam nadzieje ze nie plemniki ; / ; / ; / |
No offence ale... Czytam te posty i poprostu zal.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Temat o nazwie: Eiv vs Aliance, a sprawa idzie wokoł paymentu dla Sathoriny i "Knight Legów Lemona El'Loco" :D |
@szczuru
niewiem nieplama ty jestes jakis dzwiny.... jeszcze 2 meisaice temu a dobra ja nic niemowie xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mhhmm moja postawa do Emoka wynika z tego ze w*****a mnie swoja gadka pozatym ma The Brood ale to wiekszego znaczenia niema.
Tom byl taki kumpel a stanol przeciwko mnie w wojnie. To samo sie tyczy "bro" Sagaana ktorego osobiscie sam zespawam. |
Sequ może wkońcu zmienisz nazwe gildii? :D :D :D
|
Co jak co Tom wielki kolega gdy go wzielismydo IB potem wielkiprzeciwnik ktory wyzywal nasod noobow na kazdym kroku
Sagann nazywal mnei bbro a poszedlujebacancient sorca w 20+ osobowej ekipie po tym zdarzeniu napisalem muze jest dlamnei smieciem skoro tak traktuje sie Bro. Skrzat : Patrze bije mnie 2 wychodze z cave patrze a tam niema gdzie sie ruszyc tyle ludu XD. A co do Wojny Sequ Kto ja wygral zabicie dziewczyny Sagaana to byl dobry pomysl potem cala Gildia Wraz z Sagaanem pisala ze odchodza I co same Ga sie poddalo wciaz niewiem czemu po 2 min zmienil zdanie Samozlo ze jednak rozwiazemy ta wojne bez paymentow :> w 7 osob wyszlismy z Wojny bez zadnych strat i z 1 Fragiem suahshuaus I niech nikt juz sie niewyglupia i pisze ze ktos wygral ta wojne a tym bardziej Ga :/ Pozdro dla Ga i Gl w Wojnie :P |
Cytuj:
Bolter .. O ile mi wiadomo to ze doszło do pokoju to przekonał go to tego Yongiem, no fakt Sagaana guldia miala wysokie morale ;] |
ta wojna z ga to chodzilo to ze co z moripem zabilismy jakas laske kolo dk?
kangurr ;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |