![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratuluje i zycze Wam powodzenia w Waszej nowej roli. :)
|
Graty ATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;*
|
Gratuluje, mam nadzieję, że kiedyś też zostane moderatorem :confused:
Marzenia, ehh ;) |
gz moda :}
|
Cytuj:
No ale, skoro towarzyszu twierdzisz, że jej się to należy, to może jakieś argumenty? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeśli są to wporzo ludzie, umiejący banować tych, co prowokują to gratuluję, i mówię, że dobra decyzja.
|
Cytuj:
A temat, może i się należało - tego nie wiem. Nie znam dokonań prawie żadnej z tych osób, mam nadzieję, że się do nich przekonam w najbliższym czasie. Miłej roboty. |
@up
Cóz więc końca świata narazie sie nie spodziewajmy xD @topic Gratz~! xD |
ehh. Niech 'Atimcie' hackna, usuna jej posty, a jej boyfriend to odrobi. Humm troche znana historia
|
Congrat =) ;)
|
A jak sie spytam na wypadek jakby ktoś z administracji wpadł...
Co bardziej dla was się liczy przy wyborze kandydatów na modków : -Aktywność ? -Rapotrowanie postów niezgodnych z regulaminem ? -mądre pisanie ? |
Cytuj:
Co do reszty, to jest jeszcze parę innych czynników. Cytuj:
|
Cytuj:
zwraca:) a raporty ułatwiają sprawę:) |
Cytuj:
Cytuj:
Eee wy tu czekacie na wpadki? :D o nie nie... do następnych wyborów... Dzięki za życzenia, Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko przez wybuchowy temperament mam 7 pkt karnych to male szanse. |
Cytuj:
Sprawa super moderatorów - lepsze określenie moim zdaniem to "Moderator Globalny". Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A i jeszcze jedno...czemu na moje pytanie odpowiedzieli tylko "moderatorzy z pierwszego tłoczenia" ? :> @Gangrel Miałem nam myśli użytkowników nie działających w supporcie a pytanie było ogólne. |
Cytuj:
|
Mam już tego serdecznie dość. Nie chce mi się po raz n-ty powtarzać. Zrobię to poraz ostatni w tym temacie, a reszta niech już sobie robi co chce.
Dyskusja nad nowymi moderatorami trwała kilka tygodni, a zostali oni nominowani przez moderatorów zajmujących się supportem, którzy rzetelnie mogą ocenić ich pracowitość. |
Faktycznie, 2 strony postów - wielka pracowitość, pomocność, wykazywanie się wiedzą o grze ;)
|
Chodzi o pracę w supporcie kolego. Moderator nie jest osobą, która musi wszędzie posty pisać. Moderator ma pilnować porządku.
|
Może zamiast dociekać tego, kto i dlaczego został moderatorem (choć rozumiem, że niektórymi tutaj kieruje zazdrość), ocenilibyście ich pracę? Doskonale wiecie, że tymi podejrzeniami niczego nie zmienicie. Jeżeli grono moderatorów uzna to za słuszne to dołączy do nas nawet Zenek, który zarejestrował się wczoraj i ma jedynie 3 posty, a wy, choćbym nie wiem jakbyście nie próbowali, absolutnie nic na to nie poradzicie.
Tak na marginesie: zdaje mi się, że osoby nie należące do supportu nie widzą wiadomości z tego działu w "Znajdź wszystkie posty". Poza tym, oprócz pisania postów, tam się chyba też pracuje poprzez PW, więc Atimcia mogła być bardziej aktywna niż się wam wydaje. |
Posady moderatora tak naprawdę nie dostaje się za zasługi.
Dostaje się ją wtedy, kiedy uznamy, że dana osoba nadaje się na to stanowisko. Zasługi są oczywiście dużym plusem, ale ktoś, kto się na tym stanowisku nie sprawdzi go nie dostanie. Prawda? Uznaliśmy, że cała trójka się na nie nadaje. I nie ma znaczenia, ile postów napisali. Nadają się, będą dobrze wykonywać pracę i to wystarczy. |
Ale wam żal pupy ściska, że Atimcia, która nawet 200 postów nie trzasnęła (straszne!!! powalające!!! HAŃBA!) została moderatorką, a nie wy, którzy macie tysiące postów, pełnych egocentrycznych tekstów. Ale zaraz zaraz... czy to nie Wy nie powtarzacie przypadkiem, że liczba postów o niczym nie świadczy? Sami sobie teraz zaprzeczacie. Fakt, że Atimcia niewiele a forum się udzielała, ale z tego co wiem, jest ona bardzo rzetelną i sumienną osobą.
Czy osobiste znajomości miały coś tu do rzeczy? Jasne, że tak i nie wiem czemu was to tak oburza... Poza łamami forum udowodniła niektórym, że jest właściwą osobą na to stanowisko i koniec, kropka. My to wiemy, wkrótce i wy się o tym przekonacie, jak was pobanuje za jakieś przewinienia ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
#Topic: Mnie to ni grzeje ni zbiębi, kto dostał funkcje Moderatora ;-). #Down: Wiem o tym. Jednak te słowa, nawet po wyrwaniu z kontekstu idealnie nadają się do innych sytuacji. |
Cytuj:
Cytuj:
Ale post Hegemmon'a dotyczył tego: Cytuj:
|
Hm, myślę że mogę się wypowiedzieć, szczególnie że lwią część nowych modów miałem okazje obserwować aż od ich rejestracji na forum.
I myślę iż generalnie nie było by źle, gdyby nie ta Atimcia. |
Cytuj:
Nawet JEŚLI byłbym przeciwko komuś to bym nie mówił o tym publicznie. :) |
Gratss dla całej 'Fantastycznej Czwórki', a szczególnie dla Atimci ;)
Adu~ |
Thoruś moderatorem? TEN Thoruś, który był moim szefuniem przy masakrycznie nudnym obrabianiu outfitów? ^_^
Gratuluję Tobie i reszcie nowych moderatorów :- ) |
Cytuj:
To oczywiście głupi żart, niech ma dziewczyna moda z dala od stresów (szczerze mówiąc mam nadzieję, że wesoło zlewa głosy ludzi, którzy nie mają przecież o niej zielonego pojęcia, a oceniają), byle by znała regulamin i miała świadomość, że "ona tu tylko sprząta", a nie "o żesz w mordę - on mnie nie lubi, skandal! W dyby!". ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |