Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Xyriela: Problemy - Uwagi - Pochwały (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136220)

crosscut 22-07-2007 14:51

EHEHEHEHEHE

iomer ciebie tez spije i wykorzystam ;D

.

Ushka 22-07-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krytyk44 (Post 1562822)
bo sharuzel jest 13 letnim dzieciakiem pokaranym przez los

Ja też?? :|!!
@Karolinka;
(Nie byłbym sobą gdybym Cie nie zgnoił) słuchaj, może i nawet jesteś ładna, ale słonce nie gryzie (co ja mówie o.0), idź na solarium, jutro Ci (o.o) zrobie zdjęcia słonca i wjebie na photobucketa, okeh? Dasz sobie na tapete i będziesz się opalać :|!!
No i tak wogóle to nie wiem o co mi chodzi, kurwa -.-!!
I tak wogóle to byłem na rowerku i mnie noga boli, i byłem w sani i missuje ich, i wogóle o chuj mi chodzi, i odeleteowałem oriusa, i wogołe kurwa mac ja pierdole.
Na zakończenie;
''S*******aj Adrian'' ;]

Sharuzael 22-07-2007 21:42

omg to jest temat o xyrieli ja ja tu pisze bo mnie to bawi a jak chcecie to zróbcie sobie temat "Xyriela Powód jej obrony" i tam sobie piszcie, liżcie jej dupe(nie radził bym na ryly) etc. prawie każdy śmieje sie z tego tematu oprócz naszego 4adryjanka który preferuje Carlin Style i tyle mam do powiedzenia o waszych postach typu . lol kto to jest sharuzael, kurwa jakie dziecko a pisza to ci którzy na początku tego ematu sami jechali po xyrieli i tyle.

KubaGuzikkk 23-07-2007 01:54

@up;
Wy*******aj :) Nikogo nie bronie, ale w*****asz mnie i chuj. Już dawno po dobranocce :)

krytyk44 23-07-2007 02:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sharuzael (Post 1563415)
omg to jest temat o xyrieli ja ja tu pisze bo mnie to bawi a jak chcecie to zróbcie sobie temat "Xyriela Powód jej obrony" i tam sobie piszcie, liżcie jej dupe(nie radził bym na ryly) etc. prawie każdy śmieje sie z tego tematu oprócz naszego 4adryjanka który preferuje Carlin Style i tyle mam do powiedzenia o waszych postach typu . lol kto to jest sharuzael, kurwa jakie dziecko a pisza to ci którzy na początku tego ematu sami jechali po xyrieli i tyle.

to jest temat "Xyriela: problemy uwagi pochwaly" a nie najebka na Xyriele, jesli nie widzisz roznicy zglos sie do psychologa o zaswiadczenie o dyslekcji skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, a i w szkole bedzie latwiej... co do tego ze jechalem po xyrieli to robilem to bo ailem powod bo mnie w*****ala.. a takie jechanie dla zabawy zeby byc fajnym jest zalosne.
Adrian preferuje carlin style a Ty? padlem 5 razy za kare bede trollem na forum i znajde kogos na kim bede sie wyzywal za to ze jestem loooooserem??

@ushka robisz sie naprawde nudny... twoje teksty zrobie zdjecie slonca sa bardziej zalosne niz zabawne no ale w wieku 14 lat kazdy chce byc elo elo kozak... dojebales sie do tego ze jest blada i tak od miecha pierdolisz w kolko
zalllllll.................

wracam za 4 tygodnie cu

Rasse 23-07-2007 04:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1563824)
@up;
Wy*******aj :) Nikogo nie bronie, ale w*****asz mnie i chuj. Już dawno po dobranocce :)

zal te forum, nie? nawet pozadnie bluzgnac sie nie da-.- I jeszcze sami te gwiazdeczki (czyt. cenzurki) wsadzaja >.>

Ushka 23-07-2007 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krytyk44 (Post 1563845)

@ushka robisz sie naprawde nudny... twoje teksty zrobie zdjecie slonca sa bardziej zalosne niz zabawne no ale w wieku 14 lat kazdy chce byc elo elo kozak... dojebales sie do tego ze jest blada i tak od miecha pierdolisz w kolko
zalllllll.................

wracam za 4 tygodnie cu

Tobie też by się zdało zaświadczenie bo mam 16 lat :|!! Poprostu, nie lubie jej i tak bywa, tak samo jak nie lubie ciebie :)

beka90 23-07-2007 17:39

@krytyk44
Ale kogo to kurwa obchodzi ze wracasz za 4tygodnie?
A Xyriela i tak jest juz uzalezniona od Tibii :D Tylko szkoda ze boi sie slonca :\

domel-aka-lavande 23-07-2007 21:25

kartofelku kiedy bedziesz w gda? :( ja bende u radka we wtorek albo srode to mi tez pstrykniesz zdjecie ;d

Iomer Thunderblade 23-07-2007 21:38

domel, nikt cie nie chce na zdjeciach, lepiej jakby ci rozlali plonacy olej czy cos w tym stylu pod nogi o.o

chosen_one 23-07-2007 23:54

Ale sie iomer wj****es :S

Banished: permanently because of invalid payment

Iomer Thunderblade 24-07-2007 02:31

jutro bedize juz pozadek z tym ;) kolo 15

4drian 24-07-2007 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1563401)
Ja też?? :|!!
@Karolinka;
(Nie byłbym sobą gdybym Cie nie zgnoił) słuchaj, może i nawet jesteś ładna, ale słonce nie gryzie (co ja mówie o.0), idź na solarium, jutro Ci (o.o) zrobie zdjęcia słonca i wjebie na photobucketa, okeh? Dasz sobie na tapete i będziesz się opalać :|!!
No i tak wogóle to nie wiem o co mi chodzi, kurwa -.-!!
I tak wogóle to byłem na rowerku i mnie noga boli, i byłem w sani i missuje ich, i wogóle o chuj mi chodzi, i odeleteowałem oriusa, i wogołe kurwa mac ja pierdole.
Na zakończenie;
''S*******aj Adrian'' ;]

Wasze posty robia sie coraz bardziej zalosne przerastecie samych siebie myslisz ze nagminne uzywanie wulgaryzmów sprawi ze bedziesz bardziej powazany na forum bo niesadze :baby::baby:(mamusia jakby sie dowiedziala to by Ci dupsko zlała) ale cuz rosnie takie pokolenie ludzi wy*******ch przez los i nic sie na to nieporadzi :]:]

Cytuj:

Bo ten temat niejest smieszny wręcz żałosny smieje sie tylko z tyhc którzy chca stac sie za szybko dorosli ale nawet na forum im to niewychodzi ( Polskim dzieciom pogratulowac wychowania) a co do jechania na Xyrcie w tym temacie przez osoby które "bronia" jej teraz to wlasnie widac kto jest tutaj dojrzaly ktoś ma coś do Xyrci to powyzywa powyzywa i przestanie tak calkiem dla beki (no chyba ze w/w Xyriela kogos hunci xD to bedzie dlurzej wrzucal :P ) :baby::baby:

xD! Tak btw. to moze mi ktos wytlumaczy co to jest Carlin Style -.-" pierwszy raz slysze to :D

Cytuj:

Tobie też by się zdało zaświadczenie bo mam 16 lat :|!!
Name: Ushka
Poziom: Co? ... xD!!

Hm o co chodzi xD to 15 czy 16 bo sie pogubilem moze sam niejestes pewien ;> Ale jeden pies i tak jestes glupim bachorem :|

[BL]
Cytuj:

naszego 4adryjanka
[/BL] xD hAUAHsHa LOL

POzdRo 4adryjanek xD :D:D

AxenRemo 24-07-2007 16:42

@ UP
Ale kurwa jesteś mądry , tylko szkoda że błędy robisz ortograficzne.
Morał: Popracuj nad pisownią "ó" "u"
Pozdrawiam wszystkich

AxenRemo 24-07-2007 16:48

...........

Ushka 24-07-2007 19:15

@4drian;
Póki co to ja tylko widze, wy*******aj 4drian a nie wy*******aj Ushka ;]
Mam 16 lat rocznikowo, date dokładną dałem byle jak, w/e... Jak masz 17 lat to ja ma 96, bo chyba książke widziałeś jak cie w szkole nią bili koledzy ;]

omagad1989 24-07-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AxenRemo (Post 1566666)
@ UP
Ale kurwa jesteś mądry , tylko szkoda że błędy robisz ortograficzne.
Morał: Popracuj nad pisownią "ó" "u"
Pozdrawiam wszystkich

Ej no, co sie czepiasz chlopaka. Przeciez on pisze szybko!!!!!!!!! Ja musze literek zawsze szukac :/
Czemu tylko "ó" "u" ? Samo "u" nie wystarczy... Bo jeszcze bedzie pisal "rzułf"...
Morał: niech popracuje nad cała ortografia ;o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1566979)
@4drian;
bo chyba książke widziałeś jak cie w szkole nią bili koledzy ;]

Rotfl xDD!!
On ma naprawde 17 lat... Nie widzisz tej intelignecji 17-latka w postach?

AxenRemo 24-07-2007 22:13

Ushka ROX

4drian SUX

no i nie będę mówił kto ma wy*******ać bo to logiczne xD

Ushka 24-07-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omagad1989 (Post 1567239)
Rotfl xDD!!
On ma naprawde 17 lat... Nie widzisz tej intelignecji 17-latka w postach?

Widze ją...

...NOT!
@Omagad ileśtam
ja tesz pisze szypko ale ale fiesz moja klafiatóra mi nie pozfala pisadź szypciej bo ftedy mi daje ksionrzke i mósze trzytadź :\
(Ortografia celowa[modkowie got owned]) ;]

4drian 25-07-2007 01:36

xD

Jestescie troche smieszni ale to opuszcze widac ze niedorosliscie jeszcze ale co zrobic ...

A co do pana Ushka to hmm... n/c

Szkoda słów i tak do was nic nie dotrze :baby::baby:

:(ŻYCIE:(

Iomer Thunderblade 25-07-2007 04:47

Mam Fajnego Chewbacce !

Kusy_Kazakov 26-07-2007 01:48

Czułbaka to wielki stfur ;o Czym go karmisz? :]

Ushka 26-07-2007 09:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov (Post 1569654)

Pewnie tanim winem o.o

tsch 26-07-2007 14:07

omg..nie znam nikogo z Was ani Xyrieli. Ale temat i poruszane w nim wątki to jakaś masakra :confused: Nie ma brzydkich kobiet -.-.
Nie rozumiem co chcecie od Xyrieli ? Wyglada normalnie i jednym się pewnie podoba a innym nie.
.
.
.
.
.No chyba ze to takie Wasze ,,końskie' 'zaloty bo to też mozliwe :p
Pzdr/

Marczio 26-07-2007 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1566123)
Wasze posty robia sie coraz bardziej zalosne przerastecie samych siebie myslisz ze nagminne uzywanie wulgaryzmów sprawi ze bedziesz bardziej powazany na forum bo niesadze :baby::baby:(mamusia jakby sie dowiedziala to by Ci dupsko zlała) ale cuz rosnie takie pokolenie ludzi wy*******ch przez los i nic sie na to nieporadzi :]:]

Bo ten temat niejest smieszny wręcz żałosny smieje sie tylko z tyhc którzy chca stac sie za szybko dorosli ale nawet na forum im to niewychodzi ( Polskim dzieciom pogratulowac wychowania) a co do jechania na Xyrcie w tym temacie przez osoby które "bronia" jej teraz to wlasnie widac kto jest tutaj dojrzaly ktoś ma coś do Xyrci to powyzywa powyzywa i przestanie tak calkiem dla beki (no chyba ze w/w Xyriela kogos hunci xD to bedzie dlurzej wrzucal :P ) :baby::baby:

xD! Tak btw. to moze mi ktos wytlumaczy co to jest Carlin Style -.-" pierwszy raz slysze to :D

Name: Ushka
Poziom: Co? ... xD!!

Hm o co chodzi xD to 15 czy 16 bo sie pogubilem moze sam niejestes pewien ;> Ale jeden pies i tak jestes glupim bachorem :|

xD hAUAHsHa LOL

POzdRo 4adryjanek xD :D:D

mister mam 20 lat? lol

Ushka 26-07-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1570228)
mister mam 20 lat? lol

Prawdopobnie rocznikowo masz 20 :| Jeżeli to było coś do mnie to nie wiem o co Ci chodzi... :|

Nala$ 27-07-2007 02:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1567761)
xD

Jestescie troche smieszni ale to opuszcze widac ze niedorosliscie jeszcze ale co zrobic ...

A co do pana Ushka to hmm... n/c

Szkoda słów i tak do was nic nie dotrze :baby::baby:

:(ŻYCIE:(

Jestes dosc.. Hmmn.. Komiczny, przynajmniej dla mnie. Czujesz sie taki pewny poniewaz przeniosles sie na non-pvp? Rozumiem, ze darzysz Xyriele sympatia, ale nie mozesz przesadzac z ocenami na temat wszystkich uzytkownikow tego tematu. Twoja wypowiedz sugeruje ze uwazasz chyba wszystkich uzytkownikow tego topicu za "smiesznych" co moze uwlaczac niektore osoby. Osobiscie nie mam nic do Xyrieli, ale rowniez nie mam zadnych pochwal w stosunku do niej. Zycze sukcesow w grze.

Pzdr/Nala$ (First owner ofc.)

PS Sorry za bledy nie uwazam siebie za poloniste.

Btw. Mamy off topa?:P

Rasse 27-07-2007 06:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1570228)
mister mam 20 lat? lol

HAhahahhahaha, szary lol ty masz dwudzieche? haahh:D nieno nie wiedzialem:p
to my chyba na Pan do Ciebie powinnismy >.> ja mam 8.5 i se jakos daje rade w tym ciezkim zyciu x)

Dalv_2k7 27-07-2007 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov (Post 1569654)

Bardzo złymi psami można powiedzieć że nawet wściekłymi o.o :|

Marczio 27-07-2007 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasse (Post 1571560)
HAhahahhahaha, szary lol ty masz dwudzieche? haahh:D nieno nie wiedzialem:p
to my chyba na Pan do Ciebie powinnismy >.> ja mam 8.5 i se jakos daje rade w tym ciezkim zyciu x)

OMG nie mam 20
ten texxxxXXXcior byl do Nabdriana bo on cos tak dupil do kogos ze mody gowniarz itd no to stwierdzilem ze on musi miec z 20 jak taki ziomulator z niego.
Osobiscie mam tyle ile na liczniku guys.

crosscut 27-07-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1567861)
Mam Fajnego Chewbacce !

ta a hans solo to aktor ktory gral harisona forda ;DDD

nie pij wiecej jak ze mna gadasz XD

Iomer Thunderblade 28-07-2007 00:30

ty mi krzywych bajek nie probuj wkrecac szkoti ;)

Nala$ 28-07-2007 02:17

Wooooooot? :P
O czym wy w ogole gadacie, to nie przypadkiem topic poswiecony Xyrieli?-.^

Kusy_Kazakov 28-07-2007 02:58

Kszyriela to kinda wcielenie Czułbaki o.o

Xyriela 29-07-2007 16:13

Czesc fani ^^!

Nudzi mi sie gadanie o tym ze ja gram. Nie gram, bo nie expie -> erig.net
Jak siedze na tibiii to gadam z ludzmi albo sie kloce :P
W tym tygodniu moze pogram, bo nie mam nic do roboty. Zatrudnilam sie do pilnowania domu i mam tu neta i darmowe zarcie :P

Poza tym. Stalo sie cos strasznego. Zostalam WYWALONA [tak, nie odeszlam, zostalam wywalona] z Cruoris =D Tak to jest jak sie wlacza ignore for Puge Nocturna :PPPP

Poza tym mozecie mi wierzyc lub nie, ale opalilam sie. Nie dalo sie tego powstrzymac kiedy sie jezdzilo na rowerku na sloneczku :)
Niedlugo zrobie sobie zdjecie i Wam pokaze

Pozdrowienia dla Was,

Wasza,

Xyriela

PS Czekam na nowe jazdy na mnie plx. Strasznie sie popsuliscie =//

Nala$ 29-07-2007 18:22

Ojojoj..

@Xyriela

Nie no gratzky..
Z drugiej strony.. Troche na Ciebie najechali to sie wzielas za rl, moim zdaniem wyszlo Ci to w miare na dobre.
Dbasz o forme a nawet sie opalilas \o/ !
Co do Cruoris to dosc mistyczna opowiesc jak dla mnie, ale mozliwe wkoncu Puge jest kaprysny.

Pzdr/Hasan

PS Czekam na fote!

Xyriela 29-07-2007 19:55

Scotty sorry T.T nastepnym razem obiecuje zrobic to pod Ank depo i tylko wtedy jak bedziesz mial manashielda =/ Mam nadzieje, ze sie kiedys pozbierasz, kruszynko...

Anyways,

BUZIACZKI!!!! ^^!!!

Ksyreila

<3 <3 <3 4 ADRIANEK

crosscut 29-07-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1575903)
Scotty sorry T.T nastepnym razem obiecuje zrobic to pod Ank depo i tylko wtedy jak bedziesz mial manashielda =/ Mam nadzieje, ze sie kiedys pozbierasz, kruszynko...

Anyways,

BUZIACZKI!!!! ^^!!!

Ksyreila

<3 <3 <3 4 ADRIANEK

I tak Cie kocham <3

4drian 30-07-2007 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1575903)

Anyways,

BUZIACZKI!!!! ^^!!!

Ksyreila

<3 <3 <3 4 ADRIANEK

<3 <3 <3 XYRCIA

Btw. Gdzie mój wlasny temat -.-" <<delete>> why????? =( nononono

Zawsze mam peszka i niemoge spodkac Xyrci online =(

Nala$ 30-07-2007 17:20

@4drian

Tez zaluje ze temat zniknal bo napisalem tam wypowiedz na twoj temat..
Na forum pisales ze masz "17lat/rocznik 90(...)".. Kiedy sie znalismy pisales mi ze masz 13lat:))
Powypieraj sie, powypieraj lecz moim zdaniem to glupie ze wstydzisz sie swojego wieku.
Ewentualnie moze shared acc czy cos ale nie wnikam..

Pozdrawiam/Hasan

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41.