![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Romanian-American University = Rau Grinakh ;>?
jak wam sie chce to kombinujcie ;P |
Cytuj:
Usarq skrobnij kiedys ;P |
A skile lecą nieziemsko-.- ma ktoś jakieś wskazówki? Bo nie mam cierpliwości do treningu (Pzdr Thoris, Valegard itp. :D )
|
Co do Update :
Nie rozumie Cipów kiedys pisali ze jak cos wejdzie w update to juz tego nie cofna bo od tego sa test servy zeby jeszcze cos zmienic , teraz nie dali mozliwosci wypowiedzi wszystkim graczom i tylko tutorzy wchodzili na testa--.-- Pogorszyli sorcow nie kumam czemu skoro kiedys ich polepszyli -.- Teraz ziomwy update bedzie "dla srocow"?:s |
Cytuj:
A jedna rzecz mnie zdziwiła.... Zyrex w Ethical? :P |
Cytuj:
|
Anumku, fifroku ty jeden...
12:54 You lose 157 hitpoints due to an attack by Li'su. 12:54 You lose 211 hitpoints due to an attack by Li'su. 12:55 You lose 233 hitpoints due to an attack by Li'su. 12:55 You lose 211 hitpoints due to an attack by Li'su. 12:55 You lose 185 hitpoints due to an attack by Li'su. 12:55 You lose 183 hitpoints due to an attack by Li'su. ^Sds Ja bym tego 'troche' nie nazwal Visow komentowac to mi sie nawet nie chce. Za to mlody swoim gownianym palkiem bije nawet 200+ ze strzal pvm. Biorac pod uwage ze mam 50 lvl i 10x expa wiecej to ja bym tego kurwa 'balanced' nie nazwal. plus sio przez sciany nie moge robic, bo kur*a zjeb*li arene i tam mozna bylo tego naduzywac, wiec zamiast naprawic po prostu zabrali jeden z najwiekszych atutow druida. Aha.. zapomnialem ... bylem z kashem na demkach.. ze spearow -.-' http://forum.tibia.pl/showthread.php...72#post1517172 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
exori gran - od 70 lvl wiec mało kto z tych rycków którzy tu pisza ma taki exori hur - takie sobie , na 80 lvl bije do 90 max exori mas - 2x gorsze niż gfb a bierze 160 many wiec nie piepszcie ze takie super evul czary. Nie widze różnicy miedzy strzalami z visa .Przed upem kumpel z visa na 37 lvl bił do 150~ teraz bije do 145~ i mu to nie przeszkadza. Sork dalej robi po 80k/h na dragach wiec duzo sie nie zmieniło. ktoś pierniczył ze odejdzie mdw,tripida i seru? Lol , kto bedzie chcial stracic 300 lvl i nie grać? wieź się dziecko zastanów . Ps. seru to knight wiec mu ten up pasuje -.- |
Następną łatką będzie zmniejszenie ilości many potrzebnej postaciom magicznym na robienie mlv. Tak, żeby szybciej im to po prostu szło.
|
Anas Kiro
Jun 29 2007, 13:26:55 CEST Killed at Level 125 by Firenze Bellator and by Jinn Bax Powod?:q |
Sharing z Aureliussem xDDD.A o prawdziwym powodzie wiedzą nie liczni i tyle wystarczy.
|
Cytuj:
Sork dalej robi po 80k/h na dragach wiec duzo sie nie zmieniło. a palki/ryce 2x tyle robia ktoś pierniczył ze odejdzie mdw,tripida i seru? Lol , kto bedzie chcial stracic 300 lvl i nie grać? wieź się dziecko zastanów ale tripida jest chyba retried pls? Cytuj:
Cytuj:
|
Phoenix uwielbiam twoje wypowiedzi.Byłem na hero jadlem sobie elegancko zupke i gadalem na gadu czkeajac an resp na hero gdy oni wpadli,od kopa byłemw trapie było ich 10+ zgasić na kombo raczej im by ciezko było poporstu żal mi uhow bylo i sie złożyłem.Więc jeśli ch*** wiesz to jak to było?,,Pyskiem w dół".Ja wiem Ty jestes tak zajebisty że Arc by sie rozstąpiło przed Tobą jak woda przed Mojżeszem ale prosze Cie skończ pierd**** bo szukasz tutaj tylko zaczepki na tym forum
|
Cytuj:
//Metek. |
żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal na wrotkach
|
Z tego co pamiętam to jedyna szansa Anasa na przeżycie było skakanie na schodach aż do safe servera, albo wsparcie jakiś samobójców którzy by mu pomogli.
|
Cytuj:
Arc nie ma przyjaciól..ma Phoenixa |
Cytuj:
@down 10 kończe za 2 miechy, a nie pisze każdego słowa wielką literą :( |
Nie MÓw Tak Niedobry CzŁowieku!! Wysmiewasz Sie Z Byle Czego, Piszesz Glupoty I Wogole Zachowujesz Sie Jak Moj 10 Letni Kuzyn.
|
Blade'Massters tez padl :<
@Vere, Vasp, Ripper, Phoenix, Evuller Fszyscy zdedzicie!!!!!!111 Macie roka na meinie bo muj pro to Super Patryk wienc sie stszeszcie lepiej!!!11111 @Film z Anasem Widzieliście co Mendill napisał na końcu? ^^ |
@Kiełek Ej nie wez plx ej czmeu mie hcesz zdedzic?
zawolam koleguf i zobaczysz mam durzyh koleguf Nobie nie zdedzisz nas fszystkih bo oni maja esde i durzo manasuw Jar Nove padl :q |
Reason jest jakze powazny...
Chlopaki poprostu nie lubia update i bija knightow i paladynow. |
I dobrze, teraz kolej na deduwe kiełkowego knajta
|
Cytuj:
Gz Maxiu za wbicie 100<3:D |
Firenze Bellator śmierdzi... Jak go hakne to zawita na rookgardzie:D:D:D
|
Do wszystkich powyżej, pomyślcie o użytkownikach, którzy w poszukiwaniu cennych opinii muszą przedzierać się przez tonę radosnych twórczości. Jeśli więc nie macie nic do powiedzenia, to powstrzymajcie świerzbienie paluszków.
Nie mam na celu nikogo obrażać, lecz widzę, że to forum kompletnie schodzi na psy. Może ten post skłoni niektórych do refleksji. ;O |
A ta gildia ma sojusz z Arc? :)
btw. wybiera sie ktos na pirate outfit quest? : | |
Cytuj:
Gz spostrzegawczości :baby::baby: |
Cytuj:
@up Zdedzisz za poprawianie mnie :P |
Gildia...
:confused: wyję troszkę poza temat ale..... muszę znalezc vice leaderów do gildii
[GUILD]Heroes Dynasty[/GUILD] :)) zapraszam:) |
Może byś pomyślał zanim coś napiszesz? To temat z plotkami o Iridi!!! Załóż nowy dział i tyle.. kolejny idiota jakby tych wcześniejszych było mało. :/
|
Krąży plotka, że Danthorr chce wrócić.
Kto za/przeciw? |
up /\ mi to wisi :q
Mass Kick :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale ten pierwszy z wypowiedzi Lisa xD |
A czy krążąca plotka wie, czy Danthorr zamierza stworzyć nową postać czy 'odzyskać' knighta o imieniu Danthorr?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25. |