![]() |
O balansacji profesji pewnie przeczytamy w następnej zapowiedzi update.
Bardziej ciekawi mnie co za stwory zamieszkają nową wyspę oprócz nomadów, chodź jakiś nie mały resp nomadów do bardzo dobre expowisko dla małych lvli. |
Fajnie że beda nowe wyspy..W tym tygodniu dojdzie mi pacc to sobie pozwiedzam..Dla facc tez mogli by coś dac bo chyba graja w ta gre..
|
ehh jak zwykle all dla pacc -.- :( ja tak koffam lodowe wyspy... a tera bedzie taka na ktora nie bede mogl sie wybrac ;( mam nadzieje ze bedzie chociaz nowy plecak z tego miasta ;) juz musze sie naszykowac :D
@3up: nom w sumie masz racje :( ale jednak mogliby dodac chociaz jedna nowa wyspe lodowa dla facc :D |
myslalem ze zrobia jakies dodatki do profesji albo chociaz nowaa wyspe dla FACC chociaz dobre i to zaczekajmy moze cos wymysla wiecej....:p
|
Pacca nie posiadam i nie zamierzam posiadac, ale te zdjecia podsycaja oczekiwanie na update. Tibia.spr 8.0 plx :D
|
Niektórzy z was narzekają że wszystko dla PACC-a ale za to zwolnią sie expowiska dla FACC mi to odpowiada bo nie mam gdzie expić na FACC-u bo wszystko zapchane.
|
Te całe wyspy śmierdzą mi trochę Gothickiem III albo Diablo II. Cóż.. zobaczymy jak to będzie wyglądało. Jedno jest pewne: wreszcie kupię PACC'a :D
|
Cytuj:
Zauważyłem ,że wszyscy co krytykują pacców maja ok. 20 lvl.;) |
Trzeba przyznać, że facc zawsze też coś dostaje:
poh, wiverny, rzeczy do addonów, katedra... |
Ja chce nowy server PVP, czekam na niego już prawie 1,5 roku... =(
A Pacc na koncie czeka, i czeka, i czeka... |
Rook
Ja myśle, że powinni doddac cos nowego na rooku. Nowe potworki lub nowe expowisko :)
|
omg po co ci nowy serwer pvp jest jeden na którym najwyższy lvl jest 124+ i nie gra na innym znowu 151
|
Woww zapowiada się ciekawie... czekam tylko aż powiedzą coś o zbalansowaniu voc... do tego nowy serv pod koniec wakacji i jazda ;]
~alko |
Mi tam niezależy na teranach tylko na balansacji...ale
ludzie nie piszcie że zwolnią sie expowiska dla facc bo nie!Przecież i tak pacce low lvle expią na darashi na rotkach(chyba tam są niepamietam)wieksze lvl Hydry i inne gówno Wiec moim zdaniem nic sie niezwolni;/8o |
ja tam nie narzekam
Ja am nie narzekam, mi sie podoba ta nowa wyspa. A ci ludzie co mowia "znowu dla pacc" etc to poprostu "zal"B)
|
Hmm.. TO wyglada jak RPG Maker.. hehe
|
Update bardzo ciekawie sie zapowiada:)
Nowe budynki bardzo ladnie wygladaja...i ten transport poprzez psi zaprzeg;) Ciekawe jakie beda nowe potworki i questy(moze dadza troche klimatu RPG)... Edit: I bardzo dobrze, ze dla Pacc... |
ludzie potworków zawsze bedzie tyle samo bo resp zalezy od ilości ludzi na serwerze i od potworków
Jak gracie na non pvp i narzekacie że dużo ludzi jest na cyckach w thais to trudno jakby nikogo nie było to byście nie nadążyli z zabijaniem i musieli sie manasować A co maja powiedzieć ci co graja na jakis serwerach co jest ludzi - 500 i czekaja na resp cycka 5 minut? |
Dla mnie to z jednej strony fajnie a z 2 nie bo powinny powstać też miasta dla facca :confused:
|
Zimno...
Gdzieś tak w jakimś newsie wyczytałem, że trzeba będzie nosić szlik i rękawiczki, czyli jak rękawiczki to bez wanda, roda, kuszy czy sworda?:confused: I dlatych co nażekają, że wszystko dla pacców, Tibia dla nas jest fajną grą(no nie każdego) ale dla Cipsoftu to jest źródlo zarobku i zysku, więc są wieksze możliwości po zakupieniu pacca. Ich nie obchodzi, że tam jakieś nóóbki nie mają gdzie expić dla nich liczy się kasa za pacc i żeby jak najwięcej ludzi je kupowało i trzeba przyznać, że im sie udajeX(
|
@up chyba prędzej na miejsce na strzały ale to pall nie będzie mógł nosić amunicji
|
Cytuj:
Ogólnie miasto fajne, ale ciężko będzie tak kupić domek. Miejmy za to nadzieje, że domki w venore się dzięki temu staną wolne lub będą odsprzedawane za grosze. |
Cytuj:
Pozatym to nie jest drogo , o ile sie dobrze orientuje to jest jedyna gra online o tak niskim abonamencie ? |
Cytuj:
Przykro mi ale będę musiał ci obrazić , zrosum niedojebańcze że pacca kupujesz JAK CHCESZ, jak uważasz że możesz kupić coś innego bardziej przydatnego to zrób tak i skończ pierdolić , Tibia jest tania jak barszcz , nawet dla bezrobotnego nastolatka. A kwestia "debilzmu bo się płaci za grę" , jest produkt / usługa = wykonana praca,a za wykonaną pracę należy zapłacić , pozatym ja sam sobie żałować nie będę na rozrywkę i płacę z uśmiechem na twarzy co 3 miesiące. EDIT: @Niżej : Wydaje mi sie że WoW kosztuje jakieś 55-58 złotych na miesiąc , ale niezmienia tofaktu że jest dużo droższy od Tibii. |
@up
Troche wulgarne ale prawdziwe :) Jedni wola kupic chipsy/isc do mc donalda/na karuzele, kazdy wydaje pieniadze na co chce i niech inni sie do tego nie wtracaja :D Faktycznie tibia w porownaniu do innych gier jest tania, np w wowie masz 90 zl za miecha i placisz jak chcesz grac a nie jak chcesz pozwiedzac dodatkowe tereny czy jakos tak :P |
no no no niezlego smaku mi to narobilo juz iei moge sie doczekac a zeby zalozyc rekawiczki i szalik;p
|
Przestańcie!!!
Czy przy każdym newsie o zapowiedzi aktualizacji musi byc mowa jaki pacc jest zły?! Pacc kupuje ten kto chce i go stać i takie coś jak pacc zawsze będzie, bo co wy sobie myślicie, że dadzą wam za free gierke z około 70 serverami i oni nic z tego nie będą mieć?:baby: Wszystko kosztuje, utrzymanie, naprawy i nic nie jest za darmo. To co jest fajne zawsze kosztuje... i się do tego przyzwyczicie!!!
|
Kurde.
Powiem jedno jak są jakieś dzieci to kupią pacca jak rodzice czy ktoś inny da kase z rodziny Albo jest tez dorosla osoba pracująca i ma kase na pacca i se kupi(ale sa wypadki ze nie musi) POPROSTU tibia to darmowa gra a nowa wsypa dla Pacca to swietny sposob na zarobienie pieniedzy bo wyspa bedzie kusic graczy a cipy zrobia wszystko zeby jak najwiecej osób kupiło pacca :D |
Jestem zawiedziona
Po co robili nowe miasta? Przeciez jest juz ich od h....! mogliby dodac cos do profesji(szczegolnie dla najow), cos z addonami lub outfitami pokombinowac albo wreszcie zajac sie rookiem.........:(
|
nowe ryby to pewnie beda te takie wielkie wieksze od zwyklych na niektorych otsach one sa.
Tak mowicie o knightach zeby ulepszyli bala bla bla a zobaczcie jaki pall jest udupiony -,- |
.... -_@ muj robocop hehe
A nie mogli by coś zrobić dla facc'ów ?
Nam też się coś należy. PS:Wiem ze przez pacc ta gra funkcjonuje nadal ......ale.....ale.....****** mnie to obchodzi. a ten svargrond powinien sie nazywać svarnograd:D |
No nie! Co wy sobie myślicie? Że tyle osób i serwerów oni za darmo opłacą? Wy się cieszcie że możecie wyjść z rooka! Sam nie mam pacca i nie zamierzam go mieć ale jak część osób pisze: Nie ma nic za darmo. Jak dla mnie to mogli by mainland zarezerwować dla pacc ale sprity się przydają ;) .
|
Cytuj:
A kto powiedzial ze nie bedzie addonow outfitow etc? Poza tym o ile dobrze pamietam niedawno pisali ze letni update bedzie pod znakiem balansowania profesji wiec i knighty pewnie cos dostana :) Just don't panic. |
Ech! Czemu wy ludziki nie zakodujecie sobie czegoś w tych waszych pustych główkach.
1) Jeśli jakiś teren nie będzie częścią głównego kontynentu, to nie liczcie na to że bez PACC będziecie mieli się tam szanse dostać. 2) To wy jesteście dla gry czy gra dla was, w tym wypadku gra jest dla was więc albo się dostosujcie albo wypad. 3) Jeśli uważacie że coś wam się należy (nowe tereny, potworki) to pobudka, to jest prawdziwy świat w którym bez kasy nic nie możesz. Ech no i teraz będzie jakiś miesiąc lub dwa debat na temat co będzie, jakie silne, co kto słyszał na temat update ;) |
Cytuj:
Jaki problem, przez kilka tygodni nie kupujcie chipsow i innych swinstw to bedziecie mieli pacca. |
Facc jest taką jakby wersją demo i reklamą ,która ma za zadanie zachęcić graczy do kupienia premium.Z tego względu nie ma co liczyć żeby Cipsoft zainwestował w miejsca dla facc poza kosmetycznymi zmianami.
|
zaraz jak się skończy szkoła (oceny nie takie złe mam nadzieje xp) napewno nie kupię pacca (ehh... szkoda 90zł marnować, szczególnie że tyle czasu tą kase zbierałem) zwolnią się zapewne expowiska na facc (zara po updacie), znowu zaczne grać i spróbuję wbić jakiś wyższy lv
cipsoft najpierw by spróbował załatać jakoś system gry i poprawić grywalność a potem dopiero co upa 3-10 nowych wysp itd... (jak co roku) |
heh
exactly....zwala z tych kolesi co tak gadaja...niech ogranicza te zasrane snickersy and another chips...and they have been premium account ;)
kupie pacca w wakacje to akurat ta wyspeka bedzie....trzeba bedzie ja oblookac :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
No ale ile jest wysp dla pacca a ile miast dla facca? nic by sie niestalo jak by zrobili tylko 1 nowe miasto dla facca :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |