![]() |
Cytuj:
Swoja droga, Draz jako przyklad osoby ogarnietej - HAHAHAHAH |
Ja też się wypowiem na ten temat
Jak by to było jak by wojny nie było ? Każdy miałby szanse na wbicie jakiegoś lvl bez ,,pa" i huntów azura stała by się lepsza ale jak narazie to jest nie realne ale mogło by tak być jak by wanted nie robiło takich ,,scenek" Fajnie by tak było jak by np. jeden gracz albo team mógł by zajmować np. resp hydr na max 4h bo przecież każdy chce grać i mieć z tego zabawę albo pieniądze :D |
żalisz sie nam kolego, ze nie spełniasz swoich marzeń ?
|
Ludzie pokazcie mi serwer pvp na którym nie ma PA ze strony gildi która trzyma wladze na serwie ??. Na kazdym serwie tak jest i bedzie ze gildia trzymajaca wladze prowadzi swoja polityke bo tu ona dyktuje warunki bo nikt im nie podskoczy. A jezeli nie podoba sie gra na serwach pvp to wypad na nób pvp:baby::baby::baby::baby::baby:
|
Kazuru na non pvp poszedles?:D
|
źle mnie zrozumieliście X( chodzi mi oto że na azurze już przesadzają
|
Cytuj:
Nigdy nie bede gral na nób pvp bo to tylko strata czasu. |
Cytuj:
A co do wojny. Moim zdaniem same wbijanie lvli nie jest "fajne". Prawdziwa zabawą jest wlasnie wojna. (ale to juz jest moja opinia) |
Cytuj:
nie tylko Twoja, swojego czasu ja tez gralem tylko dla wojny :P Wiem Kazur noobQ, ze tam grasz bo pisales do mnie;p |
Chyba nadszedl czas aby odejsc z Azury :D
Dziekuje wszystkim za mila gre oraz za te mniej mile momenty. c U all :) |
Czemu tak to ?
|
Cytuj:
o co kaman?:P |
Mort Kell rośnie w sile.. ;]
|
Faktycznie.. wracają stare legendy (ciekawe tylko, jacy ownerzy :D).. może znów niedługo zrobi się ciekawie na Azurze ;P
|
Szkoda że dawny Dalipi podpiera teraz jakiś pomnik w Warszawie :( Nie ma to jak wojsko :)
|
yavi odkup chara i wracaj:D
Gogo Mort Kell możecie to zrobić server z wamI!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |