Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   EM [119] vs. CO~ [90] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130528)

elmo_us 15-06-2007 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1487195)
Ja tez tak mysle ze to bedzie wlasnie odwrotnie haha :)

Hail CO

Wy zawsze myslicie odwrotnie, glownie palanty takie jak ty ktore sa swiecie przekonani o swojej boskoci. Up-date zmieni cholernie duzo ale obie strony sie zawioda.

Gratex 15-06-2007 18:10

Wedlug mnie po updacie sie wszystko wyjasni. Szanse EM beda wieksze, gdyz maja leszpych knightow i pallkow. Ale zobaczymy. A ta cala wojna jest bezsensowna od samego poczatku. Nawet polowa ludzi nie zna powodu czemu CO sie dolaczylo do wojny

Po krotkim moim szperaniu doszedlem do wniosku ze nasz super power mistrz Inwestor to nikt inny jak rownie mistrzowski Piechtolot (80% pewnosci)

Niech w wojnie wygra lepsze.(czyt. lepszy user bota)

Meteon! 15-06-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gratex (Post 1487431)
Wedlug mnie po updacie sie wszystko wyjasni. Szanse EM beda wieksze, gdyz maja leszpych knightow i pallkow. Ale zobaczymy. A ta cala wojna jest bezsensowna od samego poczatku. Nawet polowa ludzi nie zna powodu czemu CO sie dolaczylo do wojny

Po krotkim moim szperaniu doszedlem do wniosku ze nasz super power mistrz Inwestor to nikt inny jak rownie mistrzowski Piechtolot (80% pewnosci)

Niech w wojnie wygra lepsze.(czyt. lepszy user bota)

Kojak to z Ciebie nei bedzie.

@Inw~

Juz nie bedziecie mieli takie power Sd, taki masah pvp, playboy, street fighter aka Ghetti juz Wam sie nie nada, jak polowa guild ;]

Ps. Wasze rzady zniszczyly Aldore.

//Metek.

elmo_us 15-06-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gratex (Post 1487431)

Nawet gdybys mial racje to piechtolotem graja przynajmniej 3 osoby wiec za bardzo to nam nie pomaga:)

Inwestor 16-06-2007 00:06

Normalnie jak was slucham to nie wyrabiam :) Moze nie bedziemy mieli takiego power sd ale co moze wielki Eli wbiegnie w nas i bedzie ciulal nas z miecza ? hahah

Straznik Monopolowego 16-06-2007 02:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1487595)
Nawet gdybys mial racje to piechtolotem graja przynajmniej 3 osoby wiec za bardzo to nam nie pomaga:)

Pewnie jakis prostak do expienia

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1484347)
Mam fragi i nie musze sie nikomu chwalic flecie :) Ty za to jestes nikim wiec zal :) elo xD

Jestem nikim? Zalezy z jakiego punktu widzenia patrzysz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1484565)
Czy raczycie pisać z sensem tzn nie wyzywać się o byle gówno itd i zamiast pisać 89654676132156465 postów, to macie problem edytować posty .... rozmowa jest o wojnie a nie że ten to tamten tamto .... (Zwracam się do wszystkich CO EM i resztę)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1485031)
Wez morde zamknij.

Co jest vargaav nie mozesz zapanowac nad ziomami z gildi?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1485031)
. Gdybym tutaj nie zacza pisac czegokolwiek temat stal by dalej na 2 stronie.

Oooo dzieki ci Panie!

Ps: dlaczego myslisz ze to twoje "elo" itp. jest takie fajne?

Inwestor 16-06-2007 05:24

Hmmm one nie ma byc fajne. Pisze bo moge wiec elo :)

PS: Co do update to chyba nie bedzie takie do konca jak na tescie :) Zmieniaja juz obrazenie palkow i najtow wiec nie cieszcie sie tak mocno :) hehe elo again xD

Ojciec Dyrektor 16-06-2007 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1488464)
...
Co jest vargaav nie mozesz zapanowac nad ziomami z gildi?

Ja nie jestem za to odpowiedzialny. Ja jedynie zwracam się z uprzejmą prośbą.

tibiaplayer 16-06-2007 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1488487)
Hmmm one nie ma byc fajne. Pisze bo moge wiec elo :)

PS: Co do update to chyba nie bedzie takie do konca jak na tescie :) Zmieniaja juz obrazenie palkow i najtow wiec nie cieszcie sie tak mocno :) hehe elo again xD

ale kupa w majtach juz byla ze strachu, nie? x)

ale i tak mam nadzieje ze eli / eleik / wizak / suchy beda zdobywali duzo wiecej fragow niz teraz, i CO wkoncu zniknie :))

elmo_us 16-06-2007 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibiaplayer (Post 1489375)

ale i tak mam nadzieje ze eli / eleik / wizak / suchy beda zdobywali duzo wiecej fragow niz teraz, i CO wkoncu zniknie :))

To nie jest takie pewne, ale pewne jest ze sam Nemtor nie zdobedzie o zgrozo kolejnych ~40 fragow bo juz nie bedzie mial az takiej sily przebicia :O. Cip caly czas pracuje nad wszystkim i z tego co wyczytalem to chca zeby wszystkie postacie byly w miare "rowne" oslabia sorcow i troche podrzuca knightow/palkow, tak zeby wyrownac "jako tako" obrazenia. No nie ma co ukrywac ze druidzi tym razem straca ale coz...

Inwestor 16-06-2007 17:48

No bylo w majtkach bylo a czemu mialo nie byc ... :)

@Up
No jezeli beda w miare rowne no to ok, nie mam nic przeciko temu zeby tam pall bil tak jak sork ale nie lepiej od sorka tak jak prezentowalo sie na poczatku testa :P elo ;)

BingooCola 16-06-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibiaplayer (Post 1489375)

Nadzieja matką głupich :)

Trelemorele666 16-06-2007 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1488656)
Ja nie jestem za to odpowiedzialny. Ja jedynie zwracam się z uprzejmą prośbą.

Czy uważasz że to coś pomorze? Zawsze znajdą się jakieś dzieciaki którzy chociaż w świecie gry mogą pozgrywać kozaka,jakie to on ma "bogate słownictwo" Można sie chwalić ze zna sie takie słowa jak "kurwa,s*******aj itd"
Żal :)

A co do wojny to uważam ze Chosen Ones ma dużo większe szanse,ale zobaczymy po Update ;)

Majkell 17-06-2007 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1487595)

A co, wyłudzisz ip od modka i bedziecie go pingowac?

elmo_us 17-06-2007 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majkell (Post 1491052)
A co, wyłudzisz ip od modka i bedziecie go pingowac?

A tobie o co niby chodzi, co mnie obchodzi iloma osobami gra piechtolot. Boze, nie mysl sobie ze prowadze jakies dochodzenie bo mam to w glebokim powazaniu.

Trelemorele666 17-06-2007 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1491816)
A tobie o co niby chodzi, co mnie obchodzi iloma osobami gra piechtolot. Boze, nie mysl sobie ze prowadze jakies dochodzenie bo mam to w glebokim powazaniu.

Skoro nie obchodzi Cie iloma osobami gra Piechtolot to po co w ogóle zaczynasz temat? Jednak to musi Cie interesować skoro wiesz że przynajmniej 3:D

Trelemorele666 17-06-2007 18:48

Elaiden -Jun 17 2007, 14:07:39 CEST Killed at Level 96 by Gnom Okropny
and by Velocita la Viuda

Niestety zaraz potem Velocita również padła ale cuż Gratz for EM:baby:

Inwestor 17-06-2007 19:07

Pff, znowu jedyna sztuczka do ktorej moze uciec sie EM .... zamiast wyjsc na open battle albo cos to znowu spingowali .... Po update nie myslcie ze bedzie wam lepiej, dalej jebany pz bedziecie grzac :)

Trelemorele666 17-06-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1492045)
Pff, znowu jedyna sztuczka do ktorej moze uciec sie EM .... zamiast wyjsc na open battle albo cos to znowu spingowali .... Po update nie myslcie ze bedzie wam lepiej, dalej jebany pz bedziecie grzac :)

Dziwisz sie ? Przy takiej sile jaką ma Chosen Ones nie mają żadnych szans :)
Dobrze kombinują na różne sposoby ale i tak wygra lepszy (CO)

Inwestor 17-06-2007 20:22

no w sumie masz racje ale pisze to tez zeby ludzie wiedzili czemu EM zawdziecza fragi :)

tibiaplayer 17-06-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1492240)
no w sumie masz racje ale pisze to tez zeby ludzie wiedzili czemu EM zawdziecza fragi :)

na moje to piszesz to po to zeby ludzie myslieli ze EM oszukuje etc i ze to oni sa gorsi, a tak nie jest ;>

Trelemorele666 17-06-2007 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibiaplayer (Post 1492276)
na moje to piszesz to po to zeby ludzie myslieli ze EM oszukuje etc i ze to oni sa gorsi, a tak nie jest ;>

Obie gildie nie graja Fair :) ale w Miłości i na Wojnie wszystko jest dozwolone !
Tylko że na tej wojnie pomysłowość nie wygrywa :) Ważna jest siła . Osobiście uważam że gdyby wojna toczyla sie o pomysłowość taktyk to Em by wygrało :)

Pniaku 17-06-2007 23:20

A dlaczego jak na większości OB dostają srogo po tyłku :baby::baby::baby:

Mihash 18-06-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pniaku (Post 1492702)
A dlaczego jak na większości OB dostają srogo po tyłku :baby::baby::baby:

Bo oni maja 2x większy sd power?

roXen 18-06-2007 00:41

@Inwestor

Tylko ty jestes takim debilem czy tez reszta CO? Wg. ciebie (lub was) kazdy frag dla EM to ping haha.. jestes po prostu popi****lony

Mihash 18-06-2007 13:35

Vasilliev : Jun 18 2007, 12:05:05 CEST Killed at Level 130 by Royal Suchy

Lord Fighterr : Jun 18 2007, 12:07:12 CEST Killed at Level 128 by Fireplex

Shirit Iron : Jun 18 2007, 12:05:20 CEST Killed at Level 134 by Maly wizak

Piechtolot: Jun 18 2007, 12:07:26 CEST Killed at Level 154 by Posterunkowy Mariusz and by Royal Suchy

Inwestor 18-06-2007 14:07

@Roxen

Morda psie jebany. Czy ja napisalem ze wszystkie fragi tak zdobywaja ? A to ze mamy 2 x wiekszy sd power to gdy EM mieszalo sie w wojne to chyba wiedzieli o tym wiec neich teraz nie narzekaja na to ...

Ankel 18-06-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1493497)
Vasilliev : Jun 18 2007, 12:05:05 CEST Killed at Level 130 by Royal Suchy

Lord Fighterr : Jun 18 2007, 12:07:12 CEST Killed at Level 128 by Fireplex

Shirit Iron : Jun 18 2007, 12:05:20 CEST Killed at Level 134 by Maly wizak

Piechtolot: Jun 18 2007, 12:07:26 CEST Killed at Level 154 by Posterunkowy Mariusz and by Royal Suchy

Ping Pong rox.

Mihash 19-06-2007 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankel (Post 1494565)
Ping Pong rox.

No i po co to piszesz? Przecież każdy już wie że jak ktoś z Co pada to był pingowany, zhakowany i wogóle nie miał akurat prądu.

Ankel 19-06-2007 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1494954)
No i po co to piszesz? Przecież każdy już wie że jak ktoś z Co pada to był pingowany, zhakowany i wogóle nie miał akurat prądu.

Po to pisze zeby ludzie zobaczyli jacy wy super jestescie,my przynajmiej potrafimy sie przyznac ze kogos tam spingowalismy a wy, wypieracie sie zawsze.Dzisiaj o dziwo, ludzie zero laga etc,wybieglismy po ithilida i zaraz kazdy mial freezy,przerywalo na tsie ludzi,przypadek nie?Jak zawsze.

Trelemorele666 19-06-2007 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankel (Post 1494964)
Po to pisze zeby ludzie zobaczyli jacy wy super jestescie,my przynajmiej potrafimy sie przyznac ze kogos tam spingowalismy a wy, wypieracie sie zawsze.Dzisiaj o dziwo, ludzie zero laga etc,wybieglismy po ithilida i zaraz kazdy mial freezy,przerywalo na tsie ludzi,przypadek nie?Jak zawsze.

Popieram
Czemu EM tak bardzo boi sie przyznać że zagrało nie uczciwie?
[Tylu zbiegu okoliczności by nie było ;)]

Inwestor 19-06-2007 00:50

Dokladnie jak napisal Ankel ... My potrafimy sie przyznac w przeciwienstwie do was .... Ja bedac w CO i sluchajac zawsze tej samej wymowki "spingowali mnie" sam mialem nutke niepewnosci bo ciagle to samo ze ping az do dnia kiedy sam zostalem spingowany i zobaczylem na wlasne oczy ze to prawde ze EM ostatnio tylko tak zdobywa fragi ... i sie dziwia ze my mowimy na nich zydy ....

Jiibav 19-06-2007 07:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trelemorele666 (Post 1492049)
Dziwisz sie ? Przy takiej sile jaką ma Chosen Ones nie mają żadnych szans :)
Dobrze kombinują na różne sposoby ale i tak wygra lepszy (CO)

nie mamy zadnych szans,ale poprzednie OB same sie wygraly, tak?

ah sorry tak przeciez spingowalismy dzisiaj 4 osoby naraz, uhm tak tak wszyscy mieli kicki, hacki itp

roXen 19-06-2007 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1493534)
@Roxen

Morda psie jebany. Czy ja napisalem ze wszystkie fragi tak zdobywaja ? A to ze mamy 2 x wiekszy sd power to gdy EM mieszalo sie w wojne to chyba wiedzieli o tym wiec neich teraz nie narzekaja na to ...

Jaki fart ze sie nie zdecydowalem kiedys na to zeby isc do CO lmao. Teraz cala aldora smiala by sie i ze mnie. CO to chyba najbardziej debilna i dziecinna gildia w calej tibii.

PS.
mógłbyś zacząć pisać po polsku, 3x czytalem to co napisales zeby to zrozumiec XD Nie lepiej czasem isc do szkoly zamiast wbic troche expa ? xD Powiem wam ze cale CO tak funkcjonuje. Mam zioma na rl w CO, to wiem jak to wyglada

Ojciec Dyrektor 19-06-2007 10:42

Jestem człowiekiem kulturalnym, więc w przeciwieństwie do ciebie nie będę pisał jak ostatni debil czy jak to woli cię nazwać. Tak wogule zapytam czy jesteś członkiem CO ? Jeśli nie to nie wypowiadaj się czy oni pingują czy nie. NIe wiesz jak jest naprawdę to milcz. Wszyscy się śmieją z nas ? jakoś nie zauważyłem ?
Naszym celem jest wypędzić EM i ich zwolenników z Aldory za wszelką cenę. Będziemy abusować jak się nam spodoba i od naszego kaprysu ... ale tylko i wyłącznie zwolenników EM, no i chyba że ktoś nas wkurzy to wtedy. Broń Boże nie tkniemy gildii neutralnych, zdecydowali tak to respektujemy ich neutralność pozdro ;)

P.S: nie zły poemat mi wyszedł xD

Majkell 19-06-2007 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen (Post 1495199)
Jaki fart ze sie nie zdecydowalem kiedys na to zeby isc do CO lmao. Teraz cala aldora smiala by sie i ze mnie. CO to chyba najbardziej debilna i dziecinna gildia w calej tibii.

PS.
mógłbyś zacząć pisać po polsku, 3x czytalem to co napisales zeby to zrozumiec XD Nie lepiej czasem isc do szkoly zamiast wbic troche expa ? xD Powiem wam ze cale CO tak funkcjonuje. Mam zioma na rl w CO, to wiem jak to wyglada

Kurwa człowieku, opamiętaj się. Z ciebie się śmieją, ale żeby z CO? Powiedz mi czemu CO to dziecinna i debilna gildia? Bo spingowała raz suchego? A EM pinguje cały czas CO? Już nie mówie o hakowaniu i tym podobnym ;) Ostatnio około 10 osób zostało spingowanych, ci co mieli pz padli. I POWIEDZ MI CZEMU CO TO DZIECINNA I DEBILNA GILDIA? Meh...meh.. dobra ok, żyj se swoim światem, bo debilem i dzieckiem to jak dla mnie, po twoich postach, wynika, że tylko ty nim jesteś.

roXen 19-06-2007 11:02

Dlatego dziecinna, że część członkow (nie wszyscy) zachowuja sie jak idioci i dzieciaki. Przykład - Ghetti, Lady Galfi itd. Po stronie EM tez jest taki, nie mowie ze nie (Tito~), ale w tej "dziedzinie" CO przewaza i kladzie na plecy cala Aldore, to fakt :) Ale czy to jest powod do dumy? Problem CO polega na tym ze wiekszosc z nich nie uznaje samokrytyki, a to czasem pomaga zrozumiec wiele rzeczy.

@Vagraav

Daj spokoj, nie ruszacie ludzi neutralnych? To jak znalazl sie w wojnie Legendios i Brainn ? Dlaczego ludzie maja limity? (tak wiem, EM tez je daje) Czemu ludzie ktorzy znaja czlonkow EM na rl sa hunted? Chyba nie zaprzeczysz, ze w tym momencie powiedzialem prawde?

Trelemorele666 19-06-2007 11:53

[quote=Jiibav;1495157]nie mamy zadnych szans,ale poprzednie OB same sie wygraly, tak?

Miałem na myśli że w ogólnym wyniku nie macie żadnych szans na wygraną ;) Bitwy to co innego

Ankel 19-06-2007 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen (Post 1495364)
Dlatego dziecinna, że część członkow (nie wszyscy) zachowuja sie jak idioci i dzieciaki. Przykład - Ghetti, Lady Galfi itd. Po stronie EM tez jest taki, nie mowie ze nie (Tito~), ale w tej "dziedzinie" CO przewaza i kladzie na plecy cala Aldore, to fakt :) Ale czy to jest powod do dumy? Problem CO polega na tym ze wiekszosc z nich nie uznaje samokrytyki, a to czasem pomaga zrozumiec wiele rzeczy.

@Vagraav

Daj spokoj, nie ruszacie ludzi neutralnych? To jak znalazl sie w wojnie Legendios i Brainn ? Dlaczego ludzie maja limity? (tak wiem, EM tez je daje) Czemu ludzie ktorzy znaja czlonkow EM na rl sa hunted? Chyba nie zaprzeczysz, ze w tym momencie powiedzialem prawde?

Rotfl,po twojej wypowiedzi moge stwierdzic ze nie grales nigdy na aldorze(buhaha),Legendios zostal zabity za to, kiedy Mevia Crese expila na smokach i pokazala soft bootsy Legendiosowi.To zaraz przylecialy nooby hary em i probowaly ja zabic,ale Ty wiesz swoje wiec looz.Brainn zlurowal 3 dle na Bamiona i padl na POI quescie,wiec Zecik powiedzial mu ze ma placic a ten "wole dojsc do em".Limity po to sa zeby potem nie dolaczyli do nich jacys ludzie,zrozum to wkoncu,pewnie jestes osoba ktora dostala limit i nie wiesz co zrobic to zalisz sie na forum.Jak tak bardzo lubisz EM to dojdz do nich.

Mihash 19-06-2007 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankel (Post 1494964)

To wy zaczęliście tę wojnę. Teraz ponosicie jej konsekwencje. I proszę nie pisz mi tutaj o grze fair czy coś w tym rodzaju - sami nie raz gracie nie czysto więc nie wiem po jaką cholerę tak narzekacie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:24.