![]() |
Sprzedać Katane za 10gp -.- Ziom robił Free Items i wziołem katanke :D
|
Cytuj:
|
Reqiem: [I]Co zdarzylo się wam zrobić najgłubszego na Rooku????[/I]
Napisać najgłupszy przez b.
|
Ja kiedys poszedlem z gosciem na katana room bez liny xD a potem stalem na polu i gosciu mnie do rotow wciagnal a sam wyszedl. na szczescie zdazylem zejsc
|
Hmm ... uwalniac czasem noobow z trapow, bo robilo mi sie ich zal ... a po chwili wracali i jednak padali ...
|
Ja kiedys sciaglem nowego klienta do gry i bylo zaznaczone balance fighting i walilem z c sworda hity 5-15 a kolo z katany walil na full attack po 20 i kupilem katane za 500 gp potem sie skaplem z tym fightingiem,;(
|
hmm .. mi nic ale jednemu gościowi sprzedałam 3 kamienie za 200 gp .
xd |
Ehh:
12:14 Amer Cade [21]: ej 12:14 You lose 1 hitpoint due to an attack by a troll. 12:14 Amer Cade [21]: to ty masz spikesword na rookardcie Rookard? ehh2: 12:31 Terror Dark Knight [1]: ej 12:31 Terror Dark Knight [1]: poty 12:32 Terror Dark Knight [1]: ej 12:32 Terror Dark Knight [1]: potty dzieks za poprawna forme kolego 12:32 Terror Dark Knight [1]: slyszysz 12:32 Terror Dark Knight [1]: ? 12:32 Potty on Harmonia [16]: mam katar, ledwo 12:32 Terror Dark Knight [1]: pokaz spike sworda 12:32 Terror Dark Knight [1]: na trade 12:32 Potty on Harmonia [16]: moge ci kichnac na trade jak chcesz 12:32 Terror Dark Knight wants to trade with you. 12:32 Terror Dark Knight [1]: pokarz 12:32 Terror Dark Knight [1]: spodobno 12:32 Terror Dark Knight [1]: masz 12:33 Terror Dark Knight [1]: skike sworda 12:33 Terror Dark Knight [1]: ty 1 12:33 Potty on Harmonia [16]: nie mam pojecia co to jest skike sword 12:33 Terror Dark Knight [1]: czy to orawda ? 12:33 Potty on Harmonia [16]: orawda? 12:33 Terror Dark Knight [1]: prawda 12:33 Terror Dark Knight [1]: spike 12:33 Terror Dark Knight [1]: sword 12:33 Terror Dark Knight [1]: sword of fur 12:34 Alexx knight of Harmonia [4]: buy mace! kurwa! 12:35 Alexx knight of Harmonia [4]: spiedalaj 12:35 Druid Pawelos [1]: ryj 12:35 Alexx knight of Harmonia [4]: pizda 12:35 Druid Pawelos [1]: polaki sie nie tyraja 12:35 Druid Pawelos [1]: huju 12:35 Druid Pawelos [1]: noobie 12:36 Alexx knight of Harmonia [4]: zamknij pizde -.- 12:38 Terror Dark Knight [1]: noob 12:38 Terror Dark Knight [1]: -.- Boze... X( |
Ja był w kafejce internetowej i widziałem jak dzieciak jakiś łowił rybki i wywalił fishing rod do wody O.o
|
1. oczywiście drabina
2. kiedyś chciałem sprawdzić ile hp zabierze vial of slime i jak debil sprawdzilem... na sobie ;/ 3. bylem na mino hell i ide 7 minosów bylo i ja se mysle co robic i sobie pomyslalem schowam sie w kacie (tam gdzie czesto trapy) no i wiecie co dalej ;) 4. kupilem combat knife za 50 gp 8o |
Sprzedałem gościowi platynke za 10gp.:baby:
Jak znalazłem Studded club cieszyłem się i się chwaliłem.:miecz: |
Znalazłem combat knifa na ziemi mysle ze to katana ide na poison spidery i ded po 3 ciosach...
albo wołałem SELL SMALL MACE a chodziło o cluba... |
1. Ja znalazlem 30 platynek i je zostawilem bo nie wiedzialem co to jest... ale ze mnie noob byl
2. Kupilem se katane i bylem na questach po to eq. Wrocilem do miasta i polozylem je tym stoliczku koles podlecial napisal ctrl+lol i stracilem 3. Kupilem VOS i nie wiedzialem na czym uzyc wiec wziolem i na sobie 4. DAlem kolesiowi 50 gp zeby mnie wypuscil 5. Zamykalem most na ratach a jak wyszlem na maina to mi zrobili hunted... |
Co najglupszego zrobilem.. (ale to na mainie)
Oto co zrobilem najglupszego.. (ale to na mainie) :
-parcel (zaadresowany + k set i takie tam eq) wrzucilem zamiast na skrzynke pocztowa to do kosza .. :( -rozdalem eq (medusa shield, crown armor, crus helm, knight legs, wszystkie wandy, 20k, bp runek i mfków...) -jak mialem k legi (17k kosztowaly mnie) to sie tak cieszylem ze w depo w thais w "kantorku" tego co sprzedaje parcele i listy sie zamknolem i co jakis czas na srodek kantorka wystawialem moje k legsy.. skonczylo sie tym ze jakiś 50+ niemiec rzucał mi smieci i mi k legi zabral :( -wymienilem b robe na crown armor.. ( a ja sorc bylem) |
dwie głupoty
Ja sobie dwie rzeczy gupie.
1.Wyjść z rooka na harze kiedy na innym mialem 100 [ITEM]chicken feather[/ITEM] zeby na maina przesłać. 2.Na iść na katana qest z rsemXDDedłem ale [ITEM]katana[/ITEM]została:cup: popadłem w niechęć do tibii:( ale po 1/2 miesiacach znowu gralem. |
Wyjście 17 lvlem na maina.
|
Moja pierwsza postać,Tibia 7.5 chodziłem w studded armor i chain armor w miejscu na strzały (wtedy wyglądała jak niebieska koszulka :P) i myślałem że mam kolczuge i zbroje naraz xD
|
Iść 19 lvl na dead dragon quest z 2 lf i paść ;(
|
Ja robilem na orc hell coś takiego, że rzucałem ciała orców na beczke z płomieniem bo chcialem trapnąć pewnego naabka... I przez pomyłke nie zauważyłem tego i wlazłem na yellow hp... A najgorsze, ze ten n00b tam polazł i zajumał moje rzeczy ;(;(;(
Drugą rzeczą jest to, że trenilem na bearach, mialem 2, czytam se forum, potem otwieram okno z tibią i zdążylem zobaczyc 5 bearów atakujących moją postac na red hp... polecialy studde legi, ale na szczeście znalazł sie tam qmpel i mi je oddał, ale skille i level poszły w pizduX(:confused:;( |
Ja na mainie kliknolem na mape zeby moja postać szedla sama na miejsce kolo schodow gdzie sie respią 4 cyce.. akurat tak kliknolem ze postac zszedla po schodach.. a ja w tym czasie czytalem forum... gdy wlaczylem okno tibi zauważylem słynny napis : You Are Dead.
wypadl mi jungle bp i scarf, potem postraszylem ich i oddali :p |
zbłazniłem sie
Kupiłem 10 spearów a nie mogłem wszystkich unieść bo miałem chain armor,jakiś kapelusz,spodnie,8 spearów i buty.Kupiłem i biore wszystkie "to jest za ciężkie"wziołem 8 to samo 6 to samo wziołem 2 i mialem wszyskiego 10spearów;(;( reszte schowałem do baga.Jak wróciłem po baga z 1 spearem baga nie ma;(;(;(alem się wtedy wkur...:evul:
|
Cytuj:
|
a ja zabilem sie na poision fieldzie kolo szkieletow
|
Skoro temat został już odświeżony to:
Zaufać niewłaściwej osobie. |
Zejść do dziury, gdy zapomniałam wziąć liny, wyjść na 9/10 lvl na maina, innym razem gdy się znudziłam graniem jako rookstayer, wyszłam inną postacią na 12 z wieloma wartościowymi rzeczami na rooku., oraz wejść na 4lvl do dziury ze szkieletami mając 30 hp z nadzieją, że mnie nie zabiją ;)
|
-Jeszcze za czasów 7.4 ,gdy w training roomie nie było schodów dałem się zamknąć i stałem jak kretyn dwie godziny.
- Zrobiłem katana quest bez liny co przypłaciłem życiem i nagrodą z questu |
Spotkać "Breegozusnoobem"
A tak na serio to expić na ratach do 8 lvl |
Zostawic trapa kumplowi i pojsc do kibla ....
skutek oczywisty .... (to nie kumpel mnie trapnoł tylko jakis 30 lvl sie wpieprzyl...) |
sam jestes "blont"
|
Co zrobiłem najgłupszego na rooku?
Nic, bo jestem super graczem. |
@up 0 samokrytyki xD
@3up ty sam z siebie jestes taki głupi czy ktoś Ci za to płaci? |
@Beh0lder
ja mu płace , odczep sie od niego @Topic hmm, zapłacić 5gp za 10 minut seksu w tibii <lol> |
?
mi jak dałem się oszukać jednemu facetowi <położyłem cały mój majątek na stole> brat mnie wystraszył i nacisnąłem strzałkę xD wyszedłem z stołu a tu jakiś facet mnie wypchnął i zabrał all itemy xD (najlepsze wyposażenie na rooku , bow , armor , buty itd. strzały , 500 gp)
|
ja grałem pierwszy raz na pvp serw. Myślałem że na rocku jest pvp i kolo mi groził jak mu chain arma niedam i mu oddałem ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
ja kupiłem mace za 300gp :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Najgłubsza? Hmmm... może danie gościowi 200gp, żeby przestał trapować, a potem pod innym nickiem założyć temat na tym forum tylko po to, żeby to wszystkim oznajmić :D
|
Sprzedałem Antidote Rune za 10k, zaraz po upie kiedy je wycofano.
|
A ja nie odwiedzałem mojego depo chara przez miech po upie i 10 antidote znikło bezpowrotnie (1lvl depochar :< )
|
E tam, ja właśnie straciłem całą kolekcje (20 run, lfow, 13 MLW, knife i wszystkiego po 100 - jaja, ciastka, addon itemy itp.)
|
Expić bez beatów. (Słuchania, a jak!)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |