![]() |
Patrze tutaj po tych wydarzeniach i smieszna mi sie ta morgana wydaje :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
precyzuj na drugi raz swoje zdanie :P. Chociaż nadal Twoje zdanie nie ma sensu, wiec z Twoim polski jednak jest coś nie tak :P
|
ale offtop odwalacie masakra
|
ten server jeszcze zyje ?;p
@topic pozdro dla pekerów z morgany bić bić ich tam |
server jakos zyje....wojna niby jest ale juz dokladnie nie wiadomo kto z kim walczy ;) Russel vs Vic, Russel vs Niz? Kopengas vs reszta swiata?Jeszcze do tego jakas Kara...smiesznie tu calkiem jest....ale coz:)
|
Eh, a ja wczoraj zrobiłem sobie postać na morganie... znów trzeba zmieniać server;/
|
Cytuj:
Btw. Ty mnie nie ucz języka Polskiego, a pisze o czym sobie kurwo jebana chce :) SSAJ MI WORY Nara forum hahahahahahahha, ide na dwór a nie jak wy dzieci cały dzień ja komputer i masturbacja xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
|
Czytając co tu piszecie to wymiotować mi sie chce ... <bueeeee>
|
Tak co do nazwy tematu, a ja sie troche nudze, to powiem ze od update i nawet wczesniej nie zauwazylem aktywnosci zadnego z pk teamow. Moze graja na innych swiatach i testuja update swoimi mainami, kto wie ;P Ale to dobrze, chociaz mi to roznicy nie robi bo nie siedze ostatnio na venore d lair ani ankrahmun d lair.
|
Cytuj:
ja tez niewidze kary od kad zaplaciles? Natiol ;) Lepiej nic niemow jak masz sciemniac zal |
@up
Szkoda ze pierdolisz jak potluczony :P "forum zondzi" nie ? |
Chcem oficjalnie zagrozic karze ze bez naszej zgogy czyli Uriza Pk Teamu nie ma prawa pekowac w carlin i venore bo my tam pvp ternimy. a jak qurwa bedzie miala sapy to ich rook czeka bedom chodzic teamem na mino a nie na ludzi dedanie
|
Hmm nie wiem gdzie to napisać, ale
GRATZ WYKONANIA ANHILIATORA, TENSH~! :p |
Cytuj:
|
:(
Dnia dzisiaj (xD) ja Potężny Sada Mufassa straciłem passy do tego wielkiego chara wiecznej legendy Morgany. Pamiętajmy że Sada to wielki tibijczyk, szanowany tibijczyk i powtarzam jeszcze raz legenda...
Płacz Morgano płacz P.S. Karol ty jebany złodzieju passów xD wsadziłeś mi nóż w plecy |
Szkoda mi Ciebie Szymek(jeśli dobrze zapamiętałem)
Wczoraj jak gadaliśmy to okazałeś się spoko ;) Pamietaj Laga czigi ;D Pozdro |
w thais buszuje gang niejakich pytongow,same noob chary a robia swoje...
|
Cytuj:
Nie wiem co wyniknie z tych ich ataków, może wojna.... |
Dajcie ich nicki to z kolega Vandozem ich zczyscimy.
|
Ich nicki to Pytonng,Pyytongg,Pytoong i Pytongg,wiecej nie znam ale podobno w veno sa jakies 20+...ja tez moim sorcem prawie padlem ....
|
Przeciez to sa 10lvle... Zalled :S
|
Cytuj:
Cichaj Macieju. 10 czy nie, mogą mieć czary mary ;d |
Keiga Team Manadou Oct 04 2007, 15:35:10 CEST Killed at Level 49 by Keiga and by Lucia Jimin Lady Liriel Sep 20 2007, 16:32:03 CEST Killed at Level 46 by Klimeq and by Dragonito Rayven De'Fire Sep 08 2007, 21:01:36 CEST Killed at Level 43 by Klimeq Green Pallek Sep 23 2007, 10:12:44 CEST Killed at Level 42 by Gordanix and by Dragonito Raniew Sep 05 2007, 19:41:32 CEST Killed at Level 38 by Gordanix Wielka Mala Czarodziejka Sep 27 2007, 20:39:28 CEST Killed at Level 34 by Gordanix Mickake Sep 21 2007, 22:13:19 CEST Killed at Level 33 by Gordanix and by Dragonito Jak widzicie Tylko Mickake nie był Palem :) Top Fragers: Gordanix - 4 Fragi Dragonito - 3 Fragi Klimeq - 3 Fragi Keiga - 1 Frag Lucia Jimin - 1 Frag |
długa przerwa
sorki wszystkich za długa przerwe w moim poście...hmm ponad pół roku chyba :( jaką teraz gildie a może jakiś team nazwiecie królem pk :P ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |