![]() |
Odpowiedz Tutora
22:46 Tutor [32]: The TS is not a mass hack. Wiec nie wiem co teraz myslec
|
Eh... to niech juz usuna all konta ;p i zabawa zacznie sie od poczatku ;p
nie chce cofki ;/ strace 2 lvle i lootniety rh+dragon slayer ;/ Ah i jeszcze maly szczegol, news nizej Premium ( tak jest napisane i jest link do paccow) a ostatni news jest napisane premium ( tylko wytluszczone i z malej litery) |
na tibi.pl jest dobry programik w dzale download" find it!" jest dobry wpakuj i odpal pare razy
|
Cytuj:
a) trudno wykrywanlny b) trudny do usuniecia Enjoy. |
Cytuj:
|
Ja wam powiem tyle jezeli to keylogger to i tak zrobia cofke swiatow, a jezeli nie i (w co i tak nie wierze) CipSoft pojdzie z torbami to i tak nie bedzie tibii wiec mi nie zalezy i loguje sie na teste. Co do tych zarzutów:
1) Na tibia.com forum piszą ludzie ze mozna sie logowac. 2) Nawet w tym temacie sa screeny z testa. 3) Do tych co mysla (mowia) ze to server hackera to powiem ze postawienie servera dla ok. 1000 osobo i przeniesienie wszystkich kont z rl tibii to niemaly wyczyn nawet dla CipSoftu a co dopiero dla hackerow. 4) "Enter Test" itp tym tez sie nie przejmojcie wystarczy zobaczyc kilenta testserva po 8.00 bylo tak samo (wiem bo ogladalem filmy z testa). 5) Wlasnie jestem na tescie i zyje :P |
Pfff hakerzy którzy hakneli stronke tibia.com najbardziej potrzebuja waszych passow :)
|
KURWA LUDZIE! KTOS PUSCIL PLOTE BO KOLEJKI SA (WLASCIWIE TO BYLY BO JUZ OFFLINE).
Po pierwsze: domena cipsoft.com Po drugie: news na stronie głównej Po trzecie: profesjonalne teamy hackerow nie okradaja tibijczykow Po czwarte: trzeba miec duzo pieniedzy zeby postawic serwer (trzeba jeszcze miec mape) TAK WIEC DAJCIE SOBIE SPOKOJ NIE MA ZADNEGO HACKA! //up Eeee no z tym premium to podejzane jest :D HAHAHAHAHA ja pierdziele ale cep |
Cos mi sie widzi ze to nie hack poniewaz po co hakerom konta wszystkich jak by juz hakneli stronke to by skasowali wszystkie konta. A to gadka tutorow
22:49: You won't be hacked unless you download the client from another website 22:48 : dont worry, cip wont hack you :p 22:48 : the test server is only testing the strength of the servers and such |
nie wiem co o tym myśleć...
sram na tą gre , mimo ze zostalo 70 dni pacca |
jeśli hakezy walneli taki news na stronie to zaden problem zobaczyc wasze hasa itd. po1 nastompilby krach pszy takim hacku, mieli by konta i nic by z nimi nie zrobili bo by nikt nie grał
po 2 tak jak golega wyzej postawienie test serva to wyczyn godny nagrody, pszygotowanie tego trwa parew dni ! hakerzy nie dali by radu haknąc strony tibi.com i nie pszydało by im sie to na nic no hyba że to totalne debile (hackerzy) |
jezeli by shakowali tibie.com to juz by mieli all konta , wiec na co im rozpuszczanie keyów? jezeli to mass hack to tym gorzej ;/
co do bugow , jest jeden bug do poprawienia moze dlatego , pod dp w venore jak kupujesz jajka muwia "happy easter" czy coś a wielkanoc dawno się skończyła |
juz kiedys byl hack tibia.com, kilka lat temu
kilka dni strona byl offline a na koniec wszyscy dostali na nowo wygenerowane passy |
|
To ten klijent do testa jest zawirusowany?
ale cipsoft bedzie miał z tym problemy ;/ a wogule po co test jezeli byl juz update |
Cytuj:
|
@up chodzi mi o to ze jeżeli wkradli sie na ftp to maja wszystkie hasła , ale wiadomo ci najlepsi i tak nie wejda na "niby?" test serwer wiec by duzo na tym nie zyskali.
|
A mi zostało 86 dni pacc:D
Czyzby po 10 i pol roku koniec tibi;> |
Hackniecie strony nie gwarantuje hackniecia noramlnych passow. Po pierwsze hasla sa hasowane w jakistam sposob. Po drugie na loginservach na stronie sa uzyte klucze RSA wiec ich zlamanie nei wchodzi w gre. Nie da sie rowniez od razu zhackowac login servow totez w nowym cliencie zostaly dodane nowe:
Cytuj:
@upup Hasla nie sa na zadnych ftp, sa przechowywane pewnie w bazie (MySQL?), a dodatkowo na pewno sa szyfrowane wiec ich zdobycie to nie taka prosta sprawa. |
Hack
Wedlug mnie po przeczytaniu wszystkich postow to nie jest mass hack. Zeby haknac tibie com to trzeba byc niezlym hakerem a po co takiemu hakerowi tyle kont w tibi
|
Może taka mało ważna pierdoła
21:26 Craban the Beginner [300]: For your information: We have not changed anything about the game that you will see. This is merely a technical test a na rl... Name: Craban the Beginner Sex: male Profession: None Level: 4 World: Premia Residence: Rookgaard Last login: Mar 06 2006, 10:36:18 CET Account Status: Premium Account i jeszcze jedna sprawa... ten char nie ma pozycji CM... |
@upup
sprzeda plejt sety na allegro.br :<! |
;p
A to ciekawe wlasciwie gdzie ci to napisali?
|
Ej mam pytanie, czy jak by byli to hackerzy i by ich namiezyli, to miely by konsekwencje prawne?
|
;d
To akurat jest ciekawe bo takiego hakera raczej by nie namierzyli
|
@up
proste. |
Cytuj:
ktos mi to wytlumaczy? ;/ |
Ktos moze haknal tibia.com dla prestizu/jaj/z zemsty (ubili jego 7 lvl) bo interesu w tym raczej nie ma (jesli real hack - cofka wiec chuja ze sprzedazy itemow).
Anyway - temat o hacku reported :D http://forum.tibia.com/forum/?action...2&pagenumber=2 rotfl |
Jak juz mnie tak wielkodusznie zacytowales (nie bierz tego na powaznie ;)) to ja ci odpowiem prawdopodobnie kupiles/aktywowales pacca wczoraj lub dzisiaj a dane z tego co widze sa z dnia wejscie klienta 8.0
|
Kurwa jeszcze niekapujecie co jest grane? -.-
Magowie z MDW na czele wynajeli rosyjskich hakerów żeby zniszczyli tibie za ten update. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ee
ale macie pomysly mi to wisi czy polepszylo sie knightom bo nooby zaczna grac knightami a na nastepnym upade bedzie lepiej sorcow i oni znowu sorcami. Ja wole pograc swoja postacia poczekac do nastepnego upade i miec duzy lvl.
NAJGORSZA JEST FALA 20 LVL KNIGHTOW I PALLOW X( |
Cytuj:
strona cipsoft.com niedziala chyba od tygodnia |
http://foteka.pl/full/8605e7ad88834c...f7c29929ba.jpg
idzcie w ts pograc a nie bzdury piszecie |
Cytuj:
Sex: male Profession: None Level: 4 World: Arcania craban ma CM , jest Cm , dowiedziałem sie od tutka na Honerze , edit: 23:22 Krowka Montana [18]: ok kauiz but why so later is a Test server? 23:22 Kauiz Mac Morden [24]: I don't know but i doubt highly that it is done by hackers 23:23 Kauiz Mac Morden [24]: if there was in sure cip would find some way to tell us |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Sry
Sorry za moj poprzedni post bo nie tu go wpisalem i jeszcze jedno olejcie juz to poniewaz i tak nic nie zrobimy a dowiemy sie wszystkiego za jakis miech ;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |