![]() |
Cytuj:
|
Wedlug mnie po updacie sie wszystko wyjasni. Szanse EM beda wieksze, gdyz maja leszpych knightow i pallkow. Ale zobaczymy. A ta cala wojna jest bezsensowna od samego poczatku. Nawet polowa ludzi nie zna powodu czemu CO sie dolaczylo do wojny
Po krotkim moim szperaniu doszedlem do wniosku ze nasz super power mistrz Inwestor to nikt inny jak rownie mistrzowski Piechtolot (80% pewnosci) Niech w wojnie wygra lepsze.(czyt. lepszy user bota) |
Cytuj:
@Inw~ Juz nie bedziecie mieli takie power Sd, taki masah pvp, playboy, street fighter aka Ghetti juz Wam sie nie nada, jak polowa guild ;] Ps. Wasze rzady zniszczyly Aldore. //Metek. |
Cytuj:
|
Normalnie jak was slucham to nie wyrabiam :) Moze nie bedziemy mieli takiego power sd ale co moze wielki Eli wbiegnie w nas i bedzie ciulal nas z miecza ? hahah
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ps: dlaczego myslisz ze to twoje "elo" itp. jest takie fajne? |
Hmmm one nie ma byc fajne. Pisze bo moge wiec elo :)
PS: Co do update to chyba nie bedzie takie do konca jak na tescie :) Zmieniaja juz obrazenie palkow i najtow wiec nie cieszcie sie tak mocno :) hehe elo again xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale i tak mam nadzieje ze eli / eleik / wizak / suchy beda zdobywali duzo wiecej fragow niz teraz, i CO wkoncu zniknie :)) |
Cytuj:
|
No bylo w majtkach bylo a czemu mialo nie byc ... :)
@Up No jezeli beda w miare rowne no to ok, nie mam nic przeciko temu zeby tam pall bil tak jak sork ale nie lepiej od sorka tak jak prezentowalo sie na poczatku testa :P elo ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Żal :) A co do wojny to uważam ze Chosen Ones ma dużo większe szanse,ale zobaczymy po Update ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Elaiden -Jun 17 2007, 14:07:39 CEST Killed at Level 96 by Gnom Okropny
and by Velocita la Viuda Niestety zaraz potem Velocita również padła ale cuż Gratz for EM:baby: |
Pff, znowu jedyna sztuczka do ktorej moze uciec sie EM .... zamiast wyjsc na open battle albo cos to znowu spingowali .... Po update nie myslcie ze bedzie wam lepiej, dalej jebany pz bedziecie grzac :)
|
Cytuj:
Dobrze kombinują na różne sposoby ale i tak wygra lepszy (CO) |
no w sumie masz racje ale pisze to tez zeby ludzie wiedzili czemu EM zawdziecza fragi :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko że na tej wojnie pomysłowość nie wygrywa :) Ważna jest siła . Osobiście uważam że gdyby wojna toczyla sie o pomysłowość taktyk to Em by wygrało :) |
A dlaczego jak na większości OB dostają srogo po tyłku :baby::baby::baby:
|
Cytuj:
|
@Inwestor
Tylko ty jestes takim debilem czy tez reszta CO? Wg. ciebie (lub was) kazdy frag dla EM to ping haha.. jestes po prostu popi****lony |
Vasilliev : Jun 18 2007, 12:05:05 CEST Killed at Level 130 by Royal Suchy
Lord Fighterr : Jun 18 2007, 12:07:12 CEST Killed at Level 128 by Fireplex Shirit Iron : Jun 18 2007, 12:05:20 CEST Killed at Level 134 by Maly wizak Piechtolot: Jun 18 2007, 12:07:26 CEST Killed at Level 154 by Posterunkowy Mariusz and by Royal Suchy |
@Roxen
Morda psie jebany. Czy ja napisalem ze wszystkie fragi tak zdobywaja ? A to ze mamy 2 x wiekszy sd power to gdy EM mieszalo sie w wojne to chyba wiedzieli o tym wiec neich teraz nie narzekaja na to ... |
Cytuj:
Ping Pong rox. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czemu EM tak bardzo boi sie przyznać że zagrało nie uczciwie? [Tylu zbiegu okoliczności by nie było ;)] |
Dokladnie jak napisal Ankel ... My potrafimy sie przyznac w przeciwienstwie do was .... Ja bedac w CO i sluchajac zawsze tej samej wymowki "spingowali mnie" sam mialem nutke niepewnosci bo ciagle to samo ze ping az do dnia kiedy sam zostalem spingowany i zobaczylem na wlasne oczy ze to prawde ze EM ostatnio tylko tak zdobywa fragi ... i sie dziwia ze my mowimy na nich zydy ....
|
Cytuj:
ah sorry tak przeciez spingowalismy dzisiaj 4 osoby naraz, uhm tak tak wszyscy mieli kicki, hacki itp |
Cytuj:
PS. mógłbyś zacząć pisać po polsku, 3x czytalem to co napisales zeby to zrozumiec XD Nie lepiej czasem isc do szkoly zamiast wbic troche expa ? xD Powiem wam ze cale CO tak funkcjonuje. Mam zioma na rl w CO, to wiem jak to wyglada |
Jestem człowiekiem kulturalnym, więc w przeciwieństwie do ciebie nie będę pisał jak ostatni debil czy jak to woli cię nazwać. Tak wogule zapytam czy jesteś członkiem CO ? Jeśli nie to nie wypowiadaj się czy oni pingują czy nie. NIe wiesz jak jest naprawdę to milcz. Wszyscy się śmieją z nas ? jakoś nie zauważyłem ?
Naszym celem jest wypędzić EM i ich zwolenników z Aldory za wszelką cenę. Będziemy abusować jak się nam spodoba i od naszego kaprysu ... ale tylko i wyłącznie zwolenników EM, no i chyba że ktoś nas wkurzy to wtedy. Broń Boże nie tkniemy gildii neutralnych, zdecydowali tak to respektujemy ich neutralność pozdro ;) P.S: nie zły poemat mi wyszedł xD |
Cytuj:
Kurwa człowieku, opamiętaj się. Z ciebie się śmieją, ale żeby z CO? Powiedz mi czemu CO to dziecinna i debilna gildia? Bo spingowała raz suchego? A EM pinguje cały czas CO? Już nie mówie o hakowaniu i tym podobnym ;) Ostatnio około 10 osób zostało spingowanych, ci co mieli pz padli. I POWIEDZ MI CZEMU CO TO DZIECINNA I DEBILNA GILDIA? Meh...meh.. dobra ok, żyj se swoim światem, bo debilem i dzieckiem to jak dla mnie, po twoich postach, wynika, że tylko ty nim jesteś. |
Dlatego dziecinna, że część członkow (nie wszyscy) zachowuja sie jak idioci i dzieciaki. Przykład - Ghetti, Lady Galfi itd. Po stronie EM tez jest taki, nie mowie ze nie (Tito~), ale w tej "dziedzinie" CO przewaza i kladzie na plecy cala Aldore, to fakt :) Ale czy to jest powod do dumy? Problem CO polega na tym ze wiekszosc z nich nie uznaje samokrytyki, a to czasem pomaga zrozumiec wiele rzeczy.
@Vagraav Daj spokoj, nie ruszacie ludzi neutralnych? To jak znalazl sie w wojnie Legendios i Brainn ? Dlaczego ludzie maja limity? (tak wiem, EM tez je daje) Czemu ludzie ktorzy znaja czlonkow EM na rl sa hunted? Chyba nie zaprzeczysz, ze w tym momencie powiedzialem prawde? |
[quote=Jiibav;1495157]nie mamy zadnych szans,ale poprzednie OB same sie wygraly, tak?
Miałem na myśli że w ogólnym wyniku nie macie żadnych szans na wygraną ;) Bitwy to co innego |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:24. |