Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Tgk/Psk (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134615)

Scroopy 22-06-2007 00:39

A Wy znowu te bez sensowne klutnie... wrzucic na looz panowie/panie to tylko gra w ktora sie gra tylko dla rozrywki. A jezeli wam sie nie podoba to ze ktos was zabije to idzcie na non-pvp bo pk/wojna to najprzyjemniejsza czesc tej gry. Takie moje zdanie ; )

saperowa 22-06-2007 01:13

Hah żal ... dobra sram na tego hunta :]
I tak nie gram chciałam koledze oddać postać ale widze, że kolega sobie też nie pogra ^^ hahaha (...)

* Scroopy
"wrzucic na looz panowie/panie to tylko gra w ktora sie gra tylko dla rozrywki"

Sie grało a nie sie gra xD
Raczej kto gra ten gra ... :]

ByWa ...

Cya... :)

Liryczny 22-06-2007 18:38

la la la niedługo ktoś z tgk pada hm.... ciekawe kto to będzie :> ojoj:confused:
Nie martw się odrobisz level B)

"ostrzeżenie dane!":evul:

albert0 23-06-2007 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liryczny (Post 1503244)
la la la niedługo ktoś z tgk pada hm.... ciekawe kto to będzie :> ojoj:confused:

20 lvl facc o ktorym nie mamy pojecia, i ktory mysli ze mieszkajac na Targówku = nalezy do Tgk Teamu?

Zreszta Vandal, zamknij za przeproszeniem pizde, bo jak narazie chuja zrobiles w tej calej śmiesznej 'wojnie' a najbardziej sie mądrzysz

EDIT:

i jeszcze jedno, wierz mi, ze kto jak kto z Psk, ale ty juz nie bedziesz grał na Titanii

Bolter 23-06-2007 16:21

A i Pawel + Skcoz wiecie ze Dołaczenie do Partyzantow z waszymi lv = Hunted by Eiv a jesli was tam niema mozna sie dogadac ale niesadze byscie chcieli.(moze Skoczbo dzwonil do Mika :P i sie pytał)

Bolter 23-06-2007 16:23

Jedyne co mnie razi u vandala i calego psk to to ze sie madrza ze padamy ale to tylko od Partyzantow nie odwas wiec nieam co sie podniecac.

Zal

Bez partyzantow jestescie 0 :*

W ładne gówno sie PAwel wpakowaliscie wraz z Mefistem CORLEONE FAMILLY vs PARTYZANCI ? saushaus to bedzie dobre

Mefisto The Master
Jun 23 2007, 16:07:33 CEST Killed at Level 83 by Mario Shiva
and by Fakro

Saigai
Jun 23 2007, 16:08:22 CEST Killed at Level 61 by Fejo Darthsuki
and by a dragon

Szczuru.pl 23-06-2007 17:26

Mefisto The Master

and by Fakro

H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!! POMPAAAAA !!!! POWODZENIA PANOWIE Z PEESKA : d

A Saigai zaraz dogoni Virakeya :D :D

albert0 23-06-2007 17:27

Yapan, jaki mlvl ma Saigai?

Martinesz 23-06-2007 18:14

Dante Dreamweaver

Jun 21 2007, 17:36:29 CEST Killed at Level 103 by Sir Lockhart

Inuyasha Haibane

Jun 23 2007, 15:23:04 CEST Killed at Level 114 by Sir Lockhart

lol xD

Lockhart 23-06-2007 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1505512)
Mefisto The Master

and by Fakro

H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!! POMPAAAAA !!!! POWODZENIA PANOWIE Z PEESKA : d

A Saigai zaraz dogoni Virakeya :D :D

pompa ?:P chyba nie wiesz co to znaczy :P

Szczuru.pl 23-06-2007 20:56

Ty Lockhart wiesz jaką masz z nami umowę to po co dyskutujesz ? :> Pozatem zmień w profilu nazwę gildii :(

Wesha 23-06-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1506005)
Ty Lockhart wiesz jaką masz z nami umowę to po co dyskutujesz ? :> Pozatem zmień w profilu nazwę gildii :(

raczej lvl.. dyskutowac to on moze i jakis noobek ktory dostal chara a nic przy nim nie zrobil nie zabroni mu tego. ;]

Lockhart 23-06-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1506005)

eeee jaka umowa ?xD jestem chyba jakis niedoinformowany xDD

aaaaaaaaaaaaa czaaje juz :D ale gildi nie moge zmienic bo nie mam na jaka :P

Szczuru.pl 23-06-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1506126)
raczej lvl.. dyskutowac to on moze i jakis noobek ktory dostal chara a nic przy nim nie zrobil nie zabroni mu tego. ;]

Dopóki nie podasz swojego nicku jesteś dla mnie nikim, po prostu próżnia i nie przykładam żadnej wagi do twoich postów.

Liryczny 24-06-2007 13:42

Tak tak chłopaki nic nie robie w tej "zabawie"

Nie pogram na titani? hah jak narazie mam na tym serwie przejebane u wielu osob i co? nie gram? heh

Wymądrzam się ye zajebisty wizerunek

tgk macie cos jeszcze do dodania? Jakiś pojazd or something like that?

Pozdro dla Psk i znajomych hehe

tgk na was wyjebane jak zwykle

albert0 24-06-2007 13:48

@Liryczny

>Nie pogram na titani? hah jak narazie mam na tym serwie przejebane u wielu >osob i co? nie gram? heh

Jesli twoim zdaniem gra = siedzenie w pz, to ok, graj ile chcesz.

>Wymądrzam się ye zajebisty wizerunek

Nie, poprostu robisz z siebie debila :)

>tgk macie cos jeszcze do dodania? Jakiś pojazd or something like that?

Nie, panie pro-englicz... chociaz tak. Błazen.

Wesha 24-06-2007 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1506391)
Dopóki nie podasz swojego nicku jesteś dla mnie nikim, po prostu próżnia i nie przykładam żadnej wagi do twoich postów.

Veshgar z tej strony. to nie miewasz koszmarow ze mna w roli glownej po akcji u Rodericka :<?

Szczuru.pl 24-06-2007 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1507221)
Veshgar z tej strony. to nie miewasz koszmarow ze mna w roli glownej po akcji u Rodericka :<?

Nie mam koszmarów. Ja mam tylko sny erotyczne a nie przypominam sobie, żebyś był bohaterem któregoś > : O

albert0 24-06-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1507221)

Jesli miewasz koszmary z powodu Tibii to przejdz sie do specjalisty ;-(

Wesha 24-06-2007 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1508052)
Jesli miewasz koszmary z powodu Tibii to przejdz sie do specjalisty ;-(

Przykro mi ja nie miewam zadnych koszmarow ani snow dotyczacych zadnych gier. gry to gry probuje nie mieszac gier do mojego zycia prywatnego i narazie mi sie udaje nie wiem jak tobie :D

albert0 24-06-2007 22:21

rl > virtual

teraz juz wiesz :)

SeQ_PL 24-06-2007 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1508366)
rl > virtual

teraz juz wiesz :)

Chyba ci sie cos pojebalo!

TIBIA = OK
SEQ = OK
RL & BOG = NIE!

Bolter 24-06-2007 23:59

Po co mi Tata po co mi Mama mam przeciez W TIBI BRATA

Jez17Psk 25-06-2007 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1508628)
Po co mi Tata po co mi Mama mam przeciez W TIBI BRATA

Widać kto nie przenosi życia w Tibi do Rl :D:D:D:D hahahahahahhaa

albert0 25-06-2007 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1509422)

jesteś IDIOTĄ jesli myslisz, ze Kiko mowil 'na serio'

Bolter 25-06-2007 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1509422)

To jest tekst piosenki jak chciałbyś kruwa wiedzieć durniu, >.< widać ze tam dowas mało co dociera. Najgłośniejsza piosenka o tibi po zadymie z krzesłem.

SeQ_PL 25-06-2007 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1509781)
To jest tekst piosenki jak chciałbyś kruwa wiedzieć durniu, >.< widać ze tam dowas mało co dociera. Najgłośniejsza piosenka o tibi po zadymie z krzesłem.

Niechcialem sie mieszac ale tym tekstem i braku poczucia ironi az mnie pokusilo zeby wam to napisac.
Niema sie co dziwic wkoncu Pieńsk nawet na mapach jest oznakowany tak:
http://img357.imageshack.us/img357/9629/pienskdk0.jpg

@topic:
Z tego co wiem to Szczuru nie bron sie ze bijecie ich za hacka Dominiki bo sama powiedziala ze nie prosila cie o to ani nikogo innego.

Liryczny 25-06-2007 17:40

OMG zenada z tą mapką seq, czy to ma znaczenie skąd jestes? Czy ze stolicy czy z Pieńska czy kurwa z jakiejś wsi typu seqwice? Nie widze zależności, oglądają wasze fotki wydaje mi sie ze mieszkasz w wawie ale k***a na slumsach sorry, że to napisze ale już ladniej mam w gołębniku haha

Pozdro gołębie Grzegorza hahahhaa

Arm 25-06-2007 17:42

Czesc czesc czesc warszawa pierdoli wies ;]

SeQ_PL 25-06-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liryczny (Post 1510202)
OMG zenada z tą mapką seq, czy to ma znaczenie skąd jestes? Czy ze stolicy czy z Pieńska czy kurwa z jakiejś wsi typu seqwice? Nie widze zależności, oglądają wasze fotki wydaje mi sie ze mieszkasz w wawie ale k***a na slumsach sorry, że to napisze ale już ladniej mam w gołębniku haha

Pozdro gołębie Grzegorza hahahhaa

Moja fotka byla robiona w szkole rotfl'n'lol pozatym z tego co wydaje mi sie jestes entym ownerem lirycznego bo kiedys ci Audi zajebali. pozatym szanuj mnie:
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...ype=3&scale=13

Liryczny 25-06-2007 17:57

pomylka ownerem vandala bylem jestem i będę tylko ja poza tym to nie mi zajebali AUDI xd

Scroopy 25-06-2007 22:48

Jakies waty do Sękocina? ;o mam tam rodzine i zaloze sie ze tam jest w chuj lepiej niz w tym waszym piensku na granicy ;o

@ Liryczny

To Ty chyba nie widziales nigdy "slumsów";o

Szczuru.pl 25-06-2007 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1510595)
Lol, sry ale nie gustuję w piosenkach o Tibi. Tak poza tym to najpierw naucz się pisać a potem wyzywaj dziwko osmarkana:D

post zareportowany :)

Bolter 26-06-2007 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1510595)
Lol, sry ale nie gustuję w piosenkach o Tibi. Tak poza tym to najpierw naucz się pisać a potem wyzywaj dziwko osmarkana:D

Kurwa zamknij już mordę i pokażcie swoje foty kozaczki ze wsi kurwa ,nie gustujesz ? czy o niej nie słyszałeś bo tam do was huj dociera z tego co widzę a wasza gra tutaj powoli dociera do końca.
A tak dla twojej wiadomości masz napisana wiadomość z uwagą zwróconą na pisownię żebyś się nie przy*******ał wieśniaku który „mówię” pisze jak cały ten Pieńsk przez „u”.
Mam trudną sytuację w życiu teraz i proszę mnie nie w*****ać.
Żeby nikt się nie pytał jaką to mam problem z Rodzicami + (prawdopodobnie sprawę o pobicie co pogorszy ten 1 problem).

Jak wam wystarczy jebanych wyzwisk to przestańcie pisać niepotrzebne rzeczy.

Czekam na was aż wpadniecie. Może poproszę młodszych kolegów żeby wam najebali skoro będe miał w zawiasach.(lirycznym mogę się zająć sam)

Liryczny 26-06-2007 01:38

Bolter są nasze foty na forum zapraszamy i pozdrawiamy

Zajmiesz się mną sam? :> kk

Szczuru.pl 26-06-2007 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liryczny (Post 1511666)
Bolter są nasze foty na forum zapraszamy i pozdrawiamy

Zajmiesz się mną sam? :> kk

Wpierdol dostaniesz i się nauczysz czegoś w końcu gnoju piepszony. Żal mi jedynie twoich starych, bo im dziecko nie wyszło.

Liryczny 26-06-2007 01:59

żenada paszczur... jak dziecko

Jez17Psk 27-06-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1511647)
Kurwa zamknij już mordę i pokażcie swoje foty kozaczki ze wsi kurwa ,nie gustujesz ? czy o niej nie słyszałeś bo tam do was huj dociera z tego co widzę a wasza gra tutaj powoli dociera do końca.
A tak dla twojej wiadomości masz napisana wiadomość z uwagą zwróconą na pisownię żebyś się nie przy*******ał wieśniaku który „mówię” pisze jak cały ten Pieńsk przez „u”.
Mam trudną sytuację w życiu teraz i proszę mnie nie w*****ać.
Żeby nikt się nie pytał jaką to mam problem z Rodzicami + (prawdopodobnie sprawę o pobicie co pogorszy ten 1 problem).

Jak wam wystarczy jebanych wyzwisk to przestańcie pisać niepotrzebne rzeczy.

Czekam na was aż wpadniecie. Może poproszę młodszych kolegów żeby wam najebali skoro będe miał w zawiasach.(lirycznym mogę się zająć sam)

Ad1. O piosence i krześle słyszeliśmy tamten post miał na celu zwyczajny żart
ale widocznie nie poszło....;)
Ad2. Nie pierdol mi tu o wsi bo widząc tło na Twoich zdjęciach stwierdzam ,że gdybyście mieli ściany z drewna to można by nazwać ten wasz zasrany Targówek ,,osadą'' albo Slumsami ^^
Ad3. Chuj mnie obchodzi Twoja sytuacja życiowa nikt nie ma zamiaru Cię o to wypytywać bo wszyscy mają to w dupie. Chcesz się pożalić??? Idź do psychologa, poza tym myślisz ,że jak napisałeś o sprawie za pobicie to stałeś się Kimś?? Że zaraz wszyscy pomyślą: omg bolter kogoś pobił, kurwa lepiej z nim nie zadzierać. Odpuść sobie stary....
Ad4. Znajdź i zacytuj chociaż 1 post w którym napisałem MóWIę przez ,,u''.

Pozdrawiam

Lubie_orzechy 28-06-2007 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1513846)
Ad1. O piosence i krześle słyszeliśmy tamten post miał na celu zwyczajny żart
ale widocznie nie poszło....;)
Ad2. Nie pierdol mi tu o wsi bo widząc tło na Twoich zdjęciach stwierdzam ,że gdybyście mieli ściany z drewna to można by nazwać ten wasz zasrany Targówek ,,osadą'' albo Slumsami ^^
Ad3. Chuj mnie obchodzi Twoja sytuacja życiowa nikt nie ma zamiaru Cię o to wypytywać bo wszyscy mają to w dupie. Chcesz się pożalić??? Idź do psychologa, poza tym myślisz ,że jak napisałeś o sprawie za pobicie to stałeś się Kimś?? Że zaraz wszyscy pomyślą: omg bolter kogoś pobił, kurwa lepiej z nim nie zadzierać. Odpuść sobie stary....
Ad4. Znajdź i zacytuj chociaż 1 post w którym napisałem MóWIę przez ,,u''.

Pozdrawiam

Napisał to po to aby nie bylo:

"A jakie masz problemy stary? Nie chce byc dupolizem, ale masz cos na dupie"
Wytlumaczyl aby nie bylo takich tępych gadek, przynajmniej ja tak to zrozumialem......

PozdruFFKi ( poQeMoooN )

albert0 28-06-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1513846)

Pozdrawiam

Wiesz, my mamy cos takiego jak policja (rozumiem ze u was wszystkie kary sie widłami wmierza, ale musze cie zdziwic, bo nie wszedzie tak jest :) ), a ze mamy prawo jakie mamy, nie mozemy pic na srodku miasta, ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21.