![]() |
Będzie przynajmniej sprawiedliwie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dla twojej wiadomosci exori vis to czar a napisali ze dmg czarow zostanie zmniejszone ;( Cytuj:
nie ja jestem autorem tego tematu z obrazeniami Cytuj:
expie na d lair w veno i wiem ze jasli sie zwraca to nie duzo bo mnostwo kasy idzie na mfX( |
Wreszcie jedna z największych, według mnie oczywiście, bolączka tibijskich rycerzy i paladynów będzie rozwiązana - mało broni do wyboru i limit lvl. Koniec 8lvl z gsem od kumpla
Cytuj:
|
A pomyślcie sobie o mnie...Co mi da Update?Nic,będę wolniej expićX(
Ja myślę,że nie powinni bardzo pogarszać magów i Druidów |
No i bardzo Dobrze...
Nareszcie będzie sprawiedliwie B) |
Cytuj:
Oj co ty nie powiesz? Co łatwe fragii odchodzą? |
Lol! Niszczy to ci sie mozg xD.
Wlasnie dobrze. Cipsoft wreszcie wyrowna knighta i palka. Sam jestem magiem i niedokonca sie ciesze ze bedzie zadawal nizsze obrazenia, ale dajmy szanse knightom bo zeczywiscie sa slabi ze szkoda gadac. |
Cytuj:
kthxbye btw nie czepiać sie o ewentualne błędy- jebie ortografie ^.- |
Cytuj:
Wg mnie nie powinni ruszac sorców, ale wszystko inne mi sie podoba ;] |
Misiuuu tez sie z tobą zgadzam :p
Ale troszke ty też przesadziłeś... Knight nie dorówna Sorcowi teraz? Uważam, że Cipsoft robi to nietylko dla high lev ale też dla newbie i medium lvl... Uważasz że 30 knight nie ubije 30 sorca? :D Ja nie rozumiem też MDW:] Przecież nie zrobili ci na złość... |
no tak ale jezeli knight bedzie mniej bil z run poniewaz teraz bedzie liczyl sie tylko m lvl (lub bedzie ważniejszy) to bedzie chyba tez problem z uhami beda knightow mniej leczyc
|
to moj ostatni post w tym temacie bo jestescie ograniczeni umyslowo
powiem to 4 raz MOGA ULEPSZAC KNIGHTOW I PALLOW DO WOLI ILE IM SIE TYLKO PODOBA ALE NIECH NIE POGARSZAJA MAGOW. NIECH ULEPSZA KNIGHTOW I PALLI NA TYLE ZEBY DOROWNALI MAGĄ A NIE OSLABIALI MAGOW. magowie sami wspomnicie moje slowa ze gra magiem bedzie nie oplacalna bo koszty expa beda tak duze ze nie bedzie sie nic zwracac. obecnie expiac na dragach z ledwoscia sie zwraca (opinia kazdego maga expiacego na dragach) a jak zmniejsza obrazenia to bedzie wiekszy waste manasow za ktore sie nie zwroci. I na tym kończe moja rozmowe z wami. |
Cytuj:
1) zmien miejscowke 2) L2p 3) zmien gre. <cheers> |
Cytuj:
Jakos dziwi mnie to ze zaden pojebany gracz ktory gra sorcem i teraz placze jak by go w dupe zapinali nigdy sie nieprzejmowal ze knight musi w ch*j czasu skilowac zeby zadawac jakies smeiszne hity dajmy nato te 75 skill hity za 150/170 i to nie zawsze a taki sorc lapie wanda w lape i smiga jak glupi w raz z lvlem rosnie mu sila czarow. Teraz bedzie sie liczyl mlvl na obrazenia magiczne i bardzo dobrze wkoncu to MLVL Moim zdaniem prawdziwi gracze "magiczni" maja w dupie ten update i dalej beda bezproblemowo expic |
Cytuj:
Cytuj:
To chcesz żeby podczas następnego update na erigu np. na Antice nie było leveli niższych niż 200? Na pierwszy rzut oka moze to i fajne, ale ludzie do szczętu zrezygnują z robienia questów, wspólnych huntów, elementów rpg... Bo i nie będzie miało to już sensu...A jak pokazała ostatnia sonda ogrom graczy nadal bardzo sobie ceni nie-expową cześć Tibii. Nareszcie Cipsoft złapał się za głowy, widać że zależy mu na zachowaniu socialno-rpgowej częsci gry. Cytuj:
Z tego co wiadomo to po update statystyczny magik może expić troche wolniej (osłabiony vis) i troche mniej opłacalnie (co w pewnej części zlikwiduje paradoxy, gdy low/mid lev porywa się na potężne bestie). Reszta zalet zostanie... Chyba przebolejecie że zamiast 200k/h i zysk 20k/h będziecie wyciągać 175k/h i 15k/h? Zresztą, większośc tych narzekających nawet za bardzo nie odczuje zmian, widocznych dopiero od 70/80+ Ale co sie napanikuja, to ich.... |
Cytuj:
Dziennik: "Demonq żegnaj!" Fakt: "Cała Polska pogrążona w żałobie" Super Expres: "Koniec świata jest bliski!" Jak grałeś tylko dla tanich visów/mortów etc. no to strasznie mi z twojego powodu wszystko jedno. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisali że osłabią czary sorca, ale nie napisali o ile. Więc nie wiem skąd pomysł że sorc na 150+ lvl nawet za 180 z visa nie walnie... Myślę że nie będzie aż takiej masakrycznej różnicy, tym bardziej że ilość obrażeń zadawanych przez knighta wzrośnie, więc nie zmniejszą siły czarów o 70% - 90% tylko jakieś 15% - 25% a sorc napewno nie stanie się najgorszą profesją. |
jeśli dotyczy to też druida to pewnia templest rod bedze miał zasięng 0 -.-
ale dobrze zrobili knight jest bez szans takie dwa 15lv soccerowie z samego wanda mogą zabic 25 knighta bo tem im g***o zrobi są filmiki jak knight soluje z avangera dl ze skillami 80/80 i wali go po 30 ale jeśli chodzi o czaru dla palladynów pewnie wszystkie będą dla pacc :confused: PROFESJE NIGDY NIE BĘDĄ WYRÓWNANE |
RZal mi cip
gram druidem i oczekuje ze niewiele sie zmieni a jak sie zmieni wiele to mam tez knighta i cipy mi moga..... co oni chca osiagnoc -.-
|
W zasadzie nie ma sensu się nawet rozpisywać na temat dla dzieci płaczących, że już nie będą mogły wbijać setek tysięcy expa na godzinę i ich życie w związku z tym traci sens, powiem więc krótko: boo hoo
|
U druida wszystko jest w spox ale soccer w takim OF spotka 8 zerków i 3 leadery 1 ue i wszystko leży i ma na dzeńdobry 10%
knight to zabawka soccera knight kupuje se uhy i blokuje soccerowi gs/dl i nic za to nie ma bo co zrobi taki knight z bs demonka/gs takiemu gsowi czy dl? NIC Jak ktoś zagra palladynem odrazu koncy bo nie chce sie takiemu gośćiowi zbierac speary i do wbicia 50 dista skillowac na trollach. A spotkanie palladyna z +15lv graniczy z cudem a na dester Quiesta idą 50 palladyni i nawet ludze dopłacają po 2k soccer na 8lv jest w stanie zabic zerka na dystans puszcza f bomba w niego i bije 0 stat a taki knight pewnie użyje uha to samo z dragiem knight użyje ok.3 uhy a soccera podchodzi i z visty i po dragu a co upade soccer myśli że odrazu wszystko im sie zabierze niech soccery cytują mój post i pie***ą jakie ja bzdury pisze i nieprawdziwe g**na a zwłaszcza mojej ortografi bo łeb ukręce |
Tylko jedno
mogli tylko ulepszyć knighta pala sorków i druidow nie ruszac i h.. wam w du.. |
A wy dalej swoje?
Mogli , mogli , ale nie zrobili i chwała im za to , nie będzie teraz "za 5k wyczyszcze Behe room" . Zrozumcie te 10-20 dmg mniej chyba was nie zabije nie? Ja skilowałem knightem i co ? wale z 2 recznej do 220 a sork zyskuje ten miesiąc skilowania(maximum) i zamiast tego expi + robi mlvl. Nie podoba sie ze cipy chcą zbalansować knighta i pallka? to zacznij nimi grac a nie piepsz ze osłabią druta/sorka. "nie płacz nad rozlanym mlekiem" , juz nic nie zrobicie , najwyzej mozecie zmienic profesje/gre. |
Pamietam jak w poprzednim update jak wprowadzili cipbota najci i nawet sorce starego pokolenia przezywali ze teraz to sorc stanie sobie na koncu ekranu i bedzie z SD nawalal ale teraz ludzie sie przyzwyczaili i im przeszlo tak bedzie z tym updatem a nawet to ciesze sie ze gra najtem bedzie bardziej urozmaicona (rzut bronia i atak obszarowy czyli cos w stylu zajebania bronia w ziemie i zrobienie boom) oraz bedzie mial jakies szanse bo to naprawde zal widzialem filmik gosc 101 skilla+sword ring+Avenger nie mogl Hero zabic ostatnio starym najtem tak samo (skill 60 ktory sie troche czasu robi) z FSa bilem jakiegos 25 sorca w sumie to juz go nic nie bilem jak fuul defa dal wiec ciekawe jakby sie czuli sorcowie ktorzy zamiast z visa bic np po 100 to by bili po 30 tracac 20 many :)
|
Cytuj:
|
Ten temat jest zrobiony zeby egoisci sie mogli wyplakac.
Jak wam wprowadzali wandy to sie cieszyliscie a my plakalismy, pelno ludiz zrobilo sorcow, a teraz bedzie na odwrot. Chcecie to sobie placzcie tylko dla siebie byscie all chcieli -.- I ciesze sie ze jestem knightem teraz mozecie pocalowac mnie o tu - w dupke :dance: Jedziem jedziem exori con exori con !!1 #Edit Aha, jeszcze fajne beda te nowe amunicje xD Jakies urozmaicenie Aha, i co za ... wymyslilo nazwe tego tematu -.- Skandal to byl jak wam dali wandy visa i cipbota |
już placzcie wszyscy sorce ;'((-ta gra nigdy nie bedzie zbalansowana ...-będzie tak zbalansują palka i knights ,sorce będą chcieli więcej itd...
|
Jestem za bo gralem kazda profesja i mialem dosyc spore levele :)
100% za teraz od nowa zaczelem grac knightem to jest dopiero upokorzenie uptade to zmieni widze nawet po czesci :) |
Ludzie, ja was nie rozumiem:
-Przed teaser'em: "knight i pall są udupieni, niech coś zrobią" -Teraz:"eeee ;( sorkiem i drutem grać sie nie da" |
Przecież to najgorszy update od czasów Souli! Osobiście gram sorkiem i wszystkie zmiany bym wytrzymal ale zobaczyłem to:
Cytuj:
|
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jeśli teraz mam d lance na 24lvlu a ona ma być od 50lvl'a to muszę się męczyć z F Axe? Bo jeśli tak to żadne ulepszenie.
|
Jak dla mnie all is good tylko nooby sie wkurzyły grające sorcem / drutem które w tibie może od roku grają a może i nie i niewiedza jak się kiedyś grało tymi profesjami a najśmieszniejsze jest to że duże lvle sie nie wypowiadają mimo że te obniżenie hita druta sorca dotyczy ich samych tj. poziomów 70+ czyli do wszystkich Noobów (bo inaczej niemożna ich nazwać) Nawet nie odczujesz że coś ci się hit zmienił na poziomie 70- "tak pisze na tibia.com".
A po 2 to zanim coś napiszecie radze się zastanowić ponieważ wreszcie będzie jakaś sprawiedliwość bo jak byście przeczytali posta na tibi.com to byście wiedzieli że od tego upa dla sorca / druta będzie najważniejszy mlvl a dla knighta skile i nareszcie cipy doszły do tego wniosku że trudniej jest wbić skila knightem żeby mieć hita o 2 lepszego niż drutem/sorcem lv który podnosi im hita też o 2 Od tego upa jak chcesz mieć dobrego druta / sorca niestety będziesz musiał stać tyle co knight trenując swój mlvl jak knight swoje skile. Cytuj:
|
Cytuj:
i co? spadnie ci sila magi o 20% i co? zamiast 170 uderzysz 140 z visa i co? spalisz 20 many wiecej to co rece ci odpadna? i czytaj uwaznie newsa "Pall i Knight beda uderzac z run duzo slabiej" (bodajze tak to szlo) a ze u sorca bedzie liczyl sie mlvl to bardzo dobrze, bo po ostatnich updatach byl naprawde malo wazny A myslisz ze sprawiedliwe bylo gdy sorc/drut rozwala wszystko wbija po pare lvli dziennie (70lvl+) a knight/.pal co? gora na 1 - 2 dziennie ich stac i to juz kosztowalo caly dzien. myslisz ze co skillowanie skilla powyzej 80 bylo lajtowe? no i co? wskillowalem i gowno mi to dalo, dalej bylem slaby gdy sorc juz biegal i expowal spokojnie. Teraz dopiero bedzie fair play i sobie pogadamy jak sorc bedzie spierdzielal jak mu wyskocze, juz mnie zabic nie umi a teraz to ja bede wstanie jeszcze efektownie sie obronic inaczej niz ucieczka. Teraz bedzie dopiero gra jak za dawnych czasow (tibia 6.9 - 7.4 mmm... :) ) @topic i pisze jeszcze ze sorc / drut do lvl 70 - 80 nie zauwazy roznicy wiec o co drzesz kapcia? mowiel spadnie ci o pare % sila magi to swiat sie nie zawali -.- uzyjesz ten bp mf wiecej ( i tak jzu tani jest 1,1k a kiedys 2k) i nic ci sie nie stanie @up kolego popieram cie w 100% :):) @Czesio Bedziesz mogl jej uzyc ale nie wykorzystasz jej pelnych atrybutow |
A właśnie nie wiem czy sobie zdaliście z tego sprawę ale zobaczcie jakie teraz pvp serwery będą ciekawe :)) jak knighci sie zaczną mścić na sorców i drutów którzy kiedyś ich tam położyli :evul:
Pierwsze co robie po upie to oblukam jak Seromontis i Eternal Oblivion poleci z lvlem w 1 dzień po upie :P |
Dobrze Mówisz
X(TO już lekka przesada zgodze się niech Knight dostanie nowe bronie , lub więcej czarów ale pall i zmniejszyć ataki Magiczne!!!! :baby: Cip Soft juz troche przesadza ale co poradzisz to juz odnich zależy co zrobią w ubdate ale wątpie że zmniejszą atak ale wszystko możliwe.B)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<POZDRO>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>> |
Cytuj:
I dobrze ze cos palkowi dali udupiali go przez tyle updatow co do atakow magicznych to tez dobrze bo jak widze sorca expiocego z viasa praktycznie za darmo na jakims kaso dajnym potworze to mi sie nie dobrze robi jak on pisze ze ma waste 10k -.- a lvl o 3 wyzej |
Cytuj:
Z tego co wiem to tylko palladyni powinni latać z łukiem -.- Cytuj:
Ps. raczej d-lancy do 50 lvl nie podniosą(30 max) |
OMG, ludzie. Jeszcze w Tibie 8.0 nie graliście, a już narzekacie ;)
Pożyjemy - zobaczymy... Ja się zastanawiam jak rozwiążą problem leczenia, skoro mlvl będzie odgrywał dużą rolę... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |