![]() |
heuehue
Powiem wam na dodatek, że ten film dostanie oskara za najlepsza obsade w historii kinematografii...<loool>
|
Cytuj:
|
Zaczne od zacytowania tego kolesia bo naprawde smialem sie dobre pare min.
Malenstfo nie zachwyca wygladem oczywiscie.Mimo ze mieszka naprzeciwko mnie nienawidzi mnie tak samo jak jej chlopak:D Tak tez jestem z plocka. Cytuj:
Nie mam zamiaru oceniac Cie po fotkach.Nie mam nic do Ciebie mimo ze paru moich ludzi przeszlo na strone twoich wrogow(Roger/Clifford for example) .I tak jesli chodzi o furora war jestem za Vision. Mam nadzieje ze moze nawet sie kiedys spotkamy;) ...Aha no i lepiej Ci w new image'u :) Veritas/Fiziolasty/Tibia/Solera |
Qel jak tam z lv lecisz? Czemu już nie piszesz na forum furory?:((((
|
|
@UP
CO ty nie powiesz:X |
Widze, że już mało kto komentuje filmik, wiekszość użytkownikow opisuje tylko Qel:D
|
No to tak, co do Vision.. Nie wiem czemu macie jakies zgnile teksty, ze to nie oni..
Nie kazdy ma krzywy ryj, i 1024 pryszczy na mordzie, i potrafi sie pokazac.. bo jak czytam wasze posty, to wy im ***** tylko zazdroscicie, bo wy 5cio letnie dzieciaki, z calym ryjem obitym (BEZ OBRAZY DLA NIKOGO, to moje spostrzezenie) W 85% zdjecia sa prawdzie, lecz co do Qel to mam zastrzezenia.. Kiedy gralem na Furorze, dobrzy kumple bylismy, i jak mi podawala zdjecia, to byly troche inne.. Chociaz moze jestem w bledzie - wtedy nie dawala "mejkap'u" i nie miala takich fryzur, ale to mozna inaczej wyjasnic. Qel graly 2 osoby, 2 siostry, Ada i Ewa jak dobrze pamietam, mozliwe, ze te zdjecia sa od Ewy (zdjecia ktore mialem, to byly od Ady).. W ogole? Ch** mnie to boli :| Dobra, po prostu zal.br.. LIZAC DALEJ DUPE JEEEEJ! |
lol a wszyscy wierza ze to prawdziwa qel ;sssssss
ja tez moge dac zdjecie jakies laski i powiedziec ze to jestem ja ;p ''o jaka ona uadna o kórcze nie jeten by jom pszeruchal'' odpuscie sobie bo to nie ona.. |
@ Erolik
Ale masz rozkminy:D No więc tak to Ada na 10000000 %, ponieważ znam ją z RL:) A pozatym to jakies chyba masz złe wspomnienia, bo bardzo Cię to boli. Tak o tym piszesz<loool> |
Nie no trzeba przyznac ze dziewczyna jest ladniutka, ale nie widze powodu zeby az tak bardzo sie tym podniecac. A co do reszty to wiekszosc wyglada normalnie oprocz paru ktorzy wygladaja na uposledzonych ;o
|
Cytuj:
|
ame: Qel
Sex: female Profession: Druid Level: 17 World: Furora Residence: Thais Guild membership: Lost of the Vision Last login: Jul 11 2007, 01:46:17 CEST Comment: Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor. May 09 2007, 03:17:02 CEST Killed at Level 105 by Qel and by energy >>From Lvl 105 to Lvl 17<< :D Qel vs Dusk = 11:0 Apr 02 2007, 19:45:13 CEST Killed Taifun Devilry at Level 278 ok Demthes=* This is not our farewell <3 Oco chodzi :O ?przeciez miala +100 |
Cytuj:
|
Cytuj:
a skad kurczę takius pewien ze to jej zdjecie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Drogi Slaytonie, czytałem wszystkie posty po kolei (chyba, że przeoczyłem) i nie zauważyłem, by ktoś pisał o wymalowanej dziewczynie, że jest idiotką.
Za to ktoś wcześniej napisał to o czym mówiłem. Można nie poznać dziewczyny bez makijażu ;) |
echh wy ludzie po prostu nie macie co robić -.-'
|
Yyy... To jest temat o fotkach z filmu, więc to logiczne, że się rozmawia o tych fotach nieprawdaż?
|
hah ciekawe ile Ada dostala prv wiadomosci od czasu kiedy ten temat powstal :)
@Gelt - masz racje w ostatnim poscie.A co do wczesniejszego to kazdy ma inny gust.Niektorym poprostu podobaja sie dziewczyny ktore sie maluja hmm "intensywnie" zreszta nie widzialem na tych zdjeciach jakos strasznie duzo tapety. |
Cytuj:
___ @Gelt Dzieki że bez wulgaryzmów :) |
@Slayton
No tak, jakoś wypadło mi to z pamięci ;) Widać, że autor prawdopodobnie nie miał zbyt dużego kontaktu z płci przeciwną. Np. ^^ To był mój błąd :P @Veritas Gdyby nie były atrakcyjne to by takich dziewczyn nie było, a o tego typu gustach tak naprawdę nie powinno się rozmawiać, bo każdy ma inny. Po prostu, dla mnie to się nie podoba, ale toleruje takie coś :P |
Cieszy mnie to że sa jeszcze osoby potrafiące przyznać sie do błędu:)
|
Cytuj:
Widac, ze Twoja inteligencja nie przekracza dzieciaka bawiacego sie gownem w muszli klozetowej ;O Moze jak jeszcze troche dupe podlizesz, to moze da Ci rowa wylizac.. @Slayton Slyszalem o Twojej domenie.. www.NajwiekszyLizatorDupyQel.zal.com.br Dolacz moze do Avediego, pojedziecie na 2 baty ; O MOZE WSZYSCY?! TAAAAK!! ZACZNIJMY LIZAC DUPE QEL! Strange ; | |
Cytuj:
|
Widzę, że zrobił się tręd na mówienie: lizodup, ładnie wylizałeś itp...
@Erolik Dziwny to jesteś Ty;/ Podnieca Cię to? Bo widzę, że tak. |
ja pitole, jak czytam te wypociny, to mam bekę. ten się podnieca, tamten co innego, jeszcze inny wali konia. xD ludzie, to tylko jakaś fota, a Wy robicie nie wiadomo co... zaraz jacyś fani (czyt. lizodupy Qel) mnie zjadą, ale mam ich w... : ]
|
@Erolik
Powstrzymaj sie od swoich jakże "mądrych" a zarazem "ciętych" ripost bo i tak Ci to na dobre nie wychodzi;) Czego chłopie Ty się tak grzejesz ja nie wiem.. Chill out;) Nie obrażam Cię więc wymagam tego samgeo od Ciebie;) Btw. Zamknij się, przestań narzekać i zacznij żyć KKTHXBB |
@up
Może skoro siedzą 24h przy kompie to wejdą na taką stronę fotka.pl czy coś w tej podobie i niech tam poszukają zdjęć do oglądania. Bo wnioskuje, że tak zwane "lizodupy" nie widziały starszej dziewczyny na oczy xD Cytuj:
@edit Erolik swoim zachowaniem przypomina mi tego gościa ;) Kod HTML:
http://pl.youtube.com/watch?v=vS46kNxi7rg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emaxior%2Epl%2F%3Fp%3Dindex%26id%3D31055%260 |
Ada dajesz dajesz z tym lefelem!
I czasami napisz cos na forum furory na tibia.pl ;( |
@up
no to mówię, że mam bekę - właśnie z takich "ripost". :D |
Ooo :) wkońcu widać tych, których się "zna" z plików rec :D
@ Fala napalenia na Quel: Owszem, ładna dziewucha:). Ale ja się nią nie jaram.. "jaram" się kimś innym, z kim już jestem od dłuższego czasu :) Każdy ma swój gust ^.- |
Swoja droga trudno się dziwić osobom które zazwyczaj jarają się pikselami, to był dla nich szok :P
Oj nie Ty jeden ;) |
Haha ten temat to jakas parodia
Nie rozumiem wogole czemu oceniacie ludzi po wygladzie? kazdy sie rodzi z twarza jaka ma wiec nie krytykujcie ludzi dlatego ze ktos ma pryszcze albo nosi okulary. Btw. najlepsi sa ci 13-latkowie ktorzy pisza ze zaliczali juz lepsze dupy niz Qel xD |
Cytuj:
I kto tu pisze o inteligencji....Dlaczego sadzisz, że liże jej dupe??? Bo napisałem coś miłego do dziewczyny, która czyta tylko o tym że jest umalowana idiotka???Bo pisze inaczej niż połowa forumowiczów??? _____ Tacy właśnie sa polacy....ktos wyrazi swoje zdanie na dany temat to odrazu go obrzucaja przekleństawmi lub nazwa lizodupem, itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |