Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   RL vision i dusski. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138446)

Te-besque 11-07-2007 01:08

heuehue

Powiem wam na dodatek, że ten film dostanie oskara za najlepsza obsade w historii kinematografii...<loool>

slayton 11-07-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1542754)
Powiem wam na dodatek, że ten film dostanie oskara za najlepsza obsade w historii kinematografii...<loool>

bez ciebie oskara by nie było ;]

Veritas 11-07-2007 01:46

Zaczne od zacytowania tego kolesia bo naprawde smialem sie dobre pare min.
Malenstfo nie zachwyca wygladem oczywiscie.Mimo ze mieszka naprzeciwko mnie nienawidzi mnie tak samo jak jej chlopak:D Tak tez jestem z plocka.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ancient900 (Post 1542307)
Chodziło mi raczej o to że ona się wyróżnia swoim wyglądem wśród innych dziewczyn które grają w tibię (patrz maleństwo xD)

Co do Qel, nie znam jej na rl mimo ze jestesmy z tego samego miasta.

Nie mam zamiaru oceniac Cie po fotkach.Nie mam nic do Ciebie mimo ze paru moich ludzi przeszlo na strone twoich wrogow(Roger/Clifford for example) .I tak jesli chodzi o furora war jestem za Vision.

Mam nadzieje ze moze nawet sie kiedys spotkamy;) ...Aha no i lepiej Ci w new image'u :)

Veritas/Fiziolasty/Tibia/Solera

Dark_ShEp 11-07-2007 02:09

Qel jak tam z lv lecisz? Czemu już nie piszesz na forum furory?:((((

Marloss 11-07-2007 02:24

@up
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters n/c

Dark_ShEp 11-07-2007 03:16

@UP
CO ty nie powiesz:X

slayton 11-07-2007 11:42

Widze, że już mało kto komentuje filmik, wiekszość użytkownikow opisuje tylko Qel:D

Erolik 11-07-2007 14:06

No to tak, co do Vision.. Nie wiem czemu macie jakies zgnile teksty, ze to nie oni..

Nie kazdy ma krzywy ryj, i 1024 pryszczy na mordzie, i potrafi sie pokazac.. bo jak czytam wasze posty, to wy im ***** tylko zazdroscicie, bo wy 5cio letnie dzieciaki, z calym ryjem obitym (BEZ OBRAZY DLA NIKOGO, to moje spostrzezenie)

W 85% zdjecia sa prawdzie, lecz co do Qel to mam zastrzezenia.. Kiedy gralem na Furorze, dobrzy kumple bylismy, i jak mi podawala zdjecia, to byly troche inne.. Chociaz moze jestem w bledzie - wtedy nie dawala "mejkap'u" i nie miala takich fryzur, ale to mozna inaczej wyjasnic. Qel graly 2 osoby, 2 siostry, Ada i Ewa jak dobrze pamietam, mozliwe, ze te zdjecia sa od Ewy (zdjecia ktore mialem, to byly od Ady)..

W ogole? Ch** mnie to boli :|

Dobra, po prostu zal.br..

LIZAC DALEJ DUPE JEEEEJ!

Bartholomew 11-07-2007 14:50

lol a wszyscy wierza ze to prawdziwa qel ;sssssss

ja tez moge dac zdjecie jakies laski i powiedziec ze to jestem ja ;p

''o jaka ona uadna o kórcze nie jeten by jom pszeruchal''

odpuscie sobie bo to nie ona..

Avedi Bezel 11-07-2007 14:52

@ Erolik

Ale masz rozkminy:D No więc tak to Ada na 10000000 %, ponieważ znam ją z RL:)

A pozatym to jakies chyba masz złe wspomnienia, bo bardzo Cię to boli. Tak o tym piszesz<loool>

Wicheer 11-07-2007 16:00

Nie no trzeba przyznac ze dziewczyna jest ladniutka, ale nie widze powodu zeby az tak bardzo sie tym podniecac. A co do reszty to wiekszosc wyglada normalnie oprocz paru ktorzy wygladaja na uposledzonych ;o

Couranger 11-07-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1543398)
lol a wszyscy wierza ze to prawdziwa qel ;sssssss

ja tez moge dac zdjecie jakies laski i powiedziec ze to jestem ja ;p

''o jaka ona uadna o kórcze nie jeten by jom pszeruchal''

odpuscie sobie bo to nie ona..

A skad wiesz cepie ze to nie ona ? myslisz ze jak napiszes jakas zjebna ironie to jestes super fajny? Zal mi cie , ja w 100 % wieże że to ona bo niby po co maiala by dawac jakies podrobki ? zeby ci pala stanela? pfff

Dlugozimek 11-07-2007 16:43

ame: Qel
Sex: female
Profession: Druid
Level: 17
World: Furora
Residence: Thais
Guild membership: Lost of the Vision
Last login: Jul 11 2007, 01:46:17 CEST
Comment: Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor.

May 09 2007, 03:17:02 CEST Killed at Level 105 by Qel and by energy
>>From Lvl 105 to Lvl 17<< :D

Qel vs Dusk = 11:0
Apr 02 2007, 19:45:13 CEST Killed Taifun Devilry at Level 278 ok

Demthes=*
This is not our farewell <3

Oco chodzi :O ?przeciez miala +100

slayton 11-07-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dlugozimek (Post 1543646)
ame: Qel
Sex: female
Profession: Druid
Level: 17
World: Furora
Residence: Thais
Guild membership: Lost of the Vision
Last login: Jul 11 2007, 01:46:17 CEST
Comment: Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor.

May 09 2007, 03:17:02 CEST Killed at Level 105 by Qel and by energy
>>From Lvl 105 to Lvl 17<< :D

Qel vs Dusk = 11:0
Apr 02 2007, 19:45:13 CEST Killed Taifun Devilry at Level 278 ok

Demthes=*
This is not our farewell <3

Oco chodzi :O ?przeciez miala +100

O to że miała wiecej fragów niż połowa Duskiness razem wzietych ;] i im sie to nie podobało xD

Bartholomew 11-07-2007 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Couranger (Post 1543591)
A skad wiesz cepie ze to nie ona ? myslisz ze jak napiszes jakas zjebna ironie to jestes super fajny? Zal mi cie , ja w 100 % wieże że to ona bo niby po co maiala by dawac jakies podrobki ? zeby ci pala stanela? pfff

zauwaz, ciebie nie obrazalem wiec po co na mnie najezdzasz? jestes jakis zakompleksiony?? to ze twoim najwiekszym wyczynem w zyciu jest podejrzanie przebierajacej sie w lazience kolezanki w 4 klasie nie upowaznia cie do wyzywania na forum innych ludzi. warto dorosnac a nie ciagle masturbowac sie przy jej zdjeciu ...
a skad kurczę takius pewien ze to jej zdjecie?

Obiektywista 11-07-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slayton (Post 1543743)
O to że miała wiecej fragów niż połowa Duskiness razem wzietych ;] i im sie to nie podobało xD

Buhahaha wez lepiej wyjc,dupo lizie

Ka$z3r 11-07-2007 17:39

Cytuj:

Prawie jak prawda :D Jednak nikogo za reke nie zlapales ani dowodow wielkich nie masz, za to jest sporo dowodow na ostatnie "hacki" dalus i apff przez przyjaciół vision/samo vision.

Bartholomew 11-07-2007 17:42

Cytuj:

i przy okazji gowniara zrookowala magramiego...

Couranger 11-07-2007 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1543747)
zauwaz, ciebie nie obrazalem wiec po co na mnie najezdzasz? jestes jakis zakompleksiony?? to ze twoim najwiekszym wyczynem w zyciu jest podejrzanie przebierajacej sie w lazience kolezanki w 4 klasie nie upowaznia cie do wyzywania na forum innych ludzi. warto dorosnac a nie ciagle masturbowac sie przy jej zdjeciu ...
a skad kurczę takius pewien ze to jej zdjecie?

ja mowie ze sie masturbuje przy zdjeciu ? lol ja mowie tylko ze to jej zdjecie a ty cos dupisz

slayton 11-07-2007 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Obiektywista (Post 1543777)
Buhahaha wez lepiej wyjc,dupo lizie

Ignored.....

Bartholomew 11-07-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Couranger (Post 1543826)
ja mowie ze sie masturbuje przy zdjeciu ? lol ja mowie tylko ze to jej zdjecie a ty cos dupisz

no ale miszczuniu skad masz pewnosc ze to jej zdjecie?

Gelt 11-07-2007 22:16

Drogi Slaytonie, czytałem wszystkie posty po kolei (chyba, że przeoczyłem) i nie zauważyłem, by ktoś pisał o wymalowanej dziewczynie, że jest idiotką.

Za to ktoś wcześniej napisał to o czym mówiłem. Można nie poznać dziewczyny bez makijażu ;)

Reflux 11-07-2007 23:02

echh wy ludzie po prostu nie macie co robić -.-'

Gelt 11-07-2007 23:16

Yyy... To jest temat o fotkach z filmu, więc to logiczne, że się rozmawia o tych fotach nieprawdaż?

Veritas 11-07-2007 23:44

hah ciekawe ile Ada dostala prv wiadomosci od czasu kiedy ten temat powstal :)
@Gelt - masz racje w ostatnim poscie.A co do wczesniejszego to kazdy ma inny gust.Niektorym poprostu podobaja sie dziewczyny ktore sie maluja hmm "intensywnie" zreszta nie widzialem na tych zdjeciach jakos strasznie duzo tapety.

slayton 12-07-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1544305)
Drogi Slaytonie, czytałem wszystkie posty po kolei (chyba, że przeoczyłem) i nie zauważyłem, by ktoś pisał o wymalowanej dziewczynie, że jest idiotką.

Za to ktoś wcześniej napisał to o czym mówiłem. Można nie poznać dziewczyny bez makijażu ;)

Nigdzie nie jest to wprost napisane, ale np. w tym zdaniu "Qel to zwykła barbie, podniecacie się takimi? Współczuję wam, wolałbym dziewczynę bez grama makijażu ale za to z mózgiem," jednak ten kto to pisał wskazuje pośrednio potwierdza moje słowa

___
@Gelt Dzieki że bez wulgaryzmów :)

Gelt 12-07-2007 00:30

@Slayton

No tak, jakoś wypadło mi to z pamięci ;) Widać, że autor prawdopodobnie nie miał zbyt dużego kontaktu z płci przeciwną.

Np. ^^ To był mój błąd :P

@Veritas
Gdyby nie były atrakcyjne to by takich dziewczyn nie było, a o tego typu gustach tak naprawdę nie powinno się rozmawiać, bo każdy ma inny. Po prostu, dla mnie to się nie podoba, ale toleruje takie coś :P

slayton 12-07-2007 00:59

Cieszy mnie to że sa jeszcze osoby potrafiące przyznać sie do błędu:)

Erolik 12-07-2007 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avedi Bezel (Post 1543401)
@ Erolik

Ale masz rozkminy:D No więc tak to Ada na 10000000 %, ponieważ znam ją z RL:)

A pozatym to jakies chyba masz złe wspomnienia, bo bardzo Cię to boli. Tak o tym piszesz<loool>

Widac, ze Twoja inteligencja nie przekracza dzieciaka bawiacego sie gownem w muszli klozetowej ;O

Moze jak jeszcze troche dupe podlizesz, to moze da Ci rowa wylizac..

@Slayton
Slyszalem o Twojej domenie..
www.NajwiekszyLizatorDupyQel.zal.com.br

Dolacz moze do Avediego, pojedziecie na 2 baty ; O

MOZE WSZYSCY?! TAAAAK!! ZACZNIJMY LIZAC DUPE QEL!

Strange ; |

salatka 12-07-2007 02:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erolik (Post 1544698)

wypad, lize od rana i sie nie podziele... -.-

Gelt 12-07-2007 02:05

Widzę, że zrobił się tręd na mówienie: lizodup, ładnie wylizałeś itp...

@Erolik

Dziwny to jesteś Ty;/ Podnieca Cię to? Bo widzę, że tak.

.Ghandar 12-07-2007 02:06

ja pitole, jak czytam te wypociny, to mam bekę. ten się podnieca, tamten co innego, jeszcze inny wali konia. xD ludzie, to tylko jakaś fota, a Wy robicie nie wiadomo co... zaraz jacyś fani (czyt. lizodupy Qel) mnie zjadą, ale mam ich w... : ]

Te-besque 12-07-2007 02:08

@Erolik
Powstrzymaj sie od swoich jakże "mądrych" a zarazem "ciętych" ripost bo i tak Ci to na dobre nie wychodzi;)
Czego chłopie Ty się tak grzejesz ja nie wiem.. Chill out;) Nie obrażam Cię więc wymagam tego samgeo od Ciebie;)

Btw. Zamknij się, przestań narzekać i zacznij żyć

KKTHXBB

Gelt 12-07-2007 02:10

@up

Może skoro siedzą 24h przy kompie to wejdą na taką stronę fotka.pl czy coś w tej podobie i niech tam poszukają zdjęć do oglądania. Bo wnioskuje, że tak zwane "lizodupy" nie widziały starszej dziewczyny na oczy xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez "Qel'
Btw. Zamknij się, przestań narzekać i zacznij żyć

Albo wyjdź na podwórko ;) Swoją drogą, "ciekawe" te riposty :P

@edit

Erolik swoim zachowaniem przypomina mi tego gościa ;)
Kod HTML:

http://pl.youtube.com/watch?v=vS46kNxi7rg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emaxior%2Epl%2F%3Fp%3Dindex%26id%3D31055%260

Dark_ShEp 12-07-2007 02:20

Ada dajesz dajesz z tym lefelem!
I czasami napisz cos na forum furory na tibia.pl ;(

.Ghandar 12-07-2007 02:21

@up
no to mówię, że mam bekę - właśnie z takich "ripost". :D

gardenian_ 12-07-2007 02:22

Ooo :) wkońcu widać tych, których się "zna" z plików rec :D

@ Fala napalenia na Quel:
Owszem, ładna dziewucha:). Ale ja się nią nie jaram.. "jaram" się kimś innym, z kim już jestem od dłuższego czasu :)

Każdy ma swój gust ^.-

Gelt 12-07-2007 02:25

Swoja droga trudno się dziwić osobom które zazwyczaj jarają się pikselami, to był dla nich szok :P

Oj nie Ty jeden ;)

Harc3sh 12-07-2007 09:19

Haha ten temat to jakas parodia
Nie rozumiem wogole czemu oceniacie ludzi po wygladzie?
kazdy sie rodzi z twarza jaka ma wiec nie krytykujcie ludzi dlatego ze ktos ma pryszcze albo nosi okulary.
Btw. najlepsi sa ci 13-latkowie ktorzy pisza ze zaliczali juz lepsze dupy niz Qel xD

slayton 12-07-2007 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erolik (Post 1544698)
Widac, ze Twoja inteligencja nie przekracza dzieciaka bawiacego sie gownem w muszli klozetowej ;O

Moze jak jeszcze troche dupe podlizesz, to moze da Ci rowa wylizac..

@Slayton
Slyszalem o Twojej domenie..
www.NajwiekszyLizatorDupyQel.zal.com.br

Dolacz moze do Avediego, pojedziecie na 2 baty ; O

Strange ; |

I kto tu pisze o inteligencji....Dlaczego sadzisz, że liże jej dupe??? Bo napisałem coś miłego do dziewczyny, która czyta tylko o tym że jest umalowana idiotka???Bo pisze inaczej niż połowa forumowiczów???

_____
Tacy właśnie sa polacy....ktos wyrazi swoje zdanie na dany temat to odrazu go obrzucaja przekleństawmi lub nazwa lizodupem, itp.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03.