![]() |
Użytkowników czytających ten temat: 337 (zarejestrowanych: 108, gości: 229)
Na ten teaser wszyscy czekali xD |
a czar exori jest dal kogo? ofkorz ze dla pacc. a więc
CIP says: Kupujcie PACC!! @topic z tymi broniami od lvl-a to zajebioza |
Cytuj:
337! usaisjieojoejeoije Tibia.pl pobiła MDW ! xDDD |
Cytuj:
Teraz mojego w hammera będe mógł wsadzić komuś w dupe :baby: |
Cytuj:
|
Muahuhuhauhua... i zarazem own3d. Wszyscy sorcowie i druidzi teraz "brawo cipsoft", "ale do dupy ta tibia". Poprostu nie możecie się nazywać graczami. Napewno zrobiliście sorca lub druta bo łatwo się nimi gra, a teraz płaczecie.I dobrze wam tak.Żeby nie było, ja też jestem drutem.Bardzo się ciesze, że teraz się będzie liczył mlvl, bo kiedyś to mój uh maker walił na 30 mlvl'u (lvl 13) z SD po 100 w potwora, a jakiś tam sorc lub drut z lvl'em 25 i mlvl'em 15 walił po 200 w potwora.
BTW. Bez urazy wszyscy magowie i druidzi. =] |
Użytkowników czytających ten temat: 326 (zarejestrowanych: 108, gości: 218)
haha xD wreszcie cos dla knighta!! |
Koniec ery FACC 8o Bez PACCa bedzie teraz 99999999999999999999x slabsza kazda profka! DO tej pory bylo tak z sorcami i druidami, palle i knighty jakos byly wyrownane
Teraz nie xD8o8o8o8o8o8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
To tak jak z zakupem jakiegoś jedzenia... Daj więcej dostaniesz świeże, daj tyle ile kosztuje dostajesz pleśń... |
Nie no fajnie nowe bronie etc i czary super ... ale co zrobic ze starymi broniami to jest pytanie ... Mam th , sov , avenger i walsnie sie zastanwaim czy tego nie sellac bo skoro przyjda nowe bronie to na kiego mi te slabsze :o
|
No teraz trzeba czekać na upa juz się niemoge doczekać jak będe ładował z włuczni ;)
Trzeba trochu poskilować i dobic do 100 :D |
Cytuj:
|
Nazwał bym to balansowanie postaci raczej zmianom balansu. Pozostaje tylko czekać i mieć nadzieje ze cipsoft nie zepsuje roboty
|
Jak dla mnei to hujoza bedzie z tymi brońmi od lvla....
ja sie nei kapuje po co robic nowebronie?? szczególnie te dla pala a to ze bełty od lvl beda to juz kompletna masakra |
Nieźle xD!
Użytkowników czytających ten temat: 309 (zarejestrowanych: 100, gości: 209)
kulej134, Dexter17, KaMiLSpAwW, Sucinio, Ksen, Koltun, SnpierDragonLord, Khadagan, Alix, GrimoR, Gosu^^,, Devil Rayn, Dark of the Dead powraca, rezydent, balun, Rumcajsek, szymcio, filczyk, Gatho Gokhinin, nebulanoob, Kira Lanaus, Keszu, grzysztof, Warmendes, Rodi, Vrith, sparkman, Saragoss, Raj'ek, SiR_DragO, Nieugiety, Lord Gumio, Fellya, Knight_Siedlce, Dokniassoss, Fazior, nepton, Glon Elriel, Suise, Korn_Fighter, tibiaplayer, boston808, Michoss, Dead Cerber, Waampirek, paffelek, Acastunio, sallceson, Daxik, Vez, Caban Nadbaltycki, Massior, Mega_RobalXXL, Harrina, Sir Nunel, Adow Adan, kamil35s, raven, Pitch_Black, Xanthil, Giby, Michnik of Celesta, Medivh Shady, Royal Matis, Segalczuk, Wladca sedesu, Artur1Archer, Haxaxer, OtherThanAll, Krwioplaczasty, zksmatley, VENAEN, Magic Harmonian, FaemingBubuu, M4r3X, Filipeck, Blos Tius, Zielenczanin, swirek88, Palenik, Monte, seksowna_druidka, Grocix, Derius, Xeruvis, Ov3r, Sir Luk Lagger, Maniol, Ragnar666, klubmaniak, MrVego, Thanal, matrach, mPalar, Lucyferusek Nieźle!xD |
ffs
primo. ludzie, knight nie przewyższy w dmg magow! < jesli jest to gdzieś napisane to pokażcie mi bom slepy. secundo. wszystkim którzy uważają ze up jest niepotrzebny składam 'najszczersze kondolencje z powodu głupoty' (oO! <3) anyway, dobry up~ imo, jeden z lepszych w historii Tibii, mimo ze gram od 7.3 btw, drodzy druidzi i magowie powiem tak: /cry 1 /care 0 - byliście tak dumni, biliście rekordy w expie z powodu błędu CS w którym zrobił z was overpowered profesje, a teraz gdy doszło do wyrównania płaczecie dlatego ze rekordzików w expie, kozaczenia nie bedzie ; ] M4r3X says: Farewell |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niby wszystko milo, ale boje sie, ze wszystkie czary i najlepsze bronie only ek/rp. ;( |
Yeayeayeayea xDDD Upade zapowiada sie BOSSSSSKO :D wkoncu moj wysilek w skilowaniu niepojdzie na marne :D knightroxior gratz cipkom wkoncu odwalili kawal dobrej roboty :D sadze ze te bronie, a bynajmniej niektore bedzie mozna wygrac w walne na arenie :D pozdro all i nie nazekac jest zajefajnie :D teraz tylko czekac na upade xDD
|
Eh....Czyli udupią sorka/druta i dorównają do nich palla/kinę. To rozwiązanie według mnie jest dobre, tylko żeby się nie okazało ze to wszystko dla Pacc. Sam mam pacca ale szkoda mi tych facców , którzy zawsze i w każdym update byli pomijani. Mam nadzieję, że te nowe bronie będą dla wszystkich lvl a nie typu SoV, ScA, Avenger, i będą dostępne z ,w miarę, łatwych questow, lub będą wypadały z potworków proporcjonalnie silnych do siły oręża.
|
mi sie wydaje ze bronie typu sov i th beda dalej najlepsze poniewaz zdobycie ich jest naprawde trudne i tym sposobem ocenia sie wartosc broni a te wszystkie 60 nowych bedzie dla meduim lvli z 15 clubow 15 swordow 15 axe i 15 broni dystansowych
|
loll
nc <10znakow> |
Cytuj:
|
już to widze:
You see a Magic water sword. (xx def xx att.) It's required 50lv and Premium Account. LOL wszystko dla pacc a te speary to nie wiem o co chodzi "broń dystansowa, taka jak włócznie, nie będzie upadać już na ziemię" j**ie troche otsem ;ppp gram knightem i h*j bo teraz będzie się opłacać (oby na faccu też) |
MASAKRA Burst Arrows Zabrac i zmniejszyc atak run czarów:o
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Chyab zaczne grac na OTSach xDDDDDDDDD rotfl!!! 8o8o8o8o
|
Wreszcie wykombinowali coś przykuwającego uwagę. To balansacja profesji zapowiada się wyjątkowo ciekawie. Pozostaje nam tylko czekać na aktualizacje ; ) Wydaje mi się, że to już niedługo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
he, czyli 666 najt z 9 mlvem bedzie jebał z gfb tylko co 8 sorc z 9 ml?
|
@ci co narzekaja na to ze all idzie dla PACC
co daliscie zeby sobie zagrac w ta gre? - nic wiec dlaczego do jasnej cholery oczekujecie ze cos bedzie dla was? niby za co maja wam dawac nowe bronie / nowe czary / nowe tereny jak wy nie dajecie z siebie nic, tylko przeludniacie servy. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 284 (zarejestrowanych: 95, gości: 189)
Wreszcie tibia zaczyna nabierać rumieńców... Ciekawe czy te new czary będą dla pacc czy facc? cóż zobaczymy.. |
A może ktoś wie kiedy ten update wejdzie tak mniej więcej oczywiście??
|
Tak od początku jak zryli palla z tamego upadate tylko czekałem, aż Cip
Soft ulepszy palla teraz to ja będę wymiatać. Tylko ten update też przyniesie wady-koniec zarabiania szmalcu pallem na desercie :). |
Nie, po prostu jak rzucisz spearem w cycka pojawi mu się wbity między oczy albo w odbyt, a wyciągnąć się nie będzie dało (to będzie w sam raz jak dla cipów - skrzywdzić walczące profesje)
P.S. Czekajmy na wypowiedź Mateusza DW ;);) |
Ludzie, 100 zł za PACC to naprawde nie dużo, a zapewniam was, że wy byście nikomu nie dali nieczego za free, więc czemu CIPy mają dawać wam? Temat Facc/Pacc jest obijany przy każdym update. Nie chcecie być pomijani? Przez miesiąc odmówcie sobie chrupkuuf i innego ścierwa w foliowych woreczkach, to se kupicie zasranego pacca -.-'
Co do update, mam do niego pewne wątpliwości, ale chyba będzie dobrze... zobaczymy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25. |