![]() |
Dawidoseczek
May 26 2007, 16:21:40 CEST Killed at Level 112 by Parencikos and by Dejwidek Za co on padł? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Podbieglem ctrl+g relog, a tu Myrbossen nie leje Hetnanoza tylko mnie >.< Uwazam, ze bylo niezle. Wystarczylo, gdybym lognal 5 sec pozniej. On mialby trapa w labiryncie ... Edit - riki napisal dawaj, ale na priv channel >.< |
Cytuj:
|
0.o
Cytuj:
A jak sie u mnie stalo? Bo chyba o czyms nie wiem |
Cytuj:
No to czekam jak uargumentujesz to ze jestem zerem =* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
widze ze nie tylko ja biegam o poranku:D elo wszystkim rannym ptakom:cup::]
|
Od 4 na nogach ;/ na chwilę się wbiło na forum i do roboty ;S
//także pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LINK 4
NIE DLA IDIOTóW '? Xd |
Somaros ded !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
kofffanie ty moje ;) |
Cytuj:
|
Double~ srry ;p
|
Name: Sir Babolek
May 31 2007, 01:38:53 CEST Killed at Level 127 by Garmie Name: Toxo Yeangus May 31 2007, 01:42:36 CEST Killed at Level 119 by Folxs and by Dredz Name: Riki Tiger May 31 2007, 01:43:23 CEST Killed at Level 122 by Xeio and by Myrbossen Nie wiem tylko jak do tego doszlo :P moze ktos powie ?:D |
@up:
Widok Garmie http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25326 Sir Babolek & Toxo dead Widok Chaosa http://www.unbase.com/n/4235610742 Riki Tiger dead |
Tak jest Sir Babolek dead xDDD
Dawno na to czekałem ;-) |
...
@up
zazdrosc i zawisc... ta... Pozniej obejrze to skomentuje, szkoda ze w dupe dostali ;( |
Cytuj:
Kto zgodzi się z mym następującym stwierdzeniem: Gdyby Raverton spędził cały czas stracony na forum na expieniu byłby o ładne kilkadziesiąt lvli do przodu? hahaha:D |
Cytuj:
i jeszcze zamiast huntowac ludzi na forum mógłby to robić w tibii |
Cytuj:
Niemartwcie sie, wogóle sie tym nie przejmóje :). Niezalerzy mi na tym charze... Enjoy |
Cytuj:
Nieprzejmuje i niezalezy jak juz :P A tak wracajac do tematu miales z soba jakies UHy? mogles im spokojnie przysporzyc wiecej trudnu bo ich bylo tam gdzie ty cos 3 :S |
Kto kreskuje uje, ten ma same 2 :D
babolek wezcie sie kurwa do roboty, bo ekipe tez macie niezle, a gadanie ze Ci nie zalezy to sobie zachowaj dla Siebie :] |
Cytuj:
|
Lord Anarchist
Jun 01 2007, 12:39:10 CEST Killed at Level 113 by Garmie and by Myrbossen |
Lord Anarchist
Jun 01 2007, 12:39:10 CEST Killed at Level 113 by Garmie and by Myrbossen Sry za double ;) |
Cytuj:
Raczej wezcie sie kur** w garsc i do szkoly idzcie sie pouczyc troche gowniarze-.- A co do walki messiahs czy jak im tam.. dobrze im wychodzi (jak pamietam z dawnych czasow) tylko bicie neutralnych osob co sie nie spodziewaja ataku... Rada? Nie grac.. niech obie gildie i ich pomagierzy nie maja juz o co walczyc! Galano z 1,5 roku wstecz WROC;(!!! |
...
Azenus
Tak, i nie mam przyjaciol w rl... jakbym gral to bym mial wyzszy lvl niz cue cumber -.-bo jak gralem to expilismy[for toca] szybciej od niego -.- |
Cytuj:
|
...
@up
To raczej nie do ciebie, tu nie chodzi o szkole skonczona, zobacz jakie Azenus zdania sklada, jak sie nie domyslisz to nie wiadaomo ocb ^^, kali pisze to co mu do glowy w danej chwili przychodzi |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS co mam sam biegać i robić akcje? Niema z kim robić akcji puki nikogo niema, przynajmniej prawie zawsze nikogo niema to co sam mam wszystko robić? Dołącz do nas pierdol ich :). @@ Navo~ Wiesz jak nerwy ;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |