Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Skandal !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132808)

Rassel 08-06-2007 22:07

Będzie przynajmniej sprawiedliwie.

Adow Adan 08-06-2007 22:19

Cytuj:

Heh! Wy wszyscy naprawdę myślicie, że granie magiem, to łatwizna, miód i orzeszki. Jest dokładnie na odwrót, wy oldschoolowi knighci. Trzeba być pop**dolonym w 3 cholery, aby ulepszać jedną profesję, udupiając drugą. TO NIE JEST K*RWA WYRÓWNANIE!!! TO JEST UPIERDOLENIE MAGA NA CACY
Jasne , to ze kumpel zarabia 80k+ dziennie i soluje sobie dragi mając przy tym 40k/h expa to znaczy ze magom jest trudniej?

Demonq 08-06-2007 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golempol (Post 1473305)
@up
Jeśli dobrze przeczytałem teasera to nie było tam nic o sile exori vis.
baa sprawdziłem 2 razy, niepisze nic o zmniejszeniu siły ataku exori vis. ja majac druida na 25 lvl 52 mlv bez problemow biłem z exori vis nawet po 100+

A już mi sie gadać nie chce poczekamy zobaczymy

ale teraz nie bedziesz tyle bic
dla twojej wiadomosci exori vis to czar a napisali ze dmg czarow zostanie zmniejszone ;(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 1473309)
Apropo Arbalesta.. Za dużo OTS chłopczyku. Poczytaj czasem forum tibia.com, gdzie są porównania ARB do zwykłej KUSZY i dopiero się wypowiadaj. To by bylo na tyle =@

napisalem wczesniej ze to cytat z forum.tibia.com
nie ja jestem autorem tego tematu z obrazeniami

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1473402)
Jasne , to ze kumpel zarabia 80k+ dziennie i soluje sobie dragi mając przy tym 40k/h expa to znaczy ze magom jest trudniej?

ale za ten caly dzien wydaje z 70k+ na mf chyba ze ma takiego farta ze z co drugiego draga leci woi.

expie na d lair w veno i wiem ze jasli sie zwraca to nie duzo bo mnostwo kasy idzie na mfX(

PLague 08-06-2007 22:32

Wreszcie jedna z największych, według mnie oczywiście, bolączka tibijskich rycerzy i paladynów będzie rozwiązana - mało broni do wyboru i limit lvl. Koniec 8lvl z gsem od kumpla

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 1471893)
HAIL PONIZENI KNIGHTCI!

Siegh heil!

Mateusz_Dragon_Wielki 08-06-2007 22:34

A pomyślcie sobie o mnie...Co mi da Update?Nic,będę wolniej expićX(

Ja myślę,że nie powinni bardzo pogarszać magów i Druidów

Royal-Mondello 08-06-2007 22:35

No i bardzo Dobrze...
Nareszcie będzie sprawiedliwie B)

Dolor 08-06-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1471841)
http://hunted.pl/2007/06/08/update-przeciek-3/

a oto cytat który spowodował moja rezygnacje z gry w tibie od wyjscia updata:

"Oczywiście podniesie się teraz bunt, ale moc czarów zwłaszcza magów znacznie osłabnie. Dotyczy to przede wszystkim poziomów ponad 70. Obrażenia, które będą zadawane, nie będą już takie same, nie będą w takim stopniu zależeć od levelu."

exori vis/mort/flam (moim zdaniem podstawowe czary do expienia) zostaną znacznie obniżoneX(
Wielu moich kumpli także rozważa odejście z tibi
CIPy niszczą tibię.

Napiszcie co wy myślicie na ten temat.

Oj co ty nie powiesz? Co łatwe fragii odchodzą?

Pacz_mag 08-06-2007 22:43

Lol! Niszczy to ci sie mozg xD.
Wlasnie dobrze. Cipsoft wreszcie wyrowna knighta i palka. Sam jestem magiem i niedokonca sie ciesze ze bedzie zadawal nizsze obrazenia, ale dajmy szanse knightom bo zeczywiscie sa slabi ze szkoda gadac.

Misiuuu 08-06-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeremon (Post 1472971)
Heh! Wy wszyscy naprawdę myślicie, że granie magiem, to łatwizna, miód i orzeszki. Jest dokładnie na odwrót, wy oldschoolowi knighci. Trzeba być pop**dolonym w 3 cholery, aby ulepszać jedną profesję, udupiając drugą. TO NIE JEST K*RWA WYRÓWNANIE!!! TO JEST UPIERDOLENIE MAGA NA CACY!!!

Heh! A TY powiedz mi kotku gdzie byłeś jak sorc wyrastał na potęge? Kiedyś (powtarzam to na tym forum chyba 100 raz) sorców było w huj mało bo nikt nimi nie grał, a jak grał to wiedział na co sie decyduje i że będzie trudno- nie nażekał bo mógł wybrać knighta czy palla. Jak wiadomo knight jest dupny w pvp a wtedy było ich najwięcej- podobnie z pallami. A jak wyszedł up to tibie zalała fala takich noobów jak TY. Powiedz mi 2 żeczy: czy grałeś sorcem przed up zima 2006? 99% że nie więc won mi z tąd z takimi wypowiedziami bo knight choćby sie zesrał to teraz nie dorówna sorcu... tyle

kthxbye

btw nie czepiać sie o ewentualne błędy- jebie ortografie ^.-

Gagagigo 08-06-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Varses (Post 1471880)
Tibie zniszczyli od update na 7.6...

bo skończyło sie robienie runek na bocie 24h/dobe ?
Wg mnie nie powinni ruszac sorców, ale wszystko inne mi sie podoba ;]

madalioni 08-06-2007 23:03

Misiuuu tez sie z tobą zgadzam :p
Ale troszke ty też przesadziłeś... Knight nie dorówna Sorcowi teraz?
Uważam, że Cipsoft robi to nietylko dla high lev ale też dla newbie i medium lvl... Uważasz że 30 knight nie ubije 30 sorca? :D
Ja nie rozumiem też MDW:] Przecież nie zrobili ci na złość...

Mroczny Tomek 08-06-2007 23:03

no tak ale jezeli knight bedzie mniej bil z run poniewaz teraz bedzie liczyl sie tylko m lvl (lub bedzie ważniejszy) to bedzie chyba tez problem z uhami beda knightow mniej leczyc

Demonq 08-06-2007 23:14

to moj ostatni post w tym temacie bo jestescie ograniczeni umyslowo
powiem to 4 raz
MOGA ULEPSZAC KNIGHTOW I PALLOW DO WOLI ILE IM SIE TYLKO PODOBA
ALE NIECH NIE POGARSZAJA MAGOW.
NIECH ULEPSZA KNIGHTOW I PALLI NA TYLE ZEBY DOROWNALI MAGĄ A NIE OSLABIALI MAGOW.
magowie sami wspomnicie moje slowa ze gra magiem bedzie nie oplacalna bo koszty expa beda tak duze ze nie bedzie sie nic zwracac.
obecnie expiac na dragach z ledwoscia sie zwraca (opinia kazdego maga expiacego na dragach) a jak zmniejsza obrazenia to bedzie wiekszy waste manasow za ktore sie nie zwroci.
I na tym kończe moja rozmowe z wami.

Vil 08-06-2007 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1473591)
obecnie expiac na dragach z ledwoscia sie zwraca (opinia kazdego maga expiacego na dragach) a jak zmniejsza obrazenia to bedzie wiekszy waste manasow za ktore sie nie zwroci.

"ZOMG expienie knightem na demonach z ledwoscia mi sie zwraca".

1) zmien miejscowke
2) L2p
3) zmien gre.

<cheers>

Szarancza 08-06-2007 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1472100)
OMG !! nie mam nic przeciwko ulepszaniu kinghtow/palli
ale dlaczego chca udupic sorca.
Sami bedziecie płakać jak na 150 lvlu mag nie walnie z visa nawet 180X(
a to jedyny czar maga za pomoca ktorego sie dobrze expi.
Knight natomiast na 150 lvlu z male bedzie walil 300+ i to ma byc
sprawiedliwosc ?!?!
przekonacie sie sami.
Pozatym strasznie oburzeni moim tematem są knightci i palladyni ktorzy chca byc najlepsi a nie równi oraz jacys druidzi na malych lvlach.X(

Wrozbita ten pan juz wie jakie hity bedzie sadzil knight dobrze ze niebedzie walil za 2 k bo byscie sie chyba stolkami w domach zaczeli napazac lol

Jakos dziwi mnie to ze zaden pojebany gracz ktory gra sorcem i teraz placze jak by go w dupe zapinali nigdy sie nieprzejmowal ze knight musi w ch*j czasu skilowac zeby zadawac jakies smeiszne hity dajmy nato te 75 skill hity za 150/170 i to nie zawsze a taki sorc lapie wanda w lape i smiga jak glupi w raz z lvlem rosnie mu sila czarow.

Teraz bedzie sie liczyl mlvl na obrazenia magiczne i bardzo dobrze wkoncu to MLVL

Moim zdaniem prawdziwi gracze "magiczni" maja w dupie ten update i dalej beda bezproblemowo expic

Kojotes 08-06-2007 23:42

Cytuj:

jestescie ograniczeni umyslowo
A ty zapatrzonym w siebie egoistą, który koniecznie chce mieć to co miał i ani odrobiny mniej. Chociaż i tak już ma astronomicznie dużo w porównaniu do innych.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1473591)
MOGA ULEPSZAC KNIGHTOW I PALLOW DO WOLI ILE IM SIE TYLKO PODOBA
ALE NIECH NIE POGARSZAJA MAGOW.
NIECH ULEPSZA KNIGHTOW I PALLI NA TYLE ZEBY DOROWNALI MAGĄ A NIE OSLABIALI MAGOW.

To chcesz żeby podczas następnego update na erigu np. na Antice nie było leveli niższych niż 200? Na pierwszy rzut oka moze to i fajne, ale ludzie do szczętu zrezygnują z robienia questów, wspólnych huntów, elementów rpg... Bo i nie będzie miało to już sensu...A jak pokazała ostatnia sonda ogrom graczy nadal bardzo sobie ceni nie-expową cześć Tibii.

Nareszcie Cipsoft złapał się za głowy, widać że zależy mu na zachowaniu socialno-rpgowej częsci gry.

Cytuj:

magowie sami wspomnicie moje slowa ze gra magiem bedzie nie oplacalna bo koszty expa beda tak duze ze nie bedzie sie nic zwracac.
Do tej pory mag expił szybko (minimalny delay miedzy direct spontanami), uniwersalnie (na odpowiednim lev był w stanie zabić z vis/flam/mort wszystko, tylko kwestia doboru czaru mu stawała na przeszkodzie), dobrze (minimalny hit, potężne spontany), stosunkowo opłacalnie (no chyba że visujesz sobie smoki masowo na 60 lev) i skutecznie (życzę powodzenia rycerzowi, który zabije Quara Pinchera swoim podstawowym atakiem- meele. A mag? Pare visów i leży). Można by wymienić jeszcze pare cech expa magiem...

Z tego co wiadomo to po update statystyczny magik może expić troche wolniej (osłabiony vis) i troche mniej opłacalnie (co w pewnej części zlikwiduje paradoxy, gdy low/mid lev porywa się na potężne bestie). Reszta zalet zostanie... Chyba przebolejecie że zamiast 200k/h i zysk 20k/h będziecie wyciągać 175k/h i 15k/h? Zresztą, większośc tych narzekających nawet za bardzo nie odczuje zmian, widocznych dopiero od 70/80+ Ale co sie napanikuja, to ich....

Duch Niespokojny 08-06-2007 23:47

Cytuj:

Gazeta Wyborcza: "Skandal wszech czasów! Demonq odchodzi z Tibii"
Dziennik: "Demonq żegnaj!"
Fakt: "Cała Polska pogrążona w żałobie"
Super Expres: "Koniec świata jest bliski!"

Jak grałeś tylko dla tanich visów/mortów etc. no to strasznie mi z twojego powodu wszystko jedno.

Salarigoth 09-06-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1473692)
Gazeta Wyborcza: "Skandal wszech czasów! Demonq odchodzi z Tibii"
Dziennik: "Demonq żegnaj!"
Fakt: "Cała Polska pogrążona w żałobie"
Super Expres: "Koniec świata jest bliski!"

Jak grałeś tylko dla tanich visów/mortów etc. no to strasznie mi z twojego powodu wszystko jedno.

o.o 180 ms to mowi ja bym sie zalamal na twoim miejscu ;s.

Hidenburg 09-06-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1472100)
OMG !! nie mam nic przeciwko ulepszaniu kinghtow/palli
ale dlaczego chca udupic sorca.
Sami bedziecie płakać jak na 150 lvlu mag nie walnie z visa nawet 180X(
a to jedyny czar maga za pomoca ktorego sie dobrze expi.
Knight natomiast na 150 lvlu z male bedzie walil 300+ i to ma byc
sprawiedliwosc ?!?!
przekonacie sie sami.
Pozatym strasznie oburzeni moim tematem są knightci i palladyni ktorzy chca byc najlepsi a nie równi oraz jacys druidzi na malych lvlach.X(

Skończcie wszyscy pierdolić takie głupoty...
Napisali że osłabią czary sorca, ale nie napisali o ile.
Więc nie wiem skąd pomysł że sorc na 150+ lvl nawet za 180 z visa nie walnie...
Myślę że nie będzie aż takiej masakrycznej różnicy, tym bardziej że ilość obrażeń zadawanych przez knighta wzrośnie, więc nie zmniejszą siły czarów o 70% - 90% tylko jakieś 15% - 25% a sorc napewno nie stanie się najgorszą profesją.

Ujo 09-06-2007 00:27

jeśli dotyczy to też druida to pewnia templest rod bedze miał zasięng 0 -.-
ale dobrze zrobili knight jest bez szans takie dwa 15lv soccerowie z samego wanda mogą zabic 25 knighta bo tem im g***o zrobi są filmiki jak knight soluje z avangera dl ze skillami 80/80 i wali go po 30 ale jeśli chodzi o czaru dla palladynów pewnie wszystkie będą dla pacc :confused:

PROFESJE NIGDY NIE BĘDĄ WYRÓWNANE

Dohiro 09-06-2007 00:29

RZal mi cip

gram druidem i oczekuje ze niewiele sie zmieni a jak sie zmieni wiele to mam tez knighta i cipy mi moga..... co oni chca osiagnoc -.-

Duch Niespokojny 09-06-2007 00:41

W zasadzie nie ma sensu się nawet rozpisywać na temat dla dzieci płaczących, że już nie będą mogły wbijać setek tysięcy expa na godzinę i ich życie w związku z tym traci sens, powiem więc krótko: boo hoo

Ujo 09-06-2007 00:45

U druida wszystko jest w spox ale soccer w takim OF spotka 8 zerków i 3 leadery 1 ue i wszystko leży i ma na dzeńdobry 10%
knight to zabawka soccera knight kupuje se uhy i blokuje soccerowi gs/dl
i nic za to nie ma bo co zrobi taki knight z bs demonka/gs takiemu gsowi czy dl? NIC
Jak ktoś zagra palladynem odrazu koncy bo nie chce sie takiemu gośćiowi zbierac speary i do wbicia 50 dista skillowac na trollach.
A spotkanie palladyna z +15lv graniczy z cudem a na dester Quiesta idą 50 palladyni i nawet ludze dopłacają po 2k
soccer na 8lv jest w stanie zabic zerka na dystans puszcza f bomba w niego i bije 0 stat a taki knight pewnie użyje uha to samo z dragiem knight użyje ok.3 uhy a soccera podchodzi i z visty i po dragu a co upade soccer myśli że odrazu wszystko im sie zabierze

niech soccery cytują mój post i pie***ą jakie ja bzdury pisze i nieprawdziwe g**na a zwłaszcza mojej ortografi bo łeb ukręce

Cygan Slejter 09-06-2007 00:51

Tylko jedno

mogli tylko ulepszyć knighta pala
sorków i druidow nie ruszac

i h.. wam w du..

Adow Adan 09-06-2007 01:27

A wy dalej swoje?

Mogli , mogli , ale nie zrobili i chwała im za to , nie będzie teraz "za 5k wyczyszcze Behe room" .
Zrozumcie te 10-20 dmg mniej chyba was nie zabije nie? Ja skilowałem knightem i co ? wale z 2 recznej do 220 a sork zyskuje ten miesiąc skilowania(maximum) i zamiast tego expi + robi mlvl.

Nie podoba sie ze cipy chcą zbalansować knighta i pallka? to zacznij nimi grac a nie piepsz ze osłabią druta/sorka. "nie płacz nad rozlanym mlekiem" , juz nic nie zrobicie , najwyzej mozecie zmienic profesje/gre.

eloMurarz89elo 09-06-2007 02:02

Pamietam jak w poprzednim update jak wprowadzili cipbota najci i nawet sorce starego pokolenia przezywali ze teraz to sorc stanie sobie na koncu ekranu i bedzie z SD nawalal ale teraz ludzie sie przyzwyczaili i im przeszlo tak bedzie z tym updatem a nawet to ciesze sie ze gra najtem bedzie bardziej urozmaicona (rzut bronia i atak obszarowy czyli cos w stylu zajebania bronia w ziemie i zrobienie boom) oraz bedzie mial jakies szanse bo to naprawde zal widzialem filmik gosc 101 skilla+sword ring+Avenger nie mogl Hero zabic ostatnio starym najtem tak samo (skill 60 ktory sie troche czasu robi) z FSa bilem jakiegos 25 sorca w sumie to juz go nic nie bilem jak fuul defa dal wiec ciekawe jakby sie czuli sorcowie ktorzy zamiast z visa bic np po 100 to by bili po 30 tracac 20 many :)

tomoe 09-06-2007 02:19

Cytuj:

"Oczywiście podniesie się teraz bunt, ale moc czarów zwłaszcza magów znacznie osłabnie. Dotyczy to przede wszystkim poziomów ponad 70. Obrażenia, które będą zadawane, nie będą już takie same, nie będą w takim stopniu zależeć od levelu."

exori vis/mort/flam (moim zdaniem podstawowe czary do expienia) zostaną znacznie obniżoneX(
CIPy niszczą tibię.

Proponuje ci znaleść sobie dziewczyne .... ŻAL

Cashtan 09-06-2007 08:40

Ten temat jest zrobiony zeby egoisci sie mogli wyplakac.
Jak wam wprowadzali wandy to sie cieszyliscie a my plakalismy, pelno ludiz zrobilo sorcow, a teraz bedzie na odwrot. Chcecie to sobie placzcie tylko dla siebie byscie all chcieli -.- I ciesze sie ze jestem knightem teraz mozecie pocalowac mnie o tu - w dupke :dance:

Jedziem jedziem exori con exori con !!1

#Edit
Aha, jeszcze fajne beda te nowe amunicje xD Jakies urozmaicenie

Aha, i co za ... wymyslilo nazwe tego tematu -.- Skandal to byl jak wam dali wandy visa i cipbota

Tomciu 09-06-2007 09:15

już placzcie wszyscy sorce ;'((-ta gra nigdy nie bedzie zbalansowana ...-będzie tak zbalansują palka i knights ,sorce będą chcieli więcej itd...

^Prusorone^ 09-06-2007 09:27

Jestem za bo gralem kazda profesja i mialem dosyc spore levele :)
100% za

teraz od nowa zaczelem grac knightem to jest dopiero upokorzenie uptade to zmieni widze nawet po czesci :)

Uther92 09-06-2007 09:31

Ludzie, ja was nie rozumiem:
-Przed teaser'em: "knight i pall są udupieni, niech coś zrobią"
-Teraz:"eeee ;( sorkiem i drutem grać sie nie da"

Kogucik302 09-06-2007 09:32

Przecież to najgorszy update od czasów Souli! Osobiście gram sorkiem i wszystkie zmiany bym wytrzymal ale zobaczyłem to:
Cytuj:

Obrażenia wszystkich bełtów i strzał zależeć będą od umiejętności walki na dystans (distance fighting), wliczając w to wybuchające strzały (burst arrows).
Nie wytrzymałem! Oni nam każą chodzić w róźdżkch! Teraz knight i pall są dużo silniejsi! TO SKANDAL!

CzesioMS 09-06-2007 09:59

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jeśli teraz mam d lance na 24lvlu a ona ma być od 50lvl'a to muszę się męczyć z F Axe? Bo jeśli tak to żadne ulepszenie.

Epikur 09-06-2007 11:51

Jak dla mnie all is good tylko nooby sie wkurzyły grające sorcem / drutem które w tibie może od roku grają a może i nie i niewiedza jak się kiedyś grało tymi profesjami a najśmieszniejsze jest to że duże lvle sie nie wypowiadają mimo że te obniżenie hita druta sorca dotyczy ich samych tj. poziomów 70+ czyli do wszystkich Noobów (bo inaczej niemożna ich nazwać) Nawet nie odczujesz że coś ci się hit zmienił na poziomie 70- "tak pisze na tibia.com".
A po 2 to zanim coś napiszecie radze się zastanowić ponieważ wreszcie będzie jakaś sprawiedliwość bo jak byście przeczytali posta na tibi.com to byście wiedzieli że od tego upa dla sorca / druta będzie najważniejszy mlvl a dla knighta skile i nareszcie cipy doszły do tego wniosku że trudniej jest wbić skila knightem żeby mieć hita o 2 lepszego niż drutem/sorcem lv który podnosi im hita też o 2
Od tego upa jak chcesz mieć dobrego druta / sorca niestety będziesz musiał stać tyle co knight trenując swój mlvl jak knight swoje skile.

Cytuj:

@derol Po raz pierwszy dobry update ze strony cipsoftu a nooby niech koncza grac w tibie :evul:
Heheheheheeh

Andrealfus 09-06-2007 12:03

Cytuj:

CIPy niszczą tibię.

bez urazy, jestes debilem.
i co? spadnie ci sila magi o 20% i co? zamiast 170 uderzysz 140 z visa i co? spalisz 20 many wiecej to co rece ci odpadna? i czytaj uwaznie newsa "Pall i Knight beda uderzac z run duzo slabiej" (bodajze tak to szlo) a ze u sorca bedzie liczyl sie mlvl to bardzo dobrze, bo po ostatnich updatach byl naprawde malo wazny
A myslisz ze sprawiedliwe bylo gdy sorc/drut rozwala wszystko wbija po pare lvli dziennie (70lvl+) a knight/.pal co? gora na 1 - 2 dziennie ich stac i to juz kosztowalo caly dzien.
myslisz ze co skillowanie skilla powyzej 80 bylo lajtowe? no i co? wskillowalem i gowno mi to dalo, dalej bylem slaby gdy sorc juz biegal i expowal spokojnie.
Teraz dopiero bedzie fair play i sobie pogadamy jak sorc bedzie spierdzielal jak mu wyskocze, juz mnie zabic nie umi a teraz to ja bede wstanie jeszcze efektownie sie obronic inaczej niz ucieczka. Teraz bedzie dopiero gra jak za dawnych czasow (tibia 6.9 - 7.4 mmm... :) )
@topic
i pisze jeszcze ze sorc / drut do lvl 70 - 80 nie zauwazy roznicy wiec o co drzesz kapcia? mowiel spadnie ci o pare % sila magi to swiat sie nie zawali -.- uzyjesz ten bp mf wiecej ( i tak jzu tani jest 1,1k a kiedys 2k) i nic ci sie nie stanie

@up
kolego popieram cie w 100% :):)

@Czesio
Bedziesz mogl jej uzyc ale nie wykorzystasz jej pelnych atrybutow

Epikur 09-06-2007 12:10

A właśnie nie wiem czy sobie zdaliście z tego sprawę ale zobaczcie jakie teraz pvp serwery będą ciekawe :)) jak knighci sie zaczną mścić na sorców i drutów którzy kiedyś ich tam położyli :evul:
Pierwsze co robie po upie to oblukam jak Seromontis i Eternal Oblivion poleci z lvlem w 1 dzień po upie :P

Wirus) 09-06-2007 12:13

Dobrze Mówisz

X(TO już lekka przesada zgodze się niech Knight dostanie nowe bronie , lub więcej czarów ale pall i zmniejszyć ataki Magiczne!!!! :baby: Cip Soft juz troche przesadza ale co poradzisz to juz odnich zależy co zrobią w ubdate ale wątpie że zmniejszą atak ale wszystko możliwe.B)

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<POZDRO>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>

Andrealfus 09-06-2007 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wirus) (Post 1474547)
X(TO już lekka przesada zgodze się niech Knight dostanie nowe bronie , lub więcej czarów ale pall i zmniejszyć ataki Magiczne!!!! :baby: Cip Soft juz troche przesadza ale co poradzisz to juz odnich zależy co zrobią w ubdate ale wątpie że zmniejszą atak ale wszystko możliwe.B)

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<POZDRO>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>

I dobrze ze cos palkowi dali udupiali go przez tyle updatow
co do atakow magicznych to tez dobrze bo jak widze sorca expiocego z viasa praktycznie za darmo na jakims kaso dajnym potworze to mi sie nie dobrze robi jak on pisze ze ma waste 10k -.- a lvl o 3 wyzej

Adow Adan 09-06-2007 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogucik302 (Post 1474131)
Przecież to najgorszy update od czasów Souli! Osobiście gram sorkiem i wszystkie zmiany bym wytrzymal ale zobaczyłem to:

Nie wytrzymałem! Oni nam każą chodzić w róźdżkch! Teraz knight i pall są dużo silniejsi! TO SKANDAL!

Z tego co wiem to tylko palladyni powinni latać z łukiem -.-

Cytuj:

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jeśli teraz mam d lance na 24lvlu a ona ma być od 50lvl'a to muszę się męczyć z F Axe? Bo jeśli tak to żadne ulepszenie.
Możesz biegać z d-lance , ale bedziesz miał mniejsze "możliwośći" tzn. Mniej bęziesz atakował na xx lvl niż na tym minimum co powinieneś ją nosic.

Ps. raczej d-lancy do 50 lvl nie podniosą(30 max)

Leefoo 09-06-2007 12:31

OMG, ludzie. Jeszcze w Tibie 8.0 nie graliście, a już narzekacie ;)
Pożyjemy - zobaczymy...

Ja się zastanawiam jak rozwiążą problem leczenia, skoro mlvl będzie odgrywał dużą rolę...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00.