![]() |
Cytuj:
1 i 2 dnia wojny zabili pare osob bo BB i Nf nie byli zoorganizowani No i masslog na dlair venore Manderigona ktory chcial po prostu expic ale nie uwazasz ze do troche przesada bylo ich 30 czy 40 i zamiast wyjsc na opena stali na dlair zeby dac loga? nie jest zal 1 osobe zabic na 3 - 4 dni majac team 40 ludzi? |
Jak sie ma w gildi tylu frajerow(szpiegow) to nic dziwnego ze im nie wychodzi...
|
Wiec bb to zgraja noobów ktorzy robia pa dzis stojac przed dp zostalem ubity przez kulako , zabil mnie oczywiscie za free i musial cos wymyslec i napisal ze kiedys chcialem ubic 50 ms jego kupla hahahah no to wymyslil :PP , wyzwal mnie tez od noobów i powiedzial ze moge 30k zaplacic i bede free , skopjuje tu kilka cytatów.
"20:51 Kulako [51]: u are hunted 20:51 Kulako [51]: u pked 1 time 20:51 Kulako [51]: and try killed my friend 20:51 Kulako [51]: ;]" "20:52 Kulako [51]: 30k to my edron dp 20:52 Kulako [51]: and u are free " "20:54 Kulako [51]: u can suck my dick 20:54 Kulako [51]: ;] 20:54 Kulako [51]: no more" "20:59 Kulako [51]: lol 20:59 Kulako [51]: u will got more payment 20:59 Kulako [51]: for insult me 20:59 Kulako [51]: ;] " |
to ty chyba nie wiesz kim jest kulako..
czlowieku jesli pekowales to ponosisz konsekwencje i nie mow ze jest to za free :) co do war no zal mi troche zenka i jego teamu pamietam jak przed update wpadli mi w 7 na mino miasto... fuksem ale fuksem ucieklem chociaz powinni mnie zdjac na 2 comba przy tamtej ich mocy sd... Zal.pl :baby::baby: |
Cytuj:
|
TO Enjoy pz life ^^
|
a szkoda, że FF nic nei robia ta wojna nudna sie robi ;///
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A kto sie wypłacił ? a kto nadal hun. ? |
Cytuj:
oo a czemu ja nic o tym niewiem ?xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
napisalem raczej 4ever./ i chyba zapowiada sie nowa wojna ^.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
kilka godzin pozniej... Grozzmo :Jul 08 2007, 23:48:46 CEST Killed at Level 106 by Sir Lothrien and by Dagon von zarvorich |
lol ,wojna dalej trwa..
wczoraj padl 2 razy [CHAR]Trettii[/CHAR] po mass logu ze strony ff. |
Wiec o co chodzilo dla tralli w poscie "peace"
|
Cytuj:
Oszołomy spojrzcie na date posta tralli z 'peace' dotyczy poprzedniej wojny-.- |
@up
ahahahahahha ale zonk xD buaheuhaeueh xD B) |
I tak ta wojna jest bardzo humanitarna i spokojna. Zobaczcie co sie dzieje na takiej Furorze - wszelkie chwyty dozwolone.
|
powie moze ktos ile bylo fragow po 1 i po 2 stronie z open battle co byl chyba dzisiaj :P albo wczoraj , napisz ktos kto uczestniczyl i mile widziany bylby filmik z bitwy ktoregos kto uczestniczyl a nie jakiegos noba:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Battle: Ze statystyk na Tibia.com wynika że było 14:3 |
8 swiezych fragow dla bb
|
23:46 Sir husi [11]: THOMONIX - LENROCK - SZYCHA - BLAN SOMU - QUIZI - VISTIAN - GOTRUNK ALL DED HAHA 7:0 SWE WINNERCONGRATULATIONS BOYS:*
|
Cytuj:
|
Kilka slow Abo o Polakach:
10:12 Abo Tagteamz [180]: except being raped in war by the germans 10:12 Abo Tagteamz [180]: what have ur country made ? 10:12 Abo Tagteamz [180]:just bunch of non educated retards(podobnie wylaczylem film i sie nie skopiowalo) 10:13 Abo Tagteamz [180]: _/ Adolf the polak killah Nie wiem jak wy , ale jak ja widze takie cos to az mnie k*rwica bierze xd Fajnie miec lidera ktory nienawidzi Polakow , nie? |
Żal kurwa, jak już zgrywa takiego kozaczka to by troche kultury zachował. Ciekawe jak skomentują to teraz jego "blood bro loyal 4 ever" typu 0lik, Galtarion itd.
|
Cytuj:
1. Po ostatniej wojnie Xolorian z paroma osobami ze starego Nf chcial go zabic.(nf vs wiw) Zapomniałes? 2. Po czyjej stronie opowiedziały moothonosty i zenki? Byli z nim(abem), mało tego po wojnie Herineey i społka myślała że wyexpiła dość leveli żeby móc się znowu panoszyć, poszli wygonić Xoloriana z demony 2 razy o ile sie nie myle. To co ty śmieciu wogóle możesz wiedzieć. Pamietam że Xolorianowi i reszcie zwisało to że zenek zdradził ich podczas tego krótkiego war, chcieli sie zemścic na szwedach i być z polakami ale Wielki Zenek i społka myślala że ich nie potrzebuje i sie próbowała zgrywać bijac kompanów Xoloriana itd w peace wiec zamknij morde śmieciu i się utop Btw Olik w war Khyomg vs Nf byl z xolorianem a galtarion neutral..., pozatym nie przypominam sobie opisu bro forever |
Wszystko jest krzywe na tych wojnach :P Raz jeden zdradza drugiego, potem tamten nawrzuca tamtemu i nowa wojna, a to ten padnie raz i nowe składy.
Jak wojna to wojna, a nie bitwy. Wojna to jest na Furorze. Tutaj ciągle składy się zmieniają (no ile 1 miech tak u nas trwa 1 bitwa). Powinny być zwarte składy, które mają jakiś cel i trzymać się w kupie \m/ |
@Eabbol
Sie dziwisz , przeciez Xolorian jest osoba ktorej nie mozna zaufac . Nie dziwie sie zenkom itd ze woleli walczyc przeciw niemu. Wkoncu to on ich zdradzil kiedy jeszcze wszyscy byli zgrana gildia i walczyli przeciw swe. A wogole jak NF,Polacy sami sie smieja z siebie (tez Polakow) to cos jest nie tak. |
Cytuj:
a co do 2 akapitu to go nie czaje. |
xolorian jest najbardziej zdradliwym graczem na kyrze kiedys byl kims teraz jest jedynie scierwem ... nienawidze go bradziej niz zenka...
|
@Eabbol:
Co ma Xolorian do rasistowskich odzywek Abo? Bo pierdol**les teraz jak łysy grzywą... Cytuj:
Cytuj:
Btw. Słyszałem że Gedd do tej pory chce być z polakami i nudzi go gra po stronie Swe ale Abo mu nie pozwala bo "hunted". Być może to tylko plotki. |
Cytuj:
|
Prawie kazdy z was tutaj powie cos glupiego, nie mającego sensu, kolejna plota, uzbiera sie tego kumulacja i wyleci w swiat Jakas mega glupia historia ze Ged to nie slubny syn Abo, i wogole są w gildi tylko dlatego ze rodziny sie nie wybiera... dobra teraz do żeczy.
Na kyrze polakow dzielą na : Polaczków (glownie z FF i tylko ktorzy sie wyplacili lub niemaja na nic wplywu) i Polakow jak Pablo/ged/ zangiew/ganda/masoj itp) ktorzy jak już są z swe to z nimi zostaną i dla nich niema znaczenia ze są innej narodowosci, bb jest miedzyn narodowe są tam br/swe/pl/ger/i ktostam z ukrainy ;d Liczy sie czlowiek a nie to z jakiego jest kraju, a co do Geda to Gadanie ze jest fauszywy, a nawet padlo okreslenie Gorszy od Zenka xD lol9. Ten kto tak powiedzial musi go nie znac, albo znac tylko z filmików tibi cam albo byc jego ofiarą Haantedaaa. Juz predzej Zenek jest fauszywy i sliski ponieważ jeszcze przed byl z moothem, potem FG vs MM byl z Fg...potem znowu byl z MM, i potem gedd poszedl do MM (pod inną nazwą juz) po to zeby ich zdradzic, zenek zrobil to samo w przed ostatniej wojnie KH`~ Jest tam gdzie mu pasuje, rozumiem go z jednej strony ^^ aaa Zaxevo, chyba pisales ze ta wojna jest spokojna, cos o bitwach...hmm otóż przez ostatni miech padlo ponad 30 fragow, to jest 1 na dzien teoretycznie: P Battlów niema bo FF b rzadko wychodzi na nie, glownie to tylko masslogują , mimo ze all są PL , niepotrafią sie dogadac na vencie , panuje tam chaos z tego co wiem ; d i padają jak nigdy...tzn jak zawsze xd a Garlerdon jako lider zaje.biscie zrobil swoich membersów, ostatnio ;d zostawil ich na pewną smierc samemu spierdzielając;d Teraxul fajnie podsumowal to na forum "I hope Mr abo will do same for me"~xd |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |