![]() |
@up
bo nie ty? |
O ktorym Abo mowisz? O tym knightciku co teraz gra na Abo czy o Mr Abo? Poki co Mr Abo gra na Steinerze i jest po tej przegranej stronie, wiec nie badz taki pewny wielkiej mocy swojego "idola"
|
Cytuj:
Co do tego ,ze polacy poleca masz chyba racje bo do mnie tez doszly takie sluchy i to od swe ;x ale wyj*bane ,PA polacy czy swe ... jeden ch*j w sumie ;ddd |
Cytuj:
Obecna sytuacja nie potrwa dlugo jestem o tym przekonany. |
14:56 xx: moothonost sprzedany
14:56 yy: kto nim gra? 14:56 xx: nie wiem, jakis swe Prawda? |
kiedys nim gral nawet Liam ,w tej chwili nie wiem ale calkiem mozliwe ze jakis swe nim gra.. Wtedy jak znoobil i nie jebnal ue jak byl trap na abo to tez gral jakis swe..
|
Wszyscy zmieniają ownerów jak rękawiczki :P
|
Cytuj:
|
Mooth jest ciagle ten sam.
|
@Kyranczyk
Jesteś zajebiście śmieszny... I sharować chara to ja nie zamierzam. I nie mów "podoba nam się", bo nie wszyscy mają takie kozackie poczucie humoru jak Ty ._. |
Cytuj:
oh no plax no kill me Hmm new war mr olik kiedy znowu dojdziesz do Mr ABo przylizać mu dupe |
Zeby rozwiac wszelkie plotki, Mr Abo (ten ktory obecnie gra steinerem) byl nie obecny przez pare dni wrocil we czwartek i powiedzial ze nie chce walczyc z kolegami z ktorymi byl w jednej gildi bardzo dlugo itd, powiedzial ze bedzie retired jak narazie i moze zalatwic pokoj, zgodzilismy sie i teraz jest pokoj.
Panie kyranczyk po poziomie twoich wczesniejszych postow (typu : "ty tez ? powiedz nam z kim scharujez podoba sie nam twoje PG") wnioskuje ze nie jestes demonem inteligencji i uchyle sie od odpowiedzi na twoje pytanie :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Prawda jest taka, ze Olik cie pojechal i mial racje, bo inteligencja nie dorownujesz mojemu psu, bo on przynajmniej nie szczeka jak nie ma racji. Pozdro. |
Weź kyranczyk pójdź już lepiej z tego forum, bo z deka zamulasz. Bić się z ludźmi o głupią grę chcesz? To co ty byś zrobił, jakby ci mama neta odłączyła :s
|
Cytuj:
wroc jak zmadrzejesz ;) hooliganka widze co? wiec sobie uswiadom raz na zawsze to jest Tibia, gra pixelkowata ktora nijak ma sie do zycia rl... chcesz sie pona*******ac? wyjdz sobie na ulice i przekop jakas staruszke... na pewno ci ulzy :D jak wiadomo nie przepadam za olikiem, ale to jest forum, na ktorym kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie. On sie wypowiedzial na temat ze nie grzeszysz inteligencja i w 100% sie z nim zgadzam... ty skontrowales go w sposob ze dobrze robi loda, dajac tym samym kolejny przyklad na to, ze nie dosc ze jestes glupi, to jeszcze nie kulturalny. Powtorze jeszcze raz xD wyjdz i nie wracaj |
Cytuj:
Jak bys domnie chcial wpasc to wes numerek i poczekaj w poczekalni ;x |
Wracając do tematu to chyba już nieaktualny. Teoretycznie już po wojnie
|
Nie teoretycznie tylko praktycznie. Wojny nie ma od 2 dni a mowi o tym ten temat: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1689238 .
|
Koniec tej, Za to nowa juz sie zbliza;)
|
Jakie guildie będą się bić? :P
|
Zaxevo: prosze Cie, no nie mow ze sie nie domyslasz :confused:
|
No mam jakieś przypuszczenia, ale nie chcę się marszczyć :P
|
OMg, znów wojna? Mało im? Ciągle sie tłuką zamiast dwusteki lvlu wbijać ;)
|
No i mamy war Abo wypowiedzial war memberom Bromma teamu ;)
(Acribus, Tralla etc.) LEcz niestety to nie ten war na ktory czekamy, =) |
ROTFL /10 znaków/
|
|
z tym bromma team to sciema,jak i kosmicznymi paymentami przeciez turghol patteh acribus nadal pozostaja vice leaderami =]
|
Jeszu ludzie jak macie zamiar robic kazdy nowy temat kiedy te downy zaczynaja robic osobna gildie to ja dziekuje za spam, oni co chcwile sie bija, schodza, walcza, pa(łują) to zaczyna byc nudne... zrobcie nowy temat o wydarzeniach z kyry i tam to ciagnijcie zamiast robic co chwile nowy temat o jakiej duperele, od niedawana temat wydarzenia z kyry zaczoł zamieniac sie w 1 wielki spam, np to Rose Haked!! -.^ co to kogo obchodzi i czy jest to takie wazne zeby robic na ten temat nowy dział? Zastanowcie sie...
Cytuj:
Czy ten cały dział ma byc jednym wielkim SPAMEM na ktorym kazdy gada o jakis duperelach? :( |
up
ludziom anie ludzia |
za co manderigon niby mial hunta ??:cygaro:
|
war rlz :]
ja to jestem za kyhomg oczywiscie :p no fear to .... nie bede sie o nich zle wyrazal :p :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |