Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Forum starych berylian (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130113)

saia 30-05-2007 14:50

co do tego ze sciaga pasy przez BlackD to w zasadzie mnie zdziwilo to ze zaplacili 5kk dla right , chociarz mi sie wydaje ze prawdopodobnie teraz po koleji beda ich hackowali w kazdym razie mam taka nadzieje.

okrzesik 30-05-2007 15:47

Corso... mimo ze najebales troche zlych evul rzeczy.... 3mam sie z toba;)

podpisany sperma.... YOU MADE MY DAY XD :*

Pamieta kto chociaz Last Draxinga ? :( oczywiscie mnie... aa Corso to ty mi pomogles z warrior addonem no tak :). Niech pierdola co chca ja tam lubie Corsa i nie bede sie sprzeczac jesli cos komus nie pasi to trudno... zdania sa podzielone. Jak mialbym miec chara na 120+ lvl... to bym do Kh sie przylaczyl... czemu ? Bo za bardzo mnei w*****alo "granie" nas polakow... co niektorych oczywiscie.....

podpisuje sie moim nasieniem.... zmieszanym z nasieniem Corsa....

//Last Draxing, Shiva'ramo
Ł.Okrzes// Pozdr !

Mat_team 30-05-2007 15:53

Corso nie pierdol mi że nie siedzisz bo mam twoje gg i wbijam o 7 przed budą Corso online , po szkole online i tak ciągle. nie pierdol więc o tym rl tak bo się jarasz szczeniaku jak nie wiem co byś w tym rl robił.

Ravuse 30-05-2007 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1457160)
Nie pisze jak legenda jakas,lol zarcik se tak napisalem a ten odrazu ojeju zaraz sie spuszcze napisal krwia ojejku ;)

Nie gralem po DHQ,majdan tylko gral (2owner) on doprowadzil do tego ze hak i wogole,mowilem mu zeby nie owalal kh bo to sie zle skonczy,no ale coz..mi nie zalezalo na charze.

Mat zapewniam Cie ze jestes wielkim noobem i jeszcze pamietam cie z czasow tych bocianow smiesznych co padles 2x od wlasnych guild memberow,czyli przezemnie ;)

Siedze Ciagle przed kompem?
Najpierw sprawdz ile h corso onnline byl potem gadaj,swoim czasem pg jebalem,po dhq juz nie gralem prawie wogole ;) Gdyby majdan chcial to by nie robil tego hunta, ale owalil kitanay , to czego sie spodziewac?

Podpisany sperma,
//
Corso

Bociany (Storks - nazwa by me) nie byly smieszne!

okrzesik 30-05-2007 16:31

Ehh a jesli nawet gra to co ? Ma ochote to i gra... z reszta jasno napisal ze predzej czy pozniej bedzie jeszcze grAC wiec sTfU kids i dajcie mu wolnosc... albo wpadnijcie mu na jame i siedzcie przy nim i kontrolujcie go -.-.....

Corso 30-05-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat_team (Post 1457418)
Corso nie pierdol mi że nie siedzisz bo mam twoje gg i wbijam o 7 przed budą Corso online , po szkole online i tak ciągle. nie pierdol więc o tym rl tak bo się jarasz szczeniaku jak nie wiem co byś w tym rl robił.

Corso onnline? A to ciekawe bo ban jest,a to ze na GG siedze to nie znaczy ze jestem przed komputerem lolq,Thats all.

@okrzesik:

Nasieniem xDDDDD Lol xD Nie no pzdr ziom ;d

@Ravuse:

Oj byla smieszna xddd

official site : Bociany.pl xd?

Lucas I 30-05-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1457639)
Corso onnline? A to ciekawe bo ban jest,a to ze na GG siedze to nie znaczy ze jestem przed komputerem lolq,Thats all.

@okrzesik:

@Ravuse:

Oj byla smieszna xddd

official site : Bociany.pl xd?

Jesli sie nie myle mam twoj nick na thorii albo 2 ownera
:)

BTW. Sircoran :p

Mat_team 30-05-2007 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucas I (Post 1457802)
Jesli sie nie myle mam twoj nick na thorii albo 2 ownera
:)

BTW. Sircoran :p

2 ownera tego cioty , specjalnie zacznę tam grać by ten ochlapus nie wbił więcej niz 50 :)

Estrellion 31-05-2007 13:10

Ilu on ma ovvnerow i tak nikt nie wie najlpiej go "ownowac" bo w tym nawet 10 mu nie pomoze ;d

Tomecqi 31-05-2007 18:10

Ja poczekam na nowe serwery tylko zeby to byly jakies PvP :) ale póki to nie nastąpi będę gral na Beryli ;]

Verixos 31-05-2007 18:36

Cytuj:

@ Corso
Albo jesteś childem albo Tibia ci zryła psychę :baby:
Nigdy takiego określenia nie słyszałeś? :D:D
Muahau pzr

Szakal_Wroc 01-06-2007 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomecqi (Post 1458940)
Ja poczekam na nowe serwery tylko zeby to byly jakies PvP :) ale póki to nie nastąpi będę gral na Beryli ;]

Widze, ze jestes z Wrocławia ;)

Dlaczego uciekasz z Berylii. Tu w sumie da sie grać...

H.L 01-06-2007 17:53

Posypia sie hacki

okrzesik 01-06-2007 20:19

Powiedzial co wiedzial xD

Ravuse 01-06-2007 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.L (Post 1460225)
Posypia sie hacki

Sypaly sie, sypia sie i beda sypac ... do czasu az Ajo trafi na osobe ktora potrafi uzyc tego co ma w glowie. Mysle ze wtedy Daniel troche zmniejszy uprawnienia bratu.

Dethmar 02-06-2007 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corsolopussy (Post 1457099)
O QRWA NO TO NIE WEJDE JUZ NAWET NA FORUM BERYLII BO POWIEDZIALES ZE MAM SIE ZAJAC THORIA :(....EJ DUPOWLAZ WBIJESZ KIEDYS 50? STUL LEPiEJ TEN PYSK BO ZOSTANIESZ ZJECHANY TAK JAK INNE LIZUSY JEBANE/ TUDZIEZ SKURWYSYNY KTORE NIE UMIEJA PO ANG. I PISZA "ME KILL ALL POLACK" ... ZANIM COS NAPISZESZ BALWANIE TO SIE ZASTANOW, JA NA BERYLII ZROBILES "COS" I BYLEM "KIMS" A TY ZROBILES "GOWNO" I "GOWNEM" BYLES - JESTES - BEDZIESZ XDdd bye ;)

1. Mam wiekszy niz 50 lvl.
2. Jestem 100 % pewny ze mam lepszy Ang od ciebie
3. WYPIERADALAJ

@Corso

Czyli hack byl przez blackd? Nie tak jak Ajo napisal ze dales passy mahl~?

Lubie_orzechy 02-06-2007 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1461185)
1. Mam wiekszy niz 50 lvl.
2. Jestem 100 % pewny ze mam lepszy Ang od ciebie
3. WYPIERADALAJ

@Corso

Czyli hack byl przez blackd? Nie tak jak Ajo napisal ze dales passy mahl~?

Słuchaj Ajo to będziesz w Zimę w klapkach chodził...
Pozdro...

H.L 02-06-2007 16:06

On musi go sluchac i byc poslusznym bo go ajo wyjebie i tak to zrobi

Gallar 02-06-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.L (Post 1461727)
i tak to zrobi

kwestia czasu ;- D

okrzesik 03-06-2007 03:14

Ajo to Ajo a Dethmar to... dupooliz... zasrany... corsolopiczka jakos tam czy jak ten nick mial dobrze prawi. Deth~ ty wy*******aj i co ze masz 91 + Lvl ? Idz jeszcze raz ubij bezpowodow Artie Lauk... no c'mon dziwko... jestes zalosny... i to jeszcze twoje... im not polack.... czego ty sie kurwo wstydzisz? Narodowosci ? ta?? a Moze lajzo sie boisz zostac wypierdolony z Berylii i chcesz dalej dupe lizac szwedom... wiezysz ze co zrobisz.. 120+ lvl ? Taa zrobisz... ale nie na Beryliii.... male powstanie dobrze zgrani ludzie i Szwedow Ciebie i reszty gowna nie bedzie juz na tym swiecie... miejmy nadzieje.... bo jak nie to ten caly swiat smierdzi.... niema co zal.pl....;(

Gallar 03-06-2007 09:37

@UP:
jakich szwedów?

myxando 03-06-2007 10:50

@ Szuszkin

Ma ktos moze kontakt z szuszkinem ? Jesli tak to prosze zeby ktos zostawil mi prywatna wiadomosc. Z góry dziekuje.

//Natholak ;)

H.L 03-06-2007 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar (Post 1462911)
@UP:
jakich szwedów?

VarNaMo :-D

okrzesik 03-06-2007 18:28

przykladowo varnamo :)....
.... Widze niema zainteresowania co do tworzenia nowych gildii do walki z Kh xD :cup: wiec po co kolwiek piszecie cokolwiek... zgrajcie sie...

Ravuse 03-06-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okrzesik (Post 1463828)
przykladowo varnamo :)....
.... Widze niema zainteresowania co do tworzenia nowych gildii do walki z Kh xD :cup: wiec po co kolwiek piszecie cokolwiek... zgrajcie sie...

Te ktore beda walczyc niedlugo, sa juz stworzone.

saia 03-06-2007 22:57

a jakie to gildie? xd
jak dla mnie to bedzie za jakis czas right vs spartan legion a wtedy bedzie szansa ich wykopac.
tylko mam pytanie , kto ich wykopie? xd Ci ktorzy maja jakies pozadne lv to juz dawno nie graja na berylii a reszta albo lize dupe albo ma mniejszy niz 40 lv

Gallar 04-06-2007 07:53

@UP: Pieprzysz misiu.
KH sie nie wykopie. Mają do dyspozycji masę postaci (mam tu na myśli i guild membersów, i tych, których formerzy mogą shakować {a są to nie tylko guild memberz ;]}.
Mają do dyspozycji tonę kasy, przez co, prosta analogia - mają masę run.
"bedzie szansa żeby ich wykopać" a potem się obudziłeś.

For the king and for the country hail KH !
+ )

Kajn 04-06-2007 08:31

Jesli right by chcialo wywolac wojne to wiadomo ze usuna z kompow blackd.

saia 04-06-2007 15:55

gallar mam pytanie czy ty umiesz czytac "misiu" ?

okrzesik 04-06-2007 16:28

@gallar :D
mocne :)

No niech sie right wezmie do roboty niech robia wojny niech sie pohackuja... a Gm to juz cale KH powinno dac delete.... wiecie juz czemu tzw. "black day in berylian history" to dzien czarny ? Bo deleted za mage i reszte dostalo tylko pare osob... anie cale Kh ;( pozdr :(

Gallar 05-06-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1464852)
Jesli right by chcialo wywolac wojne to wiadomo ze usuna z kompow blackd.

Kajn nie o to mi chodziło. Chodziło mi o ten tekst że 'jest szansa ich wykopać'. Ajo sie na tym serwerze zakorzenił, i jego sie już raczej po prostu wypieprzyć nie da.

@down: nie

saia 05-06-2007 23:48

po raz kolejny gallar sie ciebie pytam czy umiesz czytac?
gdybys doczytal moj tekst do konca zobaczylbys ze punktem mojej wypowiedzi nie bylo to ze mozna ich wykopac bo teraz juz nie ma takiej mozliwosci , ani nikomu sie niechce ani nie ma funduszy na walke przeciwko nie mu , conajwyzej ajo moze wykopac z serva right(czyt. po koleji hakowac) i tyle ale on bedzie gral dopuki mu sie nie znudzi.

Szakal_Wroc 08-06-2007 01:29

Nowa wojna się zaczyna... Mam nadzieje, ze Jinot nie spieprzy sprawy.

Gan'dalf 08-06-2007 13:20

Tak To MOze okazac Sie Najwieksza wojna Na tym servie ale czy to nie blef hmmm... Kto wie;/ sZKALA KTO TY TAK WOGULE Z HYPERIONU HMMM UKAZ SIE ^^B)

Szakal_Wroc 08-06-2007 15:41

Nic nie wskazuje na to aby to byl blef. Dobrze by bylo gdyby ktos z Too Late sie wypowiedzial na ten temat...

TaakHckaaT 08-06-2007 15:41

Dziozefia ??

H.L 08-06-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szakal_Wroc (Post 1472179)
Nic nie wskazuje na to aby to byl blef. Dobrze by bylo gdyby ktos z Too Late sie wypowiedzial na ten temat...

Kazdy poszedl w swoja strone

Dreso 08-06-2007 21:34

"Nic nie wskazuje na to aby to byl blef. Dobrze by bylo gdyby ktos z Too Late sie wypowiedzial na ten temat..."

Na razie podjelismy decyzje ze poczekamy na rozwoj wydarzen. Bo zbyt wiele jest niejasnosci zwiaznych z ta wojna(?). Prawdopodobnie zaczekamy na jakies fragi, aby ostatecznie sie przekonac. Jinot wczoraj zarzekal sie i robil wszystko, zeby nas przekonac mowiac nawet jak to on kocha Polakow;)

Mat_team 08-06-2007 21:47

Teraz jak ma gorąco w majtach to kocha a jak miał suchutko to wyzywał :D

Dreso 08-06-2007 22:44

Dlatego nie grzejemy sie...czekamys spokojnie na rozwoj wydarzen. Na razie to wszystko slabo wyglada. Right nie poszlo za Jinotem, tym skladem ktory sie szykuje nie ma zadnych szans.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45.